73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #67558 Egykét éve hónapokig szoptam ezzel, semmitől se javult meg. Aztán valószínűleg akkor szűnt meg, mikor gépet cseréltem. -
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: hl2.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4445c334
Hiba – modul neve: datacache.dll
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 46439c7b
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0000b423
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: a3a2
További információk 2: a32455ec82ce1fffb6cd7b56973292f2
További információk 3: 3f43
További információk 4: 5701b8e280c89fa54c22df2d004a5c88
ötlet? -
"...az összes önjelölt 10-en éves konfigosnál és garázs hostingoknál annyit tesz hogy agyba főbb felraknak mindent egybe és az már nagy tudást jelent XD."
na igen ^^ ez feltűnt nekem is ... hozzáértés hiánya :S
még az tűnt fel hogy a konfigolás folyamatával egyre szarabbak a szerverek :D szal van valami új szeró, felnézek, tök fasza, aztán 1 hét múlva felkerül ilyen mód, kicsit később olyan, aztán 1 hónap múlva nem tudok játszani, és a fegyverek 20%-kal kevesebbet sebzenek -.- (ezt úgy kell érteni hogy ugyanúgy lövök, csak a fejét kézzel védik az emberek... rosszabb esetben lábbal...) -
NA ezt is bírom....
Kapásból megjegyezném hogy tört seró = sokkal nagyobb az esélye hogy csalókba akadsz.
2. Nem tudom de manapság azt vettem észre hoyg a konfigolás az összes önjelölt 10-en éves konfigosnál és garázs hostingoknál annyit tesz hogy agyba főbb felraknak mindent egybe és az már nagy tudást jelent XD. A vicc hogy legtöbbször még csak nem is friss az adott mod (pl ev nél látok 1.5-öt is amikor sokkal gyorsabb és megbízhatóbb a 2.xxxx, vagy metamodból a régi 1.4, sourcemod viszonylag új felfedezett ezen a területen itt már az 1.2 azért jó, zbloknál szerncséjük hogy frissíti magát kivéva ha 4 től alacsonyabb verziószámút telepítenek, mani admin meg.....).
Hasonló a helyzet war konfigoknál is ott még rosszabb a helyzet mert ott tényleg csak a legszükségesebbek kellenének meg egy rendes cpl/cal/esl/ed/cevo server config. Meg a legtöbbször a nagy kavarodásban azt se tudják mit csináljanak (pl legutóbb voltunk olyan serón ahol folyamatosan basztattot a zblock redyup mert nem kapcsolták ki...egész mecs alatt).
NA szóval ha máskor a konfigolásról beszél valaki akkor az ott kezdődik hogy BORG és SG,illetve ki merem jelentani magamról is és a szerverünkről (WAR/PUBLIC) is hogy valami (miután 1 évet intenzíven foglalkoztam a témával, és miután képes vagyok 1-2 ksiebb scriptet is írni vagy javítani ha hibás valami). -
Hehe nálunk van hoyg 4-5 is van egyszerre XD
Habár ez ritka.
Amúgy mi értelme? Nem itt kell ismerkedni. -
Neoncsoves #67553 127.0.0.1
ez a legjobb szerver szerintem -
"Most indult" és "király szerver"
azt hogy? :D főleg hogy "konfigolás folyamatosan halad" :) a SURFbe (hö, király) nem kötök bele mert az nagyon szubjektív :S
deee nem kötekedésből :)
------------------------
szervernek mondanám hogy kattints a bannerban a szervercsíkra és játssz, de elég komoly custom mapok vannak itt, és lehet megfeküdné így hirtelenjében a gyomrodat :D
80.249.166.36:27120 < itt meg vannak kezdők, meg jobbak, meg haxorok, meg cheaterek, meg alapmapok, meg gagyi mapok... de jó a társaság ^^ meg sok a lány :D (hát... sok... 3 :D ennyit nem nagyon találsz más CSs szerón sztem xD) de ez csak ilyen extra... -
GeGexx #67551 Most indult egy 18 slotos király szerver. Surf és basic mapok egyaránt mennek rajta, konfigolás folyamatosan halad :)
IP:
80.249.173.189:27039 -
nálam is :) azért mondtam hogy ha annyi lenne már jó lenne :D -
Pio #67549 Sziasztok! Friss CS:S tulaj vagyok. Előtte azért 1.6-ot nagyon sokat játszottam, szóval nem vagyok teljesen rutintalan.
A kérdésem az lenne, hogy van-e itt is valami használható magyar szervereket tartalmazó lista, illetve hogy mely magyar szervereken nagy a hozzám hasonló friss husik sűrűsége?
Előre is köszönet a segítségért! -
Borg #67548 Egy minimap akkor is kellene, mert így azt se tudja az ember, hogy mi merre. Az fps meg nálam inkább alulról szagolta csak a 60-at :) -
objective: fy_ ... nem kell más :D ha lenne rajta 60 fps már jó lenne... sniperezni kicsit >.< vagy kommandózni SMGvel :D vagy valami... nagyon bejött :D nem is az hogy szép (mert forest szebb szerintem), hanem a sok fa, meg bokor, meg a 2 egymás melletti szint, meg hogy téli, szal fasza ^^ -
6-8 óra játék után mind a négyen meguntuk egész életre haverokkal :D
Még jó hogy haxolt volt. -
Borg #67545 Nem :)
Az a map egy szép techdemo, de semmi több. Az FPSB-s mapping contestre készült, gondolom a verseny után majd lesz olyan verziója is, a min van objective meg minimap. (meg fps) -
mountainside ugye benne maradt?
-
Borg #67543 Letölthető az új SGTEAM mappack. 740MB, csak a 25 legjobb map. Ezekből van a cycle a szerveren. -
GeGexx #67542 Hali,
az lenne a problémám, hogy kb 4 napja indítottunk egy netes source szerót és azóta sem látszik a játék szerver keresőjében. Valamit a configban kell állítani vagy csak idő kérdése? -
Borg #67541 Gyertek mingyá gecinagy SG party lesz!!4 (leszünk vagy 4-en) -
Én Left4DEadet mindig úgy játszom (elég ritkán játszom :\) hogy körbekérdezek a friendslistán 8-10 embert (ugye néhányan úgy is nemet mondanak) hogy jönnének-e... aztán nagy nehezen összegyűlünk és akkor megy a VERSUS! ^^ -
Hehe kicsit megugrott a serverek terheltsége :)
http://store.steampowered.com/stats/content/ -
én multkor összefutottam 2 magyarral, és egész jót elszórakoztunk -
Úgy igen, de Így egyedül unalmas:/ -
Ez nem a magányos nethuszár, kockamatyiknak való
! Ez csapat játék és többen kell játszani, BARÁTOKKAL! Egyedül becsatlakozni akárhová SZAR, de egy jó lanon nagyon vicces is tud lenni!
-
Nemtom, értelmetlen hentelés...
Emberekkel még jó, mint pl a SOF ban, hogy szétszkad az ember, de Így ..... -
Sztem tök jó a L4D, cs után kikapcsolódni tui :) -
Nekem sem jött be sajnos... -
én nagyon vártam és nagyot csalodtam :D -
hazajöttem teniszről, 20 perc alatt meguntam:/
Fallout 3 ra vagyok még kÍváncsi, azt megveszem sztem, vagy nemtudom. -
Borg #67530 Ennyire ne lihegd túl, 2 órát nyomtam délután, felejthető. -
jah most látom tévedtem kicsit me a nyári időszámítás + nem - de akkor is.... most gmt+2 be vagyunk :P náluk nem ismerik a 24órás kiírást? vagy akkor a 12.05 azmi...me most az 00.05 volt! Na mind1 ezen fölösleges méltatlankodni! Csak legközelebb majd erre figyeljen mindenki!!!! ;) -
Hót mind1 neki XD
Én próbálgattam anno választgatni de sztem nem működik ez a funkció a steamben.
HA Afrikára raktam akkor is X kb/s el jött ha Centra EU akkor is meg ha német akkor is.
Nemrég beszélgettem a Synasehosting fejével és tervezik hogy szerződnek a steammel de csak 1 hónap múlva mert akkor fogják beüzemelni az új webszerverüket.
Hát mit ne mondjak nem ártana mert OBIS/Totalhosting az van de csak serverket szolgál ki ha jól tudom és a klienseket nem. -
Mekkora majmok ezek! A kezdés csak hajnalban volt a sok időpontból...
Pedig tegnap direkt megnéztem, hogy 12.05 GMT volt... mivel nyári időszámítás van akkor az most pont annyi nálunk is :( ...közbe meg a nagy lófaszt...reggel 9kor megnézem... már csak 16.55 van hátra...
pedig még örültem is ho prebe lejött és tudok vele gémelni ma este egy kicsit meg holnap délelőtt még +ba szakadár gecik
-
válassz másik content servert -
3,6ghz-n sem sokkal jobb -
nekem a beépítettnél 360-ig megy fel max e8400-al meg hd4850-el, 1280x1024-be minden max+szűrők -
Hihető, de nem két 96gt vel, és nem multiba 30 emberrel.
4850 esem nekem is 500 felett-környékén csinál a beépÍtett tesztbe, teljesen fullon 1680-1050 ben. De multiba már csak 1-2 pályán van folyamatos 300. -
Tegnap kellett, akkor még gyorsan lejött a pre-load. -
pedig 500 fps tök hihető... bár nem 2 9600gtvel xD -
Nemtudom,nem emlékszem már.
majd 1 éve volt.Csak ahogy mesélted a dolgot eszembejutott. -
nem valami sniperbot volt a neve? :D