73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • azriel
    De idétlen smile-t raktam be :)
  • azriel
    Amúgy Stormy néven vagyok fent, és teccik ahogy nyomod Promi. Bocs ha néha beszólok neked, de az amatőrségemből adódóan nem értek bizonyos dolgokat, és furcsa hogy egyesek így képesek jáccani mint te . De azért vigasztal hogy csak 2x annyiszor nyírtál ki mint én téged :)
  • k9duli
    fúú köszi nagyon jó movie.Nem gondoltam volna hogy Q3-at lehet így űzni.
    Meg tőltöm le a többit is.IMÁDOM A MOVIEKAT!!!!
    Meg azt szeretem ha jó kemény zenék vannak alatta mert a lövöldözős játékokhoz ez passzol. pl:Rob Zombie v. Poweman5000
  • azriel
    Ezt amit leírtál megcsináltam, de sok szerveren szinte soha nincs senki, és amiket írtam azokon lehetett normélisan jáccani. Ezek szerint rosszul kérdeztem. Azt akartam tudni, vannak-e azon kívül szerverek, amiket az a valamilyen eye progi dob ki. Bocs hogy nem voltam egyértelmű.
  • Promi #9862
  • azriel
    Thx Promi.
  • k9duli
    Na akkor mondom valamilyen formában, van ennek az oldalnak egy faq része ott "Hogyan tudom megkeresni a magyar szervereket?" és további kérdések vannak megválaszolva ezzel kapcsolatban kb 5 perc alatt kész vagy a procedúrával.És minden magyar servert tudni fogsz.Szerintem ezt mindenképpen csináld meg nevárd hogy servereket mondjunk amúgyis minden hónapban van új és nem kell megkérdezni minden hónapban a servereket.
    Na server címeket nem mondok nem akarok reklámozni és csak szidom őket amelyik megérdemli.
    Rá mész akkor a serverre és rögtön leírják az ottani szabályokat én amúgy azt szeretem ha a legszigurúbb anyázásért meg stb-éirt kick.
    De még akkor se biztos hogy jó server mert lehet hogy nemigazán tartja be.
  • Promi #9859
    source.vudumen.hu:27015
    195.228.156.146:27015
    193.224.83.133:27015
    193.202.89.143:27020
    217.27.212.66:27030
    195.228.155.23:27035
    195.56.147.44:27015
    195.228.155.23:27015
    195.228.156.146:27017
    217.27.212.66:27031
    80.64.65.21:27015
    217.113.53.34:27020
  • azriel
    Ja, ezt neked címeztem k9duli
  • k9duli
    Valszínű hogy amikor kicsomagolod akkor lesz egy map könyvtár lesz materials és lehet hogy sound is.Tehát meny bele ebbe a könytárba cstrike és utána ott lesz a map,sound,materials.Ha ekkor is rossz akkór nincs letőltve teljesen vagy nemtudom.több ilyen láma kérdés ne legyen ám mert ezt nem előszőr kérdezitek.Amúgy biztos adtak infó fájlt és abban is levanírva.
  • azriel
    Nekem eddig tetszett az SGC, igaz csak 4 hete van NET-hozzáférésem, ebből kifolyólag azóta tudok CSézni, de ilyennel amiket itt írtatok még nem találkoztam. Szal aki oda jár az mind hülye gyerek? Lécci akkor mondj olyan szervert ahol nincsenek ilyenek, mert én nem értek ezekhez, hót amatőr vagyok, de komolyan. Írjáá 1-2 normális Source-s szerver címet, mert én max 3-at ismerek. OBI, Lamas meg az SGC, de ezek közül az SGC jött be a legjobban. Bár számomra úgy tünt van ott 1-2 normális emberke is, pl Promi-val többször is összefutottam, és általában ő lőtt le, de ez megesik az én koromban, tompák már a reflexeim, és nem mindig bírom felvenni a tempót. De attól még élvezem az egészet. A kedves nejem viszont nem annyira. Aki tud normális szervercímet, és ilyen lámákat is beengednek mint én, akkor lécci írja le, vagy tudassa valamilyen formában.
  • dop3
    Ilyenkor aldom az eget, hogy osszedobtuk a szerver arat, es ha ilyen emberek connectalnak, nyugodtan kickelhetem...
  • Promi #9854
    Kepes voltal eddig szenvedni veluk?
    En rokton kileptem volna.
  • tmate6
    Nem nektek címeztem! Hanem azoknak akikkel akkor játszottunk!
  • Csesza

és ha azt írja ki hogy couldn't open cs_assault wad

ez azt jeleni hogy niccse kicsomagolva vagy mi me én kicsomagoltam!!!!
  • tmate6
    Nah jó, ezt itt belehet fejezni. Én sosem beszélek! Azzal játszok amivel akarok! Akkor amikor akarok! Nincs jogod beleszólni hogy ki mivel, és hány évesen játszik!
  • dop3
    Egyszeruen bemasolod oket a maps konyvtarba.

Ui.: Hajrá Dózsa!!!! :D
  • Csesza
    császtok lenne 1 láma kérdésem!!!!
    hogy tudok berakni pályát a game-ba????
  • k9duli
    Ja képzelheted mennyi servert kerestek ezek a parasztok mire találtak végre ilyen szart ahol végre ilyen jót lehet játszani.
  • k9duli
    Hát én már régóta terjesztem hogy az SGC a hülyegyerkek és a cheaterek gyűjtőhelye,amikor a css megjelent egy 2 hónapig nagyon jó server volt de mostmár egy nagykalap szar.Csak nagyon ritkán megyek oda csak az ismerős emberek miatt.
  • FLeK0
    semmit nem ir felul, egyszeruen torold le.
  • Borg
    Olyan kurvajó, hogy az SGCn sosincs egy kibaszott admin se!
    Bent van 2-3 külföldi, akit a kurvajól beállított szerver még ennyi minusszal sem basz ki, nemhogy bannolna...

A 2 alsó a TK-s a képen, a többiek csak küzdöttek ellenük. Ráadásul cheaterek is, körkezdésnél is alig lehetett lelőni őket. Volt hogy 6 embert úgy TKzott le maga körül, hogy meg se tudtuk sebezni.
  • Ben C
    ha a játékok amiken 18+ van tényleg csak a papírforma szerinti érintett réteg játszaná, 60%os pénzkiesés lenne a kiadónak : )
  • Phoenix007
    A Fusion Pack-ot le lehet szedni felinstallálás után, vagy felülír mindent amit akar, aztán kezicsókolom?
  • Borg
    Nem hiszem, mert a találatokat a szerver cska a halálod után közli le a konzolra.
    Kiváncsi lennék ez mit csinál valójában, de gyanitom, hogy csak ezt a közlést, ami alapból ON, ki lehet kapcsolni vele.
  • Icewind
    hallod én is megszólalok mikrofonba és olyan a hangom mintha mutálodnék vagy ehhez hasonló :D
    pedig 20 múltam és nemtom, hogy ez mitől lehet. Mondjuk a sz.gép nem adja vissza úgy a hangot...bár én nem értek az ilyesmikhez :)
  • Promi #9840
    Gondolom amit a konzolba irkal alapbol sebzes / talalat eseten.
  • k9duli
    Hivatalos nincs és szerintem nem is lesz talán a train.
    De viszont nem hivatalosban van és jóóóóóóóó.
    Nuke, Inferno, Assault van és probáld ki!
    Nem otthon vagyok ugyhogy linket most nem tudok adni, de amúgy ha vissza keresel akkor találsz.De ha nem találsz valamit akkor szólj!
    ja ezekből több verzió van ugy hogy vigyázz, de amit régebben linkben adtam meg az a legjobb.
  • Phoenix007
    >Lany letedre kemeny vagy, de igazad van.

Jééé, tényleg! Még egy CS-s hölgy! Hányan vagytok még? A lányok tegyék fel szépen a kis kezüket!
  • Borg
    Pedig milyen jót röhögtem a dinamicuson :DDD

Apropó, ez mi?
    showhitlocation "1" Holtaláltad el az ellent, mondjuk ez alap
  • Phoenix007
    Na ja... Hát amúgy nem akarok hegyibeszédet tartani, hogy hát azért bizonyos ferdülésekhez vezethet az ilyesmi a gyerekek személyiségében, meg ilyenek, mert úgysem lesz semmi foganatja. Ugye nem a gyerekeket kell hibáztatni, mind azt akarja csinálni, amit nem szabad. Anyucinak meg apucinak kéne odafigyelni... Nővéremet is lecsesztem a múltkor, hogy ha a tízéves gyerekének vesz játékot, akkor figyeljen már oda legközelebb, mert a piros karikában a tizennyolcas szám nem véletlenül van rajta a dobozon... Na mindegy... Múltkor is beszállt egy srác PiciHUN néven, ami ugye már eleve gyanús volt, namármost a hangja alapján nemigen becsültem volna nyolcévesnél többnek. De ez nem is zavart senkit, hanem a kis cérnahangja miatt akarta mindenki elzavarni. Mondtam is neki, hogy Pici próbáld meg egy kicsit mélyebb hangon előadni magad, mert így előbb-utóbb ki fognak innen utálni...
  • Promi #9835
    Lany letedre kemeny vagy, de igazad van.
  • Icewind
    <--ezt a kicsiknek :)
  • Icewind
    ott a pont ;]
    nemtom a csomagoláson ott van,hogy +18, akkor minek játszik vele egy 13 éves...felmegyek szerverre erre hallom,hogy ovibuli van. Mondom tökjó egyel kevesebb szerver lesz a listámon. GG eladók, GG ovisok.
  • Forrest Tomee
    Értem
  • Promi #9831
    Ezt en a FAQ -bol mentettem anno, szal nem az en irasom csak copyztam.
  • Forrest Tomee
    "Állíts mindent LOW-ra! Nekem alapon van minden, grafikai turbó nem kell, ez nem a final fantasy, egy idő után kb 10 perc már nem a textúrákat nézed hanem az ellent meg a radart, akkor meg minek a csicsa."

Hmm.. ízlések és pofonok...ennyi erővel lehetne játszani az 1.6-al is mert kevesebb a gépigénye.
    CSs-nek számomra pont az a lényege, hogy szép és 3 év után ismét odacsalt a monitor elé.
    Bár ez egy lerágott csont, de ha szavaznának szerintem inkább a szép grafika mellett döntenének sokan.
  • Mr.Grent
    Nemértem sehol sem látom a nevem!!!!!! :D :D
  • FLeK0
    a botok meg nincsenek keszen, a trs dolgozik rajta. ujabb palyak ha lennenek latnad a menuben.
  • PAtr0n
    Tud vki. botokat ehhez a cs-hez? Egyik haver mondta, hogy vannak hozzá, de nagyon buták. Szerintem csak nem állította be konzolban az erősségüket, biztos 0-án volt a dificulty. Az 1.5-höz tényleg szar botok voltak, mondjuk fel lehetett húzni a bot-configban őket eléggé hardcore-rá (haverral feltuningoltuk őket max.-ra, hát mit mondjak.....nem sok frag-ünk volt:) Az 1.6-ban már elég okosak voltak (és végre valahára nem csaltak annyit) ott max. skill-en nyomtam őket.
    Vélemények (szerintem) (kérlek ne szidjatok ezek miatt, csak leírom a tapasztalataimat): Szerintetek melyik cs jobb?
    Szerintem a réginek valamivel jobb volt a hangulata, bár ehhez az újhoz valószínű csak hozzá kell szokni. A graf. egyértelmű. Ami az újban nem tetszik: a fegyverek hosszában össze vannak nyomva + egy jópárnak elb*szták a hangját (pl. m4a1), bár az AK47 hangja kifejezetten tetszik. Észre lehet venni, hogy változtattak egy két fegyver "rate of fire"-jén (szórásán)is (pl. ESC90 sokkal pontosabb lett meg mintha az autoshotgun picit gyorsabban tüzelne. A villanógránát effekt nagyon fain, amit a füstről már nem lehet elmondani (eléggé átlátható, ha már egy picit is belemegy az ember)
    Példát vehettek volna a készítők a Call of Duty-s füstről ami tényleg egy átláthatatlan sűrű füst. (még az 1.6-os füst is jobb volt ennél) (megint felhívnám a figyelmet, hogy nem fikázok csak tapasztalatokat írok le) A rongybaba effektus nagyon bejön, nemhiába láthatunk egyre viccesebb képeket a megpusztult ct-k-ről és terrorokról, kira pózokban. Ami még nagyon jó az a headshot hangja! Szinte elborzaszt amikor hallom, hogy a szegény ellen agya pukkan egyet, és egy darab zsákként esik össze. Összességében nagyon tetszik a játék, bár vannak hibái. A réginek is voltak, de minden játéknak vannak. Ez egy kicsit más hangulatú, de azért még mindig CS!
    Más:
    Hivatalos Nuke, Inferno, Assault, Train mapok vannak már?
    Jó lenne már nyomni rajtuk, meg persze érdekel hogy néznek ki.
    Mégegyszer bocs ha vkiben ellenséges érzéseket váltottak ki a vélemények, ez csak az én véleményem, de a játékot (mivel már 2 éve cs-zek) imádom!