73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • tmate6
    MSN! Dumáljuk meg a témát ami érdekel téged, mostis játszottam vele :D
  • alph4
    CoD-ban már én is mentem 1000 frag felé! Elég sok ideig voltam a szerveren, amig összegyűjtöttem :DD
  • tmate6
    Ah, mind1
  • Sil3nt
    huhh ne kérdezd...asszem csehh volt....demár nemtom...
  • tmate6
    Ez melyik szerveren?
  • Sil3nt
    nem, mivel asszem 5/1 statusa volt....
  • tmate6
    Hát de ha ez nincs bekapcsolva és folyton, ugyanaz a map megy és o már 1 napja ott játszik, akkor lehetséges
  • Sil3nt
    hmm..létezik olyan hogy 981 fragje van a csávesznek? hogy? hihhetetlen valahol 150 fölé mész kick....
  • alph4
    Meglesem, de most mennem kell egy CoD warra!
    Lehet hogy elírtam valamit!
  • Hixer
    hát ott a parancssorba
    beütöm a parancsot, megcsinájja, kiírja az input meg az output fájlt, majd kiírja ezt...
  • alph4
    Ezt hol írja ki???
  • alph4
    32bitesnek kell lennie a TGA-nak
  • Hixer
    Aztán most meg attettem a TGA-t 16bit/pixel-be és most meg azt írja, hogy ....xy.tga is bugos!!!
  • Hixer
    ALPHa a VTFTools ilyet ír ki:

Image dimensions must be power of 2!
    Error initalizing ....(itt van a mappa leírva)

és nem csinál semmit ez mi?
  • alph4
    Akkor talán felrakhatnád azt a progit! :))
  • Mr.Grent
    Ez ősrégi. Arról hallottál már hogy a logitech Mx szériához lehet Razor diamondback szoftvert használni,ami tudvalevőleg sokkalta profibb beállításokat tud. Mint a puritán logitech. Mondjuk nemvéletlen hogy 16+fa a razor. Míg 10+fa a logi.
  • alph4
    Na :), szóval frissült a FAQ sok hasznos lerással /remélem nem hiába írkáltam mindent le :D/ és majd valaki hasznát is fogja venni!
    Felraktam a régebben kért programot (VTF tools, + a Mini ISO fájlt)
    A WAREZ verzió leírása maradt, mert nekem tökéletsen működik úgy, ahogy ott le van írva (most csináltam meg!) Így akinek nem megy, azt sajnálom...
  • alph4
    Egér TUNNING leírás! :)
  • FLeK0
    neteddel van vmi para, ezeket a portokat nyitogasd: UDP 1200 (used for friends service)
    UDP 27000 to 27015 inclusive
    TCP 27020 to 27050 inclusive
  • FLeK0
    no -motdfile?

That requires a Counter-Strike Source game server dll change which
    wasn't slated for this release (soon however).
  • Krash
    Nem működik:( van valakinek más ötlete??
  • Borg
    Ezek érintik a CS:S-et? Mert én nem látok különösebb ápdétet vele kapcsolatban ezek között. Vagy rosszat nézek?
  • k9duli
    Na ugy látom még nem volt említve akkor mondom frissítés volt megint jeeeeeeeeeeeeeeeeee.Azt nem tudom még hogy a warezosokat ez érinti e komolyabban mert lehet hogy nem kell provision update.a frissítéssel kapcsolatos infó magyarúl itt
    egyébként nagyon hasznos dolgokat javítottak ki jeeeeeeeeeeeeeeeeee!
  • Krash
    de megpróbálhatom:D
  • Krash
    de akkor is elkezdi tölteni és 2 csík után leál!!
  • Mr.Grent
    Tüzfalat kapcsold ki!
  • Krash
    Helótok a Half Life 2-höz járt Counter-Strike Source (internetes változata) de csak a saját szerveremen tudok játszani,ha más szeveren akarnék akkor kiirja hogy a szerver nem válaszol!miért van ez?Segítsetek plz!Előre is köszi
  • Atomreaktor
    Ez egyértelmű volt, hogy ott gond lesz:)
    Vkinek elszállt az agya, mi?:)
    Annyira nem lehet hosszú a történet, figyelembe
    véve a klán megalakulásának időpontját.
  • Zsoltika 007
  • dop3
    Igen. Mindenki eticatt-et akarta :DDD
  • Borg
    Összevesztetek az egyszem csajon? :DDD
  • dop3
    Nagyon hosszu tortenet, es ha nem haragszotok meg, azt hiszem, hogy ennek illik klanon belul maradnia, de annyira nem veszes a dolog, csak egy kis valtozas.
  • Mr.Grent
    WOW. Már is akadnak belső problémák? Mi a rák van?
  • Borg
    Mi történt?
  • dop3
    Ezuton tudatom a tisztelt CS tarsadalommal, hogy a [BRUTE] klan belso problemak miatt egy kis atalakulason ment keresztul. A tovabbiakban | T.eRRoR | neven talalhattok meg minket. A brute.uw.hu oldal egyenlore marad, a szervert is a regi IP-n talaljatok, csak a neve valtozott. Tovabbra is varjuk a kihavasokat, es kivanunk mindenkinek fragokban gazdag jatekot!!!
  • Borg
    Pontosan erről van szó.
    Én elég közeli kapcsolatban vagyok itt a német razorzone klánnal, és velük már rengeteg féle fajta dolgot kipróbáltunk erre.
    Eredmény: Public szerverek 99%-ára az alapbeállítás a jó. Szimplán azért, mert ha átirogatod, semmi előnyt nem jelent, tehát felesleges a szarakodás vele.
    Ennek ellenére én is 90/90/20k-val játszok, mert valahogy ez tűnik nekem jónak. DE! Rengeteg olyan eset van, hogy beleüritem egy-egy lövéssel a tárat m4a1-ből, és után a konzol azt irja hogy 30 damage in 1 hit... szal a CS:S motor mondjon le.
    A megoldás szerintünk az, hogy a szervereket, ÉS a klienseket kellene együttesen beállítani, tehát összelőni. Akkor lenne értelme a ratek állígatásának. Jelenleg a helyzet az, hogy kb minden egyes public szerverre külön ratekat kellene próbálgatni, és állítani, ahhoz, hogy minimálisra redukáljuk a fentebb emlitett gondot.
    A pr0-k a klánból egyébként úgy nyomják, hogy egy scripttel kapcsolgatnak párféle rate beállítás között, amelyet minden szerveren előbb spectatorból tesztelgetnek. Röpködnek egyet, és már abból is szépen látszik, hogy akadgat e forgalmas helyen vagy sem. Aztán jön a lőteszt, és attól kezdve azzal a beállítással játszanak az adott szerveren ami bevált. HA van ilyen...
  • Alblink
    Az nagyon jo lessz.elore is koszi
  • R0sc0
    na srácok itt lehet az MPa klánt kihivni warra.
    hamarosan lesz IRC is szal majd ott is lehet.
    http://www.mpaclan.tk
  • alph4
    Megnéztem a programot, de szerintem nem jó! Beállítottam mindent jól, de ugy szaggatam játék közben mint állít, grafika meg szörnyű volt de az fps sem lett kisseb! Szóval nem ér sokat...
    Marad a kézi beállítás, ami olyan amiet te akarsz :)
  • alph4
    Vazz, csak holnap kapjátok meg a FAQ Update-t, mert délután közbejött egy kis meló (gép szerelés, karbantartás stb, a szokásos :D), így nem maradt időm megcsinálni teljsen de holnap mindenképp felrakom!