73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • k9duli
    hoppá basszameg mondtam hogy de_train hivatalosan megcsinálják!!!!!!
  • k9duli
    fúúú ez de_tides map naon szép!!! tetszik.csak kár hogy feküdnöm kell és csak 10 percre csodálhattam.
  • Equilibrium
    és nem fognak rájönni egy időután erre a steamdownos dologra,és nem fogák letiltani? Vagy ez full legál?
  • Lamik
    ti nem lennétek mi lenne velem... :D:D
  • Lamik
    ya ok. jó hogy szólsz :P köszi
  • DoNLeoN
    nem! 9-es nem kell! Az szartsem ér! 8.5 és 8.6. Érdekes az elnevezése, hogy nem kilenc, de elég,ezekkel megy elméletileg (két haveromnak már ment vele pöccre)
  • Promi #11645
    9 -es nemkell mert az csak kamu crack.
  • Lamik
    ja.. az updatekkel kapcsolatban még vmi
    ez a sorrend? --> update 8.5--> 8.6---> és utána a 9?
  • Lamik
    kössz, meglátjuk mit hoz a jövö :)
  • DoNLeoN
    A helyedben vennék egy HL1-et (eredetit, értelemszerűen), kb. 1500 Ft-ért, arra csinálnék egy steam accountot, aztán letölteném a Steam-down-t, azzal a CS:S-t, aztán megy fullosan, ha ezzel a crackel véletlen nem menne, amit adtam. Nekem is igy van csinálva, csak a HL1 már rég megvolt.

Azért sok sikert!
  • Lamik
    ez az én formám :D
  • DoNLeoN
    LOL !! :DDDD
  • Lamik
    hallottam már róla. asszem meg is van az IP-je, csak az a helyzet hogy az se megy :D
  • DoNLeoN
    Igen, menni fog vele, de van egy anti steam server is, hogy ha véletlen egyelőre nem találnál hibátlan cracket, akkor gooo!
    Ott ki van lökve a címe a servernek
  • Lamik
    ezzel menni is fog ?:)
  • Lamik
    jaa, mellesleg kössz a linket :)
  • Lamik
    az egy darabig nem fog elmúlni:) engem már bannoltak is eccer :D
  • DoNLeoN
    http://cssource.ini.hu ------ INNEN A DOWNLOAD MENÜPONT ALÓL ELŐSZÖR UPDATE 8.5, AZTÁN UPDATE 8.6!!! EZ A CRACK A 9-es UPDATEHEZ!

Ja, nekem miért nem mulnak el a büntetőpontok???
  • DoNLeoN
    http://cssource.ini.hu -- öcsém, ittvan a update v8.6-ot töltsed, az gutt :D
  • Equilibrium
    Ugye másnaki is azt írja nem eredetivel, 9-es uppal,hogy can't find FileSystem_Steam.dll , pedig ottvan, vagy csak én vagyok már megin/még mindig béna?
  • Robeast
    Itt annyi warez van beszarsz neki... :)
  • Lamik
    mert már köne :P
  • Lamik
    :D amúgy nem tudjátok mikor lesz a kilences updatehoz pecs?:P
  • DoNLeoN
    Szerintem nem volt durva amit írtam. De bocs ha valakit zavar a hangnem, akkor próbálok majd visszafogottabb lenni, de amikor ilyen szűk-látókörül emberek ilyen megnyilvánulásokat tesznek.... Kicsit felhuz.....
  • DoNLeoN
    Ja és steam-down tökéletes, ha HL1-hez eredeti kulcsal lett regiszrálva a steam account. Egyébként nem mindig
  • Brezsnyev
    jujjuj meberek csitu van ,én modjuk donleon pártját fogom nah de kérem hallkabban :)(nkemem is warezes van :P)
  • DoNLeoN
    Fúúúúúúúú!!!!!

Először is: Kurva naiv vagy, ha azt hiszed, hogy leblokkolják majd a warezosok arcát. Még ha le is blokkolnák, ujra töik azt is.. Nemrég én is azt hittem, hogy a Valve hagy látványos, hozzáértő szemnek könnyen észrevehető réseket, de mivel jön a 9-es Emporio, ezért már biztos vagyok benne, hogy nem, hiszen már nem érdekük a játék reklámozása, óriási példányszámban adtak el a HL2-ből, és még most is ugy viszik, mint más 0-day gamér, a CS:S miatt ... Szal' ha tudnák, most fognák meg ezt az egészet, hogy vegyék, mert lassan az árát is csökkenteni kell.. De lényeg: Iszonyat naiv vagy. Én hál'istennek, megengethetném, hogy vegyek magamnak 3Hl2-t, hogy a falra is legyeen 2. De nem teszerm, elvből nem, és nem azér mer sóher vagyok, mert valljuk be, 30 rózsa egy buliba elmehet... De amig nincs VAC, és nem csinálják meg a régi kedvenc pályáimat, addig nem adok érte pénzt. Legyen kielégítő minősége, aztán! (Hasonlóan vagyon a WinXP-vel, de az még akkor se kéne eredetiben, ha ők fizetnének.. :D De warezosba megvan)
    Másodszor vannak olyan emberek, akik sajnos nem engedhetnek meg maguknak 10.000 Ft-ot egy játékra. Van olyan, aki havi 50.000-ből él a családjával (bár itt ez a réteg nem valószinű, hogy képviseltetik, hiszen, gép + net, már nem jön ki) de még aki ennél jóval többől tartja el a családját (mondjuk 160.000 Ft-ból) annak sem feltétlen fér bele tizezer egy játékra.
    Harmadszor nem vagy te se biróság, se pap, se Isten, hogy másoknak ugass, hogy vegyék meg, stb...
    Negyedszer: Mi ez hogy LOL vagy?? (mer a Lol=Laugh on Loudly=hangos nevetés. Na most hogy lehet valaki eszerint LOL???? Esetleg Loller, vagy inkább a láma)
    Te viszent egy noob kis pöcs vagy eddigi hozzászólásaidból ítélve...
  • Tatyla
    yesoké!
  • bodesz
    567 ba sztem nemlesz(ha mammutba mentek).ha mammutba mentek menjetek le a saturnba ott még van 4-5db
  • Palika1989
    Hali Monty!
    Írtam mailt!
    Szerdán haverokkal elmegyünk 576-ba aztán megvesszük!!! Jeee!
    Péntek, szombat és vasárnap annyit fogunk gamelni, hogy besz*rás! :D
  • bodesz
    egyszer úgyis leblokkolják a warezosok accát :D LOLvagy ennyi
  • Sil3nt
    hello palika!!
    én ma vettem meg és utólag sem bántam meg...aztán pénteken game..
  • Palika1989
    Sajna a játékok csak nekünk drágák (magyaroknak), mert rosszul keresnek drága szüleink. Mondjuk németbe, USAba nem sajnálnak 10e ft-ot egy gammára...
    Mind1 én rászánom magam és még a héten megveszem eredetiben!
  • Ben C
    nám.
  • Lamik
    majd ha lesz pecs a CS hez sikítsatok
  • Phoenix007
    Én egyszer feltettem az eredetit, aztán becsomagoltam az egészet rarral, rktam fel egy krekkeset, hogy tudjak a haverokkal lanozni, aztán azt leszedtem, és visszaraktam ugyanúgy az eredetit. Azóta megy minden gond nélkül, de nem kéri a CD-t indításnál :) Szóval akkor én most izguljak?
  • Atika :o)
    Szerintem nem csak te vagy ezzel igy hanem mindenki
  • Gabor_(HSF)
    Na ja...mingyá sírva fakadok,hogy szegény fejlesztők és kiadók éhen döglenek..miért is jó üzletpolitika az ha valamit inreálisan magas áron adnak,miért kell valabiből drágán keveset,mint olcson sokszorosát eladni....én is csak azt veszem meg ami nagyon tetszik és mindenféleképpen muszáj
  • Atika :o)
    Hat tudod aki megengedheti maganak hat az vegye meg eredetiben ;)
  • tmk
    LOL!

ezekszerint neked csak eredeti dolgaid vannak