73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Zsoltika 007
    Ismerős a dolog... Én is voltam ma. Az első kör tökéletes volt (11-0) De aztán minden elromlott (lelőhetetlen emberek). És egyből 4-12 lett. Csak úgy magától.
  • Borg
    Az sem igaz, hogy minden a rateken múlna, de az sem, hogy mindenki mindent arra fog, és mű-hisztéria az egész.
  • FLeK0
    tenyeket kozlok.
  • nemcsakfeel
    sry de ez nagyon lál.
  • Borg
    Mint most te?:)
  • FLeK0
    dehogynem kezd, a legtobb magyar magyaraz mindig mindent.
  • Borg
    Ez már a másik véglet...

A "szarvagyok gyakorlok" hozzáállás meg ok, egészen addig amíg nem úgy lődöznek le, hogy ESÉLYED sincs az ellenállásra. Az ember meg nem kezd el gondolkodn a raten, vagy bármi más indokon, ha tudja hogy a saját bénaságán múlott.
  • Kovsebi
    Ezt jol elbaltázta a Valve. gratula nekik.
  • FLeK0
    Ha mindig ezzel fogsz foglalkozni, soha nem lesz egy ertelmesen eltoltott perced sem in-game, igy nem lehet jatszani. Fogd fel a mindenhova kiirt sort, hogy 'game experience may change during online play', es azt, hogy mindenki ugy jatszik neten, ahogy akar. public jateknak egyebkent sincs ertelme, csak megjobban huzod az idot ha ezzel torodsz - ha nem vagy nagyon szar jatekos igyis-ugyis ellovod, ha alapratektol kezdve folfele akarmivel jatszik. Ez az egesz ratehiszteria a cshu altal generalt baromsag (illetve latogatottsagnovelo flamehir) -- kulfoldon nem nagyon latsz ratekrol szolo vitat, a legtobb neves online ligaban alapratektol folfele lehet jatszani amivel akarsz. Egyszeruen folosleges vele foglalkozni, a komoly meccseken, versenyeken majd mindenki az ott ervenyes szabalyok szerint jatszik, addig meg teljesen mind1, csak neked rossz ha 2 szerverre korlatozod a jatekod ahol 2 idegbeteg admin allandoan ezzel foglalkozik. fejezzetek mar be, most jott ki a jatek, es evekig ilyen lesz, nem lehet ennyi ideig egy ilyen dologgal foglalkozni. ha nem tudod leloni, 'szar vagyok, gyakorolok' elvvel jatszatok, ne 'biztos ratehaxxor'-ral, akarmi is tortenik.
  • Borg
    Délelőtt voltam a t.error szerveren (mert a többi üres volt), aztán 9-es choke volt folyamatosan. Ráadásul egyfolytában a konzolba irogatott valami hibaüzenetet. De nem csak nekem, hanem mindenkinek. Lehet hogy az új ápdét nem siekrült a legjobban. Bár a css-ben elvileg semmit sem frissitett..
  • Kovsebi
    Most mit tegyek?
  • Kovsebi
    Nekem betojt az eredeti cs:s-m az update miatt. Belép a menüig, és utána automatikusan ki....
  • k9duli
    Én tudtam hogy vac2 nem lesz mert csak aztmondták készülőben van.Érezhető volt hogy még ne számítsunk rá.
  • k9duli
    Na elöszöris hajoltom a cl_smooth 0 az már kamu, az nem teszi folyamtossá a mozgást.cshu-n olvasni.
    Én is ugy szoktam lagolni ahogy az egyik srác mondja,ilyenkór keresek egy szervert ahol nem csinál ilyet.
    Tegnap azt játszottam(mert elegem van már hogy te milyen ratel játszólból)hogy mentem fől a serverre kérdeztem hogy ki az admin azt utána kérdeztem hogy a ratek egységesítve vannak e?
    erre a válasz ha ez volt nem.Akkor mondom csá.
    Azt keresetem olyan szervert ahol mindenkinek ugyanaz volt a rateje.
    Így tudom ha valakit nem lövök le, akkor béna voltam.
  • dimenzio harcos
    Dehogynem lehet. Csak tört szerveren.
  • Borg
    Megjött az ápdét.

updating steam platform...

At approximately 4:00 pm PST we'll be releasing an update that primarily focuses on Half-Life 2: Deathmatch. This update will include the addition of the Stunstick, SLAM, and the Crowbar. It will also include a new original map made by Valve, called Steamlab.

Along with the update to the game, we'll be releasing the source code for Half-Life 2: Deathmatch in an update to the Source SDK, which should give our MOD community a wide range of functionality they can use to build their games. We're all excited to see what is built based off of it. The update to the SDK will also allow MOD developers to write their own custom shaders, which will lead to some unique visuals in their games.

Looking ahead to next week, we're still on track for the Counter-Strike update, which will include a new map called cs_compound, along with a number of smaller changes and bug fixes.

Hát VAC2 megint el van sumákolva...
  • Bispo
    jah de ez így tisztességes gondolj bele mi lenne ha már ők is azt mondanák hogy cheatalsz! :)
  • Borg
    Ja, de te csak a saját csapatod voiceát hallottad, azok me logikus hogy dicsérnek egy ilyen után :D
  • Bispo
    Szasztok!Sztem ne csinálj elötte mást a gépen vagy ha csináltál akkor inditsd ujra,mer a gép memoriája megtertja azt miközben már cs-zel és esetleg az is lagoltathatja.Amugy sztem atól nem függ hogy hányan vannak egy szerveren,mer láttam már két emberes 200-as pingut,meg 18-as 50-100 as pingüt is.Szal ez csak a szervertől és a gépedtől függ. /B!s0p/
  • Guer
    igyis-ugyis laggolni fogysz vmennyire akármit állítassz
    de ez szerintem leginkább server függö meg hogy hány ember játszik az adott serveren és hogy mennyire van összehangolva az emberek beállításai
    nekem pl igán ritkán volt olyan élményem hogy eggyáltalán nem laggoltam
    (ez persze csak az én szubjektív véleményem)
  • Skiper
    ha alaprate-ekkel jáccom, akkor leszemeteznek az emberek (joggal:)) és úgysem segít.
    megnézem ezt a smooth 0-t....
  • FLeK0
    cl_smooth 0, vagy jatszal alapratekkel.
  • Skiper
    faq-ban nem leltem, így hát megkérdem:
    miért lagol a mozgása a játéknak. erdetim van, és ha tegyük fel elindulok egyenesen, vissza-vissza rángatja a karakterem a program.
    válaszok?
  • Guer
    köszi borg tényleg az r_decals volt a bünös(csak azt nem tudom hogy akkor mért nem lett jo amikor az egész autoexec.cfg-t kitöröltem)
  • neozed
    Olvasd el a faq-ot!
    De tényleg, mert asszem büntipont lesz a vége...
  • bricsi01
    help,kiir valmit a stemmel kapcsolatba és létrejön 1 fájl "ClientRegistry.blob"néven
    mittegyek?
  • bodesz
    olvass vissza.amúgy meg VEDD MEG MERT NEMMEGY VAZZ
  • bricsi01
    nem de attol még menne nem?a cod-is megy.
  • bodesz
    eredeti gamed van???
  • bricsi01
    helló!
    please help,nem tok csatlakozni szerverrekre!mit kell leszednem?
  • H4lÁl0SZTÓ #13474
    Lehet nem itt kéne megkérdezni de azért megkérdezem, nem lehetne olyat hogy az 1.6ot és a HL-2-t külön accountra regeltem (nem ntom miért) nah és hogy ugye tom a jelszot, stb. és nem lehetne egy accountra tenni a 2ot?
  • janos666 #13473
    Úgy látszik kezdik már kinőni az emberek a csíterezést. A de_dust2-n a 2. körre léptem be, fevettem egy 4/3-as CT puskát, aztán volt egy baszott mákos köröm, pörögtem mint a seggbebaszott fóka a vizes jégen, fél perc alatt lehenteltem 7 emberet és nyertem a menetet. A lényeg? Hogy nem azzal kezdte mindenki hogy biztos csíter meg wallhack meg faszom, hanem megdícsértek. Persze a 25. perc végére csak 3. lettem hisz igazából csak közepes játékos vagyok. Dobok egy screenshotot, hogy lássátok játszom, csak nem ott ahol a többség. (egyébként Sáska Kandurex)
  • FLeK0
    ugyanabba az accountba nem fog ketszer cdkulcsot kerni.
  • Takezó
    Tedd fel, és jelentkezz be ott is. Gondom nekem nem volt ilyenből, annyi, hogy 1 szerveren egyszerre nem tudtunk jáccani.
  • Sil3nt
    ha a legális cs:s-emet egy másik géphez is fel akarom tenni, de nem fogadja el a serial számot, kiírja, hogy már atkivávlva van vagy mi...másik gépen persze müködik, de ott nem vagyok bejelentkezve...akkor ilyet nem lehet csinálni? (ezen a gépen is ugyanazzal az accountal vagyok fent)
  • Borg
    Elvileg szerintem az r_decals "0" kapcsolja ki (bár lehet hogy az se), de tapasztalatom szerint van pár olyan beállítás is a programban, ami sem a configban, sem más fileban nem jelenik meg.
    Az options első ablakában az advanced vagy minél nem állogattad el a dolgokat?
    Másra nagyon nem tudok tippelni, meg nincs is most előttem a game. reinstall?:)
  • Guer
    van és egy csomo minden bele van irva de azt már kiprobáltam hogy kiveszem de ugyanugy semmi eredmény
  • Takezó
    Szívesen.
  • I love Techno
    Kár azért kösz.
  • Takezó
    Nem lehet.