73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
halál #8820 Hi.
CSS-ben lehet scripteket használni?
Nem bannolnak miatta, vagy ijesmi?
Meg hol lehet találni scripteket?
köszi. -
Gambini #8819 csá! eredeti hl2-m van, de nem csatlakozik egy szerverre sem (a source) ezt irja ki: connection failed after 4 retries
mi lehet a baj??? -
CUCLI #8818 ilyen nehéz bejutni..
tedd auto joinra -
Halihó!
Az SGC szerverére hogyan lehet feljutni? Mindig amikor nézem 20/20-an vannak fenn, és nem enged csatlakozni..
Lehet hogy rossz IP-t, írtam volna be? Bár azt nem hiszem mivel akkor nem is látnám a szervert.
Azt látom mekkor a ping, meghogy kik jáccanak, de felmenni már nem tudok.... :( -
Jaja jo meccs volt. -
Pf.nagyon köszi:) szoval csak emporioval megy... -
#8749 -
Hi!
Beirtam konzolba a bot_add parancsot, de hibát ir ki, nem akar betenni egyet sem.
Mitöl lehet? -
az a fasz TK-er mit művelt... :((
már idegességemben fejbelőttem vagy kétszer :) -
Promi nagy Fight volt az SGC-n mi? -
Na a FAQ-ba nézzél be "a hogyan lesz több FPS-em"
A gépedet húzad mint állat, én is ezt teszem. -
Teljesen jó volt a parancs, egy lag nem volt, tökéletes, kösz! -
tök jó ez a játék,csak ne akadna ennyire..9-10 Fps mindíg.800*600-ban mediumon.pedig megnéztem,mindíg van 180 Mega szabad memóriám.
a pingem is nekem a legrosszabb mindíg,magyar mapokon is 90-100,külföldin pedig 110.
mit tudnák ezek ellen tenni?
-
tmate6 #8807 Nah, ez még hasznos is lehet, FAQ-ba vele Alpha (vagyis csak holnap, mikor leszel) -
Myron #8806 egyébként simán lehet kötni a fegyverekhez a sens-et.
pl így
bind "INS" "slot1; sensitivity 2"
bind "DEL" "slot2; sensitivity 3"
bind "END" "sensitivity 3"
az utóbbi azért ha esetleg vissza akarod állítani alapra de nem akarsz fegyvert váltani. -
JUVE Gabe #8805 Ha nem multizni akarsz akkor csak kreálj egy pályát és mikor betölti írd be a konzolba, hogy bot_add annyiszor ahány botot akarsz. Ha úgy írod hogy bot_add_ct akkor rendőrt, ha bot_add_t akkor terkát rak be. De simán a bot_add mindakettőt tesz be úgy, hogy egyenlően legyen elosztva a 2 csapat. -
Myron #8804 bm ilyet még nem láttam... ekkora lámát bazz -
Nagyon szépen köszi a segitséget URBIJOE!! Sikerült!! Mostmár csak azt szeretném kérdezni hogyan kell valakivel játszani? :)) Egyedül kovályoktam a pályán!!:)) Nem volt igazán izgalmas! Valakik bevenének a játékba?? :)) Előre köszi! -
ok, majd írd meg hogy működik-e :) Nekem első dolgom hogy ezt beírom mikor felmék a szerverre, mer mindig akadozik a mozgás, ez a parancs viszont megszünteti. -
köszi megnézem mi ez a parancs, kösz. -
Officeezis erre büszkelehetsz, mert láttam hogy sok jó játékos rendesen alúl maratt.
Amúgy találkoztam már én is veled, bár nem emlékszem hogy jáccottál, biztos mert hamar lelőttelek
-
Már egyszer leírtam, de megteszem mégegyszer:
cl_smooth 0 -
"Az ellen mit lehet tenni,mikor ugy beakad, hogy állandoan ismétel, és megáll a kép? Ez is lag-nak számít?"
NA PONT EZ A PROBLÉMÁM NEKEM IS.Ez most lag vagy mi a Fasz mert Egy csomószór meghaltam ez miatt mert ma minden egyes kőrben volt egy ilyen és most szaporodott ell igazán, ami arra enged következtetni hogy az én gépem lehet a hibás.
Nem tom, kérem jelezze ha valaki ráismert a hibára amit leírtunk, és van neki is, és esetleg a megoldást is tudja, ha van.
-
nekem a DVD-s Vengeance-s Retail HL2 van fen azon fentvan a protokoll 7es updateszarság, erre melyik 8as update kell mert már 2-t próbáltam de mind2 TRÉ -
ez a jo megoldás igy megy a játék
-
1. toltsd le az alap fajlt
(ftp://cs.megalog.ru/css_hl2mp/client/Emporio_release/csscd.rar)
2. csomagold ki egy mappaba ennek a tartalmat
3. toltsd le az updatet (http://insyderz.kani.hu/bitye/uploads/patch/bit-
css_upd8-repack.rar)
4. Az elobb kicsomagolt alap CS:S mappajaba masold be a 8.
update "Files" mappajaban talalhato fajlokat
5. Masold be a 8. update "Crack/Online Play" konyvtaraban talalhato
fajlokat abba a mappaba ahova csomagoltad az alap CS:S-t + az
updatet
6. Nyisd meg a kicsomagolt steamapp.cfg-t itt talalsz 3 fontos sort az
aljan:
SteamInstallPath="" - ide masold be, hogy hol talalhato a CS:S mappad
SteamAppUser= - ide ird be a steam felhasznalonevedet (elotte
krealj egy vadonat ujat nehogy olyat hasznalj ami eredeti!!! Szin ujat
csinalj!!!
SteamUserPassphrase="" - a steames felhasznaloneved jelszava
8. Mentsd el ezt
9. Hozz letre az asztalon egy parancsikont a hl2.exe-re es utana
jobbklikk ---> tulajdonsagok ---> a cel mezoben az utolso karakter utan
ird ezt: -steam -console -game cstrike, aztan nyomj az OK-ra
10. Jo jatekot :)
-
tmate6 #8794 De eddig feltudtam menni -
Lehet hogy nem támogatja ezeket a speciális karaktereket valamiért.. -
tmate6 #8792 Halálosztó™ -
nekem is bár a klánnevem csupa orosz karakterekből áll szóval.. sztem nálam ez a hiba nálad mi a nicked??
-
tmate6 #8790 Nem értem, felakarok menni az SGC-re és azt írja ki hogy a név elutasítva -
Végre valaki akinek nem megy:)) Nekem sem megy!:))
-
DVDMester #8788 STEAM Validation hibát ad, hiába csinálok új accountot.
CS FINAL fel van rakva, UPDATE 8 rámásolva.
Az Online Playing könyvtárat hova kell másolni?
Ha meghagyom a CStrike root-jában a steam.dll-t akkor el se indul.
Nincs valami részletesebb leírás ? -
Myron #8787 AWP késleletés? Az mifax? Nem is igazán awp-zek mostan. Nem a stílusom :) -
sziasztok, használ itt valaki luzifer-féle cracket? télleg jobb mint az emporio? -
Mindegy milyen könyvtárba van a cs? A hl2 könyvtárat kell megadni?Ja miután átirtam a SteamApp.cfg-t elinditottam a crack/online play könyvtárban a Steamengine.exe! Utána a steam.dll filét átmásoltam a Játék gyökér könyvtárába! Hülyeséget csináltam? Ezt nem kell? -
DoNLeoN #8784 Sztemcsináld ujra, mert elvileg jól csináltad.
Valahol figyelmetlenségből valamit elirhattál/elronthattál essetleg
-
Sziasztok! Tudom, hogy már nagyon unalmas,de én valahol elrontom és nem tudok rájönni,h hol! Letöltöttem a Counter-Strike_Source_FINAL -t,+ a bit-css_upd8-repack -ot! Kitömöritettem a cssf-et! Felülírtam mindent a update8-cal! A crack/online könyvtárban átirtam a SteamApp.cfg-t! Felhasználónév+jelszó+elérési utvonal! Én a E:\emp-css\hl2 utvonalat adtam meg neki!Hl2.exe kiraktam az asztalra és E:\emp-css\hl2.exe -steam -console -game cstrike igy inditom!És NEM JÓ! Kérek valakit segítsen! Tudom,h már unalmas,de nem tudok hova fordulni! Előre köszi!! -
DoNLeoN #8782 Vélemény??
Ügyes vagyok :DD ??? -
DVDMester #8781 "Unable to mount steam content into file system"
ez miért van?
UPDATE 8 fent van