73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    Alkalom adtán élni fogok a lehetőséggel. Bár se MSN-em, se semmi egyelőre :)

Hallom ti meg megint összevesztetek, meg kirugdostátok egymást a klánból?:)

Dikki: De. ;)
  • k9duli
    Találtam egy nagyon állat csinált pályát(illétve még+2).
    ---de_menace nézzétek meg!!!!ezen játszani kell!itt
    ---de_deepwood sötét map de jó awp-s map.itt2
    ---pe_tides_dream Ez nagyon jó felbaszós map (ha ezt nem értitek akkor majd kiprobáljátok élesben azt rájöttök)itt3
  • dikki*yysw
    Amúgy nem az a forrás, amit én mondtam, gondolom? De könnyen ment :)
  • dikki*yysw
    Felmásolod, kitömöríted és elindítod.
  • dop3
    Keress meg msn-en - [email protected] - es segitek(ha tudok)
  • Borg
    Használható (személyi) segítségre ugyan nem leltem még a szerver beüzemelést illetően, de majd max magam életre keltem valahogy a leirás alapján...
  • azriel
    Ja és jó volt tegnap együtt nyomulni a T.error szerveren, jól ment neked is a játék.
  • azriel
    A public szerver ügyében drukkolok neked Borg, nagyon szép kezdeményezés ez tőled.
  • Borg
    #13971 ...
  • HaP
    Heloka szep napot!!!

Na most akkor leszek SG tag vagy nem mert latom megint elojott a nevem de valami problema van!
  • M@TriX
  • Zsoltika 007
    Ehh egyszerre.
  • Zsoltika 007
    Windows-ban jobb egérgomb a steam ikonra a tálcán és servers menüpont. Megvan minden, csak nem ott ahol kéne.
  • M@TriX
    hogy használd a Steam/ Servers menüpontját
  • Lebowski
    Hello!
    mé van az hogy minden css újraindításkor eltűnnek a kedvenc szerverekhez adott cuccok????me3 kicsit unalmas mindig beírogatni...
  • Guer
    Na a saját public nagyon jo lenne támogatom az ötletet...
    Ha vmiben tudok majd segiteni szolok...
  • k9duli
    Hát nem igazán jó de ez van.De nem értem miért a css írtad.Ahol hitbox van az mind szar,de nincs jobb, ugy hogy ez van.
    Mert felbaszott a játék?
    Én már jó sok más játék hitbox alázos videót láttam meg tapasztaltam.Ugyhogy ne térjünk vissza arra, hogy de szar a css hitboxa.
  • k9duli
    Az alap 100/100.És nekem is elég sok szerveren szaggat.De szerintem azért mert nem egységes a ratek.Amikor a saját klán szerverünkön játszottam és rajtam kívűl 4 embernek 80/80 volt és nekem meg alapon akkor lagoltam.Majd mire én is beállítottam 80/80 tökéletes volt.
    Nem tudom biztosan de szerintem ez volt a gond.
    Amúgy az alap a legjobb a jó nettel rendelkezőknek.És ehez nem kell brutális szélesávú net.Ezt nem csak ugy mondom hanem a valve oldalon van.
  • Col Andrew
    nem
  • Ben C
    csak én érzem szarnak a CSS hitboxát?
  • Wolwarine
    És mi az alap rate mert nekem is így 100/100 -on van? Mert most elégsokxor xaggat bármilyen szerveren ezért jó lenne az alap...
  • Col Andrew
    ok.kösz
  • Borg
    100/100-ra van rakva asszem, amit még a t.errorosok állítottak be nekem szerverről. Nem nyúltam a cfghez azóta.
  • neozed
    Fleko mondd már meg légyszi, ha tudod, mi az a hibaüzenet a #13992-es hozzászólásomban, mert szétvet az ideg...
  • neozed
    Grey steam skin, ilyen szép:D
  • k9duli
    Húú te valamit csináltál a server listel vagy dúrva a gamma beállításod?
  • neozed
    Mire fel???
  • Tatyla
    ha steamen keresztül nyitjátok meg a Servers opciot abba benne vannak az elözöleg elmentett kedvencek...
  • Col Andrew
    vagy hagyod defaulton?
  • Col Andrew
    Borg, állítassz rateket s t.erroron?
  • H4lÁl0SZTÓ #13994
    szevasz bannolva vagy
  • neozed
    Ennyi látszik nekem a t.error szerverből:(
  • neozed
    Ha konzolból csatlakozni próbálok, ezt kapom az arcomba:

NET_SendPacket Warning: WSAEADDRNOTAVAIL : 195.228.155.23:27015
    Mi a ***ért van ez?
  • neozed
    Nem én akármit csinálok nem tudok csatlakozni, hiába írom be, hiába rakom favorit-ba, ott pl. nem is látszik
  • Borg
    Behozom az allserver listát, majd a |-jelhez megyek, és ottlesz a terror public szerver :) Aztán join, pass és már bent is vagyok. Vagy mire gondoltal?
    A favoritest nekem se jegyzi meg az ádét óta.
  • neozed
    Ez szép, de hogy tudtok ti a t.error publik szerverére csatlakozni, és én miért nem????
  • Borg
    Igy a végére azért belejövök...

Benc: A tagok leszavazták a sorozatos tagfelvételt, tehát legközelebb májusban lesz. Most csak az került vissza, aki tag volt, de passzívan, mivel nem volt eddig eredeti CS-jük.
  • Col Andrew
    Az elöbbi Tibornak ment
  • Col Andrew
    195.228.155.23:27035 pl ezen
  • Ben C
    Csatlakoznék én is a csürhéhez...
    Igazából bemutatkozásnak nemtok mit írni, 1,5 éve vagyok ugyahogy az online gamingben, luv CS, Hate cheaters :)) 15 éves vagyok..