73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    Kis cheat téma még.
    Beszélgettem most reggel itt a razorzone|-os haverommal (több éve játszik mind, elég nagy múltú német klán). Azt mondja az elmúlt hetekben a saját szerverükön zárt körülmények között páran teszteltek cheateket, és érdekes dolgok jöttek ki.
    Szal aki azt hiszi, hogy CSS-hez még semmi konkrét nincs az meglehetősen nagy tévedésben van.
    Állításuk szerint MINDEN olyan cheat (tehát több mint 100) megvan sourcehoz, ami 1.6-oshoz is megvolt. Persze ebből csak néhányat próbáltak, méghozzá:
    -speedhack
    -recoil
    -aimbot
    -wallhack
    Ezek működnek 100%. Kipróbálgatták őket, hogy jobban felismerjék ha valaki ellenük használja ezeket. Azt mondják a speedhack, és a wallhack elég egyértelmű dolog, könnyen felismerhetőek. Pl valaki idő előtt otterem ahova nem jut el amúgy, vagy 2x gyorsabban szalad mint mások, az egyértelműen speedes. Ugyanigy a wh is követhető spectatorból, ha valaki rendszeresen tudja merre menjen, kit hol talál.
    A másik kettőt már nehezebb bizonyítani, de az aimbot is relatíve egyértelmű, mert csak headshotot oszt. Azt mondják a saját public szerverükön ebből a 3-ból már mindet látták, de csak az első kettőt tudták rábizonyítani pár emberre eddig.

Ami viszont húzós, az a recoil cheat. Ez annyit tesz, hogy kikapcsolja a fegyver szórását. LEHETETLEN rábizonyítani bárkire is, pusztán ránézésből, spectatorból stb. Márpedig igen komoly előnyökhöz juttat ez is...
  • Kovsebi
    Az uj update a wallhacket szüri ki, ha jol tudom. Ugye?
  • Shep
    pont most akartam szólni, hogy a szabályok 404-es de aztán átfutottam megint az üzenetedet és már sejtem miért
  • Shep
    ja a disznóölőt, amúgy az 1.6ban is közkedvelt fegyver, pedig régen elég hulladék volt.
  • Wolwarine
    Nos egyenlőre ÍGY nézünk ki...

BORG!! Eltudnád nekem küldeni a szabálykönyvünket, hogy befejzhessem az oldalunkat telejesen!?

Köszi...
  • k9duli
    3 uj csinált fasza map van egyik belőle nagyon bejön:
    --de_3rdstreetitt1fazsa háborús hangok a map alatt és vonat zakatolás.
    ---cs_back lerobbant bérházakitt2
    ---cs_area35 nagyon szép ez kedvenc olyan millitia tipus csak zöldbe
    itt3
  • Zsoltika 007
    Tényleg jó lenne egy kis cssürhe hent.
  • gergod
    Na szasztok! Az elmúlt 1 hétben síeltem, de mostanra végig olvastam a fórum kimaradt részét.

Mz nagyon bejön az oldal amit csinálsz, csak így tovább!

Akkor most hogy is van ez: lesz szerver vagy valami hasonló? Lehetne egy össz CSSürhés gyakorlást is tartani valamikor, végső esetben berongyolni egy üres szerverre, hogy lássuk ki hogy játszik, kicsit ismerkedjünk játék közben egymással.
  • H4lÁl0SZTÓ #13616
    Oké
  • Borg
    Fene se akar itt flamet, csak szemléltetés volt hogy a téma létezik, és köztünk van akkor is ha nem beszélünk róla.
  • H4lÁl0SZTÓ #13614
    pls, kivolt az?
  • Borg
    Egyébként az imént volt egy speedes srác fogolyon :) Nem mondom meg ki volt, de többen is láttuk. CT-ből prodigyn már akkor bentvolt a tankoknál hátul, amikor mi odaértünk. Ez ugye csak fizikailag lehetetlen, mert nemhogy a CT keződről lassabban ér oda mint mi, még körbe is kell fusson a tankok körül, lévén a lyukon nem fér át (elvileg). És ezt körről körre. Aztán csak vigyorgott mint a tejbetök, meghogy az ő klánja aztán lever mindenkit majd... lúzer.
  • Borg
    Ja, üveg van, de már leszedtem én is múlt héten a celluxot, pont azért amit irtál. Most másfajta (clear) celluxot tettem rá, és ezzel jobb. Előtte ilyen barna széles celluxbol vagdostam rá. Meg ez nem kopik olyan könnyen.
  • Zsoltika 007
    auto snipert
  • Shep
    Mit neveztek ti magozónak?
  • H4lÁl0SZTÓ #13609
    Neki üveg
  • k9duli
    Borg mondtad hogy celluxal helyetesíted az egereknél a skatezt.
    1hét után mikor a skatezeket megszüntettem az egéren és csak celluxot használtam rájöttem hogy a cellux nem jó.
    Nagyon jó siklik az egér a műanyag egérpadon de lehet hogy túlságosan is,de ez végülis mindegy, mert akkor lentebb veszem a sensit.
    csak nálam 3 vagy 2,5 sensitivity alatt nem szerencsés játszanom mert csuklóból játszom.
    Nem is ezzel van igazán gond hanem az egérpadomon a celux megragad ha egy kicsit nagyobb nyomás éri az egeret és ez símán előfordúl akció közben koncentrálásnál.És az enyhe megragadás után meg megugrik az egér.így fontos tizedmásodperceket veszítek.
    Neked borg milyen egér alávalód van,szövet?
    Mert más anyagból készűltet nem probáltam.
  • zoli80
    ja azt nem értem hogy egy idiota swad tag(szörnyü lehet) hogy tud onnan kirugni de mindegy.rugjatok belejuk hatha normalis felnot lesz beloluk!
  • zoli80
    szasztok!nem vagyok az a forumon mast fikazó tipus de ezt nem hagyhatom szo nelkul!gondolom mindenki latott mar swadost.egy cs:s klán.többségben drogos kis agyatlan pöcsök gyülekezete ami meg nem lett volna elég ahhoz hogy ezt leirjam de ami ma történt.....
    az egy dolog hogy ha az ember meglat egy swadost a csapataban azonnal muteolja mert a "faszlama makker anyad,engem nem lohetsz le" meg a "szopjal le,lottelek mint atom,lolll"-on kivul értelmes szó nem haggya el a szajukat.ma folmentem smallara loni picit hatterben a nyalvivan ll junior szolt és én beirtam az elhiresult mondatat smileyval.erre mondtak hogy te cigany és hamarosan kirugtak és bannoltak:)ha lattok swadost rugjatok bele egy nagyot pls!
  • Zsoltika 007
    Elégi kihalt a topic. Nem baj, majd nemsoká jön az update. Már látom is: Nem tölti, Csiga lassú Rohadt steam stb
  • Zsoltika 007
    Nekem is volt már dolgom vele Call of Duty-ban.
  • Borg
    Hehe, az előbb italyn egyszercsak megállt minden. Megállt a hang is, mintha lefagyott volna a gép. Aztán elsötétült a monitor, kattant, kattant, visszajött a kép, és ment minden tovább...
    Aztán most hogy kiléptem, a háttérben várt egy vpu recover ablak :) Ezekszerint csak működik ez a szenny a catalystban, még soha nem láttam dolgozni...
  • Ben C
    nekem folyton 35-40 fps minden mapon :)
  • neozed
    Tudom, hisz ott voltam én is
  • Takezó
    lehet :) akkor majd kipróbálom :)
  • k9duli
    Az elején a kezdőpontnál nekem olyan 20FPs, de amint a pálya közepén tartózkodom akkor vagy 80Fps.CSak a kezdőpont a vészes.
  • Takezó
    Go_nuke szép mge minden, de ha betöltődik, FPSem 30 körülre áll be :D
  • k9duli
    hm énis unom hogy mindegyik sötét.Lehet hogy azzal kevesebb munkavan nem tudom.Vagy sötétre csinálják mert jobban nézki.
    Van go_nuke pálya iszonyat szép de az a félhomály főlbasz.
    Jóvan tudom ott van a nightvision de ha egy csapatnak semmi pénze örűl ha egy mák desertet tud venni.
  • Borg
    Dettó, pedig a game lehetőségei szerint maxra kihúztam a gammát, de mégis olyan sötét helyek vannak egyes mapokon, hogy max a torkolattűzből, vagy a névkiirásból látom hogy van ott valaki. Addigra meg késő...
  • Borg
    A legjobb talán az lenne, ha letiltanák a rate állítását. Állítson be a net alapján valamit a game, és azt ne lehessen consoleből felülírni.
  • Takezó
    AWP-t még inkább elviselem, mint a magozót... (bár tény, hogy skót powa :P) Nem tom mé sötétek az új mapok, de nekme nem tetszik ez a tendencia - lehet, hogy én vok vak, de alig látok rajtk :D
  • k9duli
    hogy a ratere hát már nem tudom, nem biztos hogy csak az a gond.
    Az biztos hogy az a legjobb ha mindenkinek ugyan az.Legyen az akármennyi.
    A valve honlapján azt mondják alap a legjobb és mindenkinek ugyanaz legyen beállítva.
    Az más kérdés hogy rendelkeznek szar nettel rendelkező emberkekék akiknek csökenteni kell a ratet.
  • Borg
    Nekem azért mostanában a FOGOLY szerveren elég kevés az ilyen "furcsa" eset. Volt, hogy néha lagolt a szerver, vagy ilyesmi, de még akkor is viszonylag jól lőttem, vagy ha nem is, az akkor az én bénaságom volt.
    Persze ez nem azt jelenti, hogy nincsenek furcsa esetek, de nem annyi hogy idegesítsem magam miattuk.
    Tegnap pl egy lelőhetetlen emberem volt, aztecen vagy 6 körön át próbálkoztam ugyanott, ugyanúgy a srác lelövésével. Mindig kb 4-5m-ről lőttünk egymásra, ugrálva futva, egymás körül körbe stb. A srác aztán pár mp múlva általában 3, vagy 4 hittel lelőtt, míg nekem egyetlen egy kibaszott találatom nem volt bele. Pedig még reloadoltunk is, szal vagy 1.5 tárat ellőttünk.

A magozós téma meg igy van, dehát ugyanolyan mint az awp végülis. Az emberek nagy részét idegesíti, akit meg nem, az mindig azt vesz ha csak pénze van rá. Aztán lehet figyelni, ha netán egyedül marad a magozóval, és el kell indulnia a kemphelyéről, akkor általában hót béna a srác. Aztecon egykét stct-s kisgyerek egyfolytában magozott körökön át, de máshogy nem is tudták megfogni a kirusholásunkat a faajtón. Aztán mikor egyszer lemákoltam az egyiket, és felvettem a fegyverét az én szarom helyett (no money), lelőttem vele a maradék két emberüket, és erre elkezdtek anyázni, hogy mert én magozózok :D Hát menjenek a picsába. Az én kezembe awpt és magozót úgyis csak akkor látni, ha a földről szedek fel jobb híján egyet.

Egyébként tegnap játszottam először ezeken az assault source, és assault lith mapokon. Először nem is emlékeztem milyen mapok ezek, csak keveregtem össze vissza, aztán rájöttem :) Régen az egyik kedvenc mapom volt, most is jól nyomtuk terrorból. Jókis kempelde :) A sourceos verzió igényesen meg van csinálva, a lith meg egyszerű mint a faék. Viszont utóbbi jobban emlékeztet az eredetire pár helyen. Csak az a kár, hogy mind a kettő marha sötét lett. Nemtom miez a mánia, hogy mostanában minden utángyártott map sötét...
  • Takezó
    Óh, köcönöm cépen :)
  • k9duli
    jaja megvan az esélye hogy kurva jó legyen demikor!!!
    "Ez a gém random módban kezeli a dolgokat"
  • neozed
    Én már nem foglalkozom ezzel, csak játszom.
    Ez a gém random módban kezeli a dolgokat, régebben én is okádtam, amikor nem tudtam lelőni valakit, de mivel ez fordítva is elő szokott fordulni, már nem ugatok miatta.
    Egyetlen dolog viszont nagyon fel tud idegesíteni, mégpedig a magozós f***ok, akik csak azzal tudnak érvényesülni...
    Remélem rendbehozzák a dolgokat, és akkor qrva jó gém lesz.
  • Ben C
    bódog szülinapt Takezó :)
  • Ben C
    biza.
  • Shep
    mondom én ezzel a játékkal még várni kell legalább fél évet addigra nagyjából rendbehozzák a dolgokat.
  • Skiper
    jól látod a dolgot.