73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
nemtom olvastad-e lejjebb, de írtam hogy mostanában tört szerón tolom ... és jééééé nem nagyon láttam csalót :) aki meg volt az gyorsan repült... -
aki már olyan kurvajó hogy csalók mellett is érvényesül az nem ma kezdte és ennyi idő alatt összeszedhetett volna 3-4000 forintot erre a gamere
mindenesetre biztos van nosteam fórum vhol a net mélyén, lehet oda irogatni az élménybeszámolókat, mert mi leszarjuk. -
Azert beszelnek igy veled ,mert alapbol ott buktad ,hogy WH meg igazabol miota irsz azota a cheatrol es ezt mindenki mashogy ertekeli. En elhiszem ,hogy tort szeron jatszol meg sok a kocsog. Vedd meg gyere fel es jatsz aztan vilagossag boritja orcadat :o -
igen,mert ha az ellenfeled aimbot-ot használ,és dust2-ön már a kapun át lelő nem igen tudsz mit tenni... de biztos én vagyok a low.nem könnyű érvényesülni egy non-steames szerón,mert teljesen más mint egy rendes steames.így értelmezem: a legjobban a ghetto-hoz lehet hasonlítani.nem csilli-villi hejj be szép az élet.mindenkinek rossz a 'rate'-e és sok a csaló,és aki becsületesen játszik az ilyen helyen abból lesz az igazán jó játékos.gondolom te nem akarnád összemérni velem az erőd,mert te úriember vagy ahhoz,hogy egy non-steam szerverre látogass,és csak itt tudsz lowozni,de te tudod. -
Jam eg még úgy is LOW volt XD -
Törtja van meg kipróbálta a WH-t. -
ejj mit írt ? :D -
-
ajj csallo... -
ugyis kitorlom :D -
most fakadjak ki erre?
-
vedd meg jo lesz... -
FAIL ...... -
PunkZoli #67423 braid -
a Source élvezetes :D csak szar... de hogy erre rájöjj azért kicsit benne kell lenned a játékban :\ egyébként ha hasonló skillűekkel eljátszadozol akkor nem érződik annyira hogy szar... illetve egy szint alatt... mikor már mindenki rántja fejre, akkor már kitűnik hogy hiába az istenkirály reflex meg precíz egér és kézmozdulat, ha a hitbox elvan csúszva és neked fej helyett mellre adja neki meg kapufa helyett fejre...
CSre egyébként én nem találtam alternatívát... talán 1.6, de annak meg a régisége miatt vannak olyan zavaró gondjai amik túlmennek grafikán... (amit egyébként lehet tuningolni szerintem ilyen olyan hi-res modellekkel textúrákkal ilyenekkel :S (papírfal + falon át gránát + hülye gránát simán + használhatatlan füst + még rosszabb flash + szar hangzás :\ legalábbis nagyon nem tudom ott betájolni merre vannak... CSSben meg jobb mint WH ^^) -
WOLF3x6 #67421 Ha a source mar szar, akkor mi a mostaniak kozul az elvezetes jatek? -
Mostanában elterjedt egy újj account lopási mód, vagy nem tudom, hogy mennyire új.
http://www.freesteamgames.atw.hu/
link
Erre a honlapra aki bejelentkezik, annak a steam accountját a ékódját kell beírni, mondván a regisztráltak kapnak játékokat az accountjukra...
Sajnos volt egy pár naív felhasználó. Továbbiakban vigyázzatok az ilyenekkel. -
Hát ez sok mindentől függhet, lehet hogy volt sisakja, mellénye.
Lehet,h a szar hitbox miatt mellkast adott be.
Ez mondjuk nekem is feltűnt mostanában,h amikor egyenesen lövök desertel egy helyből akkor nem adja be, de viszont ha futok v. rárántok a fejére akkor baromi jól beadja a fejest. Mondjuk olyan is van,h futásbál rárántok és baromi jól beadja ! -
hát, majd megszokod :)
Source az túl népszerű ezért sok a csaló... de el lehet lenni azért... kis zárt közösségeket kell keresni/kialakítani, ahova befogadnak esetleg... ott kisebb eséllyel van csaló :)
én SGn tolom általában, illetve most van valami szeró (egyébként tört XD) ahova feljárok, és azért nem láttam annyi cheatert még... "érdekes" emberek vannak, de hol nem... (én is egy vagyok közülük elvileg, de a lelkiismeretem tiszta, szal lehet hogy csak a játék szar :)) -
PunkZoli #67417 kisebb közösség, kevésbé élvezhető game = kevesebb csíter
kisebb élvezhetőség = a csíterek gyorsabban megunják csalni rajta
a source meg egy szar, de mégis gyors, és élvezhető néha -
szóval azt mondod,ha desertel közelről fejbelövöm az illetőt és nem hal meg (adott esetben más meg igen) akkor én vagyok a béna? nem vágom.. anno SoF2-be arattam általában az első helyen bármelyik szerón.nem volt ilyen,hogy "mér nem kapja" "nem adja" de lásd Swat 4 ott 1-2 lövés akár mellkasra és vége.halálpontos.szal fura ez az egész,mert annyit toltam már,hogy tudom futás után ha megállok pontosan mennyi időt kell várni,mire az M4,Ak vagy bármilyen más fegyver pontosan odalőjjön ahova szeretném,recoil skill stb.ilyet csak CS-nél tapasztaltam,és soha nem fogom megérteni miért van... -
jaja... annyit változtatnék (sajna) hogy nem "aki tud játszani az nem kapja" hanem aki nem kapja "az tud játszani" :\ -
Lazán kilehet irtani egy csapatot !
Többnyire ez úgy működik,h akit könnyen le lehet lőni az gyengén játszik. Viszont aki igazán tud játszani az nem kapja. Sokszor van olyan,h épp olyan csapatot fogunk ki akik jól játszanak és egyszerűen semmit se kapnak.
De vannak olyan esetek amikor megegyeznek az esélyek csak mivel külföldi szerveren játszunk 60-70-es pingekkel ezért nem lehet annyira belőni őket.
Személy szerint én kedv játékos vagyok, ha van kedvem és érzem a játék ritmusát akkor betudom lőni az embereket, ha viszont semmi kedvem sincs akkor elég keveset tudok csak lőni. -
Gondolom nem keves idot toltott el Kodi a cs:s-vel es ez lett a gyumolcse. Am egy videot meg is lehet "rendezni" ^^ De biztos jol jatszik ,mert ezt a nevet sokan ismerik :) -
Sziasztok ismét! Kérlek benneteket ne szóljatok le,de nem eredetivel játszom.Fontoltam a megvételét,mert már hányingerem van a sok csalótól a tört szervereken.Láttam videot jó játékosról,például Kodiak.Néztem,hogy játszik és furcsáltam,hogy egy csapatot ki tud írtani egyszerre.Általában hedcsatot szoktam adni egy kattintással akár közelről akár távolról(M4,AK),de azt nem értem,hogy fordulnak elő olyan esetek,hogy 2 méterre van az ellenfél fél tárat belelőttem és vagy 100hp-ja marad úgy öl meg,vagy épp háttal van (miközben lövöm),megfordul és kinyír.Vagy a jó öreg "szépen becéloztam a fejét" (ahogy mindig is szoktam)és lövök,a karját találja el ?Van amikor meg úgy játszok,mint ha aimer lennék és csodálkozok magamon,hogy csinálom.Pedig mindig ugyanúgy játszom,csak van akinek "beadja",van akinek "nem adja be" Mondjátok,hogy ezek a rates noob-ok csak törtszervereken vannak,és tényleg olyan "lazán" lehet írtani Source-ban,mint ahogy Kodiak teszi! Ha igen,azon nyomban megrendelem az eredetit
-
szerintem amire te gondolsz az más ( c4 timer plugin ) , ez meg "rendszerüzenet" mint pl a switched to burst fire ( glocknál ) -
ez nem server függö? van ahol ugy irja h @@@ van ahol csak simán adminba. nemde? -
Elég régen kérdezte TEK, de most jöttem rá a megoldásra, lehet közérdekeű is a válasz, annak idején így szólt a kérdése:
"Hogyan lehet eltüntetni a képernyő közepéről a "the bomb has been planted felíratot?"
A megoldás : scr_centertime 0
-
jobklikk cs parancsikonjára, és ahol az van hogy cél oda teszel egy szóközt és beírod -console majd oké
ezután consolba beírod:
rate 25000
cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100
álltalában ezeket használják törtszervereken
(inkább segítek neki minthogy mégtöbb warezkérdés legyen) -
Borg #67407 Na EZÉRT nem tudsz neten játszani. -
paci600 #67406 Köszi
bár nem értek belőle semmit
-
Talán mert warez:)
warezba nemtom hogy kell console-t heggeszteni..
eredetiba/pacsteam be ott játékon properties, set lunch options és ott "-console" -
paci600 #67404 Megtudná mondani valaki hogy miért nem tudok interneten játszani és ha megnyomom a 0-át nem történik semmi? 
-
Hát ez marha jó ! :D -
Nem, mert a source, az maga egy alap játék:] -
Sziasztok! Egy elég noob kérdést teszek fel, mert be akarom szerezni ezt a játékot. Az lenne a kérdésem, hogy a Source-höz szükséges-e az alapjáték?
-
Jóvanna.xD
Nemértek én a halakhoz...(még jó, hogy szakácsnak tanulokxD)
-
Az pisztráng! Te sügér!
-
- -
A ragasztó pisztoly mag a keszeg a legjobb xD