73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Van sok csak legtöbje sötét, de megnézem mi a helyzet. -
Borg #14508 Btw, duli, valami assault mapod nincs, ami jó? Azt is szerettem régen. -
szerintem sem kéne jelszo a serverhez, felesleges, de ti tudjátok. -
Borg #14506 2feltétel: Pont erről beszéltem. A mapokat be lehe rakni egy BSP fileba, és akkor nem marad ki semmi, és nem fordul elő olyan, mint pl a dust3 esetében konkrétan, hogy nincs skybox ha a szerverről töltöd le.
Illetve, az adminmodban láttam valami RES file lehetőséget, ahol SZERINTEM meg lehetne adni hogy mely fileok tartoznak a maphoz. Ebben nem vagyok biztos, mert csak átfutottam ezt a részt. Lehet totál nem erről szól. -
Nah
1feltétel:Ő garantálom, hogy semmi textura hiba, és további bug nem lesz a mapokban(legalábbis nem több mint a hivatalos mapokban).
De egykét dolgot tudnotok kell ottvan a cs_millitia_tm2 ez a map nagyon jó, csak nem arról híres hogy a túszokat kilehet normálisan vinni.Már az 1.6 ban sem sikerült megcsinálni tűrhetően.(Valoszinű azért is nem volt az alap mapok között a css-ben, mert egyszerűen lehetetlen bug nélkül ezt megoldani).
De ezen a csinált mapon végre volt esze a tervezőnek és nyihatóvá tette a garázs ajtót így a bugokat nagyon lecsökentette.
A cs_area35 nagyon hasonló a millitiához kb olyan bugos túsz kivitelben mint a millitia, de mégis szerintem népszerűbb lesz mint a millitia.
A cs_twilight hát az meg nem bugosabb mint a office map.
cs_siege_sp meg fogalmam sincs milyen kivinni a túszokat, valaki megnézhetné, mert én szervert nem tudok csinálni.
Ez map nálam nagyon kérdéses, mert szép source átdolgozás, de ha a túszokat képtelenség kivinni akkor nálam elég hogy ez a map bukjon.
2feltétel:Nah igen fontos lenne hogy letőlthetővé váljanak ezek a mapok közvetlenűl a szerverről.(Vagy mégsem).
Az a gond ezzel a letőltösdivel, hogy gyakran van az, hogy a map bugos lesz így letőltve.A másik hogy az egyén olcsobban megússza, ha 2-3mb-ban becsomagolva letőlti egy oldalról, mert ezek kitömörítve több idő letőlteni.
De valaki meg biztos arra lusta, hogy oldalról töltse le majd,és kitömörítve a helyére teszi.
Persze ha valaki nem sg tag az valószinű meg így tőlti le.
Scoutkniwez hát az gondolom megérdemli hogy bekerüljön, persze nem körfórgásban.Ez amúgy van sourcés kivitelben szépen lekerekített élek.
A másik mindegyik mapot megcsinálom megint linkbe ha valaki inkább így tölti le.
A köridők 3 percre támogatom, mert utálom a kempet(véremben van a rush)

A mapok feltőtéséről minden infót megszerzek szerintem.
Hogy melyik mapok legyenek feltétlenűl körforgásban arról nekem ez a véleményem:
Nem tudom szűkíteni a kört, én mindegyiket szeretném, egyszerűen mindegyik mapot nagyon kedvelem.Majd ti is kiprobáljátok, azt majd ha játszunk rajtuk ,akkor fújoltok, hogy máskor ez a map legyen inkább csak szavazható.
-
igaz...
néha ezek miatt a köcsög wavok miatt nem hallom hogy honnan jön az ellen,pedig nem véletlen vettem 5.1-es fejhallgatót... -
Borg #14503 Ping határ van, asszem 200-ra tettem. Vagy 250-re. Lejjebb nem ajánlatos, mert ha valakinek csak átmenetileg ugrik egy alt tab miatt fölé, akkor is kibaszná.
A köridőket csökkenthetjük, nemtom mennyi a többi szerveren. Viszont a cfg default 5 perc. Azon van.
A pályaidő pedig szerintem minél hosszabb annál jobb. Jobban belejön az ember. Most 25 percre van rakva, az nem vészes a 20hoz képest. Legalább nem jár annyit üresben a szerver, a mapváltásokkal.
A jelszo pedig kell, sőt a későbbiekben lehet hogy más jelszó lesz, olyan ami ide felülre ki lesz irva. Nem szeretnénk sok HPB külföldit. -
Nah előszöris a fy_ aim_ mapokról csak annyit hogy nem foglalkoztam velük.Azt szeretem ha a mapon van egy cél(ami nem az hogy öljük egymást).Ilyen deathmatch mapokat ezért kerülöm,ha meg erre van szükségem akkor hl2 multi.
De férene ércsetek nem azt mondom hogy szarok ,csak a cs nem erről szól.
De amúgy én nem vagyok túlságosan ellene, hogy felekerüljön egy-két ilyen map, ha épp csak két ember van és ők feltétlenűl ilyenen akarnak nyomni(majd votemapolnak).
Csak azért mondom ezt, mert aim_ak-colt_v3 igen tanulságos jó map, amin sokat nyomtam. -
Borg #14501 Najó, aim jöhet, de cyclebe nem kerülnek be, csak szavazhatóra. -
jah és szerintem is mehet néhány fun map
nem kell berakni a körforgásba és kész -
néhány ötlet a serverhez:
(szerintem) a köridöket állitsuk 3 percesre a pályákat meg 20 percesre
ja és szerintem jelszo nem kell (tök fölösleges)
és mehetne egy ping határ is (mondhuk 200 vagy 150) -
kinek mi :) -
az admin wavokat rühellem, de a többi természetes zaj az jöhet. -
hát én utálom az ilyen háttérzajokat, singleben jó de multiban nem. -
azért legalább az esőnek van alapja :)
az italyn zavaró hogy a rádióból nem szól semmi :( -
azriel #14494 Scoutkniwez mehet, az szerintem elég jó sikerült. -
Ugyan kit zavarnak az fy és aim mapok ha nincsenek a cycle ben ??? Nem fér el a szerveren?
Votemapba lehessen berakni, és ha mindenki azt akarja akkor mehessen az is.
Tegnap 2 en maradtunk, jó lett volna vmilyen fun map, de nem volt. -
hát milyen idegesítő már mikor épp bekempeltél vhova, hallod, hogy lépked az ellen erre benyomja pistike a népellenséget, vagy a 3 decit és nem hallod, hogy mi van, mert persze szorszban nem működik a nosound parancs miért is működne, szar aztecon is csak a hülye madárcsicsergést meg az esőt hallani és hát roppant idegesítő. -
engem a fy mappok nem zavarnak, ha elég jó, néha hentre ok, a sok wav is jöhet már metr ADSL-em van, de inkább gondoljunk mindenkire, meg minek az a sok cucc... -
Ben C #14490 Elég érdekes dolog egy kalap alá venni a sok waw filet, meg az aim és fy mapokat. mondjuk fy-nél részbben igazatok van... -
Ben C #14489 aim mapokkal is baj van? :o
amikor még 1.6ban nem tudtam lőni galillal, jártam egy csomót aim_sk_galil_famasra, és azóta a kedvenc fegyverem.. -
köszi, amikor ISDN-em volt arra a szerverre be se tudtam menni, mert vagy 20MB-ot akart letölteni wav-ba mielőtt beléptem. ez elég sok szerveren így van, pedig szerintem semmi hasznuk sincs. -
na végre vki aki hasonlóan vélekedik a fy_ -os szarokról. Kár hogy a szorsz ettől még elég gyermeteg. -
Borg #14486 Pedig nem, hidd el!
A hátam közepére nem hiányzik az a hentmap.
Ilyen fy, meg aim mapokat nem teszünk fel, ugyanúgy ahogy admin wavok százait se. Ilyen bugyutaságok feleslegesek. -
de csak minőségi mappok menjenek már, mert pár oldallal előrébb nézegettünk mappokat. sok a béna, hibás map, szerintem azzal nem kellene rontani, mert rossz mappokon úgysem játszik senki.
persze ha van ennek felelőse akkor jó, akkor majd őt lehet majd szdni vagy dícsérni :) -
Ben C #14484 fy_iceworld_orig hol van?
alapmap, azt ne mondd hogy nem teszed bele O.o -
Borg #14483 Helyes, aztán ha kevesen is vagytok a szerveren, nem elhúzni máshova :) Sok ember vonzza a mégtöbbet...
Ha vannak benn 6-8an, akkor már többen is jönnek csak idő kérdése. De ha ennél kevesebben vannak csak bent, akkor nem is megy be senki. -
azriel #14482 Örülök hogy beindult a szerver, hála neked Borg. Hétvégén nem voltam a fórumon, úgyhogy csak most olvasom a jó hírt. Este feltétlenül felnézek, és kegyetlen leszek :) -
a munkahely meg emezért :)
szóval majd bekukkantok én is, csakhát a meló az meló.
[MaTriX]TerminaTHOR -
Borg #14480 Látod MzperX, emiatt kellene azt amiről beszéltünk... -
így van
amugymeg:
nem jön senki jáccani?
azért van a server
ugyhogy gyertek! -
Takezó #14478 hát crackes verzióban nem tok segíteni, 10 rugó a boltban -
De nem értem mert mikor utoljára itt jártam akkor még a 8-as update pack vol most nem találom a FAQ-ban? -
Takezó #14476 Olvass FAQ-t :) FAQ -
Sziasztok melyik verzioval lehet most játszani,és honnan lehet leszedni? -
szerintem mondja meg duli mely mapok érdemesek arra hogy a körforgásban legyenek ugyis ö intézi a mapokat
(amugy szerintem mehet go nuke és inferno körforgásba a többit meg majd megszavazza a nép ha akarja) -
Borg #14473 Tőlem is jöhet mind, csak 2 feltétel van:
1. Relatíve bugmentes mapok legyenek.
2. A szerverről letölthetőek legyenek. Ennek asszem az a feltétele, hogy bsp-be vagy valami ilyesmibe legyenek csomagolva.
Meg majd a mapfeltöltés mikéntjéről is kéne nekem info. Mit hova, hogyan beállítani stb. A cyclebe, meg a votemaplistbe fel tudom venni őket. Vagy csak utóbbiba menjenek? -
St
Köszönjük! -
szerintem mehet mind ami nemtetszik azon legfeljebb nem jáccunk -
Nah kiszemeltem pár csinált pályát,amit szándékoznák feltőlteni.Persze nem mindet először.De ha akarjátok semmi akadálya.Ha valamelyik pályát nem akarjátok akkor most mondjátok.
---cs_area35
---cs_twilight
---cs_militia_tm2
---de_3rdstreet
---de_bajo
---de_dust3
---de_inferno
---de_LaRose
---de_menace
---de_newport
---de_subway2
Nah két olyan pálya ahol igen csak kell sok ember:
---de_go_nuke Ezzel az a baj hogy sötét de amúgy fajin.
---cs_siege_sp Ez meg nemtudom mennyire lenne népszerű.Aztsem tudom hogy 1.6ban népszerű volt e.