73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni , hogy lehet-e tört játékkal multizni , és ha igen tud e vki vmit segiteni ebben (hol nézzek utána ha már volt ilyenről szó vagy ha lehetne leirnátok , minden féle segicséget megköszönnék). -
Borg #13463 Még valami. Elvileg a tagoknak küldtem még egy PÜ-t 1 hete kb. Aki avval tudna PHP-ben foglalkozni egy kicsit, az jelentkezzen.
Egyébként ha a [SG]-lap felkerül a szerverre, ott lesz ahhoz is stat meg mindenféle jóság. Szal nem kell html-re szoritkozni a megírásakor, a szerver mindent visz. -
Borg #13462 autoexec.cfg-d van? abba nincs beirva valami? -
kitöröltem és most állíthattam be ujra mindent viszont a sprayeket még mindig nem látom
-

csak így tovább. -
Én is arra.
-
thx -
Torold ki a config.cfg fileod.
Alapot rakja be kov inditasnal. -
jaja nekem is az tetszett jobban dehát ez van
más: lécci ha tudtok a sprayre megoldást szoljatok ( #13442 ) -
dimenzio harcos #13455 ezt nagyon csipázom, hogy így összejöttetek 1 kis csapatba :)
olyan jópofa.
aztán gyakorolni sűrűn...
-
Egyébként szemémy szerint a másikba adtam szívem-lelkem de a többség dönt. -
-
Bár a másik sztájlra szavaztam, ez is tetszik
-
Örülök a döntésnek...
haladok - haladok -
de ez nem egy serveren lévö probléma
sehol nem látom még akkor se ha én csinálok servert -
amit oda beirsz az automatice felülüti a cofig-ot
ha elinitod a gémet az elején látni is fogod a consolba hogy bevette az autoexec.cfg-t -
Az admin letilthassa hogy ne fogja az is a servert -
hogyhogy le vannak tiltva?
mert én biztos nem tiltottam le (mellesleg azt se tom hogy hogy kell)
-
ok koszi es akkor azt is behuzza?
-
ne a config.cfg-t ird át hanem csinálj egy autoexec.cfg-t és abba ird be amit akarsz -
Szerintem le vannak tiltva a sprayok -
Heloka hogyan tudom ugy attirni a config.cfg-t hogy ne irja att mindig? koszi -
nah kellene egy kis help
a gond az lenne hogy kb egy hete nem látom a spray-eket
hallom hogy fujkodják az emberek (meg én is) de semmi nyoma nincs egyiknek se
ha vki tudja hogy hogylehetne visszavarázsolni öket akkor lécci ossza meg velem
elöre is thx
más: szerintem mehetnének screenhotok a honlapra, nem feltétlen ilyen stat gizdulásokra gondoltam hanem inkább fun képekre -
Nem a megoldás az lenne, ha kezeltetné a Napoleon szindrómáját!!
-
Csak én szavaztam NEM-el a weblapra? Fasza! 
-
Az ijenek miatt letre kellene hozni 1 feketelistat.
Szerver/admin neve.:)
Szavazzunk.:) -
Nem tudja valaki a gém logolja a játék közbeni say-eket?
Csak mert ma érdekes dolog történt a Fogoly serveren:
Volt ott egy admin vmi idióta néven játszott, folyamatosan lámázott, majd lef***lámázta az egyik haveromat, aki visszaszólt neki, mire kick-elte.
Nagyon korrekt volt mondhatom.... -
el nino #13437 Igaz Borg:DD
-
de biztos most tértél vissza valami másik bolygórol mi? -
Természetes, természetes, de akkor meg miért kellett egyáltalán szavazni? aki nem játszik az nem is nyer :D -
Borg #13434 A tagfelvételnél ez természetese. Azért is pottyant ki dj toto, mert senki sem ismeri.
De el nino már jelentkezett is, tehát tag lett. Csak a fórumot ő is passzív módban kezeli, ritkán ír, gyakran olvas. De most majd irogatni is fog, igaz?:) -
Ha nem gond, akkor javasolnám a szabályzattal kapcsolatban, hogy tagfelvétel előtt legyen vmi nyilvánosság is a felvevendő tagnak ( vagy hogy is mondják ezt.. ). Én egyikőjüket se láttam szervereken, fórumozni is elég ritkán, szal mi alapján kellett volna őket megítélni???
Viszont aki látta, olvasta őket, játszott velük, az igazán nyilatkozhatott volna pl. Vagy akivel kapcsolatba kerültek azok döntsék el. És sztem ehhez bőven elég 4 ember is. Jó,jó ez a demokráciás felfogás, de semmi értelme olyanról szavaztatni, amiről a többség "tudatlan".
A csürhe weblapja, meg nem értem hogy mi jobb célt szolgálhatna, mint hogy közös játékokról screenshotok is lennének rajta. -
HI!van egy kis problémám.Letöltöttem a cs source-ot és nincsen hozzá cd kulcs.
SteamStartup()failed:*SteamBlockingCall(Login)(0xab0001,0,0xf9fd04)failed with error 110:Login failed. This account does not exist, or the password is incorrect.
EZT IRJA KI AMIKOR ELINDITANÁM A JÁTÉKOT.
Légszi segitsetek mer már nagyon szeretnék vele játszani.
Ja és kell hozzá hl vagy hl2?
köszi
csá -
ment -
Borg #13430 Persze. -
nos...felrakok valami böngészőt és szavazok, mert úgy néz ki, hogy az explorerem behalt :)
ugye elég hogyha csak dj toto ügyében szavazok?
a többi már úgy is el van döntve és egyet is értek a döntéssel. -
Borg #13428 [SG] szavazás eredményhirdetés következik!
-Új tag beszavazás
1.el nino 12/7 --> BEKERÜLT (amennyiben 1 héten belül reagál a beszavazására! el nino!)
2.dj toto 8/11 --> NEM KERÜLT BE (de ha a maradék 4 ember is szavaz, megfordulhat az állás, tehát ez egyelőre nyitott kérdés)
+magyarázat.
-Weblap
1. Kell 18/1 --> LESZ.
-Weblap tartalma
1. taglista 19/0 --> LESZ RAJTA.
2. elérhetőségek 17/2 --> LESZ RAJTA. (max annyi hogy mely topik itt, aki nem akar többet)
3. szabályok (és ezzel a belépési feltételek, stb) 18/1 --> LESZ RAJTA.
4. formája: link 1/2/egyéb (utóbbi esetben link) 14/5/0 --> Tehát 1-es verzió! Mz hajrá :)
5. az oldal egy egyszerű lap lesz, semmi extra szekció, letöltés, flincflanc 15/4 --> tehát semmi extrát nem rakunk ki, se screenshotot, se letöltéseket.
6. A fenti lapok egyike (a megszavazott) az elkészülés után statikus formában felkerül az én (Borg) reklámmentes szerveremre (persze a készítő szignojával), ahol a szükséges későbbi módosításokat én végzem rajta majd. Lévén pusztán informatív lap lesz, különösebb karbantartást úgysem igényel. 19/0 --> Tehát így lesz. Mz készíti, frissíti, én meg kirakom.
-Csapat-szabályzat pontjai
1. Nem klán, nincs nagy arc. Publikon lehetőség szerint teamwork és funplay van. Max olykor szervezett gyakorlások vannak mások ellen, vagy csapaton belül. 17/2 --> Tehát így lesz. Azzal a kiegészítéssel tehát, hogy warok lehetnek.
2. Nincs cheat, fairplay van. 19/0
3. A tagfelvétel egyszerű (csapat-)többség dönt módszerrel történik. Ha a csapat tagok fele+1 rábólint, akkor bevesszük a jelentkezőt. Tagfelvételi szavazásokat maximum 2(*) havonta tartunk. 17/2 --> Tehát így lesz, viszont néhányan javasolták a hosszabb ciklust, illetve a tagfelvétel teljes beszüntetését is (illetve valaki a folyamatosat is) így a tagbeszavazásokat 3 havonta fogjuk tartani, azok körében akik addig jelentkeznek.
4. Csak az lehet tag, aki jelentkezett, és fel lett véve a taglistába. Aki tag, az viszont publikon MINDIG köteles viselni az [SG] elő/utótagot. Akit bármilyen okból a csapat kiszavaz, az a továbbiakban nem viselheti az [SG] tagot. A tagkiszavazást adott esetben bárkinek az (PÜ! publicban névtelenül maradhat a kezdeményező) kezdeményező javaslatára el lehet, és el KELL indítani. 19/0
5. Nincs führer, demokrácia van. De nem anarchia. A kérdéses ügyek szavazással kerülnek eldöntsére, amelyet bármelyik tag levezethet. 19/0
6. Aki bármilyen okból 3-nál több büntetőpontot szerez az SG fórumon, annak automatikusan szavazást kell indítani a kizárásáról. 17/2
7. A csapat az SG-n lett létrehozva, tehát onnan nem költözik el. A csapattagság feltétele az aktív fórumozás és játék. Nem kell napi rendszerességgel, de legalább hetente mindkettőben részt kell venni. 19/0
8. Minden tag magára nézve kötelezőnek elfogadja a szabályokat, ÉS a szavazások eredményét. 19/0
A szavazáson tehát 19 ember vett részt a 23-ból. A maradék 4 ember véleménye természetesen számít, így küldjék el ők is még. Azonban az eredményen már csak dj toto beszavazásánál változtathat a 4 szavazat, így a többi kérdés LEZÁRVA.
Aki a tagok közül a fenti eredményekkel nem ért egyet, azt megkérem, hogy most jelezze a véleményét PÜ-ben, vagy a távozását a csapatból. Amennyiben nem érkezik reklamáció, úgy a csapattagok által elfogadottnak tekintem a szavazás eredményét, és magától értetődő, hogy ezentúl minden tag be is tartja a megszavazott szabályokat.
A honlap készítése is megkezdődhet a megszavazottak alapján. -
Takezó #13427 adj neki :D ezt én is támogatom, szavazzunk! :) -
Jó téma lezárva -
Borg #13425 Így van.