73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
ez nagyon jó! -
tmate6 #9302 Sziasztoook, felteszem a HL2ot és reszkessetek :) -
Ben C #9301 nekem is jobban tetszik a magma azért veszek azt O_o -
HSLAN klán honlapja -
Ez naggyyon ottvaaaaaaan! Milyen munkát fektettek csak a "díszletekbe"! K***ajó! Error-t nem találtam benne, csak itt-ott a falakon láttan valami hiányzó textúrát. Egész kicsiket. Ajánlom mindenki figyelmébe. Meg van mégegy cs_assault_hslan néven, azt érdemes még megnézni. -
Na még egy assault átirat a képek alapján nagyon tetszetős a neve pontosan cs_assault_source és itt találhatjátok meg assault
Ha nem lesz error feliratos akkor még nyilatkozok. -
Caterpillar #9297 Én ingyé kaptam ismerőstől! :D
Egy óvatlan pillanatban becopyzta TS -re én meg már regisztráltam is! :DDDDD
Azóta sem szólt hogy kéne neki szal biztos érdekelte a dolog! :DD -
Caterpillar #9296 Igaz sry! Nem számoltam csak mondtam egy KB összeget!
Nekem a Magma jobban tetszik valahogy szebb a piros-fekete szerintem! :D
Valszeg én is beszerzek egyet 1 hónapon belül!
-
Ben C #9295 nekem megfogja érni a pixel.hu-tól rendelve is ;P -
Ben C #9294 olvasd a fuck you-t. -
nekem is ati kupon.ennyit nekem megér. havertol 4 rongyért megvettem a kupont, HL2, css, meg sok sok valve régi játék.
megéri nem??
-
YakHead #9292 Üdv népek. Nem akarok sokat zavarni csak egy szerver cím kellene, ahol lehet CS-zni. Nem feltétlenül Source-szel. Nekem elég a CZ is. Na rotty mentem. Majd benézek. Még. Asszem. Csövedék. -
Takezó #9291 nekem van kuponom is meg meg is vettem :D -
A Pixel.hu-ról szerintem még senki :) -
Nekem eredeti, ha erre gondolsz (ATi kupon). -
Ben C #9288 innen ki vette meg a HL2-t ? -
Hát nemtom,újrarakás eléggé sok idő de nem tudom elképzelni mi a franc baja van:S
Pár napja még vígan mentem italy-n a saját serveremen de mostmán nem megy:( -
Az tényleg érdekes...
Sok ötletem nincs, esetleg próbáld meg újra felrakni, talán az segít.
-
De ezt mindeggyik alapmapnál is kiírja,pl:dust,aztec stb...
Fel tudok menni a serverekre csak 1 normális lan servert nem tudok csinálni sehogyan se:( -
Valószinüleg ilyan mapot akarsz indítani, amely vagy nincs rendesen meg (hiányoznak file-ok, vagy nem a megfelelő könyvtárba lettek kitömörítve), vagy valamiért bugos/hibás. -
Miért írja ezt a console akárhányszor csak kreálni akarok 1 servert?
-
Megnéztem. Csalódtam.
1.: Az első szerveren neve ellére Dust ment, bár végülis mindegy. A szerveren csak 40 játékos tud játszani (20-20 a két oldalon), a többi csak spectatorba mehet. Ezért tényleg érdemes 64-es szervert indítani...
2.: A második szerverre még be is fértem, de érdekes dolgokat tapasztaltam. Lövöm az ipsét gugolva, MP5-el, belemegy az egész tár, de legalábis látható eredménye (pl. vér a falon) nincs. Ugyanez lejátszódott fordítva is, szóval rám lőtt egy srác kb. 10 méterről AK-val egy egész tárat, de 100/100-ban maradtam. Magyarán szólva lagos az egész...
3.: Megy a belső Voice! Ezt nyugodtan letilthatták volna, felesleges ennyi játékosra, főleg, hogy ránézésre vagy tucatnyi országból voltak ott.
4.: Ezeken mapokon nincs értelme ennyi játékosnak. Az Office-on hátul olyan rush-t csináltak a tenorok (vagy 10 rusholt folyamatos ott), amilyet akartak, (igaz épp emiatt kitűnően használhatóak a flashbang és HE gránátok). -
Akkor ezt meg kell majd nézni. :)
Remélem nem olyan lesz, mint anno, amikor "belespawn"-olt az ember egy másikba, mert csak 20 v. 24 spawnpoint volt a mapon... -
Ha láttok olyat, hogy trebuchet_test , feltétlenül nézzétek meg... -
nemazért de ilyet se látni minden nap:
1 CSS bastardservers.com 3GBiT [italy/office only] |FBSC||54ms|62.24.68.231:27015
2 CSS bastardservers.com 3GBiT [office only] |FBSC||70ms|62.24.68.231:27016
mind2 szerver 64 férőhelyes :DDDDD -
amúgy meg sztem nem is rossz mapgyüjtő:
csm2.net -
nyomtam militian beta 4 es mappon és nagyon állat bár a teytúrák elég trék de mind1 azért jólenne a köv hivatalos patche bennelenne az összes régi pálya meg pl a Rats_2001b vagy a Rats3 de jöhetne a RatsXL na mind elég az egerekből -
BenC, eddig milyen egered volt? -
16125Ft + postaköltség!!!
ja és bocs a megszólitásért!
földi! -
Ben C #9274 jah, én magam kerestem meg rá a pénzt, igy elég jól esik megvenni :) -
Ben C #9273 van nekem nevem ám, meg is tekintheted memorizálva a logómban található grafikai szimbólumok magyar ábécé nevű nyelvrendszerben vett jelentésük alapján [na ebbe má belezavarottam :D]
vagy egy boltból veszem itt a közelben nem tudom még milyen áron, vagy a pixel.hu ról rendelem.
nem tudom honnan veszed hogy 14k, mert 12+áfa az már 15 +1000-1500 házhozszállítás és már 16k körül járunk :) -
elég brutál az ára! -
na szal plz megoldást ha vki tud a Spray problemre!!! -
Caterpillar #9270 Kb 14e Ft ahol én tudom!
Gondoltam hátha valahol tud olcsóbban! :D -
te nyíregyi gyerek hol veszed és mennyi egy ilyen csodaegér? -
Csak egy kicsit ittam. 

-
Caterpillar #9267 Hol veszed? -
Bakker, ha nem ittál volna annyit, akkor könnyebben megérted a dolgokat!
Amúgy szivesen!
-
Ja és köszönet jár Jürgenek a segítségért!:)THX mégegyszer.Jó sok idő volt ameddig megcsináltuk.:)"És 2-ő helyett hány fele feküdtél le Jürgen?:D -
Hali Zsolti!
Jó nekem is CS:S!Majd nyomhatjuk együtt meg Intimmel.Szoktam látni,hogy nyomjátok a CS-t.Majd én is beszálhatok?