73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Takezó #7548 Ezt is emiatt kapom? :|
-
áááááázeg! Hát ezt a Prodigy-t valami isznyatosan jól megcsinálták! És nincs semmi fps probléma, ugyanúgy megy, mint a többin! -
huh bazz ma jáccottam az egyik szerveren a fy_icewroldön aztakurva....
nagyon durva volt,hogy átlátszottak a jégkockák:-ppp -
ne csigázz már fel épp aludni készültem.ááááááááá -
Gombocka #7544 Kijött egy új update benne a de_prodigy pályával, remelhetöleg a magyar serverekre is felkerül minél elöbb.
-
Bozz #7543 Bandi nekem is ugyanez a verzió volt és Steam frissülésnél meghalt... -
Elbandi55 #7542 Mukodott tokeletesen a hl2-es css. Erdekes, hogy miota steam frissult, azota nem megy. Azota feldobtam egy uj win-t, legujabb ati driver (4.12), es azzal is befagy. Tehat a jatekkal lesz valami. -
Nos azé bepróbálkozom...:-p
Szal nekem semmi bajom a gammával (eredeti),mindössze a gyorsvásárlás érdekelne,még mielőtt elküldtök a fenébe elolvastam a Faq ide vágó részét,bár azt eddig is sejtettem,hogy bindelni kell,de valaki monnyon már egy oldalt ahol a billentyük kódjai le vannak írva!!!
HHTX!!44
[BEPRÓBÁLKOZOTT,MOST VÁRJA A BÜNTETŐ PONTOKAT] -
antijedi #7540 de MŰKÖDÖTT azzal..., nem tom miért kell hülyeséget terjeszteni... -
Amse bannerja sokkal jobb,mint ami itten van,tessék lecsrélni!!!!4 -
bizony könnyen akasztófára kerülhetünk!
[retteg] -
Hi!
[NEM MER KÉRDEZNI SEMMITSENEM]
:-p -
nekem megy a ccs(emporio).Várj most veszem észre hogy neked HL2 alatt ment a css pedig ez álítólag sohasem működött.Nem tom hogy ahoz milyen update van de asszem a legújabb a 4.Mondjuk tedd fel azt mégegyszer.hátha.Túlságosan elszarni már nem tudod. -
Bozz #7535 Nézd meg a cfg fájlodat, mer asszem steam frissítésnél felülírta.
Egyébként nekem sem ment utána. De azóta megvan az eredeti, ezzel nincs gond.:P -
Elbandi55 #7534 Nem megy a CSS. :(
VENGEANCE-s HL2/CSS van. Eddig tokeletesen mukodott.
Tegnap elott volt egy steam frissites. Es azota nem.
Hibajelenseg: connectalni akarok egy szerverhez, a fehet kis negyzetbol ketto jon, es csontrafagy a jatek. ("nem valaszol", proci 0%on). Mi a rak ez? -
Akkor csinálj.
-
Jó kis banner, pont ma én is készíteni akartam egy jobbat!
-
-
Ben C #7530 OlyaNt ?
-
tmate6 #7529 Mivel egy kis újítsát szeretnék, ahogy most van ezért van új banner ha teccik, Borg pls cseréld ki
-
Ben C #7528 nekem is ez a problémám mint Bozznak...
Ugyanígy, a fények körül ilyen bizbaszok vannak, és nagyon idegesítőek. -
szemes #7527 Godfathernek köszönet
Majd utánnanézek a dolgoknak, ezt még nem láttam leírva sehova
Szemes -
köszi, akkor erőltetem azt a .tga-t -
Szemes: ha jól tudom, a pályákhoz külön egy .nav kiterjesztésű file-ban szokták megadni, hogy a botoknak mit is kéne csinálni. Merthogy maguktól nem fognak gondolkodni, és kisilabizálni, hogy hova kéne nekik menni, az tuti. Jól tudom?
k9duli: azért kell ugye a .tga, mert annak van alpha csatornája, a .bmp-nek meg nincsen. És ugye annak segítségével olyan alakúra vágod, amilyenre akarod. -
Belekeztem sajátmagamnak spray-t csinálni és lenne egy kérdésem.
(megjegyzés)A faq-ba TGA formátum van és mindent ugy csináltam ahogy kell az nem ment, de bmp-re konvertálva már ment.A kérdés hogy én(nehéz megfogalmazni)kör alakú alakzatot akarok(vagy bonyolultabb) spraynek nem pedig téglalap alakút de akárhogy szarakodok csak téglalap alak sikerűl és tudom hogy meg lehet csinálni sőt még bonyolultabb formákat is, mert letőltöttem egy két spray-t(vtf formátum)és láttam.Vagy másképp fogalmazok kijelölést akarok de nem téglalap alakút azt majd kivágom azt kész.Photoshop 6-tot használok.Remélem értitek mit kérdezek. -
tmate6 #7523 Akkor pont jókor rendeltem meg.
Akinek van egy idő maipuláló szerkezete az kérem jelezze nekem priviben :P -
szemes #7522 Kössz az infót K9duli
Csak néhány pályába néztem bele, és azt hittem
egyiken se fognak a botok elindulni.
Hát akkor várok még egy darabig.
Szemes
-
Majd belerakom, de nem jelszavas
-
Na nézegettem a csinált pályákat és a botok viselkedését.Na elöszöris ezek a csinált nagyon béta pályáktól ne várj semmi komolyat.Amit te leszettél megamap meg stb csomagokat azokba olyan ocska pályák vannak,rossz a grafik,és sok a bug,és egy kicsit ötletelenek.na én nem szemetelem a gépemet egyelőre ilyen megapackokkal.inkább töltsd le egyenként ami érdekel kép alapján.Amikor nézegettem a botok viselkedését a cs_ és de_ tipusú pályákon akkor a következőt tapasztaltam.Némelyik pályán igen nekem is volt olyan hogy a botok egy helyben maradtak.Léteztek a botok, mert rámlőttek ha odamentem,csak nem mozogtak.Ezek a pályák elég ocskák voltak de ha neked akkor is kell akkor a javaslatom hogy várd meg még abból a pályából egy Újabb verziót kiadnak.A botok inteligenciájuk meg egyszerűen gáz.Lőni mondjuk jól tudnak,de olyanok mint a szódás ló, csak előre lát.A háta mögé soha nem pillant még akkor sem a szép lassan hátba lövöm.
na figyi ha pályákat akarsz feltenni akkor ezek ütnek még valamilyen szintet(de ezek is bugosak):CS_mansion,cs_swamp2,cs_militia_beta4,de_rats.
És akkó most mondok egy jóóóó pályát ugy is mondhatnám hogy office2 de az eredeti neve:cs_twilight itt a botok kivitték a tuszokat egyszersem akattak el és nem volt bugos.DE sajnos ez a pálya sem tökéletes de messze a legjobb.Egyetlen hiba néhány tárgynak az árnyéka elég érdekes.Én csak ezt a hibát véltem felfedezni.Meg talán egy kicsit kicsi.De ezt a pályát mindenkinek ajánlom.Persze nem jobb mint az alap nyolc. -
Ja és FAQ-ban kévő link ismét jó!
Szóval töltsétek ameddig még lehet!
-
Borg #7518 faqba vele, remélem jelszavas :) -
Végre van 1 MAGYAR Deathmatch Szerver!!!
Gyeretek játszani!
IP: 193.202.89.54:27018 -
tmate6 #7516 jaaaa, k -
Nem kell semmit visszaigazolni, csak felhívnak mondod hogy áttudod venni ekkor is ekkor és kész is! -
tmate6 #7514 és nem azt mondták hogy visszakell igazolni a rendelést emailben? én ég semmitsem kaptam, vagy nekem kell irnom? -
CD-galaxis
-
tmate6 #7512 Csá, te hol vetted meg? -
Majd valaki letudná azt írni hogyan lehet egy szerverindításnál botokat berakni a pályára? Mert beraknám a FAQ-ba -
tmate6 #7510 :D -
szemes #7509 Bocs K9duli
a keresztelőért
szemes