73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • M@TriX
    ez amúgy egy poénvideó és kötelező darab, csak 3Mb ;)
  • M@TriX
    jah egyszer este összefutottunk ha jól emléxem. POnt gondoltam, hogy kimászok az ablakon (italy) erre pont akkor érkeztél a lépcsőn. :)
    nem sok maradt belőlem ;)
  • M@TriX
    jaja
  • M@TriX
    aham nem sok képet találtam róluk :), de a Dust3, a Larose tényleg jók..

egész jó még a de_pipeline is

• Col Andrew
    Azért mert neked még bennt van a régi verzió a mapok között(de_train). Töröld ki és menni fog.
  • Tatyla
    Megmondaná valaki hogy ez miért van ha a de_train pálya következne?

• k9duli
    cs_area35
    de_larose(ebbe van egy szépség hiba de ha nem nézem akkor...)
    de_dust3
    de_bajo
    cs_twilight
    Egyelőre ennyit mondok mindegyikhez adtam már linket csak itt rá kell keresni a map nevére.
  • k9duli
    de_3rdstreet nem olyan régen mondtam hogy jó map.Aki kitudja probáli publikon az fog egy párszór nevetni.
    Van benne egy jó poén.Az egyik bombalerakóhelyhez van egy rövidebb út,de ott egy metró közlekedik.A fél csapat mindig azon erőlködik, ha siet akkor éppen hogy át tud ugrani a metró előtt.Nagyon állat ha valakit elbasz.
  • M@TriX
    mutass olyat ami nem hivatalos, de király...
    mert olyat még nem láttam, igaz nem nagyon nézegetem őket, azért mutass, légyszi.

Meg amúgy nem bénázopm le őket, mert én annyit sem tudnék csinálni, de ha vannak a csodaszép alapmappok, akkor nem szívsen játszok egy gagyi mappon valahogy ahol kilóg a földből bénán egy szikla meg üres az egész, halvány textúrák érted?

erre jó példa a nem hivatalos és a hivatalos train....
    nem rossz nem rossz, de a hivataloshoz képest...

de ha a siege még nem végleges hanem dolgozik rajta, akkor jó nyomon van....
  • k9duli
    Én azért mondtam hogy profi, mert ahoz képest profi, mint amilyeneket eddig kiadtak.
    Ne felejtsd el ezen egy ember dolgozik nem egy egész csapat.
    Meg már vannak olyan mapok amiknél már nem lehet megmondani hogy hivatalos e.Annyira profi.
    Persze ennél a siegenél azért lehet tudni hogy nem hivatalos.
  • M@TriX
    de_McDonalds_reallife
  • M@TriX
    háát, a ful CS:S mappok azért jóval kifinomultabbak, de nem rossz...
  • k9duli
    Na ujabb szép mapot jelentek be, nem mintha nem lett volna elég a tegnapi napból.
    Régi cs-ből ismert siege, aminek már nagyon sok sourcés változata készűlt de most végre van egy szép,profi,bugmentes verzió.(A túszmentés egyáltalán nem néztem hogy bugose)
    itt
  • csatarij
    De tört játékkal! Hogyan?
  • Shep
    ja de talán azon
  • Shongi
    Minek bindolni a console-t, elég ha a steam/play games/cs:s/properties/lounch options-nél beírod hogy -console és kész
  • juhi01
    ja nem az f10 szerveren voltál?mert voltvalami ilyesmirates gyerek akivel pofázott a klántársam!énmondtamneki nedobjon mert nem liga de m1...sorry akkor az ő nevében...nemtehetek róla
  • juhi01
    nektek is csinálja hogy a steamba bennevannak az ip-k a játékba meg nem?ezt remélem sürgőssen javítják!ja meg nembirom bindelni a 0-ra a consolét....nagyonszuper update!nekem train nemjönbe nagyon a másik jobban bejönsztem!de nálam akkor is a tides meg a dust2marad a király
  • M@TriX
    ;)
  • k9duli
    Specatorként hogy tudok fist person nézetbe kerűlni?
    Mert egy kicsit változott.
  • k9duli
    Hát nem értelek benneteket én minda kettő új pályával meg vagyok elégedve.
    És a tidesot is szeretem.
    Mert én már unom hogy mindig dust.
  • k9duli
    neagódj letőltötte, nekem is ez volt.
    Töröld le a nem hivatalos train mapot.
  • Shep
    eszméletlenek ezek a szorszos adminok, felmentem vmi szerverre 20000 90 85 ös beállítással erre kidob visszamegyek kérdem miért erre azt mondja 20k 80 80 kell mert ez a liga szabályzat meg ilyenek, hát mondom ez óriási ez nem a liga ez egy szar public, fogadok azt se tudja mit csinál az updaterate meg a cmdrate,

Ki találta ki ezeket a hülyeségeket, hogy 20k 80 80 biztos vmi okos lehetett, és ezek után csodálkoznak, hogy nem talál a golyó eg ilyenek, na mindegy sokára lesz ez a társadalom olyan amilyennek lennie kell.
  • Sil3nt
    remélem, holnapra kijavítják ezt a favorite server dolgot, mert nagyon idegesítő....
    amúgy anno a de_train pályát lehúztam (nem valve) és most azt (valve) nem húzta le..honna vagy hogyan tudnám a valve verzsönt letölteni?
  • Sil3nt
    elég poénok a hangok
    Fun hangokra jó, de komoly játékra (war stb..) marad a normal...de azért poén
    gyüssz
  • Borg
    Figy, én ma húztam újra az egészet.
    19:00-kor végzett, és kezdte húzni az új updatet. Kb fél órán át húzta (igaz küzben végig 40 másodpercet irt ki :D)
    De lejött, az imént játszottam is már.
  • Shongi
    Valaki megmondaná hogy hány kib.szott mega ez az udate mert nekem már millió éve szedi.
  • Borg
    Hmm... bukósisakosak lettek a CTk...
  • nemcsakfeel
    eredeti game
    letöltöd az ASE = all seeing eye programot
    azt fel is telepíted
    annak ablakában megtalálod a CS:S feliratot
    fennt frissítés gomb
    kiírja a szervereket
    amelyik tetszik, és nincs tele arra kétszer kattintasz és elindul a játék.
  • csatarij
    Hi, nem tudja valaki nekem részletesen elmondani, hogy lehet online jáccani CS-t? előre is kösz
  • Borg
    Ennyit a cs backupról... szinte csak a gcf-eket menti, se a configot, se autoexecet, se sprayt, se screenshotokat se semmit.
  • dimenzio harcos
    héé, mátrix lovag! benne vaok a szövegedben... ott alul a második mondat.... hihihi
  • dimenzio harcos
    hi!

valakinek nincs olyanja (mint nekem), hogy amikor betöltődött az (ugyebár nem hivatalos) INFERNO pálya, akkor lehal a gépe/css-e?
    mer nekem lehal, aztán ha szerencsém van még ki tudok lépni a gémből (néha meg nem)...

help!
  • M@TriX
    Az alap Aker(magyar rádióhangok) így jópár év után kissé már száraznak tűnik, ezért egy kicsit bezavartam a vételt pár effektel és a végére egy Motorola XTS-5000 vételvéget jelölő bíípelését tettem.
    Ha valaki már unja az alaprádiót, de magyar szövegelést szeretne...

AKERHangok_2005 - MaTriX SoundSystem v1.0
    ---------------
    Counter-Strike Source-hoz

letöltés:
    Letöltés
  • neozed
    Most már kezd idegesíteni, hogy nem tudok a T.error szerverre csatlakozni!
    Csak azt nem tudom miért.
    Még konzolból sem megy...
  • Shep
    thx, elég logikátlan odatenni őket na mindegy. pont ott nem néztem őket emiatt.
  • Sil3nt
    nemtudjuk, de a favorite servereket automatán törli
  • neozed
    A faházban, hárman.
  • Shongi
    Baz ez az update rohadt lomhán jön, kb 600 millió ideje 95%-on áll.
    Amúgy mi ez a dolog hogy kitörli a servereket???
  • Shep
    de hol vannak a túszok?