73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
szal te is a rate-kre panaszkodsz?
pedig ez csak magyar hisztéria ( by flek0 :DDDD )
nekem csak rossz pályák voltak a jobbak között.
Aszem a piranesi-n volt egy olyan szitu, hogy ketten összeragadtunk még a pálya elején. Együkünk sem tudott elmozdulni, csak forogni. Célkereszt, minden rendben volt, de úgy láttam, mint amikor spect. ben átmész egy emberen. Szal így belülről.. érdekes volt. Egész kör végéig tartott, amikor őt lelőtték :) -
Na jóvan ez a nap érdekes volt számomra a css terén.
Az egy dolog hogy russzúl játszottam, de hogy abszurd dolgok is történtek.
pl:Az a rohatt célkereszt ott van azon a kibaszott elenségen gugolok, pontozok és semmi ö meg pár másodpercmúlva amikor már unja hogy probálkozok elereszt egy golyót és fejes(az ellenség nem mozgott).Meg ma számatalanszor volt hogy lövök vérzik a csákó(csak én lőttem) és semmi hit a konzol szerint.
Kezdem utálni a desertet azal csak közeli célpontot lehet lelőni a távolit ááá azt csak mákolni, hiába van a célkereszt akár hól.Voltak olyan emberek főleg akik az élmezőnyben voltak hogy hiába soroztad hiába lötték vagy hárman az életereje mintha több lett volna mint az átlagnak.Azon gondolkozok hogy némely játékosnak milyen rejtett beállítása van,amiről én nem tudok.Olyan nincs hogy aki jó játékos az csak mákól.Mert mindig mák nincs,de könyörgöm az aki ugy lő mint a jójátékos csak furcsa mód az ő lövése érdekes pályán mennek az akkor szopjon.
Borg mondott egy olyat hogy neki összevissza megy.Most pont őő jutott eszembe amikor lázong,mert a mai nap sok volt nekem is.És olyat éreztem amit ő szokott tapasztalni.
Szerintem ez a játék arra jó hogy függővé tegyen és majd tönkre.
Nem akorom hogy az ilyen napok idegbeteg roncsot csináljanak belőlem.
Basszameg. -
:) -
jujj tényleg hülyeséget írtam.0,05.
Nemtudok olvasni, de most már számolni se. -
ok
engem nem zavar. -
annyival emeltem :)
amúgy ez kivételeses eset volt, hogy ideírtam, mert csak a css-ben lép ki! -
0,05.el emelje inkább, ne 0,5-el!
de a hardver fórumban, ott van a pc tunin topik. -
jaja, jobban szeretem én is az egyszerű pályákat, ez nagyon betesz.. főleg glockal lehetetlen. -
:D
a csató az gááz -
Más szerverre bejutottam sikeresen, dust2 őn lezúztam mindenkit :) viszont cheateau-n szóhoz se jutottam :( -
köszi k9duli, most már nem lép ki a játék a deskopra ! ez a feszültségenövelés segített; azt hiszem, most 1.7-re raktam az 1.65-ről :] -
r0hamkuka #13573 Sziasztok ti tomeggyilkosok! :)
A godL!ke clan felvetelt hirdet.
- skilles tagokat varunk (legalabb olyan skilles mint mi = nooby :D )
- eredeti CS kell
- kb majd minden nap tolunk 2 v. 3 wart
- van sajat game es venti srv
- http://godlikeimpulse.uw.hu/
- ICQm: 131866879 MSNm: [email protected] (nem en vagyok a fonok, de velem is dumalhat aki arak :D )
UDV
godL!ke.r0hamkuka-
-
Borg #13572 A következő tag-beszavazás májusra várható, ezt szavazták meg a mostani tagok... (bár tőlem tehetünk kivételt a te esetedben :) -
Borg #13571 Hangokat nekem is hiányol néha, de nem csak a mostani frissítés óta.
Amúgy hibaüzeneteket nekem csak a T.error szerveren irogatott, a FOGOLY-on nem. -
Takezó #13570 Csak hogy reklámozzak :)
195.56.234.235:27045
[^S-F-5^]-[Public;War] Server Jelszo:cshu :) -
Ben C #13569 Csatlakoznék a CSSürhéhez .. :)
bemutatkozásnak hmm.. 5 éve vagyok netközelben, 1,5 éve kezdtem az online játszogatást, nem vagyok olyan aki csiterezi aki jobb nála.
de azthiszem elég régóta látogatom a topikot ahhoz hogy olyan sok bemutatkozás ne kelljen :) -
oké akkor hozzáadok fél voltot
[és bocs all, hogy ilyen offtopic hozzászólásokkal terhelema fórumot, ha akarjátok, törölhetitek, csak nekem ez nagyon fontos] -
Nekem is valami vgui szarságot ír ki.de amúgy minden müxik.Csak mintha töbször szarna be. -
Nem kell egyből 1.85 alapon asszem 1.6 van.
De ha procid a 19XFSB is elviselte volt emelés vélkűl akkor fasza a procid és többet is kihozhatsz belőle.
A voltot csak 0,5-kel add azt figyeld játék közbe kilépe?ha igen akkor még+0,5V. -
áhá! köszi! asszem nálam is aggressive-on van :) na megnézem, hogy reagál 1.85-re -
FLeK0 #13564 adminnak fenttartott hely miatt nem fersz be arra a szerverre. -
Takezó #13563 sztímfrissülés után nekem egyfolytában hibaüzik vannak a konzolban -
csatlakoznék a szerverre, tölt, majd:
[szin=green]Initializing renderer...
Failed to load sound "ambient/tones/projector.wav", file probably missing from disk/repository
You were disconnected for using a reserve slot[szin=black]
eddig simán tudtam csatlakozni a szerverre. Ez is a steam frissülés hibája ??!!!
-
Takezó #13561 Köszönjük :) -
Fenébe már! Menni kéne játszani, csak vhogy már 3 napja nem esik jól linux helyett win-t indítani.
-
Nagyon bejön az oldalatok már ez a beta állapot is. -
Ha tuningolsz MINDÍG veszítesz a stabilitásból. -
Csak anyit hogy a voltnak max 1.85 adjál.Annál feljebb már nem biztonságos.
amúgy ilyen procim van nekem is ,és így hajtom 11X200FSB 1,85V.
szinte semmi teljesítmény növekedést nem vettem észre ha erre állítottam a 2500+ procimat de miután a cpu interface: optimal helyett agressivere raktam ment mint a golyó. -
Nem a megfelelő topicban vagy ... -
nem a játék nem bírja, hanem a proci.
adj neki egy kis feszültséget!dde csak óvatosan. -
ma megemeltem a processzorom órajelét, és ha játszok, egy pár perc után kivág a deskopra a játék. ez vajon hőmérséklet miatt van, vagy valami védelmi funkció, esetleg sima bug? /a hőmérséklete játék közben 38-45 fok/
a processzor egy amd barton xp 2500+
ha feltuningolom, 196Mhz FSB és 11,5 szorzó. => 2158 valós órajel. na ezt még bírja a játék, itt nem vág ki.
ma feltuningoltam (már többször is próbáltam), 200Mhz FSB és 11 szorzó. és => 2200 valós órajel. itt már kivág. but why?!
akkor várom a válaszokat.
-
nem csak az updateli magát, az összeset érdemes "Do not autoupdate" -re állítani (kiv. CS), én is ISDNel nyomtam 1 hete... -
Takezó #13552 Tudom... nem voltam ott... -
Ben C #13551 köszke. -
SF5 ös vagy??? nem is tudtam.tegnap tuc elvert titeket :) amúgy TuC os vok -
csak másold be a weapons mappát a sunds mappába :)
így működik a magyar hang is -
Ben C #13548 Lenne egy kérdésem..
amig a tört verzioval játszottam, le volt cserélve a hangja a fegyvereknek a régire, ugy hogy a hangokat kicseréltem a sound mappában.
az eredetinek nem találok a sound mappaban semmilyen weapons mappát.
hogy tudnám kicserélni a hangokat? -
Takezó #13547 Üdvözlet!
Nem hiszem, hogy sokakat érdekel, de mégiscsak belinkelem :) Egyelőre itt érhető el a honlapunk - béta állapotú verziója :) -
SG CSSURHE site béta állapotba lépett... akit érdekell lesse meg -
Egy reinstall már nekem is jól jönne ,mert vagy 2 perc mire a hangoknál nem szaggat be a játék.