73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
felejsd el a warez verziót mostmár... -
kelekotya #11235 Hello !
megtudna vki mondani mi az utolso warez frissites a sourcehoz , eleg reg nem inditottam a jatekot es tegnap 3x restartos fagyim volt , elotte tokeletesen mukodott . asszem emporio 8as van most fenn meg provison update . koszi elore is
udvozlet -
nekem ugyan az maradt az e-mail cim csak a felhasználonevet és a jelszavat változtattam és no problémo! -
akkor egy idevágó rész ha majd regisztrálom az eredetit gondolom nem tanácsos az email címem ugyan az legyen mint a warez verziónál.
Több accountom volt ugyan az a email címel tehát ha törlik őket akkor azt is észreveszik így rákereshetnek hogy ilyen email címmel van még e uj bejelentkező.Ez így működik nem? Mert akkor inkább más email címet adok meg.(csinálok)Sőt az email címemben benne van a teljes nevem.lol. -
Nálam naponta változik az IP-m, kb reggel 3-4óra körül (ADSL) -
ADSL-nél mindig változik az ip-d, ha le és fel connectolsz -
igaz,detto
[egyetért] -
Én tegnapelött vettem meg a gamet, és nekem is routerem van. Letöröltem minden warezt és játszom... szerintem ez no problem, ennyire nem nézik -
balage020 #11228 sziasztok!
mai napon megrendeltem en is a source+hl2 parost.ezzel kapcsolatban lenne a kerdesem, hogyha mindent levakarok a gepemrol, ami a "regi" telepitessel kapcsolatos, es felteszem az uj jatekot, uj accounttal, stb,akkor az elvileg ugy megfelelo megoldas.viszont olvastam ilyet is, hogy az ip-re is "emlekeznek" a valvenal, nekem adsl-em van es router osztja ki a dinamikus ip-ket, ebbol szerintetek lehet problemam kesobbiekben?
koszi elore is a segitseget,
Balazs -
Bocsi, mi játszottunk... Akkor gondolom már mindegy. Egyébként szívesen jöhet akárki szerintem, de akkor játszon is. Meg kéne beszélni, hol legyünk általába. Lehetne szerverünk is, ennyien csak össze tudunk dobni vmit, nem? Na mind1, jóéjt 4all! -
Én rendszeresen játszom csapattársainkal a T.ERROR szerveren.Ott 3-4 SG-s szokott lenni mindíg.
[SG]Col Andrew -
Hát ne várj! Írd meg magadnak! 
SG előtagot, meg használNÁM...sajnos... -
Hehe, jó volt! Köszi a bókot Andris, Te is jó voltál, csak így tovább!
-
andris7 #11223 Sikerült összefutnom az alakuló csapatunk egyik tagjával: [SG]4n0nYm0uS. Tök jól nyomta, főleg hozzám képest...
Mindez a [Fogoly]szerveren volt.
Amúgy az SG előtagot használjátok már ti is?? -
Gondoltam, hogy ez lesz végül ezért is vettem meg én is eredetiben hiszen annyi mod-peccs miegymást fognak szórni a játékra és én már meguntam hogy egy cracker vagy fene tudja kinek a mozdulataira várjak. -
Nem tudom, de úgyis az lesz a vége, hogy meg kell venni nekünk is... -
Ilyen feltétel nincsen hogy csak eredti játékkal rendelkező csatlakozhat a (SG) csapatba? -
Én mindenkinek meg fogom adni a lehetőséget. Úgyis csak fun CSSürhe. Ha meg arcoskodik meg csítel meg ilyesmi, akkor legfeljebb ki lesz zárva... -
Szavazz rám és megismersz :) de télleg ez nem egyszerű így szavzni hogy senki nem ismer pl engem. -
Aki nem tudja még megvenni a játékot az gyakoroljon ebben a felosztásban állítson 2 bot ellenséget és egyet társnak.A nehézséget bot_difficult 3-ra és természetesen minden fegyvert használhatnak.És ha nyeri a meccseket akkor ha majd jön játszani public serverekre akkor majd az élmezőnyben fog lenni.Több botot nagyon ugyse fog állítani mert bórzasztó proci igényes még a béta állapotú botok.Társnak nem muszály bot, csak néha azért jó ha lehet számítani valakira. -
Ha elolvasod hozzá szólásaikat akkor rájösz hogy nem rossz emberek és mellesleg szeretik a css-t.
-
Figyelj adjuk meg az esélyt nekik és ha rosszak akkor elintézzük hogy ne rontcsák a csapat morálját. -
azriel #11214 Szavaztam :) -
Én azt tudom mondani neked hogy aki megveszi a játékot nem fog csalódni az biztos, rengeteg mód lesz és map(már van sok) és bug javítás.És a valve le akarja váltani a cs1.6tot, azért nem frissíti már azt a gamét.Ők ebben a játékban látják a jövőt és énis, és sokan mások.Én megvettem ,mert mióta kiprobáltam a játékot, leszarom az összes rohatt gamét.Én megértem a valvét, mert nem hiába akarnak vele foglalkozni.Nem akarnak ingyen dolgozni, ezért ráköteleznek hogy vegyük meg.És minden lesz hozzá, mert látták hogy félig kész css-el nem fognak világot dönteni.Aki emlékszik hogy milyen szar volt ahoz képest mint amilyen most, az tudja hogy még jobb lesz és megéri.2-3 hónapja azon gondolkoztam miért szarozza mindenki a steamet, most már tudom ,azért mert ő elintézi hogy megvegyük.DE legalább olyan játékra adjuk ki a pénzt, ami minden díjat besöpört, és a világ legjobb játékának van kikiáltva.Basszameg csak hétfőn kapom meg a css-t.
-
tmate6 #11212 Azért nem szavazok mert nem ismerem csak Lacit -
Borg #11211 Eddig 12 ember szavazott. Ha jól látom 30-an volnánk, szal szedje össze magát a maradék ember is. Vagy ennyi inaktív fórumozó van? -
Nekem már a 3. legális játékom, ami tetszik azt megveszem. Főleg azért, mert csak így tudok vele neten játszani
-
Most én is próbálom magam megbarátkoztatnia a gondolattal, hogy megvegyem életem első legális játékát. Csak legalább március, áprilisig kéne kihúzni crackelt cuccokkal, mert akkor lessz pénzem, és ekkor teljesülhet a második feltétel, miszerint megveszem a HL2-t ha lessz hozzá normális videókártyám (most FX-em van és Gef6 vagy radeon X kéne) amire még szintén rá is kell szánnom magam (nem egyszerű dűlőre jutni azzal hogy több 20000-ezrest perkálj egy számítógépalkatrészért, továbbá erősen meg kell fontolni milyen kártyát vegyek mert ez az FX85800 sem a legjobb választások egyike lett) a március környékére esedékes esedékes anyagi vonatkozás mellett...
És gondolom bármelyik családos ember egyetért velem, ha azt mondom a szüleim pénzéből élek. -
Az se megy neten. Invalid CD-key... Vagy van már hozzá legal_server_FIX vagy hasonló? -
hali azt mondom ha cs nem megy menjen nfsu2 nics más -
10 ropi a játék ára. Aki játszani akar vele, az kénytelen lesz megvenni. Előbb utóbb úgyis elfogynak a kiskapuk. Vagy mire megtalálja valaki, kint lesz az újabb update. -
vagy csak mint álltalában tört szerveren lehet majd játszani ahonnan nem lehet a csalókat bannolni -
szimplán arról van szó, hogy a netes játékot eddig lehetővé tevő hibákat befoltozta a Valve. ha nincs több lehetőség, az a cumi ... -
DoNLeoN #11203 VAlaki nem akar ma warozni egyet???
-- olyan aki tud servert! - A ][SWAD][ klánban vagyok..
[email protected] --- MSN ; [email protected] --- eamil
Vagy irjatok akár ide, vagy privátüzenetet
-
Én is így jártam... -
kezdek újra belejönni :)
30/14,28/8 volt most :) -
Van update9 csak neten nem megy-->nem sokat ér, csak ha lanon akarsz játszani az új pályával (az is bugos). De ez érdekes annyiból hogy ha elvitték emporioék crackerét hogy mert egy másik ember beugrani a helyére és ugyanazon a néven 'publikálni', vagy a maradék ember a bebörtönzött társuk hagyatékából foltozgatta a többi updatet és ezért fog már ki rajtuk ez a kicsit durvított védelem? (nem lehet már átverni a steam-et olyan accounttal amihez csak a Codename Gordon van beregelve, és annak az ID-jével csatlakozni a steam szerverre ami kidobat ha "csalsz")? -
nem lesz szerintem...ha lenen akkor már rlgen megcsinálták volna...de ne legyen igazam azt kívánom -
Lamik #11198 jó lenne ha lenne egy jó Update 9, mert nekem ez a steam down-os dolog nem jött be
-
Dj Zizou #11197 De ha esetleg lejön, akkor ügye beteszed