73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
dop3 #14147 Nekem is IC7(G) van. Az alaplapi hanggal annyi gondom van, hogy hallom, ha teker a vinyo. Ez egy kicsit idegesit es meg nem jottem ra, hogy ezt hogyan tudnam kikuszobolni. Vagy ez OFF volt? Ha igen sorry -
hát jah de nem midegy hogy azt is hallod e hogy merröl jön az ellen :) -
köszi az infókat, akkor most még marad az alaplapi, amúgy IC7-es alaplapom van, eddig sem volt gond vele mióta egy elég jó drivert szereztem. Ha véletlenül összejöv valami mellékes akkor legfelejbb majd Audigy arról én is sok jót hallottam. -
Borg #14144 Hát nekem van nforce2 audio + soundstorm az alaplapon ugye, de most megnem mondom, hogy ac97 vagy realtek.. mindenesetre sosem használtam.
Több okból.
1. Van egy liveom. Tiszta a hangja, jobb a szoftvere, ha kell van EAX stb. Illetve sosem volt gondom vele.
2. Mivel alaplapi cucc, nforce driverrel megy. Ez meg egy határ szar. Amennyi gond az IDE meghajtóikkal van, pont annyi gondról lehet olvasni az nforce2 audiot illetően. Inkább ki sem próbáltam.
3. A liveot alapból felismeri az XP, és jól is működik. Nem kell csillivilli kezelőfelület, meg egyéb sniksnakk.
4. A live régi és jólbevált technológia. Az új játékok mind csuklóból kezelik, ugyanakkor az újabbnál újabb alaplapi csodák driverei, és támogatásuk sem mindig ok elsőre...
Egyébként nem hiszem, hogy az alaplapi különösebben jobban lassítana, mint a Live. Elvégre mindkettő a PCI buszra van tűzve, csak utóbbi külön kártya formájában... max a szoftver miatt lehetnek különbségek.
Én ha váltanék, akkor max Audigy-re. Hasonlóan jó támogatás, még tisztább hangzás, és mégkisebb CPU terhelés. -
az lehet, de mondjuk én spec inkább FUN player vagyok, klánba sem játszom, csak publicolok, úgy hetene többször. Biztos vagyok benne, hogy király a füles, mint mondtam akinek kell és lehetősége van rá az megveheti, mert jó dolog az biztos :) -
dop3 #14142 Azert javaslom mindenkinek, hogy ha van ra lehetosege, probalja ki a jatekot egy ilyen fulessel. Majd meglatja, hogy mekkora a kulonbseg egy sztereo (sztereo alatt nem egy 100.000-es senheiserre gondolok.. :D) es pl. egy Ozaki Ph009 kozott. -
ha már így egy picit offolgatunk (habár témába vág) mi a véleményetek az AC97 vs rendes hangkari kérdésben. Gyorsul a játék ha nem alaplapi hangkarit használom? Mert én azt használok a hangzással nincs bajom, csak érdekelne nem szív-e túl sok erősorrást. -
nekem egy 3ezer FT-os füles van, a barátnőmtől kaptam még a szülinapomra. Akkor akcióban volt, de nekem nem kellene jobb, játékra szerintem abszolút elég, kényelmes és nagyon jól szól. mondjuk egyszer nekem is mondták, hogy WHzok, aztán nagy neheezen sikerükt elmagyaráznom, hogy fülesem van. Az otthoniak miatt is a füles van, mert azért egy hangrendszer kissé mzavaróbb lenne sztem. nekik :)
szóval akinek van pénze az nyugodtan vehet én inkább másra költöm :) -
Borg #14139 Azért azt nem mondanám, hogy pénzkidobás, de csak emiatt venni... :) -
Igy van!
Sztem sincs tul sok értelme kidobni tizenegykétezer forintot, amikor a sima sztereó cuccal is ugyanugy hallom, ha jön vki.
Bár mindenki maga dönti el, mire szórja ki a pénzét. -
Borg #14137 Nekem sima 4-es liveom van csak, mezei sztereó fülessel. Ha jön valaki, hallom a lépteit, akkor kempelés közben fordulok pár fokot erre arra, és máris bevan azonosítva sztereóból is, hogy merről jön.
Szal ezért 10 rugós hangcuccost venni... :) -
Jazz 5.1-es hangfalszettemet nem adnám oda érte :) -
fdsag #14135 Itt általában a Zalmant dicsérik. -
fdsag #14134 Ilyen nincsen valakinek? -
ok. köszi az infot. megnézem a bótban -
jah és gyönyörüen be van csomagolva
piros masnival van átkötve
(nem oltás)
és akkora doboza van hogy két alaplap beleférne
+ annyi kábel hogy pár évre el leszel látva mindenféle audio kábellel -
szerintem vegyél hozzá egy SB Live-ot
7ruppo megéri
eleinte én is alaplapival használtam(ac97) persze müködött ugy is de mikor kicseréltem Live-ra oriási külömbséget tapasztaltam
amugy jah eleinte télleg fura de hamar hozzá lehet szokni (dop3)
persze ha megveszed egy ideig elketyegsz vele alaplapival is de amint tudsz vegyél hozzá vmi jobb hangkarit -
dop3 #14130 En maximalisan meg vagyok vele elegedve, bar meg kell szokni. Eleinte forogtam jobbra-balra, mert mindenhonnan hallottam a hangokat, de ez 1-2 ora jatek utan megoldodott... -
remélem azért jó integrált hangkártyával is -
az elég jó ár, ha azt mondjátok, hogy tényleg jó a készülék. -
dop3 #14127 Bluefishnel van most is. Az ara: Ozaki PH009 5,1 8,992 Ft,- 11,240 Ft -
FLeK0 #14126 web hosting/white house/wattora a rovidites.hu szerint -
mi az a WH? -
dop3 #14124 Az accodat le tudod kerdezni CD-kulcs, e-mail cim, es username alapjan is... Ezekbol csak meg tudod fejteni :D -
ugyvan ahogy dop3 kollega mondta
mondjuk én 13000 ért vettem -
dop3 #14122 Nekem is ilyen van, es batran ajanlom mindenkinek. Publikon rendszeresen WH-snak neveznek miatta. Imadom :D Ja, en 12.000-ert vettem -
mennyibe kerul??
-
szintén egy kis off
nekem ozaki PH009-es van
PH009
picit borsos ára van de megéri
tökéletesen hallod hogy hol mászkálnak körülötted
mondjuk nem árt hozzá egy jobb fajta hangkari(minimum SB Live) -
FLeK0 #14119 ebbol kb. az lesz, hogy lecsiterezel vkit aki nem nyomorek es tud normalisan ellent adni.. -

Mostanába azon pörgök hogy probálok elkapni egy recolos cheatert.Ahogy lelőnek nézem a lövésnyomokat a falon.Állítolag sokat fizetnek egy ilyen cheater fejéjért.
-

Minden megnyílvánulásra ami nem szimpi neked csak egy delete.Mondjuk ez nekemsem.

-
hmm,elég komolynak tűnik.
én egy ilyet használok,olcsó de jó. -
FLeK0 #14115 szvsz jatekhoz sennheiser pc150 vagy ujabb a legjobb. -
Nekem ilyen van és egy párszor már megmentette az életem a CS:S-ben... -
mélye van mint állat de tényleg nem offolok,sry -
aha. állítolag jók és az Ozakit ajánlják sokan. -
off
ez nem fülhallgató hanem hangrendszer,de kíváncs lennék én is milyen egy 5.1-es fülhallgató.meg hát azért érdekes lenne ha 120Watt-os lenne egy fejhallgató :)
on -
bevált neked az Ozaki fülhalgató? érdemes venni? -
-
lol:D