73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • PLackó
    thx,kb fél óra,majd ip-vel doblak.
    hogy ugrotok már a lámaszagra :D
  • Ben C
    énis. IPt.
  • Zetorg
    én megyek :)
  • PLackó
    indítok egy szervert,valaki nem jönne fel velem egyet késelni/pisztolyozni?(még nagyon kezdő,béna vagyok)
  • Zetorg
    nem kapott ápdétet :(
  • Pontius #15554
    miért nem lehet becsatlakozni a szerverre?
  • Zetorg
    nagyon szomorú, hogy nem tudok játszani a szerveren.
    mióta megvan az sg szerver azóta nem nagyon voltam máshol, de most rákényszerültem és rájöttem, hogy a legtöbb helyen az adminok nagy része egy beképzelt paraszt és ok nélkül bannol, slap-el embereket :(
  • janos666 #15552
    Borg, nem tudnál amúgy egy mapváltást (elvileg akkor updatel) vagy updatet ráerőltetni a szerverre, mert nekem out fo date?
  • Col Andrew
    Jó ötlet :)
  • janos666 #15550
    Hogy magam idézzem a HL2 topicból:
    Azt kéne talán megoldani, hogy a topic első 10 letöltése után (vagyis aki gyakran jár 10X refreshelne és kész; persze a temp fileok takarítása után nem tudom hogy viselkedik...) hangosan, érthetően elhangzik egy SZÉP NŐI hang hogy "Kattints a képre és olvasd el a FAQ-t. Ne kérdezz olyat ami le van írva, használd a keresőt a lap alján!!" Továbbá mikor a FAQ fölött áll az egér (szintén 10 letöltésig, bár ez szerintem nem igazán megoldható, legalábbis sokkal nehezebben mint a nő) egy jó csaj képe villanna be, mellett az általam emlitett képpel amin villogó színekkel KATTINTS ÉS OLVASS! felirat mozog lassan fel-le.
    Na, ha ezután is hülyeséget kérdez valaki (aki hallotta a nőt, technikai okoktól kikapcsolt hangfal, böngészők... eltekintve) én felvállalok minden 10. kiosztott büntetőpontot. (költői kijelentés, de azért kipróbálatnánk)

Mert elvileg akkor itt is lessz Warez link a bennerben, valamilyen módon, nem?
  • Col Andrew
    Az sem segítene szerintem
  • Vegas
    Ide olyan megoldás kéne, hogy aki belép ide, akkor először olyan oldal jön be, hogy, "ha Warez verziód van, akkor katt IDE..""ha nem akkor meg IDE" :D
  • k9duli
    ja dust 1 volt, csak én az alagút terror bejáratánál voltam.Azt a falból potyogott.
  • Sheke
    ok
  • Col Andrew
    Warez itt nincs

• Sheke
    valakinek megvan a 10es update??
  • janos666 #15543
    Ha ez dust1-en volt és a CT kezdő fölött akkor egyszerre spectátoroztuk.
  • M@TriX
    jah, köszi nektek
  • gergod
    Én is megnéztem, fps változást nem tapasztaltam, marha jól néznek ki, bár nem épp ct, inkább army feelinges
  • Zetorg
    megnéztem.nagyon szépek, csak szokatlan, de az FSP-em nem változott.mondjuk botokkal próbáltam.
  • k9duli
    Ja de amúgy elég fps zabáló ez a koponyás cucc.Volt vagy 10fps-em egy halom koponyánál.
  • k9duli
    Én is láthattam élőben milyen ez a koponya meg más füst és robbanás effect.Elöszőr szerintem én vettem észre duston, figyelem hogy jönnek e a ct-k, és valami fura hangot hallok egyfolytában, azt rögtön szidkozódok hogy bazmeg megint egy bug(megakatt a hang).Aztán azt veszem észre, hogy koponyák a lábamnál vannak.Alig hittem a szememnek, azthittem sok volt már a játék.
  • M@TriX
    iNNen, majd írj tapasztalatot, hogy eszi-e az FPS-t, meg milyen Liveban, mert mint írtam nekem is rohadtul tetszik, csak félek nem eszi-e meg a gémet. :)
  • gergod
    Huhh, nekem marhára teccik. Hol lehetne letölteni?
  • streetracer
    Sztem olyan a cipője, mintha egy utcai cipő lenne!
  • M@TriX
    csak mutatom, ebben a játékban lényeg az FPS is, ez meg nemtom mennyit enne, de tény, hogy brutin néz ki.
  • Guer
    ja de duston elég nehéz lehet észrevenni
  • M@TriX
    huh, ez elég szép CT skin:
  • janos666 #15531
    Nekem élőben is volt alkalmam látni. Koponyák hullanak, robbanások a semmiben. Azt hidtem valami kibaszozz hecker szórakozik aki nem elégedett meg ezekkel az AIM meg WallHeck cuccokkal, egyszer egy playert s elkapott a robbanással. Végül is valami hasonló...
  • M@TriX
    ez nem rossz. :) ilyet még nem láttam.
  • Borg
    "If you've got the latest Source Server update (23rd March) released by Valve and you use the TK Punishment system on CS Source you will need to change the following cvars in mani_server.cfg

mani_tk_cash_windows_offset 870
    mani_tk_cash_linux_offset 875

Once edited the change will take effect after you change to the next map or restart the server.

I believe they have also fixed the skulls/weird effects everybody has been seeing recently. I would suggest that if your server is patched that you disable the anti cheat cvar

mani_protect_against_cheat_cvars 0

in your mani_server.cfg file. "

Ezekszerint turkászhatom az admin modot is megint, ráadásul már release7 is van belőle. Asszem este szerverupdate meg plugin update is lesz. Nemtom most még joinolható e a szerver, de estig úgysem tudok mit kezdeni vele.
  • Zetorg
    ezt írja ki, ha a szerverre akarok csatlakozni:

Host_Error: Server is enforcing file consistency for scripts/dsp_presets.txt

mi lehet ez?
  • gergod
    Nekem jó
  • Ben C
    úristen...
  • Col Andrew
    ok
  • FLeK0
    Egy bentmaradt paranccsal a kepen lathato atmeneti entityket es meg sok mast (robbanas/fust effektek/ver stb.) lehetett spawnolni.
  • Ben C
    wtf
  • Col Andrew
    Mi ez a jelenség? Tegnap volt az sg-n is!
  • Col Andrew
    FTF-esek!!!
    A T.ERROR clan ellen lehetne ma egy kis gyakorló meccs 5körül. Gyorsan jelezettek valahol hogy ok e!! pl: msn-en 3-4 körül, vagy itt
  • FLeK0
    Mindeketto, mivel egy eleg durva serveroldali exploitot (kep) javitottak, meg sok mas is erinti.