73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • PLackó
    ezzel én is jártam így,nekidobtam valakinek,az meg beragadt :P
  • PLackó
    soha nem találkozok senkivel.hol vagytok?
  • Myron
    ha a laggoztatást meg akarjátok csodálni
  • ghost cb
    LOOL
  • Myron
    Ja de ezt a hibát már kijavították és egyébként ha leguggoltál akkor mehettél tovább, csak erre egyesek nem is gondoltak :)
    A legdurvább bug viszont az volt hogy beírtad konzolba hogy nav_generate és az egész szerver úgy laggzott hogy mindenkinek 200-300 as pingjei lettek. Már ezt is kijavították prodigy óta .
  • ghost cb
    Nincs sajnos mert utána bevakultam és ezt is kb 1 mp-ig látta aztán eltünt. Illetve lehet valaki lefényképezte a szerveren (brute)...
  • alph4
    Meg azis nagy poén volt mikor rájött valaki hogy ha hozzávágod az ember fejéhez a füstgránátot akkor az "odaragad" és nem bír elmenni onnan!
    Én 1 napig szórakoztam 1x ezzel, már mindegyik társam szidott mint állat, én meg csak röhögtem.
    Volt olyan is hogy odavágtam szerencsétlen csávóhoz vagy 3db füstöt, de nem látta mert még javában vásárolt, de miután végzett a vásárlással nem tudta mi van! Csak a nagy sötétséget látta és erre elkezd ordibálni a mikrofonba hogy: Már megint nem lehet mozogni, kifagyott egy kurva szar játék! Midjárt jövök csak újraindítom a játékot!
    Erre mindenki elkezdett röhögni!
  • [NST]Cifu
    Ball oldalon van egy menű, ott válasz ki valamilyen filtert (pl. milyen játék, vagy milyen országba tartozó szerverek, stb.).
  • Gambini
    hali!
    kiprobáltam az all seeing eye-t, és faszán müködött tegnap, de ma már amikor megnyomom az f5 billentyüt, akkor kiirja a következöt:

Select a filter first (tree control on the left)

mit kel csinálnom???
  • [NST]Cifu
    Nézőpont kérdése, ez egy (szerintem) funra menő játék, ha ultrapro játékosok akarnak egymás ellen menni, akkor egy szervert lepasswordoznek, csak egymás között osztják meg a pass-t, és kész.

Amúgy amikor próbáltam az AA-t (úgy egy-másfél éve), akkor épp az volt a legnagyobb problémám, hogy a kezdő szervereken tobzódtak a vérprofik, akik kívűlről ismerték a pályákat és a játék minden trükkjét, úgy meg nehéz előre lépkedni, hogy alig érsz el eredményt...
  • Takezó
    lol, screenshot nincs?
  • ghost cb
    5-öt sebez! Kiugrott Y-ból Dust-on, én meg pont merölegesen voltam, és beleugrott a flashbang-embe és elhullott. Vicces volt :))
  • arty
    jah, és tegnap a legeredményesebb CT állandoan nicket váltott és folyamatosan 300+ pingje volt, órákon át nem kickelték, pedig sztem miatta lagzott az egész hobelevanc :)

ha pedig valaki soxor jol lő (nem én!!!) akkor kick ?????
  • arty
    tegnap, mikor nekem utolso tusz beakadt és már csak 1:1 ellen voltam CTként, végül lelőttek, mert a k tuszon nyomkodtam a USE-t, egyből jött a noob-ozás....

végül egy normális (talán külföldi?? angolul irta :D ) player felvilágitott, hogy lőjem le ilyenkor a tuszt, ... ez logikus is, hiszen a kört nyertük volna, s gondolom belefér ez a kis veszteség :D - mindenesetre a hozzáállást jól mutatja kedves honi társaktol ... :)

byron egy paraszt, gondoltam ha te vagy, tudatom veled, de igy akkor ez most elmarad :D
  • urbijoe
    az hogy lehet hogy a CoD-ban 23 a pingem itt meg majdnem mindig 100
  • Phoenix007
    >1 millio dollarral (tehat ~ 190 millio forinttal) nem lehet viccelni.

Aham .. ez tényleg komolyan hangzik ... de miről is van szó? Mi akar lenni ez az összeg?
  • Myron
    LOL ténlyeg??? Baszki ezt nem is tudtam hogy ilyet is lehet!
  • ghost cb
    Ma megöltem egy ellenséget flashbang-gel. :P
    Bejött egy bazinagy flashbang ikon a jobbfölsö sarokban :)
  • Myron
    Nem szar, csak olyankor mindig felidegelem magam amikor olyan hülyeségek történnek, hogy azért vesztek CT-ként mert beakadt egy túsz az ajtóba...
    És ezt 1.6 nál el is néztem mert mégis 99-es játék, de most 2004-ben ugyanígy előfordul a hiba... pfff....
  • Myron
    Nem, én nem játszok byron névvel.
    Amúgy már kezt telelenni evvel a névvel a faxom :)
    Pl azért mert mikrofonba csomószor azt mondják hogy miron ahhelyett, hogy az mondanák myron
    meg már egy csomó másik Myron-t láttam itt ott :)
    Meg a fallout 2 ben egy drogos kis pöcs-t is myronnak hívnak :)
    Aztán a többi összetéveszthető név hogy byron aki zeneszerző vagy ki.
    Meg a Pyron papírgyár :)
    De már mindenki így ismer.
  • Acorp02
    ehh nemide akart joni bots :D
  • Acorp02
    cso!
    lehet h ma kerdeztek de en nemtalaltam ra: naszal mi a megoldas arra hogyha minden upddate meg patch.exe utan azt irja hogy:
    Can`t load FileSystem_Steam.dll
    elore is thx a valaszt
  • HoTDoG
    Ez így van.
    Egy America's Army-hoz hasonló rendszer nem lenne rossz.
    Csak ha rendelkezel bizonyos honor szinttel/tapasztalattal, akkor tudnál egyes szerverekre belépni. Asszem sokkal kiegyenlítettebb, izgalmasabb játékok lennének.
  • neozed
    Ott voltam én is amikor a kick-ek történtek...
    Engem mondjuk nem raktak ki, csak pusztán a mód nem tetszik, és most nem csak erről a szerverről van szó.
    Aztán meg próbálj kezdőként játszani, vagy beilleszkedni egy közösségbe, hát így sztem nem igazán lehet.
    Nem mondom, hogy aki 20-adszorra lövi le a társát, azt ne rakják ki, csak a többiekkel, akik esetleg kezdők, lehetne kicsit rugalmasabban, urambocsá türelmesebben foglalkozni, hisz nem lehet mindenk Pro gémer.
  • HoTDoG
    Hát igen, Vudumen... Nem a türelmességéről és nyugalmasságáról híres...
    Pár éve ismerem, még anno klántársak voltunk. Amit ma csinált az tényleg sok volt 1 kicsit... Kicsit nagyon.
  • Acorp02
    cso!
    lehet h ma kerdeztek de en nemtalaltam ra: naszal mi a megoldas arra hogyha minden upddate meg patch.exe utan azt irja hogy:
    Can`t load FileSystem_Steam.dll
    elore is thx a valaszt
  • Borg
    Ott nem ez volt.
    Csak nem tetszett az egyiknek, hogy fejbenyomtam shotival, erre kickelt. Kitalálta magának, hogy a terrorok ne rusholjanak italyn. Én bekempeltem a tapétásba, és mikor lelőttem vele együtt 3 embert, kicked by console.
  • neozed
    Én azt a fajta kultúrált elintézési módot nem bírom a szervereken, ahogy a kick-elést, vagy a bannolást intézik:
    Fejhangon a mikrofonba, hogy: és most egy qrva hosszú fütty következik *nyádba innen,te kis ***opó, érted?
    Meg a túlbuzgó admin, aki minden (általa) szabálytalannak, vagy nemtetsző dolognak folyamán osztogatja a ban-t.
    Na az LOL, mintha minden magyarországi cs-s profinak született volna...
    Nem hibázhatsz egyáltalán, mert egyből láma, noob, idióta, stb. vagy.
  • Borg
    Nekem ilyen apró lagok vannak a szervereteken, ami főleg menet meg lövés közben válik érezhetővé. Mintha minden második másodpercben kihagyna egy csomagot, pedig nem jelez a netgraph hibat.
    Más szervereken nem volt még ilyen gondom, szal ebből ítélve valami nem ok nálatok. Lehet sok az a 24 ember neki.
    Nameg az admin diktatúrán kicsit finomitani kellene még ott :D
  • DarkJedi
    Valóban ez is egy megoldás, nem jutott eszembe
  • [NST]Cifu
    Vagy a Clientregistry.blob törlése...
  • DarkJedi
    Nem törölték, ez bug, vagy valami hiba, logout, login megoldja.
  • k9duli
    Na mindegy, lényeg hogy müxik amúgy tényleg most nekem törölték az accountomat vagy lett volna valami rövidebb út is a problémámra.
  • k9duli
    Jaj ez viccesvolt
  • DarkJedi
    LoL, 1 perccel később kellett volna benéznem a topicba :D
  • DarkJedi
    Igen..
    De most csináltál 1 új accountot és működik?
    Vagy nem is eredetid van?
    [nem ért a warezes HL2-höz]
  • k9duli
    Ja amúgy megy a játék tökéletesen hogy új accountot csináltam.Ja nekem nem eredeti a gamém, ha ezt valaki nem vágta volna
  • k9duli
    Ja értem mit mondasz, de én nem használtamfel régi game cd kulcsot.És látom a logoutot, azt mondot tehát, hogy ezt megteszem amit leírtál azt jó lett volna.
    Ez biztos mert gépet ujra indítottam steamet elindítottam töbször de semmi.
  • DarkJedi
    Na figy. Hiába is csinálsz új accountot, arra nem tudnád beregelni a CD kulcsodat, mert az már az elsőhöz van regisztrálva.
    Annyit kell tenned, hogy steam inkonra jobb klikk, settings, logout.
    Ekkor kijelentkezik, vissza loginolsz, és jó.
  • k9duli
    Várj miről beszélsz darkjedi nemértem,bővebben.
    na mindegy megcsináltam.Igaz nem egy perc alatt, mert az első accountot ezbasztam, ott amikor irtam volna steamapp.cfg-be a jelszót.(elfelejtettem)