73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Dj Toto #13260 nekem a legjobb stat-om egy 28/5-ös. leming serveren. -
Borg #13259 Főleg ha háttal áll mindenki
-
Eleinte(vagy meg most is) engem is csitereztek vilagba.
De bebizonyitani senki sem tudta, mivel nem is volt mit bizonyitani.
Mostanra talan mar megszoktak, hogy neha "allat" modjara jatszok. -
gyanusítgattág = gyanusítgatták -
HSF-et mindenhol gyanusítgattág de eddig soha nem bizonyosodott be. -
Ez egy igen jó stat, grat. -
Borg #13254
[SG] csapat, szavazzatok! #13150
Egyébként az ehhez hasonló cheater vádaskodásokra van egy javaslatom. [SG] csapaton belülre, szerintem jó megoldás, PÜt küldök majd mindenkinek róla. Publicban inkább hagyjuk ezt. -
Half-Life 2 alatt tudod ujra jatszani a regi itt ott szebb grafikaval rendelkezo Half-Life 1 -et. -
Es a 26/0 -as stat mijen?
Akkor en is wh -zok meg minden?
Konzolba beirod "record filenev" es bizonyitsd be, hogy csitel.
Birom az ijen vadaskodasokat.
-
steweee #13251 bocs, lehet hogy off, de a half-life 1 source addon mire jó vagy mit lehet vele kezdeni? mert az infó fájlből nem derül ki -
"És mert ahoz ídő kell hogy a hálozatban lévő gépek adatot cseréljene"
ez jogos, de nem olyan szinten mint ahogy a hitbox elmászik. hidd el régen modemmel az 1.1 is hasonló volt 150 es ping.. , de azon már kicsit túlmentünk minimum a 8-10 szeres sebességgel, így ez nagyon gáz. -
és ezek mikori videók? -
Na még egy 1.6 istenítő videó
itt
Na ezekel a videokal remélem kiderült hogy nem kéne itt fikázni a sourcét.
Hanem maga a hitbox rendszert szidjuk inkább. -
Az ilyet vegyétek fel, csak hogy legyen vmi bizonyíték... -
Na hogy alázunk egy 1.6-os hitboxot, mert az annyira jó meg más.6mb videó.
itt -
please demót csak hogy legyen bizonyíték.
Mert én elhiszem mert ilyen stat a mesében van. -
na gyerekek a HSF szerveren vigyázzatok HSF Tamásra mert kemányen WHzik 40/2es statja lett 10kör alatt -
VeNDsDay #13243 Kezdem azt hinni hogy projátékos = ismeri ezeket a "rejtett" beállításokat és van hozzá egy olyan gépe ami elbírja...(najó nem, de majdnem) -
Nem értek hozzá de szerintem az azért van mert maga a játékot direkt belasítja ezért 20fps meg lagol.texturákat ugy probálja rakni hogy a hitbox jó helyen legyen.Ezért lasítja a gémet. -
Nem akarlak elszomorítani de ez nem lesz kijavítva ahoz egy teljesen új játék kell teljesen más rendszerű.
Meg ez minden játékban van ahol hitbox van.És mert ahoz ídő kell hogy a hálozatban lévő gépek adatot cseréljenek főleg a neten.Ezért elkerülhetetlen a késés.Ezért van a hitbox lemaradva vagy egy picit elöl(az a előregenerálás miatt).
Hitbox rendszert lekell váltani de ez még szerintem vagy 5 év, vagy soha! -
VeNDsDay #13240 Megnéztem én is ezt a hitbox bugot és tényleg nem ott mozog ahol az embert látom. Aztán beírtam a parancsokat és a hitbox megjavult, de annyira szaggat hogy nemtudok játszani. Viszont főleg messzire valahogy jobban találnak a golyók. (meg az is idegesítő hogy azoknak a hulláját akiket látok meghalni elteleportálja a pálya egy pontjára) -
Igen, ezt pontosan lehetett érezni játék közben. Egyszerűen nincs ott a hitbox, ahol kellene. Ha vki mozog, alig lehet lelőni, vagy mellélövök és meghal.
Ha ezt kijavítják semmi gond nem lesz a Source-al, de addig játszhatatlan. -
ááá mindjá sírok hány játékossal megetették ezt a parancsot köztük engemet is becsaptak még hogy folyamatosabb lesz a mozgás.lol
"cl_smooth 0
Finom mozgásokat kapcsolhatjuk ki (pl. spectator mode) Nem ajánlott, de picivel több FPS-t érhetünk el. Próbáljátok ki." -
Ben C #13237 Gyengébb gépű társaimnak ajánlom figyelmébe -
Ben C #13236 nem..
én nem cszek sok ideje.. 4 hónapja ismerem kb én is az 1.6ot.. és igenis van benne egy olyan feeling.. de nem tudom hol.. ami nincs a CSSben..
-
Játszottam egy párszor vele lanon(az túlzás hogy nem ismerem), de inkább a hl1 dm nyomtam hogy miért, passz.Cs-nél én neméreztem több feelinget mint a css-ben.
Nem azért gondolod így mert azzal kezdődött az egész. -
Ben C #13234 látszik hogy CSS előtt nem ismerted a counter-strikeot.
és ezt nem flémszításból mondom. Hogy a pénz miatt nem hagyják csak ott.. rofl.. cs 1.6ban még mindig van egy olyan feeling amit css nem képes visszaadni.. egyenlőre.. -
Ez kemény ez teszik.
---nézük a jó oldalát, átjönnek és mégtöbb server lesz. -
Ma hagytam végigpörögni a css server keresést és 12000 servert talált ez már azé nem rossz.És később még mennyi lesz
-
Na nemakarok vitázni mert elolvastam már sok vitát erről.Örülök hogy én jól érzem magam a css-ben.
css hitboxa biztos hogy nem rosszabb mint az 1.6 é.Most nem akarom leírni hogy milyen 1.6 bugokat láttam meg stb.. de az pont elég volt látni(szerencsére nem átélni).
Figyelj legtöbbjük már nagyon pro 1.6-ban és jól keresenek vele, hülyéklennének ezért ott hagyni.Nem akarnak egy másik gaméba beleszokni.
Csak a pénz miatt vannak még az 1.6ban.Lefogadnám hogy leszarnák a versenyeken az 1.6tot akkor mindenki sourcézna.
Persze még nem érett meg a source a versenyre előszőr szépen mindenki átszokik és kialakulnak normálisan a klánok.Nem igazán a gaméval van gond hanem az előző mondatban leírtakakal.
bugokat tekintve igenis versenyezhetne az 1.6.
Halom hogy sok cs játékos szídja a sourcét azt a mondani valója végén kiderűl hogy még nem is játszott vele.Sok 1.6-ból átjött játékossal beszéltem már és érdekes mód mindegyik azt momdja a sourcéra hogy jó.És megveszi és azzal játszik.
Na persze nem ebben a szent minimumban akarom temetni az 1.6tot mert azt még nem lehet.De már jó lenne ha hamarosan végignézhetném a temetést.
Enyirővel a sourcésok is összeálhatnának azt csinálunk bug videót az 1.6ról.
Tényleg miértnem 1.6 videóban közölték ezt a hitbox késést?
Persze erre gyorsan rávágja az 1.6 pro gamer mert ott nincs.
---jóvan akkor játszon tovább mint a szódásló.
Na ezel az üzimel megint felkorbácsoltam a tengert.Biztos.
-
Ben C #13230 ugye milyen jo lenne még a VIP üzenetvisszavonás ficsör? :) -
Borg #13229 Eddig a tagok 50%-a szavazott. -
igen erre már rájöttem de kösz. -
Ben C #13227 "Csak szegénykék nem tudják hogy a css hitboxát leszarozzák akkor a saját kedvenc 1.6tosukat is leszarozzák.lol."
CSS hitbox =/= CS 1.6 hitbox...
a CSS nem a grafikailag felujitott CS hanem egy másik játék másik enginen.. a CSt a Quake2 motor hajtja.. a CSSt a source engine..
"Kiváncsi vagyok hogy milesz a következő dolog amit bedobnak csak hogy nyerjenek."
Ez nem egy verseny. Ők nem akarnak nyerni. Egyszerűen nem tetszik nekik a source, és bemutatják egy (valljuk be nagyon brutális) hibáját..
"De ez nembaj, mert ezt azért csinálják mert már ők érzik az 1.6 sülyedő hajó."
Ez a mondat igaz lehet, de a CSS olyan szinten játszhatatlan hogy még 1-2 évig biztos hogy nem süllyed el a hajó.
-
Ben C #13226 mivel ehhez kell az sv_cheats 1 ami szerveroldali parancs, neten nincs ilyen ==> indits egyet rakj be botokat és voila. -
Borg #13225 Én személy szerint nem bánom, ha még egy darabig nem jön át CSS-be a sok nagyarcú 1.6 májszter. -
szerintem szeptemberre megkétszereződik a css játszók társadalma... -
Na mit benemdobnak az 1.6 cs függők.Ez a videó.
Istenem,és utána szaroznak.
Csak szegénykék nem tudják hogy a css hitboxát leszarozzák akkor a saját kedvenc 1.6tosukat is leszarozzák.lol.
Kiváncsi vagyok hogy milesz a következő dolog amit bedobnak csak hogy nyerjenek.
De ez nembaj, mert ezt azért csinálják mert már ők érzik az 1.6 sülyedő hajó.
-
soxor előfordult már, hogy a terror serveren, nemtudok újratölteni a fegyvert...kb. 3-4 próbálkozásra megy--elég idegesítő..eddig csak ott tapasztaltam -
Jó :-)
Végülis, ő bajuk.