73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • DarkJedi
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hülye! :DDDDDDDDD
    Ez csak a steam hibája, logoutolsz, utána login és működik :DD
    úristen D::DDDD:D:D:D

[bőg]
  • Hooligan
    Biztos megvolt az oka amiért töröltél drága .....de akkor válaszolhattál is volna.
    Vagy mi volt a baj, az hogy kérdeztem?
  • Ben C
    amikor teljesen közel vay fejre célozva jobb klikk..
    ugyan az animáció szerint egy fél másodperc mulva ér oda a kés hegye, de a sebzést már a kattintáskor beadja.
  • rezsofiz
    Hallod örülj neki hogy nem vetted meg és azt tiltották le... Egy accountot kb 1 perc csinálni..
  • k9duli
    BASSZAMEG TÖRÖLTÉK AZ A BELÉPÉSEMET, ELKAPTAK:

"Disconnect: Error verifying STEAM UserID Ticket(server was
    unable to contact the authentication server, 35)."

MOST CSINÁLHATOK ÚJAT
    (nembaj, lehet hogy meg is veszem és akkor soha többé nincs gond)HALELÚJA
  • Ben C
    nem CSSeznek.
  • k9duli
    És az egy karú,fél szemű,fél lábú,egy fogú emberekkel mivan?
  • Ben C
    ;]
  • Tatyla
    de én kifejezetten hátrányos helyzetü egy karuakra gondoltam!
  • FLeK0
    1 millio dollarral (tehat ~ 190 millio forinttal) nem lehet viccelni.
  • alph4
    A Kétbalkezesek-nek meg teljesen mindegy!
    Ugysem találnak el egyetlen embert sem!
  • Tatyla
    És az egykezüek akkor mit mondjanak?
  • [NST]Cifu
    Most képzeld el, hogy milyen sz@r nekem, amikor a legtöbb játékban a JOBB kezében fogja az illető a fegyvert, ami nekem teljesen természetellenes :)))
  • [NST]Cifu
    Én, miután balkezes vagyok. Anno szídtam is az UT modokat, ahol csak jobb kezes fegyvermodellek voltak... :)))
  • k9duli
    Cs clubbobkba láttam hogy a legtöbben bal kezében volt a fegyver.Engem annyira zavart a látvány hogy folyamatosan az járt a fejembe, de szar.
    Ha kötelező jeleggel bal kézben lenne a fegyver a CSS-ben, akkkor valószínű hogy nem játszanék.
  • Caterpillar
    ÉÉÉÉN!
  • Ben C
    nekem bal kezemben van az egér :)
  • DarkJedi
    cl_righthand 0

talán:)
  • CUCLI
    régi csben volt ez az alapbeállítás.
    broáf. haver most is úgy tolja...
  • alph4
    Tényleg, erről jut eszembe!
    Ki játszik úgy hogy a bal kezénél van a fegyver???
    Mert én játszottam 1 órát úgy, de nem bírtam megszokni, iszonyatosan zavart...olyan furcsának tűnt!
  • rezsofiz
    Valaki megtudná mondani hogy miért van az hogy bal kézben viszi a fegyvert a manus? Beállítottam a menüben is hogy right handed meg consolba is beirtam cl_righthand 1 meg minden ennek ellenére bal kézben viszi a cuccot. Ötlet?
  • Takezó
    valszeg cshu, nem?
  • Wolwarine
    MI A KÓD ????
  • Tatyla
    Én csak a CS:S-al kezdtem el játszani,elötte a cs-t még csak nem is láttam soha (mondjuk netem is csak fél éve van),de sok gyakorlással talán én is elörébb tudok lépni!
    De pro azthiszem igy 30 évesen már nem leszek hiszen nem tudom felvenni a sok gyorsreflexü tizenévessel a versenyt,és nem is ez a célom csupán szórakozásként játszogatok vele!
    Ha tehetem persze terrorként küzdöm magam át a pályán kissebb-nagyobb sikerrel!
  • Ben C
    hát ha azt nézed 3-4 év alatt mennyire naggyá váltak a multiplayer-játékok. több tízezer dolláros főnyereményű versenyek, "iskolák" ahol különbözű prok tanithatnak téged jópénzér jáccani---
  • Ben C
    annyit azért nem akarok mellette lni, hogy ne álljon másból az életem..
  • Phoenix007
    Fleko, ezt a pro-painkiller dolgot ugye csak viccnek szántad?
  • Promi #8873
    Gyertek a Mazsola szerverre jatszani.
    source.vudumen.hu:27015
  • bazze
    512 -es adsl ellel hogy megy neten?
  • arty
    csak reménykedek, hogy nem te játszol byron néven ... vagy igen?
  • cam3l3on
    az munka
    lol
  • k9duli
    Azt vettem észre hogy éhes gyomorral és egy pohár jóminőségű(nem több) bórral jobban játszok, ez komoly. Hangsúlyozom NEM VICC!
  • k9duli
    Ben c azt tudom neked mondani, ha ugy kezted volna a CSS-t mint én, akkor föláltál volna a géptől, és megkerested volna a parkba a legalkalmasabb fát amire felköthetnéd magad.Na én amikor keztem akkor kickeltek serverekről mert véletlenűl Teamkiller volt sokszor,meg egyébb okosságok(bomba lerakása,felszedése),elhordtak mindennek,azt mondták hogy vegyek vaktöltényt,stb...
    Nekem nem volt semmilyen tapasztalatom a netes játékokkal mert 2 hónapja van netem, de azalatt sokat fejlődtem, mert nagyon akartam, és azt mondom hogy, soha ne add fel! (amúgy a frag/halál egyenlőséggel, szerintem nem kell szégyenkezned)
    Amúgy hogy ne csak a levegőbe beszéljek,a napi termés lássátok(egyetlen kőrben nem volt AWP a kezemben, azt rábíztam másokra:
    Itt jól ment
    itt már egy kicsit elfáradtam
  • k9duli
    Neked azt tudom mondani hogy elémraksz bármilyen tökéletes játékot én fotózok neked olyan bugokat hogy else fogod hinni.
    Tehát bugos minden játék sajnos css is rendesen, de ettől függetlenűl képes vagyok egésznap játszani vele.
    És lehet hogy te azt mondod hogy szar, azt közbe nagyon sokszor játszól vele.(akkor mégsem olyan szar)
  • k9duli
    Akkor te vagy Rambo 4
    Készült: 2004.12.26 18:06 -kór.
  • mafiahq
    Szerintem már késő "6év" nagy lemaradás..
  • FLeK0
    Nem keso, a CS kore egyre tobb penz jon (mo-n is) - a css pedig most fog beindulni, es levaltani a regit, most van esely ebbe bekapcsolodni, mert egy picit mas jellegu jatek, picit mas jellegu jatekosok is lehetnek jobbak. A CoD pedig szepen el fog tunni a versenyekrol. ``pro'' jelleggel csak cs-vel szabad mar jatszani, esetleg painkiller vagy ut04 ha deathmatch kedvelo az ember.
    Elso lepeskent szerintem keress magadnak egy jo 2v2 tarsat, az jo lehet alapnak, utana ha mar vertek sokmindenkit lehet tovabbi embereket es nevet gyujteni.
  • Myron
    Nem egyszerű de megoldható
  • HoTDoG
    Nemmondod...
    Aki magas fokon akarja művelni, annak nagyon sok időt rá kell szentelni a játékra. Tanulás vagy munka mellett ez nem túl egyszerű...
  • Myron
    munkát nem max sportot. Amúgy meg sztem nem azért akar pr0 (l337)lenni mert abból haszna lenne hanem tetszik neki a játék és magas fokon akarja művelni :D