73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Zetorg
    kicsit félreértettem a #12046-ot
  • Lord AnonymouS
    ,,És most nem rólad volt szó." Szerinted ez mit jelent?
  • Zetorg
    én nem mondtam egy szóval sem, hogy baj, ha valaki warozik :)
  • Lord AnonymouS
    Nincs azzal baj, hisz mindenki úgy sem mehet, de legalább ne legyen sértődés, hogy valaki le mert menni.
    És most nem rólad volt szó.
  • Zetorg
    én is mentem volna a T.Error elleni warra, csak nem voltam itt. :(
  • Lord AnonymouS
    OK, akkor maradjon ez, de szerintem nem kell megkövezni azokat, akik néha elmennek egy war-ra [SG] előtaggal.
  • Zetorg
    szvsz kezt túl sok lenni a szabály.úgy indult az egész, hogy felvesszük az [SG] előtagot, játszunk és jól érezzük magunkat.a szabály annyi volt, hogy ne légy bunkó, nagypofájú, csíter.
    én személy szerint szarok rá, hogy ki milyen skineket használ.én beraktam az Alpha féle piros/kék skineket és egyáltalán nem játszok jobban tőle.

szerintem maradjunk a 3 alapelvnél és ha valaki nem felel meg ennek, szépen megkérjük, hogy vegye ki az előtagot.ennyi.
  • Lord AnonymouS
    Nem is csak neked szólt, de el kéne dönteni végre mi legyen. Kicsit radikálisabb lépések kellenek
  • Borg
    Ez most itt már nem rajtam, vagy az én véleményemen múlik.
  • Lord AnonymouS
    Ok, akkor megtehetnénk azt, hogy kimonjuk, ide csak olyan emberek tartozzanak, akiknek nem esik nehezére leadni egy szavazatot vagy részt venni nagy ritkán egy meccsen. Kiválik valszeg egy-két ember, de szerintem 32 tagból ez nem nagy tragédia. Legalább egy KICSIT, hangsúlyozom kicsit komolyabban vesszük majd ezt a csapatot, mert szerintem mindenképpen FUN miatt gyűltünk össze. Nem vagyunk igazi, nagymenő klán minden másnap war-ral meg idióta és igazségtalan szabályokkal és tagfelvétellel. (Mondjuk a tagok megválofgatása egy másik tészta, de szerintem jöjjön mindenki aki akar és képes a fentiekre. Aki meg úgy gondolja, hogy túl béna az egészhez -neadjisten- kiléphet egy kis magyarázattal)
    Csináljunk szavazásokat meg egy két félig-meddig barátságos war-t és kész. Mindenki azt csinál, amit akar. Ki lehet lépni, ha nem tetszik, hogy valami minimális (és szvsz elég liberális és könnyű) szabályokat fektetünk le, hamár egy csapat vagyunk.
  • Borg
    Figy ennek igy nincs értelme. Ha egyesek már azért kilépnek, mert szervezkedünk néha egy-egy gyak meccset akkor nincs miről beszélni.

Lehet hogy fun csapatnak alakultunk, és részemről ennél tovább nem is akarok lépni, de azért engedtessék már meg, hogy megválogassam milyen emberekkel állok össze. Ez nem véresen komolyan vevése a dolgoknak, csak nem szeretném ha egykét anyázó meg netán csíter miatt rám is asszociálnának public szervereken pusztán az [SG] előtag miatt. És asszem ennyit kurvára elvárhatunk minden tagtól.

Namost ha x mellett döntünk akkor azért lép ki 10 ember, ha y mellett akkor meg azért, igy nincs értelme semminek.
    Éntőlem azt is csinálhatjuk, hogy irja meg mindenki, mit hogyan csinálna, min változtatna, mi nem tetszik neki a csapat jelenlegi szerkezetében. Aztán a véleményekből kovácsolunk valamit amit mindenki elfogad.
  • VeNDsDay
    Szerintem kérdezzétek meg a Hardwired-es kollégákat nekik hogy sikerült megoldaniuk ezt a csapat kérdést. Az SG-s csapat is valami olyasminek indult nem?
  • dop3
    Ha megengedtek egy megjegyzest, szerintem tul komolyan veszitek, ahhoz kepest, hogy -ha az emlekeim nem csanalnak- ugy indultaz egesz, hogy csupan a fun kedveert, meg azert, hogy megismerjetek egymast a publik szervereken, vettetek fel az [SG] prefixumot. Sztem, aki ugy erzi, hogy neki ez igy nem jo, az tenyleg csinaljon egy rendes klant. De ezcsak az en "kulsos" velemenyem, es nem szeretnek vele flamet csinalni :D
  • Lord AnonymouS
    Én jelentkezek arra a barátságos meccsre, ha még fenn áll az egész.

Szerintem nem kéne veszekedni, hanem le kéne fektetni akkor egy két alapszabályt. Például akkor, hogy mennyire vesszük komolyan ezt az egészet. Csinálhatjuk azt, hogy ne jelentsen ez többet, mint egy szimpla jel a nevünkben, és akkor ne legyen semmiképpen war meg szavazás, meg akkor mindenki ki-be szállhat. Ilyen esetben, ha van olyan, aki komolyabbra vágyik, akkor az alapítson egy igazi klánt. Én például szívesen benne lennék egy olyan csapatban vagy klánban, ami szigorúan fun alapon van együtt tehát nem vesszük véresen komolyan, mivel ez csak játék, de néha-néha lebonyolít egy war-t meg szavazni is képes. Így mondjuk nem kéne töb, mint 8-10 ember. Viszont lehetünk egy olyan nagyobb csapat is, aki tud szavazni és össze tud állni néhány ember, mint múltkor is egy kis meccsre...
    Döntsétek el, én leírtam a véleményem és azt, mit kéne tenni. Szerintem.

Borg Te meg szerintem ne sértődj meg semmiképpen, én pl szívesen fogadnálak névleges vezetőnek, aki tud is valamennyire szervezni. Én nem hiszen, hogy ezt vállalnám, mert nagy nyomás. Ezért meg is értem, ha egy kicsit kibuktál néhány emberen...
  • Borg
    Csak kár hogy indok nélkül. Mint ahogy halálosztó is...
  • Borg
    Passz, majd a többiek eldöntik.
  • Guer
    azta mi van itt?
    akkor most mi van?
  • dop3
    A multkori kis affer es az azt koveto "beszelgetes" ota a |T.eRRoR| -ok kozul senki semilyen jelzovel nem illette se MZ/X-et, se az [SG] csurhe barmely mas tagjat. Legalabb is az emlitett eset miatt biztos nem :D
  • Wolwarine
    Kérem hogy Col.Andrew és Col.Gergo jelentkezzen majd az msn-en mert fontos mondani valóm lenne nekük.
  • Wolwarine
    Azóta is jáccok a T.error szerveren és nagyon jól megvagyunk semmi ellentét nincs köztünk.
  • Wolwarine
    Nem tudom honnan veszed hogy csííter vagyok, meg honnan veszed a bátorságot hogy lebunkózz. Én legalább kiálltam a csapatért kisbarátom.
  • alph4
    Hát igen! Tényleg nem kellet volna ennyi embert ugymond "felvenni", de már ugyismind1!
  • Promi #12029
    Ezt mar embere valogatja, nem vagyunk 1 formak.
    Vannak akik alltalanositanak, es vannak akik csak azt a szemelyt nezik akivel bajuk van.
  • tmate6
    Én csak azért lépek ki, ert ha énis azt a nevet viselem amit pl. az MZPERX, és ha felemegyek a T.Error szerverre akkor mit gondolnak majd, hééé az az MZPERX is SG-s nevet viselt, biztos ő is oylan bunkó mint az MZPERX, ő is csíterezni fog.

• Promi #12027
    Max hamarabb eszreveszed ennyi elonye lehet, +nem lovod a tarsad lepten nyomon, mert nemtudod megkulomboztetni a skineket(lasd kezdok).
    A piros/kek es a vilagito csit skinek kozt oriasi kulonbseg van.
    Az utobbira ha jol tudom nem hatnak a feny hatasok, nem tudsz elbujni sehova, mert 1 bol eszre vesznek.
    Errol napokig vitatkozhatnank, 1 szonak is szaz a vege reszemrol kileptem, es ugylatom evvel nem vagyok egyedul (lasd halaloszto is).
  • tmate6
    Errol csak Alpha tehet, ő szerkesztette meg ezt a skint :)))))

[csak vitszel]
  • Borg
    ""Te szivesen adnád a neved" - Engem nem erdekel ki mijen skinnel jatszik , ettol meg nem lesz jobb jatekos."

Szal akkor szerinted a piros/kék, netán világító skin semmi előnyhöz nem juttat az alapot használókkal szemben? Mert akkor ebben nagyon nem értünk egyet.
  • Borg
    Akkor legalább ebben egyetértünk. A kérdés, hogy mi legyen. Mert a csapatból való önkéntes kilépegetés nem megoldás.
  • Borg
    A csapatot azért hoztuk létre, hogy azonos elvek szerint játszó fórumozókat tömörítsen.
    Eleve az azonos elveket nem tudjuk lefektetni, mert egyesek a szavazásra is lusták.

De ha ti úgy gondoljátok, hogy sg néven nyugodtan játszhat csíter, anyázó, nagyszájú együtt velünk, akkor én fogok kilépni az egészből. Elv.
  • Promi #12022
    "Te szivesen adnád a neved" - Engem nem erdekel ki mijen skinnel jatszik , ettol meg nem lesz jobb jatekos.
    "véleménnyilvánításra vagy lusta" - Nem errol volt szo.
    A masik pedig, hogy szerintem meg sem erdemlik, hogy Te itt intezkedj barmijen dologban is, mert le se [email protected] a kivetelnek.
  • alph4
    Lassan ott tartunk, hogy felmerül a kérdés:
    Vajon volt értelme ennek az egésznek?
    Mert az alapötlet jó volt (az SG előtag a név elé), mert így tudtuk hogy ki az aki fórumozik itt. De kár volt ezt az egészet bonyolítani! (pl. szavzás a tagok felvételéről stb.)
    De lehet hogy nincs igazam...
  • Borg
    Te szivesen adnád a neved olyan emberekhez, akik világító skinnel játszanak, vagy csítelnek, vagy anyáznak, vagy hasonlók?
    Mert én nem. És ezért akartam már tegnap kilépni az egészből.

De ha te azért lépsz ki, mert a véleménnyilvánításra vagy lusta... háát.. ezzel nemtok mit kezdeni.

De ez pont nem a megoldás a dolgokra, ha egykét emberrel, vagy véleménnyel nem értünk e gyet, akkor egyből kilépünk a csapatból. Pont emiatt kellene közös megegyezésre jutni dolgokban, hogy ne darabolódjon fel a csapat a véleménykülönbségek miatt.
    Szal ha most csakígy kilépsz, az max szánalmas lenne, szerintem.

A továbbiakban pedig: bonyolítsatok le amit akartok. Ha kell nektek szavazás csináljátok meg, ha nem ne. Én kimaradok az ügyek intézéséből, látom hiba volt újból törődni a dolgokkal.
  • tmate6
    CSatlakozom
  • Promi #12018
    Velemenyem szerint a tarsulat hozzaallasa, folosleges velemeny nyilvanitasok (pld. mijen skint lehessen hasznalni), tul nagy letszam,
    stb., stb.
    Arra az elhatarozasra jutottam, hogy engem vegyetek ki ebbol a (klanbol) nem kivanok SG nev alatt jatszani.
    Udv:Promi
  • Extraboy
    Probald ki
  • Borg
    Ez már csak kukacoskodás.
    Pl minden közös gyakmeccs után begyűjtünk 1 screenshotot mindenkitől. Ennyi.
    De azért ennyire meg is bizhatunk egymásban.

Akár úgy mint egy sport csapatnál, van mez. Mi is kijelölhetnénk 1db skinpackot amit mindenki használ. Vagy mindenki marad az alapnál. Vagy ... stb.
  • LSC
    Csak a te kedvedért. Van már működő 9-es update? Valaki pls help azonnal
  • LSC
    azt honnan fogod tudni ki használ és ki nem?
  • Borg
    Egyátalán nem erről van szó. Nem egy-egy skint, hanem skinpackokat engedélyeznénk.
    De nemmel is szavazhatsz egyből, és akkor nem lesz macera számodra néha egy szavazatot elküldeni PÜben...
    Nekem aztán mind1.

Csak egy dolgot kellene észrevennni. Ha a fele csapat világítósszkinnel, a másik fele meg lecsíterezi őket, akkor NEM VAGYUNK 1 CSAPAT. Ezért kellene bizonyos dolgokat meghatározni.
  • tmate6
    Most egyet értek Alph@val