73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
~5éve megvan, úgyhogy párszor már találkoztam vele én is 
csak az okát postoltam be
-
blob fájl töléssel azonnal megy. Nekem is ez volt. -
A steam hálózat túl volt terhelve és nem tudott azonosítani
Steamsupport írása alapján várj türelemmel!
Tegnap este nekem is ezt csinálta!
Ehun egy LINK -
Hi! valaki eltudná küldeni az eredeti buy menüt, mert beraktam egy 5-7-t, ami kicserélte a neveket. -
Gruik #67311 az nem segített neki
Ki kellett törölnöm a Client Registri fájlt, majd ujbol letölteni.
Így mostmár jó -
Nekem eredeti játék van, és néha nekem is kiírja, indítsd újra a steamet és esetleg a gépet is, nekem ez megoldotta a problémát. -
Gruik #67309 hali
ez mi akar lenni: error verifying STEAM UserID Ticket
ha eredetis szerora akarok menni ezt irja ki
-
gatyastamas #67308 Szia!Köszi szépen!!!!Örök hálám!!! -
meztelen lányok ruhában;) -
konvertálni nem lehet. vagy képkockákra bontod és egy film készítő programmal összevágod, vagy felveszed valamivel a mozgó képet, pl xfire -
gatyastamas #67305 Vagy tudsz valami konvertáló progit?vagy valami megoldást?
-
gatyastamas #67304 és azzal mit lehet csinálni hogy pl youtube-ra fellehessen baszni? -
mert demo nem egyenlo videoval -
gatyastamas #67302 Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom hogy:
Felveszek videót a cs-be és nem lehet átkonvertálni de azt miért?
és láttam youtube-on hogy átlehet szval.....
azt hogy lehet?
lécci segítsetek!:) -
Fogod, és mikor berakod a botokat ott a menüben, ahol meg lehet adni, hogy milyen fegyvere legyen a botnak, akkor ott beállítod, hogy csak t be vagy ct be állhatnak, te meg állsz értelemszerűen a másikba. -
mp_autoteambalance 0 -
SzocsA #67299 hogy lehet botok ellen úgy játszani hogy ne legyen autóbalance!
mármint én akarok 5 bot ellen játszani egyedül de mindig átrakja őket hozzám! -
AZ biztos de a játékok 90% letagadják és így oldják meg hogy az "Összes" Source motoros gém egy enginen fut majd XD -
PunkZoli #67297 hja, és ha lesz egyszer ep3, akkor mellé adják majd a css-t is szerintem, mert az előző turnusban a tf2 esek nem hiszem, hogy megvették volna, majd most kipróbálják
bár ez fiction :)
az összes source motoros valve játék egy enginen fog futni egyszer :D
-
PunkZoli #67296 nincs szükség támogatásra, mert tf2 és dod is egyszerre frissül, ha motor frissítés van ugye... lehet így működik a vac frissítés is, ott meg nyilván nem kap szupportot a korábbi verzió.
meg volt szó ugye valami új csé modról is, ami nem áprilisban volt, és bár nem tudom mennyire megerősített, de szerintem mindenképpen van valóságalapja
mellesleg jegyzem meg, hogy én még mindíg azon az állásponton vagyok, hogy egy multis játék kerüljön akár 20ezer forintba, de az ingyen hétvégékkel ugye megbizonyosodik az ember, hogy kell az neki... így ha befagyasztanák az árakat(újra megjegyzem a multiplayeres játékokét), kevesebb csaló lenne, ill nagyobb profit, motiváció a további szupportokra
ebből következik, hogy feleslegesnek tartanám, érezném a valve helyében a 2000 forintos tf2 frissítéseire pazarolni az időt, ill. a csé szintén olcsó árát, meg, hogy a legnépszerübb játékuk elhanyagolását, amit a játékosok több mint fele megvesz mégegyszer, mert kényelmesebb a W-t és a csítet nyomni.
balfasz amcsik -
Borg #67295 OB enginera szerintem MÁR nincs értelme... egyébként meg jól keresnek ők a steamből, minek vennének a nyakukba egy újabb támogatás igényes játékot, ami amúgy pénzt már nem hoz? Ha lesz új cs, akkor csak teljesen ÚJ játékként, amiért újra pénzt kell adni. -
PunkZoli #67294 részben, én még remélem lesz ilyen, akkor majd lehet neki állok játszani újra -
Az. -
Áprilisi tréfa? -
de az erő a estre kifejtett nyomásban nyilvánul meg! -
Kipróbáltam, de eldobja a kezemet is 

.
-
Kösz szépen, előbbi viszzavonva. Csak bántja a szemem :D. -
Űgy értem, hogy ha eldobok egy fegyvert, az kevésbé részletes, mint ami a kezemben van. Ki lehet valahogy cserélni a low-poly modellt a high-poly-ra? -
A duplavével kezdődő modellek azok, a sima v-sek pedig amik a te kezedben vannak. Tehát ha felülírod v_smg_p90.mdl-t a w_smg_p90.mdl fileal akkor ugyan az a modell fog megjelenni mindenki kezében, ami a tiédben is. Amúgy minek kell? Túl sok az fps? -
skinekért ugye nem basz meg a steam? -
www.fpsbanana.com-on van egy csomó. -
Hi! Van vmi mod, amivel ki lehet cserélni a nem nálam levő fegyvereket is részletesebbre? -
-
Még jó hogy ingyenes játék
-
Csak deathmatch? És mivel érdemeltem ki? -
megkérdezed itt vagy hl topikba hogy kell-e valakinek és akk neki tudod adni :) -
odaajándékozod valakinek :) -
OFF:
Ezzel mit tudok kezdeni? :S
-
De hogy ne tűnjek túl gonosznak, nézzétek meg ezt: USB-s rakáta kilövő állvány -
Erőt fejt rá ki. :)
Nem, marhaságot mondott :D