73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Tatyla

most meglepödtem,és gratulálok a tehetségedhez...
  • Maszlag
    Hajjaj - emberek nem jobb a béke és a szeretett jegyében éni én személy szerint nem akarok senkit védeni de amikor eticattel játszottam illeteve maga a terror klánnal azt vettem észre h eleinte eticatt nem volt még ugymondt profi mint most -anno még én is le tutatam löni :D ,csak pojén -mind1 de lényeg ,hogy sztem fejlődött és most már nagyon professionális szintetn müködik ez a klán -anno mondom és sokat játszottam és nem akarok dícsérni senkit de a másik az hogy itt az sg klán tagokkal is összefutottam már 1 párszor és roluk is elmondhatom hogy jok ,de ténleg és -ez az egész konfliktus nem jó semmire , sztem jobb elfeledni mindent és higgadt vérrel játszani -nem pedig mint 1 őrölt szidni másnak szeretett édesanját -aki lehetővé tette ,hogy világrahozva gyermekét -ezzel a phsziopata játékkal játhasszos (többek közt) . Legyen béke és harcoljatok azért inkább ,hogy világ 1 ö legyen a magyar csapat ---------és ha már ilyen sokat beszélek a bééke fontosságárol -megszeretném említeni h támogatókat keresek - én ötletembol fakadóan -az Online CS -tv -re ahol minden ami cs-röl lenne szó természetesen ha lehet rögtön mősor vezető lennék apro kis webcamommal -de hát szerintem ez 1 infantibilisen jó ötlet -lenne warez rovat felvételeket jáétszanánk le meg minden és akkor magyaroszrágon is beindulna cs-s élet (mármint mégjobban ) _legyünk hát világbajnokok ui.:bocs a helyesírási hibáimért ,sose ment
  • ILL
    eticatt vagyok
    t.error klán tagja, lány vagyok, nem vagyok buzi sem 10 éves (hanem 22, egyetemista)
    és honnan tudod hogy nem vagyok értelmes? játszottál már velem?
    egyszerűen csak nem bírom amikor kurváznak mert valamennyire jól játszom (nem neked szólt mz általánosságban)
    egyszer gyere fel a szerverünkre győződj meg róla hogy milyen vagyok, aztánm terjeszd, hogy nem vagyok intelligensd meg értelmes
    részemről a téma lezárva
    de ha még valaki ok nélkül terjeszt rólam olyan dolgokat amik nem igazak, az keressen meg msn-en : [email protected] és ott megbeszélhetjkük a dolgokat
  • Maszlag
    bárcsak ennyi lenne nekem is a gondom
  • Sil3nt
    source háttérképeket honnan szerválhatok..persze, hogy rákerestem, mert google jó barátom, de most nem segített egy-két gagyi képen kívül..pls aki tud jó helyet az linkelje ide vagy pm-ben írja meg...előre is köszönöm

Más
    rájöttem, hogy utálom a tides pályát..valahogy nem fexik a lövéseimnek..persze az ellenségének már annál inkább
  • Maszlag
    Éljen Eticat ---Wáhá MOSZT !!!
  • R0sc0
    áhh van vagy 10 éves...
    és olyan fiu szerintem hogy ne igaz,
    csak még nem volt baratnöje..
  • Maszlag
  • Maszlag
    van 1 anti steaes szerver ami elvileg törteseknek megy -én mennék rá csak a gáz hogy ne mkapcsolodik ,mi a fa..t lehet vele csinálni hogy menejen
  • Kovsebi
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
  • Maszlag
  • Equilibrium
    Én vagyok Deicide! :D
  • Maszlag
    á nem jön össze semmi se
  • M@TriX
    nem annyira gáz, este összefutottam vele, igaz kicsit érzékeny, dehát lányból van [apro]vagy buzi :)
  • Maszlag
  • M@TriX
    jah, de most komolyra fordítva a botok szerintem elég sirályok lettek... néha van egy két hibázás, de nagyon jól meg lettem írva, sztem...
  • alph4
    Látom megy keményes a veszekedés!
    Ki ez a eticatt? Mert nem egy értelmes csaj az biztos, ahogy így visszaolvasok! :DDD Ő sem tanult meg kultúráltan beszélni, az tuti! :))
    Én már szószerint *leszarom* az egész CSS társaságot, mert szinte mindenki beszól a másiknak, főleg az utánom mikor egy 10 éves csíra kezd el nekem ugatni!
    Inkább játszok a Bottokal! Azok legaláb nem pofáznak :DDD
    Meg szerintem a BOTokanak is több eszük van, mint a magyar átlag játékosoknak, valamint nem is olyan LÁMÁK! :D
    Vagy ha untakozok megyek a külföldi szerverekre, bár ezt ritkán!
  • Maszlag
  • Wolwarine
    KIRÁLY !! Ma este mondjuk 9-kor? MSN-en beszéljük meg ok ?
    Keress rám [email protected]

Equilibrium: yes, mert imserlek?
  • Equilibrium
    MzperX, te nem diablo2-ztél régebben Wolwarine néven?
  • Col Andrew
    Én Nagyon szivesen benne vagyok és a Col Gergö is!!
  • ILL
    vagy msn-en is keresheted letso-t ő tud segíteni: [email protected]
  • LSC
  • dop3
    a weboldalunkon a forumban van egy helpdesk topic. ott keresd L3tsot...
  • Kovsebi
    Senki? Azt hittem, valaki ért a szerver csináláshoz.
  • Maszlag
    Szevasztok ,remélem :DDDD már ha lehet h valaki tapasztaltabb vagy okosabb ember megadja nekem msn cimjét és segít mert ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -nem bírom ki nincs pénzem és buta is vagyok és nem meggy kéne 1 tanító aki megtanít hogyan kell csinálni - cserébe szinte bármit kérhettek dc-ben stb . ben othon vgayok még talán 1 kis hackben is szal aki van olyan elszánt és rendes és jó az segítsen nekem ,hogy elinduljona cs-m rendesen ezekkel a crackekkel. kössz de komolyan és még nagyobb kössz azoknak az embereknek akiknek megy és akik1általán elolvasták ezt a baromságot amit kétségek közt írtam nektek -Ti vagytok az utolsó esélyem --bízom bennetek
  • Wolwarine
    Ok addig még majd felmegyek jáccani veletek...
  • ILL
    eticatt
    na ha megvagytok 5en nyomhatjuk este a wart, csak szóljatok előtte
  • Wolwarine
    [SG] Col Andrew, [SG] Col.Gergo őket már láttam játaszani jó nyomják szeretném ha benne lennének az 5-ben
  • Wolwarine
    Kéne ember és legfőkébb Borg hiszen ő mondja rá az áment...
  • Wolwarine
    GUER!

Nagyon megköszönném az IP-ket
  • ILL
    eticatt
    na waozunk ? mi megvagyunk 5en
  • ILL
    eticatt
    eticatt! Kár is védened magad, mert mindenki tudja, hogy imádod a náladnál jobb játékosokat szivatni,csíternek nevezni, idióta videókat készíteni róluk. Kezdem azthinni, hogy Te igazából nem is nőnemű egyed vagy.. :( Szerintem lányba ennyi gonoszság,rosszindulat nem szorulhat!(tisztelet a kivételnek,neked) Ennél az esetnél éppen nem voltam ott, de tudom, hogy az ilyesféle dolog nem először fordul elő... ----> várom a feladótól a magyarázatot
  • ILL
    eticatt
    még egy dolog: a nálam jobb játékosokat csíternek nevezni?
    én vagyok az egyetlen a szerverünkön aki a gr és viktor gyereket megvédi hogy nem csíterek még akkor is védtem őket amikor 50 2 statot csináltak
    akkor meg miről beszélsz? kiket csíterezek?
  • Kovsebi
    Leszedtem egy metamod.dll filet. De nem tudom hova kell másolni.
  • Sil3nt
    ámen,,,ez legyen a vége
  • Kovsebi
    Na látod bazz
  • ILL
    eticatt
    miután csúnyán összevesztünk, nem banoltuk mz-t hanem beblindeltük neki a mouse 1 gombra, hogy ne lőjön hanem dobja el a fegyvert
    de hagyjuk már ezt a témát, töröljétek vagy mit tudom én
    nincs semmi bajom vele, sőt most már kezdem megkedvelni mz-t és már elnézést is kértem, én is szemét voltam vele, ő is elnézést kért, részemről lezárva a téma és örülnék neki ha ezentúl is jönne a szerverünkre
  • Sil3nt
    azt passzolom sorry...bazz
  • Wolwarine
    Befejeztem...