73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Robeast
    ed2k linked2k link
    Ez egy edonkey/emule/ed2k link egy "Counter-Strike_Source_UPDATES_9-EMPORiO.rar" nevezetű fájlhoz.
    NEM tudom működik-e!
    Nem nyomom tele a fórumot azzal, hogy elmagyarázzam, mi az az edonkey! Maradjunk annyiba, hogy egy fájlcserélő.
    NEM lehet csak úgy tölteni a linkről, kell hozzá egy kliens progi(pl. emule)! Ha kell kliens ott a google keress, mert én NEM fogok helyetted!
    És aki nem tudja miről van itt szó, az NE lámázza tele a fórumot, mint jómúltkor is tették sokan ed2k miatt! Várjon sima linkre!
  • arty
    #10746-ban irtam ....
  • arty
    mindenki ignorálta, mikor irtam, hogy a vengeance dvd hl2 release .gcf fajljait at lehet tenni a steamdown\steamapps mapppaba, igy cirka 4gb letöltésétől kiméljük meg magunkat?

eme modszerel nekem a hl2 frissitése 5 perc alatt lement, s játszhattam is! a css esetén viszont busy szervers ... :) aztán eljöttem melozni :(

ott irtam is, h van uj steam down ... linket is irtam :) write-only banda .... inkabb kivárjátok a 238 perceket :D
  • :)
    steam down új ? akkor akiknek megvan már a letöltött game,akkor csak megint azt a pár filét kell felülirni és kész is ? lehet újra nyomni ? a neten ?:)
  • ToM86 #10862
    ja
  • Tatyla
    ha már felrakom az eredetit akkor használlhatom a régi felhasználo nevet és jelszot?
  • LSC
    akinek megy a warez írja le léccike pontosan részletesen hogy s mit csinált THX.
  • LSC
    na kösz és itt hol?
  • urbijoe
    nekem a sima steam-al sikerült csak de nem megy mert kéri a jelszot de hiába irom be nem jo neki
  • Hixer
    kicsit idegesítő, hogy ELKEZDŐDIK a letöltés kiírja, hogy mittom 238 perc van hátra... tölt.. elmegyek 2 órára.. viszajövök még megy!! és kb mittom 156 perc van hátra... megy,megymegy majd eccercsak kijön az üzenet, hogy hát sajna a Steam szerver BUSY!!!! hogy lópíbe? én má töltöttem!!kitúrt vki vagy mi??? és most megin várhatok arra hátha menni fog
  • ToM86 #10856
    Halihó!
    Nem olvastam el az útmutatót és ugy kezdtem tölteni a source-ot, hogy nem másolgattam, hanem rögtön a steam downnal. És töltötte. Sőt! Már csomó lenn van.
    Kérdés: menni fog igy is vagy muszály előlről kezdenem a leirtak szerint?
  • urbijoe
    a játék elindul csak nem csatlakozik gyik szerverhez sem
  • Sil3nt
    nekem jó...müxik..
  • urbijoe
    én a sima steammal szedtem le mert a steam-down-al nem jött össze.
  • Brezsnyev
    http://cs.rin.ru/forum/index.php?sid=20101ebc51deb1ef5c816e8a0b6c0d88
    ez egy példa itt mindne le van irvapl: 9 es uopdate lassan jön, és steam down is holnap-holnapután érkezik .....mármint az update
  • urbijoe
    most szedtem le de nekem nem megy mert rá akarok menni egy szerverre és kéri a jelszót beirom és nem jo mindig visszadoja hogy irjam be a jelszot
  • Tatyla
    és anélkül neked hogy megy?
  • Brezsnyev
    nah szal én utánanéztem 1-2 cuccnak és mi elvileg a steamdown 1.85.... ot használjuk de már van 1.2........ és az a gáz hogy ez csak cz-s updateket ad ki, de nem lehet egyébként letölteni
    ha látni akarjátok hellboyt forumon akkor a csrin.ru vagy vmi ilyesmi weblapon csattogtat ......
  • Evogordon
    mondjuk nekem ez a steam down nélkül is megy a game szóval addig játszhatok de azért remélem holnapra lesz megoldás a steam down-re.
    Különben eddig senkinek sem volt jó?
  • bodesz
    mejek South Parkot nézni a COOL on.nézzétek ti is. a rajongóknak meg csak annyit hogy timmmmmmmmmmy :D
  • Evogordon
    Én is remélem hogy holnapra már fent lesz a steam down update mert holnap már játszanák. Meg már megnézném azt a szép új pályát :)
  • bodesz
    most én vok a hülye vagy csak ezt fogja készíteni???
    mert 1.re asszittem kell vmit csinálni :D
    akkor lehet félrenéztem.mind1
    sztem holnapra lesz steam-down update
  • bodesz
    nem értem milyen systemet kell csinálni vagy hol merre mikor
  • bodesz
    ezt írtam nemrég.azaz azt hogy nem megy de készítik a megoldást.elvileg ez a megoldás de ebből szart se értek:Ok i think ive got an idea worth trying.....

Welll steam did this.....

the clientregistry.blob send steam your info...and although ppathcer gives youll all the games , in your clientregistry you have no games.... ppathcer does the "all games trick but it does not change your info on the clientregistry....

ok all we have to do,and this is not easy , is make a system that puts the games in the clientregistry..... like a clientregistry editor....

im almoust shure this is what we need , steam.dll editing /cracking is no longer the solution cause the steam database is disabling us to enter the games cause we have no games(legally)

by HellB0ss
  • Evogordon
    Egyszer elindúlt a steam down és rámentem egy játékra elkezdett update-olni és error. Kilépte és utána megint elakartam indítani de amikor elindítom csak annyi történi hogy kint van a steam down mint ez és nem csinál semmit.
    Na mi lehet a ba? Volt már valakinek ilyen?
  • Tatyla
    detto
  • fdi-brutal
    Ebből vásálás lesz már látom:))10 rugó waz, ne xarozz:)
    Én is megrendelem.....tökömnek se hiányzik, hogy leugassák a hajam:))
  • Zetorg
  • Tatyla
    már hiába...
  • LSC
    nem, beírom a jelszavam és kiírja hogy expired azaz lejárt. Még próbálkozom
  • R9
    kér kódot?
  • LSC
    no nekem is ez a ticket expired van ilyenkor mit lehet tenni?
  • R9
    mond el pls. mit kell csinálnod!
  • Ben C
    az a " 3><4!|2" nem tom hogy került oda...

A Razer DBről pedig, aki ilyet akart venni ne fogja vissza magát. Halálpontos, kényelmes, és egyszerűen jól esik ránézni is.

Nekem egy Chameleonom van, tudom , nem az a lényeg ahogy kinéz, de gyönyörű...
  • LSC
    30 sec....hehe
  • R9
    már csak 93 perc...
    ha lejött utána mit kell csinálni??
  • Ben C
    nekem meg kilátásban egy weboldal szal én is csatlakozom a CSSezők köreibe, + veszek egy Steelpad 4S-t.
    3><4!|2
    Tényleg, steelpad 4Sről valami tapsztalat? Padsurfert ráoperálhatom a diamondback aljára?
  • dimenzio harcos
    ...és akkor más néven nem tucc regisztrálni....?
  • R9
    meg elárulod a klánod...
  • juhi01
    nah mondomén csak idegölő a varezolás....!nemtom énis milett sokember karácsonyi pénzével...én a 16ezres razer helyett veszek egy hl2őt meg egy microsoft intelimouse 4.0explorert!nemjómegisvanoldva