73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • gergod
    De ez szigorúan CSAK EGY vélemény.
  • gergod
    Szerintem ha "pozitív" lenne, akkor 1 hét türelmi idő után, a szerver stat-ja szerint aki nincs rajta, ill a fórumban nem nyekergett valami mentséget annak pápá.
  • Borg
    Hát nekem mind1 végülis, én csak örülnék ha aktiv lenne a csapat minden tagja, méghozzá a MI szerverünkön.
    Ugyanakkor mivel fun csapatnak alakultunk (ami nagyon rendben is van) túl sokat sem lehet elvárni a tagoktól.
    Persze erre azt sem tartom jó megoldásnak, hogy a csapaton belüli klánok alakuljanak, erre is egy kicsit aggódó szemmel tekintek. Dehát reménykedjünk, hogy ettől még a mostanra kialakult relatíve erős [SG] mag megmarad. Legalábbis nekem bejön az a 8-10 ember, akikkel rendszeresen találkozok a szerveren, és sajnálnám ha bármilyen okból a csapat rovására menne a szabályozás.
  • Guer
    ja tényleg még annyit kérnék a szavazoktol hogy tárgynak irjátok be hogy szavazás
  • Guer
    aki nem küldött nekem PÜ-t (már 1 héten belül) az....
  • Guer
    amugymeg szerintem eggyértelmü...
  • Guer
    hááát az sokaknak negativ lessz...
  • Borg
    50%+1

De azt is jó lenne kitalálni előre, hogy mivan ha pozitiv lesz az eredmény...
  • Borg
    Amikor a pörölycápa nem látta mi történik az orra előtt, mert kétoldalt messze vannak a szemei?:D Azon én is röhögtem a moziban, nagy poén volt :D
  • Guer
    Borg hány embernek kell szavaznia hogy a szavazás érvényes legyen?
  • Guer
    na ahoz képest hogy a szavazást 10 percel ezelött inditottam el már van 3 igen szavazat
  • M@TriX
    nem láttuk, bólintottál? ;)

erről a cápamesés rész jut eszemebe, ott jó poén volt. :)
  • Borg
    Siman, szavazok en is.
  • M@TriX
    hát a 10-es update már nem mai darab...
  • Guer
    jolvan
    akkor inditsunk szavazást :D
    aki ugygondolja hogy mostantol a borg által leirtak (tehát heti 1 forum + CS jelenlét[SG]) legyenek a feltételek az küldjön nekem PÜ-ben egy igent aki nem az nemet.
    a szavazásra 1 hét áll rendelkezésre
    (ha mehet borg akkor bolints rá)
  • Ben C
    BoB|.oF.|DraX*low-fps
  • Borg
    Te milyen néven is voltál bent minap?

Más: Duli nem emlékszel mi volt a nickje annak, aki le DTK-zott a szerveren, aztán kilépett?
  • Ben C
    ma beültem egy normális 60-70 fpses géphez dust 2-n, egy kör alatt 6 freggel, ebből egy késes.. akkora kollektív csíterezés ment, iylet én még nem hallottam .. :DD
  • Borg
    Egyet tudok érteni veletek, de azt ne várjátok el tőlem, hogy egyszercsak bejelentsem, hogy kibasszuk a csapatból a fele embert.
    Én lebonyolitom, szervezem ha valamit szeretnétek, de döntést nem hozok a csapat helyett.
    Ha újból szűrni akarjátok a tagokat, tőlem mehet.
    Én pl simán kikötném a heti rendszerességgel való megjelenést a szerveren ÉS itt is. Evvel a kikötéssel eleve megtizedelnénk a csapatot.
    Csak aztán jönnek majd a sirámok, hogy pont ezért nem voltam, meg azért, meg stb. Meg egy honap mulva majd vegyetek vissza inkább mégis, mert mostmár meggondoltam magam, meg mostmár játszok forumozok stb.

Nemtom. Találjátok ki mit vártok el a csapattól úgy kollektíve, és akkor megvalósítjuk.
  • Takezó
    benne van
    [SG.HU] CSSURHE PUBLIC CS:S|89ms|193.138.127.79:27015
  • nemcsakfeel
    Az ASE ba nyilvános listára sikerült betenni már a szervert ? Sztem az az egyetlen olyan dolog, amivel nagy nyilvánosságot lehet elérni, úgy hogy rajta legyenek az emberek.
    Én sem szeretek olyan helyre menni, amit külön kell IP-t beirogatni, amikor ase listában mindig találok olyan szervert ahol vannak 10-15 en legalább ...
  • gergod
    I'll be there.
  • Col Andrew
    ott leszek.
  • H4lÁl0SZTÓ #14887
    És úgy akartok taktikolni hogy másokis fönt vannak?
  • Lord AnonymouS
    Sir, Yes, Sir!
  • Sheke
    menő játék és kijött a 10es update yessssssssssssssssss
  • Wolwarine
    FTF-sek !!

Ma este 9 kor gyakorló meccset tartunk, és pálya taktikákat beszélünk meg. Az msn-em nem tudom miért de nem akar működni (talán a tűzfalam miatt). 9 kor az SG szerveren találka.
  • Guer
    Teljes mértékben egyet értek veled...
  • Lord AnonymouS
    Egyetértek a szerveres dologgal! Én soxor vagyok fennt, de meg tudnám számolni egy kezemen azokat az embereket, akiket láttam már fennt... főleg ha azt mondom, többször láttam. És ez nem csak a CSSürhe serverre igaz, hanem a magyar szerverekre úgy összességében! Na mind1, sztem ez így nem valami jó.
    Más, de hasonló téma: Én azt mondom, hogy nem muszály állandóan irogatni ide, mert mért kéne, de azért sztem elég fura, hogy én a csapat megalakulása óta egyetlen egy commentet nem láttam több mint a csapat felétől. Szvsz sokaknak még folyamatos netkapcsolatuk sincsen, csak suliból küldtek egy pü-t, hogy tagok akarnak lenni, aztán otthon nem is tudnak játszani. Most komolyan, én nem akarok személyeskedni, meg játszani a hóhért , de valaha írt már ide például Dachande, Gen George... na mind1, nem akarok rosszat senkinek, csak ez kibukott belőlem.
  • gergod
    Csak az 1. pontban A többi az másról szól
  • Col Andrew
    A Gergő megelőzöt..
  • Col Andrew
    Az a tapasztalatom, hogy amikor játszom a szerveren, változó időpontokban, kb. mindig ugyanazok vannak fent, 10-15 ember aki rendszeresen gamel. Ebből kb. 7-8 ember SG-s. Az a kérdésem, hogy ha huszonhat aktív tagja van a klánnak akkor hol van a többi játékos??? A nagy része a csapatnak még nem is volt fennt a szerverén, vagy kb 5 percig aztán lement! Talán megint leépítések kellenének!?
  • gergod
    Na most arról, hogy kevesen vannak a szerveren, az az SG-s tagoknak is köszönhető. Itt vagyunk 26-an a csapatban, és én max 12 SG-st láttam játszani, a statisztikában sincs sok SG-s ember. Ez elég elszomorító :(

SG-s csapattagságot szerintem ne adjunk a top10 - nek. Aki ott van az már vagy más klán tagja, vagy nem is akar tag lenni.

Ez a top10 egyébként elég gagyi dolog. Odajön bélabácsi, bemakkol 30-5 ös statot véletlenül, és máris az első. Míg valaki 300-220 as stattal, ami azért jobban jelzi, hogy nem olyan rossz játékos, mert egyenletes teljesítményű, csak a 8. a statban. Elhiszem, hogy a k/d ratio a számottevő, csak súlyozni kéne valahogy az összes killel.
    Na de elég ebből, mert ez csak saját személyes vélemény, meg máshol is ez van.

Szerintem ki kéne venni a szerverből azt az opciót, hogy ha admin akar menni, és tele van a szerver, akkor kirúg valakit. Ez kezdetben nagyon rossz. Ha valakit így kirúg nem hiszem, hogy egyhamar visszajönne. Meg hát azért előbb utóbb csak megüresedik egy hely. (mondom ezt adminként)illetve csak akkor mehessen be admin, ha nincs bent rajta kívül admin. Ha már van bent admin, akkor ne rúgjon ki több embert.
    Amennyiben ez így lenne, akkor mélységes bocsánatért esedezek :) Csak még nem volt módom ezt tesztelni :)

Nah egyenlőre ennyi gyülemlett fel bennem, várom a kritikákat mit látok rosszul. :)
  • FLeK0
    azokat ugy 1-1.5 eve adtak kartyak melle, akinek volt meg megszabadult tole a megejelenes korul fel eve.
  • hwik
    háj!
    nemtom megfelelő ez a hely erre de esetleg ha vkinek van vagy a kezébe akad 1 felesleges kupon (a benne található cdkey-el) vagy vmi ismerősének mittomén akko megfelelő áron vevő lennék!
    ha van ilyen akko priv!
    thx
  • M@TriX
    én a cshu hírfórumába már beírtam a szervert, remélem kirakják.
    Amúgy szeintem a custom map része nem visszatartó erő, én spec szeretem a jó custommappokat.
    aki meg nem ért annyit, hogy le lehet tölteni, meg nem tudja mi az lapajelszó a szerverekre az inkább jobb ha nem is jön ide játszani. :)

amúgy helyénvalónak tartom, amíg csak páran nyomjuk a gémet addig vegyük le a jelszót, majd visszarakjuk, ha túl sok idegen mászik be.
  • VeNDsDay
    A megoldás szerintem is az ha vannak a szerveren. Egy ekkora klán+forum-nak nem lehet probléma összetrombitálni tizenembert egyszerre (persze nem ugy hogy 10 perc mulva gyertek játszani...) / jó, tudom nem klán /
  • Borg
    Sajnos az ékezeteket nem szeresse az srcds, szal ez kilőve. De van abban valami amit mondasz. Szerintem egy időre le fogjuk venni a passt egyszerűen.

Grent: ezt a listás dolgot nem tartom jó ötletnek. Ez egy a public szerver, én senkit nem akarok kizárni róla. Ráadásul a lista mi alapján születne? Kit engedünk be, meg kit nem? És ha már regisztrált a user, és tele a szerver, akkor jogosan háborodik fel, hogy pedig ő regisztrált és nem jut be... ezt hagyjuk szerintem.
  • Mr.Grent
    Vagy egy megoldás még. A szerver egy listát figyel, amit pl a Borg vezetne, ebben regisztrált játékosok játszhatnak, és csak ők mehetnek fel a szerverre. Ha sok helyen hírezed, és kapod a mailokat, azok játszhatnak, külföldiek meg pápá.
  • Erzsinéni
    Szerintem csak az segít ha vannak a szerveren, én pl ha szervert választok általában olyanra megyek amelyik kb 70-80%osan telített. Nem fullos, de nem is 2-3 ember lézeng rajta...
    Kezdetben kellene hogy minél többen játszanak rajta, hogy megismerjék, hogy lássák vannak rajta. Onnantól kezdve visszahúzó a jó társaság, ill. a stat stb...
    Jelszó: nem lehetne olyan jelszavat kitalálni, ill. beleírni a szerver címébe, ami ékezetes. Lehet vagyok hozzá, de akkor talán akinek nincsen magyar billentyűzet beállítása az nem tudna feljönni... Alienek kizárva!