73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • tmate6
    Ezt még nem is figyeltem
  • Moby
    Bár funkcionális szerepe nincs, de nekem feltűnt azonnal (szőrszálhasogatás rulz):
    előzetes képek egyike:

valóság:

gyomirtottak vaaagy....? :)
  • TVelvet
    Hiába olvasom:)) semmi torrient csak..:(
  • arty
    ne a netet bújd, olvasd el az utobbi 3-4 oldalt ...
  • Tatyla
    apám itt rendesen osztják a büntiket!
    merjen az ember csak rosszul pötyögni!
  • TVelvet
    MOst az egyszer utoljára... Nagyonszépen kérek, egy emberkét, hogy mondja el nekem privátban, vagy ahogy szeretné, honnan tudom leszedni eztaz updatet, nem akkarok senki bántani, sőt, ha ilyet tettem bocsi, de téleg kéne, és már 2 órája bujom a netet, és semmi
    Szóval nagyon szépen megköszönném, ha lenne ilyen emberke, torrentet, nemtudok:(
  • ToM86 #7944
    bestGP: gyűjtöd a büntetőpontokat? :D
  • Sil3nt
    ha felteszem a 8 updatet és a prodigy pályára nem megyek, akkor működni fog? vagy akkor is hibát fog kiírni?
  • bestGP
    van már 8 as updét?
  • klezzz
    emporio torrents
  • klezzz
    http://bittorrent.damage-web.net/details.php?id=116

ezt próbálta már valaki?
  • arty
    nem nyertél te meg semmit, ez csapatjáték ... itt nincsen egyéni győzelem :) - a csapat vesztett, Te vesztettél. Lehet, hogy pont a nagy fragvadászatod miatt történt.
  • Vizsi
    Teljesen egyetértek veled...vhogy bennem is iylen gondolatok merültek fel!!
  • Vizsi
    Én tényleg nem akarom eme rendes forumozo teljesen becsületes jonépet megzavarni egy picike kérdésem van csak! Olvasgattam az eddigi hozzászolásokat és a faqot is, és nem kaptam választ arra h miért irja ki csatlakozásnál ezt a temp hibát?!
  • nenad
    na,csak hogy letakaritsuk a dolgokat kicsit, a sok warez ellenes nezzen mar egy kicsit magaban, ne legyen olyan nagy arcod azert megy 1 esetleg ket szofvered legalis (tisztelet a kiveletelnek)
    szoval nem kene ezt ennyire nyomni, ha annyire zavarja az erzekeny lelkivilagodat oldjatok meg ugy hogy ne lehessen itt ilyen kerdeset feltenni hanem masik forumban. pl cspatch, ott aztan barki irhat a temaban amit akar. Vagy mashol is lehet nyitni egy forumot...
    De ne rinylaljal igy mert ez annyira nevetseges es ketszinu.

Azonkivul ennyi jatek utan en is ugy gondoltam akkor megveszem, es nem a patcheleses problemak elkerulese vegett, (mellesleg sokkal egyszerubb a warez verzio) hanem mert elismerem szep munka, azonkivul talan tudom is valami hasznalni az enginet ha minden jol megy. Es erre jelen esetben nem is volt mas lehetoseg, mert se demo se kutyafule..

Szoval nem kell az ilyenfajta megnyilvanulas, oldd meg a problemadat ha van de fikazz masokat, vagy masok postjait ilyen ketszinu modon, ez mindenkire vonatkozik aki ezt teszi.
  • Phoenix007
    Hát rendben van, én sem azt mondtam, hogy aki törttel játszik, az dögöljön meg, csak arra akarok kijukadni, hogy ha esetleg talán ne adj' isten valamilyen okból kifolyólag valakit nem érdekel, hogy honnan kell az aktuális peccset leszedni, annak ne kelljen az ilyen jellegű infókból és kérdésekből az őt érdeklő infókat válogatnia.
  • Takezó
    :egyetért: kicsit zavaró már ez a sok-sok warez :|
  • lamatic
    hát nem tudom van igazság abban amit irsz de nekem igy is bejönn igaz van sok lami mind én is de azért sok mindent meg lehet tudni ...illetve mindent csak olvasni kell
  • Phoenix007
    Szerintem kellene csinálni egy "CS:Source - WAREZ" című topikot, és ha valaki ide "honnantudomletöltenialegújabbápdétet" meg "mikezekahibákatörtverzióban" jellegű dolgokat ír, akkor azt a hozzászólást egészen egyszerűen törölni kellene, és a feladójának egy kedves és türelmes hangvételű privit küldeni, hogy tudjon az új topikról. Következő alkalommal meg még kedvesebben és türelmesebben bannolni. Ha meg valaki "nézzétekmennyifregemvolt" felkiáltással statlistát szúr be, azt meg minden további nélkül banolnám. Mert ha kialakult valami nagyon érdekes végeredmény, vagy megint van valami köcsög, aki belaggolja valahogy a szervereket, az engem is érdekel, de pl a #7850-estől egész egyszerűen leesett az arcom... Ebbe a topokba meg csak és kizárólag magáról a játékról, a meccsekről, a tapasztalatokról, satöbbiről lehetne írni.

Mit szólsz Borg?
  • noodle77
    tiiiiiiiiiii
    1 büntetőpont
    Miért nem olvasol vissza noodle77?
  • noodle77
    Van olyan vki akinek megoldódott a textúra problémája?
  • TVelvet
    FIgy ha elmondod, hanyadik hozzászólásban van az a link, ami nem torrientes, akkor megtapsollak..2 oldalt olvastam vissza
  • Borg
    Mert nem olvasol mielőtt írsz.
  • TVelvet
    Tulajodn képpen mér törlik a hozzászolasaimat?
  • Vizsi
    Na hi! Sikerült megcsinálnom, már scak egy probléma van, csatlakozásnál vmi TEMP hibát ir ki! EZT NEM TALÁLTAM A FAQ MENÜBEN...Ebben tudtok segiteni?
  • noodle77
    Nekem a tököm televan már a tört verziómmal
  • Myron
    Ebben a játékban nem a fragvadászat ha nem a csapatjáték a lényeg. Ha veri valaki a mellét a sok fragre akkor vejre...
  • alph4
    Szóval ez nagyon gáz, mert aki a tört verzióval játszik az előnyben van tehát sok textúrát nem lát így Wallhack-es hatása van!
    De amúgy iszonyat zavaró a sok rikító textúrahiba meg minden.

Szerintem a képek megukért beszélnek:

Ugyhogy ez nagyon LOL!
  • juhi01
    lajjeb volt egy hiba nekem is kíírja aztán elindítom mégegyszer utána vagy még és utána el is indul csak ennyi...
  • alph4
    Leteszteltem eddig mind 3 fajta Updatet, de egyik sem jó teljesen, neten játszani minden szerveren lehet, de a prodidy tele van textúra hibákkal, magyarul a fél pálya van csak meg!
  • crash
    leszedtem ezt a Counter.Strike.Source-Update.8-MaSaCrE.rar allmaps verziot de ez sem jooo....marmint a prodigy textura
  • alph4
    Elmegyek veled a bolta hogy megtudd venni! oké? Remélem így tudok segíteni!
  • Vizsi
    Na Jólvan, látom itt is segitökész emberekre találtam...
  • Borg
    Ha valaki már talált valamit, annak a linkjét már beszúrta ide. Ha meg nem, akkor nem.
  • Borg
    Semmi probléma, bemész a boltba, megveszed, telepíted, és minden probléma nélkül fut, és tudsz multizni.
    Ha viszont mindenki a warez letöltögetési, meg installálási problémáit taglalja itt, akkor káoszba fullad csak az egész, és valódi téma eltörpül.
  • tehen_m
    Van egypár verzio...
    unstable,emporio,sima,iND

Az iND mit takar? Nem hallotam még róla.
  • Vizsi
    "MAGADNAK KELL UTÁNAJÁRNI!" Rendben, nem vagyok lusta, csak esetleg ha vki már megtalált vmit az megoszthatná velem...
  • Borg
    Ezen mi a péniszt nem tudsz megérteni???

"A WAREZ VERZIÓK ÉS AZOK KELLÉKEINEK AKTUÁLIS LETÖLTÉSI LINKJEIT VAGY A TOPIKBAN TALÁLOD VISSZAOLVASVA, VAGY MAGADNAK KELL UTÁNAJÁRNI! (NE KÉRDEZZ)"
  • Vizsi
    egynlöre rohadtul nem értem az egész rendszerét...egy másik játék multiplayereben vok gamer, és az vmivel könnyebb ilyen téren..most szeretnék elkezdeni cs-zni...ehhez kértem kis segitséget!
  • Vizsi
    Srácok én tényleg elolvastam, de mivel full kezdo vagyok..pff...hát nem tudom...:(( én csak annyit kérdeztem hogy honnan tudom letölteni a most aktuális patchet!