73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Én eszerint csináltam a csét
Emorios és Luziferes verzó indíása:
1. www.steampowered.com---> innen letöltöd a Steam nevű progit. Majd telepíted, és létrehozol egy accountot. Névvel és jelszóval. Lehetőleg egyszerű legyen mindkettő, vagy írd fel valahová.
2. letöltöd a CS:S-t.
3. Letöltöd a SteamApp.exe nevű progit. Majd elindítod és az 1-es pontban megadott account nevet és jelszót megadod. Erre kapsz egy SteamApp.cfg-t. Ezt tedd be a cs:s főmappába.
4. Leszeded a 6-os protokolhoz az update-t.(5-ös update) Ami egy files és egy Crack mappát tartalmaz. A files mappából mindent átmásolsz a CS:S főmappába. A crack mappából csak a steam.dll-t és a steamengine-t másold a CS:S főmappába.
5. Szedd le az ONLINE PLAY patchet! Abból is csak a steam.dll-t és a steamengine-t másold be a CS:S főmappába.
6. Szedd le a 7-es protokolhoz az update-t(6-os update). Majd ennek tartalmát is másold be a CS:S főkönyvtárába.
7. A 7-es update-hoz is akad egy patch ezt is töltsd le és másold be a CS:S főkönyvtárba. (Ez ami még nem tisztázott hogy megy-e vagy sem, vagyis hogy kell-e vagy sem.
A 7-es pont akkor most micsoda?
Valaki adna 1 linket ahol fennvan a 6-os pecs és a 7-es pecs is? -
Kössz :) -
Provision Update Fix -
Huzzatok bele a lehetoseg elottetek all, es akkor jon Promi.:) -
az baj -
Ááhhhh!Nemigaz!Nem találom sehol ezt a Half-Life2.Provision.Update1FIX -et! -
én csak egy kis csendes gamer vagyok!
de igyekszem minél halálosabb lenni!
-
De ne bizd el magad 1ccer én is lelölek -
"Promi elismerésem jol jáccol"
Thx
Vegre valaki nem csiterez, mert a sajat maga nyujtotta teljesitmenyhez en csiter vagyok szerinte.
De halisten tobben ismerik mar a nevem.:) -
NEKEM? VALAKI? -
Nem arról van szó hogy nem tudna valaki felrakni 3 update-t, csakhogy mindenhol mást írtok. Egyik helyen: 8 update, meg még mitomménmi, másikhelyen csak 3 update, az egyszeri játékos azt se tudja hova nézzen, mit töltsön le, főleg ha nincs annyira gyors nete. Egyszer csak azt írjátok hogy Update 6, máshol azt hogy Vengeance, vagy Emporio vagy mitomménmi. Totál összezavartok majdnem mindenkit, aztán mindenkinek csak annyit mondtok hogy: FAQ, FAQ, FAQ! Ezért van majdnem mindenki összezavarodva, és kérdez(ne) ha lehet(ne). -
geri15: köszönöm mindenki nevében!
... attól még, mert képes vagyok 3 updatet + egy fixet megfelelő helyre kitömöriteni, egy steamapp.cfg-t átirni, nem érzem magam kiváltságosnak ;) csak elolvasom a topikot, az .nfokat, a readmeket ...
aligha kapott itt bárki is igazságtalanul büntipontot, egyáltalán nem gond, ha valaki nem mer kérdezni, mert aki elolvasta a faq-t, az ugyis tudja, mit kérdezhet meg és mit nem: igy ami nincs benne, azt magabiztosan megkérdezheti ;)
-
Ha nem baj szeretnék még egy pár dolgot hozzátenni, bár ez már nem kifejezetten Half-Life2/CS:S témájú. Hiába rágják valakinek a szájába a dolgot, ha több helyen is kétségek merül(het)nek fel. Van ugye az alap Luziferes/Emporio-s CS:Source. Ezt meg kell pakolni vagy százfajta frissítéssel, és ha mindent jól csináltál akkor menni fog. Nem azt mondom hogy lehet hogy menni fog, hanem biztos hogy menni fog. Csak van egy kis bibi: minnél bonyolultabb egy művelet annál nagyobb benne a hibalehetőségek száma, ezzel is nehezítve a dolgot. Nekem is sikerült összehoznom a "szájbarágós" folyamatot, de közben már sokszor ott voltam hogy hagyom a fenébe az egészet. Ennél sokkal könnyebb a folyamat, ezért írtam le annak, aki nem értette volna a másikat, hogy MINDENKI tudjon játszani, ne csak a kiváltságosok.
Nem akarok senkinek a riválisa lenni, "elvenni a kenyerét", csak segíteni akartam. -
sziasztok ,ne hari eddigi láma kérdéseimre illetve lustaságomra ,hogy viszza olvassak és értelmezzem a választ -csak 10 ora melo után az embernek már csak jáccani van kedve.mind 1 ez az én problémám , lényeg hogy most olvastam az 1ö értelmes megoldásokat -de kérdés van e hasonlo megoldás arra az esetre hogy mivel nekem csak sima sourcom vana abbol is luciferes typ de minden crcak és cucc fenn van megyi s mint állat szal tök jo , hogy ti léteztek :) -de lehet -e? (itt jön a lámaságom csucspontja) ,hogy a prodigyn a textura hibáim kiküszöbljem - a 8as updateem a bit-emp-ind-css_upd8-UNSTABLE szal ez nem vami jo ,akkor lehetne -e hogyadtok arra 1 linket hogy leszedjem a jot ami -lehetöleg ne legyen több giga mert most mire lejönne -a jo megoldáokat igérö hl2 -én addigra megöszülok-szal kéne 1 jo 8as update -és felöl lehet e csak simán iratnia mostani 8asomat? enniy -köszönöm türelmeteket -Promi elismerésem jol jáccol -no meg mindenkinek respect aki a harcos élet elméleti tanulmányzoja. -
Vagy csak annyira a szádba rágták hogy ezt már te is megértetted. remek, megmenekültünk... 
-
Még annyi korrigálást, hogy természetesen rendelkezned kell Steam accounttal, ahhoz hogy a dolog működjön. Egyébként azért is érdemes letölteni a PROVISION féle Half-Life 2-őt, mivel az a Collectors Edition RIP-je, azaz benne van: Half-Life 2 (de úgy, hogy minden bug ki van javítva, bye-bye AI Disabled
), Counter-Strike: Source, Half-Life 1: Source, és a Half-Life 2 Deathmatch.
Mindezek telepítve:
-Half-Life 2: 3400 mega
-Half-Life 2 deatmatch: 287 mega
-Counter-Strike Source: 840 mega
-Half-Life 1 source: nemtom pontosan kb 500-700 mega.
Egyébként köszi :) -
Köszönöm :DD! Végre értelmesen elmondták nekem, hogy hogyan kell csinálni ;-) -
CUCLI #8237
-
Persze mert mar nem mer senki semmit kerdezni.
-
Én is igazságtalannak tartom (nem minden esetben) ezt a büntetöpont osztást!
Néha az az érzésem hogy csak pofára megy ,és szimpla diktatórikus eröfitogtatás! -
r0hamkuka #8234 Es 1 ilyen embernek van itt bunti pontja...
GO Geri GOooo :) -
Elnézést a helyesítási, vagy elírási hibákért. -
[nagy] Üdv! Szeretnék mindenkinek segíteni akinek valahogy
nem jött volna össze a LuziFer/EMPoRiO -féle CS-Source, úgy hogy az fullosan működjön is működjön.
Mivel van egy jóval könnyebb út is, amivel határozottabban kevesebb ösz hajszálunk lesz (lehet)
Szóval, a metódus, lépésről-lépésre:
(Hozzávalók: Half-Life2.DVD.Provision, Provision Update1 + Update1FIX)
1. Töltsd le valahonnan a Half-Life2.DVD.Provision-t. Ennek az iso-ja 2,7 GB, és valamilyen p2p rendszerről le tudja mindenki tölteni. Én ezt a DC++-ról tettem meg, de valószinűleg alkalmas rá, az itt oly kedvelt BitTorrent, és társai.
2. Telepítsd fel a gépedre a Half-Life 2-vel együtt (anélkül nem megy!) -Így kb 4 giga vész el az életedből.
3. Most jön a frissítés, ehhez kell ugye a Half-Life2.Provision.Update1, ez tömörítve 180 mega, itt a fórumban sok helyütt bent is van a linkje.
4. Ezekután pedig jöhet a Half-Life2.Provision.Update1FIX, ez cirka 2,17 mega.
5. Az Half-Life2.Provision.Steamupdate.rar -t leszedni, és kitömöríteni a telepítési könyvtárba (C:\Program Files\Valve\Half-Life 2). NE FELEJTSD EL KITÖLTENI A STEAM ACCOUNTOD ALAPJÁN A "STEAMAPP.CFG"-T!!!!
Nagyjából ennyiből állna, jó játékot! Ja és mégvalami: ezzel a megoldással egyúttal mindennemű Half-Life2-es, HL2 deathmatch-es, és Counter Strike:Source-os probléma egyszerre szűnik meg
-
szemes #8231 Üdv mindenkinek
Nekem is megvan az eredeti, de nem tudtam bele botokat varázsolni.
Mivel nekem lassú a netem csak lánban, tudok játszani. Kénytelen
voltam a Lutziferes verziót is feltenni. Abban is vannak botok.
csáá -
Borg #8230 Jaja, hivatalosan még nincsenek engedélyezve a botok. Szal csak a warezban lehet őket bekapcsolni. -
Én úgy tudom egyelőre nincs. Csak az emporio-s változatban van egyelőre, a többibe úgy hallottam később lesz. -
Na most néztem meg! Az erdetivel nem tudtam berakni botokat mert hibát ír ki! Viszont a törtel gondnélkül tudtam rakosgatni befelé!
Kaptam ám a hihetetlen fejeseket a kispisztolyal, elég fura volt!
Az olnine játék 1000x jobb! -
Newfronter #8227 Csak én nem akarok belepiszkálni a game-be mert valami hiba lesz és nem tudom azután elindítani, ugyanis nincs otthon netem és ha lesz valami baj akkor a hl2 sem indul el.
Tényleg nincs bot azoknak a játékosoknak akik megvették a játékot eredetibe?
-
Nekem is ez volt a gondom. Nekem Vengeance féle van. Felinstalláltam, aztán letöltöttem a FAQ-ban megadott linkről az Alpha féle CS-t. Azt is felinstalláltam, majd az Alpha féle CS könyvtárból átmásoltam az összes alkönyvtárt, plusz a hl2.exe-t a Vengeance féle CS könyvtárába. És ezután műxenek a botok is tökéletesen... -
>Hmm lassan egy órája semmi hülye warez kérdés...
Hmm, az elmúlt órában milyen sok folytonossági hiányosság jelentkezett a hozzászólások sorszámozásában...
-
Newfronter #8224 Kérlek segítsetek, mert nekem nincsenek botjaim a játékban mert hibát ír ki, ugyanis nekem az eredeti van meg.
Szóval honnan lehet letölteni botokat a source-hoz?
Vagy van valami mód rá, mert már kerestem a topicban és nem találtam semmi hasznosat, a FAQ-ban sem.
Ha tudtok segíteni akkor nagyon megköszönném!
-
Borg #8222 Hmm lassan egy órája semmi hülye warez kérdés...
-
Húú, mennyi üzenetett kellett törölni! 
-
Borg #8220 Bocs, hogy nem vagyok nonstop törölgetőgép, de most pótoltam.
2-3 embert ki is raktam 1 hétre a hóra, talán sikerül lassan értelmesebb mederbe terelni a dolgokat. -
5 oldalt kb 30perc alatt kényelmesen ellehet olvasni!
-
Sokak figyelmébe ajánlom a #8211-es hozzászolást!
-
576 Online
GalaxisNET
PC Dome -
Nos itt van az említett kép, +2 másik :)
Kép 6
Kép 7
Kép 8 -
Megdouglesz #8193 Aha. Nekem Nvidia TI4200-esem van. Sok drivert próbáltam 60 felettieket...
Már régota kérdem, de SENKI se segítene. Hogy Nvidia-hoz melyik drivert használj. -
ATi Radeon 9600
Catalyst 4.12 final.