73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Am nem ertem ,hogy friendsen vagy msn-en nem lehetne az ilyeneket lejatszani?
-
oooo bmeg -.- -
Áá dehogy csak a szokásos havi Zolee. -
Borg #67231 :-dráma -
De, mint ahogy látod, nem is kockuluk annyit mint te...
-

-
25 játszott regelt pályából 14 en van + os KPd-m 1 en vagy 2 ön = a többin minuszos.
1.10 es KPD-m van...
És akkor a buzzkillt és a társait még nem is számolja a stat. -
Hát, ha nevezhetjük gépnek a jobbkezem: D
-
Háháhá...Akk keversz valamit, mert igen gyakran van 1+ ok kpd-m mint ahogy erről a rank om is tanúskodik....De sebaj, monnyad csak a fasságokat... -
én is úgy láttam hogy csak ilyen jól megy neki ha nem a gép céloz =) -
VAn képzedl.
Az 1 alatti K/D az annyit tesz hogy mindig többször halsz mint amennyit ölsz.
Egyszer s láttalak + os k/d vel.
De már megint csak pofázol és nagyzolsz mint a 100K accodal ami jó ha 30K. -
Most nem akarok oltogatni, de neked van érettségid matekból?
Mert mi az, hogy 1 alatt van a kd-m? Szinte mindig felette van...
Ha alatta lenne...Nem kapnám a pontokat, és nemlennék ötven valahanyadik. -
Nem bannolak nem te vagyok.
Csak kurva érdekes egy ember vagy.
Remélem nemsokára mellbe vág az igazi élet és megérzed hogy miről is beszélnek neked itt egyes emberek.
Az alázásról meg annyit hogy te tört szerveren való csalástól eltekintve sosem alázol. mindig 1 alatt van a K/d-d. -
MIlyen 2-28?!!!!!!!!!!!! MIrőlbeszélsz ember?!
Hát, a gyalázás az gyalázás..Ha megy, akk miért ne mondjam?
Akk még nemb@sztad fel az agyamat ennyiszer...
De letojom...Egy klántól se nemleszek jobb, se szarabb...
De kezdem úgyérezni, hogy egyre trógerebb vagy..
A másik, hogy azért, mert te utállsz, többiek meg nemkedvelnek, és van sok ember aki "kedvel", jókat hülyülünl attól most elhiszed, hogy nemfogok onnan eljárkálni....
Majd ha újraéled az sg, vagy lesz olyan ahol jobb lesz a brigád akk elmegyek.
Am nemvágom milyen puncsolás...Kérdeztem mikor lesz TGF.MOndtad tavasszal, hogy ekkor..Jelentkeztem....Vártam, hogy mi lesz..Nemvettetek fel..Utánna meg nemérdekelt..
Nem nyaltam meg semmi, hogy bevegyetek...
Hameg csak úgy kibanolsz, mert itt összevesztünk, akkor cask annyit tudok mondani, hogy ez vagy te...
-
Álltalába mindig akkor kezd sírni amikor szarrálövik és tök mind1 melyik szerón.
Aztán meg jön mesélni hogy ő hogy alázott XD
Érdekes nekem mindig adja ugyanúgy kisebb nagyobb kilengésekkel de az attól függ menyire megy de a szintet általában hozom.
Erről csak az jut eszembe amikor nyáron valamelyik este nagy pofával itt írtad hoyg most mennyire megy meg pro vagy meg stb felhívtalak serverre és 2-28 as stat körül majdnem sírva léptél a szerverről.
Konfigolásról megy annyit babáb hogy kb 80% magamtól jöttem rá hogy mi micsoda. ÉS amikor segítséget kértem azt meg is köszöntem. De igazából megoldásokat nem nagyon kaptam csak 1-1 iránymutatást aztán azalapján kellett nekem rájönnöm.
Lehetőséget meg ezzel a mentalitással és hozzá állással sehol nem kapsz.
Te is jó vagy rám mondasz dolgokat aztán nem rég te puncsoltál hogy bekerülhess a csapatba. -
Az most máskérdés xD
Am, a fele nem nyávogás..Az meg télelg más, hogy a picsába elküldés milyen nyávoás stÍlusban van: D -
Nah, te inkább maradj csöndbe...
Mikor az itteniektől kértés segÍteséget a configoláshoz, utánna meg lehúztál itt mindenkit....MOndjuk ez mástéma...
Az is más, hogy g.cire nemtudod kezelni az embereket..
Az meg a másik...
Nemonnd már, hogy én vagyok a low, mikor fejbeküldöm a csávód desivel, és 1 hit 80 at kap kb 30 méterről...Senki se tudja belőni, mindenki ugat, hogy tegye már ki valaki azt semmi, közben mindenki csak néz, hogy miket lő...Pfff....Legalább az admin melókat lássátok el normálisan....Ne ezt banoljátok aki anyázik, meg elküld akárkit akárhova, hanem azt aki orrba-szájba csal....
Attól, hogy 5 percre kibanolod attól még visszajön, és ugat tovább...PL én....De ez érthető, mikor semmit se ad a szerver néha..Néha meg olyanokat ad, hogy én se hiszem el....De ez ritkaság.....
Na mind1....
És ha szarik a véleményemre akkor mi van?Mi az, hogy nem csinálok?: O
Kapnám csesszemegvalahol az esélyt, akkorcsinálnék..Láma-.-"
Na mind1.....LÉnyeg, netudod kezelni az embereket...Egyből mindenlkiez olyan hangon szólsz, mintha közellenség lenne..De leszarom, tedolgod, csak közbe a lényegre is figyelj....
Te is csak oltogatsz, és semmi mást nem csinálsz igazából...
Most, itt van szerintem 1-2 ember, aki ugyen úgy szarik rád mint te rám, vagy én rád, vagy egyszerre kettőnkre...fene tudjamár...Plazok, akik segÍtettek neked, aztán jól lehúztad őket.
De min1, tényleg..Tetudod....
Csinálj amit akarsz, szarj le nagyÍvbőll..Akk majd én is téged ..háháhá...
Na csá, enyni voltam mára ...
-
am télleg sírsz mindig valamiért 
-
Nyávogjál csak. Low vagy és az is maradsz nem az Sg vagy a mi szerónk nem adta te voltál/vagy a szerencsétlen ulow.
Más kérdés hogy a sztem a véleményedre mindenki magas ívből tesz már eze a fórumon. Csak nagyzolsz és semmi mást nem csinálsz. -
Hát csesszemeg..
Az máskérdés, hogy volt, hogy az sg-n se adta, de nálaltok néha botrány , hogy mi van.
Meg mi az, hogy felmegyek, 2 kiló eltűik a bankomból? 10 percre rá megyek vissza megint ott van-.-" -
Még valami ezzel kapcsolatban.
Nem tudom észrevettétek e hogy anno amíg az SG-n játszott akkor arra nyafogott most nálunk fordul meg mi a vagyunk a baj.
Bárhol játszik ott mindig mindegyik pöcs és fasz csak ő a király.
Csak nekem tűnik úgy hogy ez a régi viccre hasonlít
"egy őrült megy a forgalommal szembe az autópályán...egy???? mindenki" -
Egyszerű ne járj oda.
Ha ennyire nem tetszik sztem csak nyerni fogunk vele veszteni semmikép sem. -
Borg #67212 Jah, hogyne. És persze oldjam meg azt is, hogy mindig olyan map legyen a szavazásban, amit mind az épp jelenlévő 20 ember szeret :D -
Akik még játszanak ezzel a régi játékkal, azok igazán Fanok csak szerintem.
Én dust1-2,cbbl,aztec,italy,nuke,train,assault,militya,inferno,prodigy, stb.. -en kívül akár mi is jön azt kihagyom.
Lehet csak magamból indulok ki, de 8 év után hagyjanak a custom szarokkkal. Ezeket sem volt még időm megunni.
Ha annyira unatkozok, irány gungame. -
vagy egyszer csak custom mapok vannak a szavazásba egyzser meg vegyesen, vagy csak alapok -
Először olyan szavazás kell, hogy costum vagy alap map legyen, és annak megfelelően a map szavazás. Amit a nép akar az kell. -
Borg #67208 Szerinted ez a nyitja a dolgoknak?
Az a gond, hogyha bent vannak az alap mapok, akkor feljön egy mapvégi szavazás, hiába van ott 3 jó custom map, ha a negyedik alap, úgyis arra szavaz mindenki... a customok utána szinte sorra se kerülnek.
Vagy áttérünk randomcycle-re, és nincs szavazgatás. -
nem csak dust 2, hanem alap és nem alap vegyesen. -
az miért baj? :\ legyen dust2 only? akkor azok is elmennek akik eddig itt voltak XD -
Az a baj hogy costum mapok mennek. -
SzocsA #67204 és miért van annyi chokim kb 50-100 között mozog!
és ez micsoda?
-
ha megmondod hogyan akkor persze :D playerek kellenének... régieknek visszajönni vagy valami :C nemtom miért mentek el :(
oh, flémet majd priviben, ok? :D mert érzem hogy az lesz XD -
Na, hi all..Valamit kéne heggeszteni az SG vel, mert a f@szom kivan a face-el..
Valamelyik geci még a bankos is restartolta csak úgy brahiból: C
Meg amúgy is, hiányzik az sg...Nemakarjátok újraéleszteni? -
Rakd fel csak a .35. öt és az ahhoz tartozó sp1 frissítést és kész.
CSS-hez nem kell egyébként. De pár program kérheti. -
Tedd fel a HLSW progit majd rakd be a listába a servert amin nagy a pinged utána jobb klikk rajta és rámész arra hogy traceroute és az megmutatja hol szökik fel a pinged.
Mármint hogy melyik pontnál ugrik meg a késleltetésed. -
a speedtestes ping a speedtest szerveréhez van, mivel a cs szerver valszeg nem azon fut ezért más a pinged (a ping a kliens és a szerver közti válaszidő ms-ben) -
SzocsA #67198 csshez egyébként mire jó ez a net framework izé?
speedtesten 17 ms pingem van játék közben meg 120 - 200 akkor mégis valami bibi van nálam! -
Mihez? -
SzocsA #67196 kell ehhez a net framework 2.0 verziója vagy melyik? nekem az előbbi meg az 1.1 van fent ehhez szedjek le fissítést vagy rakjam fel a 3.5öt vagy mit!??!? -
Neoncsoves #67195