73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Tibor
    van vki fent az SG-s szerveren?
  • Sil3nt
    és igen, server függö...aki ilyet csinál az nem gondol a többi emberre...nahh ennyit lámácska
  • Sil3nt
    te vagy akis butus, mert attól még hogy dupla annyi éleed van fejlődni fox láma? Épp hogy ehez fox hozzászokni, hogy dupla élettel rohangálsz. Ez nem fejlődés, hameg fejlődni akarsz vagy BOT-okkal, vagy spontán publicra menny és gyakorolj. Szerintem a legtöbben nem a dupla élet módszerrel tanultunk meg lámácska...
  • Tatyla
    alul a tálcán a steam-os ikonon jobbegér és exit ezután ASE...
  • Chaos25
    Hello - nem tudja valaki, hogy miért nem indul el parancsikonról se a cs:s se a hl2 csak a steam/play gamesből (eredeti ver.), így sajnos nem tudom használni az all seeing eye-t!
  • Tatyla
    de szerver függö...
    szerver Lámáknak...
  • dimenzio harcos
    Ha már ilyen butusok vagytok - Tatyla-val együtt -, legalább ne írjatok hülyeségeket.
    Talán nézz utána... vajon nem szerver függő?... vagy valami...

üdv:
    [LT] dimenzio harcos
  • Wolwarine
    NA de gyeretek játszani a SG.HU] CSSÜRHE PUBLIC CSS szerverre ha már van akkkor használjuk ki :D
    Jó játékot mindenkinek
  • Wolwarine
    A honlap...

Nos marhár nincs kész még mert nem küldte le mindenki a nevét ezért:
    1. ha most elküldeném Borg komámnak az eddigi állását a honalpnak akkor több munka lex vele majd amikor majd még ki kell azt egészíeni a hiányokkal
    2.Borg azt mondta hogy nem ér rá jövöhéten felrakni ezért csúszik a kövi hétre.
    Addig is ha valakit nagyon érdekell a csapatunk honlapja : sgcssurhe.uw.hu
  • Lord AnonymouS
    És kik azok az adminok? Ha meg lehet kérdezni...
  • gergod
    Hogy áll a honlapunk? Annak a címét is be kéne rakni felülre a szerver címe alá!
  • Borg
    Még egy info: A szerveren 1db reserve slot van az adminok számára. Ha tele van a szerver, akkor admin join kísérlete esetén az kicked lesz, aki utoljára (16.ként) csatlakozott be és erre a reserve slotra került.
    A szerveren 4db admin van beállítva jelenleg az [SG] csapatból, több csak akkor lesz, ha a jövőben szükség jelentkezik erre.
  • Borg
    Na, közben befutott az infó a szerver restart howto ügyében is, szal elvileg playerdrop mentesen is újra tom inditani ezentúl a szervert, ha kell.
  • Borg
    Bármi volna, szóljatok PÜ-ben itt, majd később jövök játszani én is.
  • Wolwarine
    Király nézem is...
  • Borg
    A szerver ujraindult, adminok be lettek allitva, stb.

Elvileg mostmar nem kell tobbet ujrainditanom, szal mehet a game :)
  • Wolwarine
    Elment a privátom ugye?
  • Coco
    attól még bőven lehet láma... :P
  • Borg
    srcs_run negatív, ezt találtam:
    ./srcds_run [-game <game>] [-debug] [-norestart] [-pidfile]
    [-binary [srcds_i486]
    [-timeout <number>] [-gdb <gdb>] [-autoupdate]
    [-steamerr] [-ignoresigint] [-steamuser <username>]
    [-steampass <password>] [-debuglog <logname>]
    Params:
    -game <game> Specifies the <game> to run.
    -debug Run debugging on failed servers if possible.
    -debuglog <logname> Log debug output to this file.
    -norestart Don't attempt to restart failed servers.
    -pidfile <pidfile> Use the specified <pidfile> to store the server pid.
    -binary <binary> Use the specified binary ( no auto detection ).
    -timeout <number> Sleep for <number> seconds before restarting
    a failed server.
    -gdb <gdb> Use <dbg> as the debugger of failed servers.
    -steamerr Quit on steam update failure.
    -steamuser <username> Use this username for steam updates.
    -steampass <password> Use this password for steam updates
    (-steamuser must be specified as well).
    -ignoresigint Ignore signal INT ( prevents CTRL+C quitting
    the script ).
    -notrap Don't use trap. This prevents automatic
    removal of old lock files.

Note: All parameters specified as passed through to the server
    including any not listed.
  • Borg
    Btw, a deathcamet, és a voice chatet beállítottam a szerveren, illetve 1-2 admint is beraktam. Ha meglesz ez a parancs, újraindítom, és akkor már minden ok lesz.
  • Borg
    Ez mind szép és jó, csak ezekre nincs szükség. Ezek mind menüből elérhetőek az admin pluginnal.

Nekem egy olyan parancs kellene, amivel magát a CSS szervert lehet ujrainditani.
    Van ugye opcióm arra, hogy SSH-n át kilövöm a PID-je szerint, majd ujrainditom. Csak ekkor leszakad minden player.

Egy olyan parancs kellene nekem tehát, amivel ujraindul a szerver, és bentmaradnak a játékosok.
    Nekem az is jó, ha az srcds_run filenak van ilyen kapcsolója, és SSH-ból tudom nyomni neki.
  • FLeK0
    dejo flemelni, kezdem erteni mit eszik ezen minden 2. magyarazos magyar cs-s ...
  • FLeK0
    Nem sokkal szinvonalasabbak mostanaban az ott megjeleno (vagy epp fontos, de egyes szerkesztok erdekei miatt nem megjeleno) dolgok, mint egy kartyaklub honlapjan, de ezen senki se tudna valtoztatni, ez a cs kozosseg nem tud jobbat termelni, nincs is szukseg ra, majd elhal. Alig mukodik mar valami azon az oldalon, es az egyetlen erdekes cikkeket fordito emberuk (micskov) sem aktiv mar annyira :( .- Az egesz lenyege a gps lan (ezzel szemben szinten igen eros fenntartasaim vannak, peldaul csapatok megfenyegetese adminok altal eleg jo pelda) alkalmankenti reklamozasa, ezert uzemeltetik es foglalkoznak vele azok akik meg ezt teszik. Ha akkor nem leszek idegbeteg valaki idetlen hiren, es nem 'rugnak ki', akkor az elmult 2 honapban 25 alkalommal elvaltak volna utjaink, annyira nem a megfelelo modon csinaljak a dolgokat az en szememben.
  • Kandurex
    hobbiportál.. aha...kivágtak?
  • Kandurex
    jah!!!! ez a dedicated szerverre vonatkozik, ha ott ülsz a gép előtt sure nem kell az rcon
  • Kandurex
    Tessék Borg, majd törlöd ezt a hozzászólást :)

(ha BAN, Kick, vagy egyéb problémád van csak szólj)

rcon changelevel de_xyz - Pályaváltás xyz pályára.

rcon mp_restartround X - A pálya újraindítása (X értéke 1-1000 lehet, és azt adja meg, hogy a parancs beírása után hány másodperccel történjen meg a restart).

rcon mp_timelimit X - Megadja, hogy a következő automatikus pályaváltásig mennyi idő teljen el. Érdemes 0-ra állítani és manuálisan váltani a pályákat.

rcon mp_roundtime X - Egy kör idejének beállítása (X értéke általában 2.5, maximuma 9).

rcon mp_friendlyfire 1/0 - Csapattársak sebezhetőségének ki/bekapcsolása.

rcon mp_tkpunish 0/1 - TK-zó ember megölése következő kör elején.

rcon mp_autokick 1/0 - 3 TK után automatikus kick ki/bekapcsolása.

rcon maxplayers - A maximális játékosszám megadása. Szerver újraindítás szükséges.

rcon mp_limitteams X - A csapatok kiegyenlítése (pl ha X=3, akkor nem lehet 10 t és 2 ct, hanem csak 3 embernyi különbség lehet a két oldal között). Alapbeállítás: 2.

rcon mp_autoteambalance 1/0 - Automatikusan áttesz embereket egyik oldalról a másikra, ha valami módon (pl emberek kilépnek egyik oldalról) felborul a csapategyensúly.

rcon mp_forcecamera 0/1/2 - A játékos kamerákat állítja be, 0-nál pl csak csapattársaidat látod.

rcon mp_forcechasecam 0/1/2 - A kívülnézeti stb kamerákat állítja, 0-nál csak first person nézet van.

rcon mp_fadetoblack 0/1 - Ha ezt 1-re állítod, halál után elsötétül a képernyő (LAN-on érdemes használni).

rcon allow_spectators 1/0 - Spektátorok engedélyezése/tiltása.

rcon sv_alltalk 0/1 - Azt állítja, hogy a mikrofonba bemondott beszédet mindenki hallja, vagy csak minden oldal a sajátját.

rcon mp_kickpercent X - Ezzel beállítható, hogy kiszavazás (vote) esetén mennyi szavazat kelljen (százalékos arányban!) minimálisan a kickeléshez. Netes szerverekre fontos.

rcon mp_freezetime X - A kör indulása előtti "vásárlási / állási" időt állítja be (X értéke 0-59 lehet).

rcon mp_buytime X - A vásárlási idő percekben (ameddig a kör indulása után (tehát amikor már mozogni tudsz) meddig lehet vásárolni (értelemszerűen ha X=0.25 az például 15 mp).

rcon mp_c4timer X - A c4 robbánási idejét állítja be, az alap 45, de mindenhol 35-öt használnak.

rcon pausable 0/1 - Ha engedélyezve van (1-es opció), akkor a játékosok tudnak pause-olni. Ha nem, csak admin tud rcon használatával (rcon pause).

rcon hostname xyz - A szerver nevét állíthatod be vele (pl.: Józsika LAN szervere).

rcon sv_gravity X - gravitációt állítja, alap: 800.

rcon mp_footsteps 1/0 - A lépéshangok hallhatóságának ki/bekapcsolása.

rcon mp_flashlight 1/0 - Lámpa használatának engedélyezése/tiltása.

rcon mp_hostagepenalty X - Ezzel a paranccsal beállítható, hogy hány túsz megölése után kickeljen a szerver.
  • VeNDsDay
    Szerintem ha bírja a gép beállíthatnátok 18 férőhelyesre a szervert. Úgyis marha nehéz bejutni egy normális szerverre 5 után.
  • Guer
    nah mind1 azért thx
  • FLeK0
    nem hiszem, hogy sok kozom lenne ahhoz a hobbiportalhoz, de szervereket nem nagyon hireztek regebben. szerintem tobb cs:s jatekos olvassa ezt a forumot, mint a cshu-t, ott elegge el van utasitva ez a jatek.
  • Guer
    télleg Fleko ha jofej akarsz lenni kihírezhetnétek cshu-n a serverünket
    legalább jönne a nép....
  • k9duli
    Én is a szerverrel teljesen megvagyok elégedve.[SG]
    Másik az a hp növelős smalla 2 szerverről annyit hogy szerintem semmi értelme, csak arra jó, hogy a jó játékost felbassza.
    Ha valaki lámázik az akkor botozon.Az hogy ettől a láma fejlődne,nem hiszem(megszokja hogy ráér, mert sok a hp).
    Amikor először belecsöppentem a szerverbe csak ugy fotóztam mint állat ,mert aszthittem hogy bug.
  • H4lÁl0SZTÓ #14399
    LáL
  • janos666 #14398
    NA, ha már lett szerver akkor kölcsönkérek egy HL1-et és megyek. (SIX-STEM, ha nem warezolsz 2-est képzelj oda.)
  • Promi #14397
    Na ez igy nem egeszen igaz, mert nekem kisse lagolt.
    Ha 1 pontba akarok megallni, tovabb leptet a lag.:)
  • Guer
    nah ki lett probálvan a serverünk!
    iszonyat gyors no lagg ---> gyertek sokan mindenki!
  • H4lÁl0SZTÓ #14395
    :)
  • Lord AnonymouS
    Hát, célozni tanul, mivel van ideje... Nem a legjobb megoldás, de hát nem kell ott játszani. Hanem a CSSürhe Serveren! Yeyeye
  • H4lÁl0SZTÓ #14393
    CSak ezzel az a legnagyobb baj hogy ezzel nem fejlodik a láma tudása
  • Lord AnonymouS
    Én játszottam is ott és a kd alapján ad plusz hp-t, ami folyamatosan megy fel, amíg az illető meg nem hal :-). Így akár 250 is lehet, tudom, mert láttam már olyat is. Jó kis láma-védés.
  • gergod
    Hát a szerver az egyszerűen fantasztikus! Überkirály! Minden golyó oda ahova szántam, jó ping, no lag.

A magozót ki ne vegyük légyszi! Bár már megszoktam nélküle :(