73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Kovsebi #8740 Jó döntés, hidd el nekem.
-
diamondlake #8739 Kösz a tiéd működik is azért kösz neked is tehen_m!!
csak ennyi vót az egész!
valószinű csak az volt a gáz hogy az én verziom másik volt!!
kösz .... game .... -
diamondlake #8738 My segítőkész friend!!
1.) Találtam linket letöltöttem és nem működött!
2.) elolvastam a környező írásokat, 3 ember 4 különböző eredménnyelszámolt be
3.) én már 3-madszor telepítem fel a cs-t 5.-dikkkféle protocollal
és egyszerűen nem megy ....
4.) 5-ös 6-os 7-es ment ... de most vmi nem stimt
5.) csak gondoltam mielött a gépet is újratelepitem a gépet, (mert a winmaistera törölközött mutogatja - mert beadni szándékozik - (mert rágyüttem my friend hogy lehet hogy itt mélyebb problémák vannak( és szar))) , megmerem őméltóságától kérdeni gogyí tud e vmi őszerinte használható link-et adni.
6.) boccs my friend aszittem egy vérében-igaz segítáőkész cs-s fórumba jöttem
7.) Tévedtem ...
8.) CS forever -
diamondlake #8737 kösz tehen_m legalább tom hogy valaki jora is tudja használni a forumot, és válaszol mégeygszer kösz!!!!! -
tehen_m #8736 Igazad van. Csak leírtam hogy keresőben megtalálja,kipróbáltam (biztosra szoktam menni) és én egyből megtaláltam.
-
bázz igazad van, de mivel karácsony van---az uccso napja, pont jókor kérdezte, mert holnap már az ilyet én is lefogom húzni, de legyen ez az ajándékom neki--1 évben egyszer 2-3 napra elmegy,,,holnap visszajönnek a szép idők 
-
Aki warez linket kérdez, és ő maga nem találja meg mert láma akkor vessen magára! És nem kell neki megmondani/megkeresni, had szendevjen egy kicsit ős is! Nem kell sajnálni... THX
Igazam van?

-
#8508 hozzászólsában megtalálod -
tehen_m #8732 Érdekes én találtam.
DE 1x van karácsony: ftp://cs.megalog.ru/css_hl2mp/client/ -
diamondlake #8731 kössz ezt nem is tudtam hogí van ilyen de sajna igy se találtam linket!!
egyszerübb lenne hs vki beirna eggyet!!! előre is kösz!! -
tehen_m #8730 Látod allul-->Keresés a témában: -
diamondlake #8729 pls????
-
diamondlake #8728 Holvannak az update -k (amelyikek kellenek)??????????????????????? -
A páncél nagyon is sokat számít, a sisak leginkább a pisztolyokból/géppisztolyokból leadott fejesek ellen véd, a komolyabb fegyverek ellen már nem nagyon. -
Myron #8726 Én megveszem, azon ne múljon az életem ezen nem spórolok :) Ha 100 ból csak egyszer megmenti az életem már érdemes volt. Nemde? :) -
HellBurner #8725 Nem nem. Azt én is vágom ez nem olyan.Képzeld el a.....na nem jut eszembe a pálya neve, egy hosszú folyosó tele kis beugrókkal a falba, a legutolsóba beugrok, már bent vagyok és lelőnek. Ehhez kb 4-5 falat kellene átlőni. Én inkább fenixbe-nek hiszek. -
L3st4t #8724 Hellburner: a golyok szorasa miatt van.Meg mert mozgatjak utanad a csovet es a goylok atmennek a falon... -
fenixke #8723 hát elég sokat....
például ha veszel páncélt akkér testre kevesebbet sebzöcc
ha meg van sisak is akkor van esélyed arra(ritkán) hogy tul élj egy fejlövést.... ha jol tudom ha pisztolybol kapod(eagle kivétel) akkor alapbol véd egy fejlövés ellen. én legalább is ezt tudom rola. -
a páncél illetve a sisak (védelem) véd egyáltalán? mert megveszem és nem érezném, hogy érne valamit!!! -
Hát ez az ezért szar ez a játék (még).
-
fenixke #8720 aha
ez a hitbox miatt van ami sztem kicsit el van szurva meg még bugos is...
de tényleg igy van ha vki elszalad elötteed és te gyorsan mögé lösz akkor nagy az esélye annak hogy eltalálod tehát rántsd utánna a célkeresztet és pötyögtess :) -
HellBurner #8719 Mikor meghalok és nézem ki hogy nyomja, mindig azt látom hogy mindeki a mozgó célpont mogé lő és el is találja (vérzik a levegő). Ezt csak ilyenkor látom így vagy játék közben tényleg oda kell lőni. Sokszor volt hogy már rég visszahúzodtam és lelőttek. Nem rossz a pingem se kb.37. Please Help ! -
én 4-essel nyomom és teljesen igazad van, hogy nem az számít (elsőként), mert valamennyire számít, de nem az a vízválasztó, hogy mennyi frag-ed van... -
fenixke #8717 hát azért publicon sztem nincs más cél :DDD
itt elég ritkán jön össze a csapatmunka...
persze ha warrol van szo ... ott nem a frag a lényeg...
-
fenixke #8716 én is 3as sensel jáccom :)
bár ez csak a public miatt van.... itt sokat kell rángatni.
ellenben ha az ember warozik akkor sztem simán elmegy a 2es sens. régen azzal toltam de sajnos rájöttem publicon kevés (ha nincs aimbot :D) -
Myron #8715 Még valami eszembe jutott.
Nagyon sokan mutagatják itt a fragjaiket hogy hű de penge. Nos szerintem egy kicsit ez hogy is mondjam... szánalmas? Nem, az azért túlzás de nem kéne annyira nagy dolognak tartani hogy egy mezei publicon vki 1. a sok láma közt. Még ha nagy frag/halál ratio-ja van akkor is. Mert úgysem a frag a lényeg! Ez nem UT és nem Q3, itt nem a fragvadászat a cél. -
Myron #8714 Én már nagyon rég játszom (2 év) jó tudom van a ki régebb óta.
Én megtanultam nem újratölteni minden 5-10 lövés után. Teljesen felseleges.
Ha rusholok akkor csak 5 golyó alatt töltök újra. Védekezésnél ha már csak 20 van akkor is újratöltök ott még talán belefér. De rusholásnál nagyon rizikós állandóan töltögetni és felesleges is.
Én 3-as sens-t használok eddig bejött, néha kevés néha sok, de sosem lehet pont jó.
Lehet hogy úgy kéne mint anno UT-ban hogy ha más fegyverre váltassz akkor bindelés miatt autómatikusan változik a sens is. Még nem is próbáltam ezt. Minnyá megnézem, de azért ha van evvel kapcsolatban véleményetek írjatok.
Nagyon jó hogy már nem csak a warezról van szó. Tényleg tök jó. -
fenixke #8713 nekem is van egy pár fun képem:)
ha nem jok nyugottan töröljétek az üzit (moderátor) -
dolgozok már rajta, csak a biztonság érzetemnek annyira jót tesz. -
hi
tudna nekem segíteni valaki abban, hogy hogyan lehet logo-t betenni source-be? mert egyáltalán nem tudom
köszi előre is -
Azt nem tudom hogy nálam kb milyen arány van de az tény hogy ha a beteges tőltés miatt halok meg akkor falat bontok
-
Takezó #8709 Sajnos nekem is gyakran okoz ez problémát, hogy 30-as tárnál már 15-20 golyónál újratöltöm... Csak tudatosan figyelni kell rá, hogy ne csináld;) -
Nálad ez hobbi, hogy kifordítod a szavaimat és kukacoskodsz! -
és a beteges töltés és az uccsó töltényt halál okoz -nem egyenesen arányos ....nálam kb. 20-2 az arány
-
Na örülök hogy valaki megértette mit akartam mondani a tőltéssel kapcsolatban.(Silent).
Én is parás helyzetben képes vagyok feleslegesen újratőlteni.Meg imádom a tőltést.
Alpha igazad van hogy van olyan amikor az utolsó golyóvégez az ellenségel velem is sokszor előfordult, de viszont az is sokszor előfordúl hogy a beteges tőltésemmel szívok.(hiába húzok szerintem hitt biztonságban). -
éncsak ámulok és bámulok a 15/7-es statusommal
-
Takezó #8704 Italy kicsit könnyű autosniperrel :)
-
-heapsize 128000 ha 512 mb ramod van. -
Mondjuk már volt olyan is (3-4x) hogy az egész tárat beleerszetettem az csávóba és pont az utolsó golyó küldte teljesen padlóra(!) -
sajnos nálam is hiba---én is kezdek illetve próbálok leszokni---jól esik tölteni - LOL -