73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • janos666 #15639
    Az amúgy mitől indul el mert nekem is pont most tette meg? Update? Nem lehet kikapcsolni?
  • Zetorg
    történhet valami az accountommal, ha tört szerverre csatlakozok?
  • Zetorg
    adj IP-t!
  • M@TriX
    :) autoupdate rulez. :)
  • Lord AnonymouS
    Nekem most a war alatt futott bakker!!! Most van a "kajaszünet" egyébként...
  • PLackó
    valaki nem akar jönni 1vs1?
  • Borg
    Bazz, nem tudtam mér lagoltam végig a subway2 pályát. Centiket ugrott már a célkereszt a végére.
    Most kiléptem, erre fut a víruskereső :D
  • Borg
    Az csak akkor volt rossz, mivel az admin plugin új változata szar volt. Már meg van csinálva.

Az inferno mapon pedig még egyszer sem fagytam, pedig 3x játszottam már rajta mióta fentvan.
  • janos666 #15631
    Inferno érdekes, mert valhányszor fellépek rá ahhoz mindíg tölt valami .nav/.ain/.xxx filet.
  • M@TriX
    én még nem voltam rajta. :) (CSS)
  • M@TriX
    ez egy átmeneti megoldás volt akkor
  • dimenzio harcos
    ...a másik meg, hogy az infernón csak nekem fagy ki a game?
    akár CT, akár T -be állok, pár lépés után kifagy. aztán kidob a játékból. pedig már letöröltem minden *inferno* fájlt, a csomagban levő van fenn... és mégis :(

5let?
  • dimenzio harcos
    helló.

a múltkor valamikor jácottunk a szervereteken - kb hatan, heten - és valami cs 1.0-ás map volt (css köntösben) és próbálkoztunk leszavazni a mapot, de olyasmiket írt ki, hogy még 30 szavazat kell a mapváltáshoz. mi meg ugye, kevesen voltunk hozzá... hogy ezen lehetne segíteni? (bocs, ha már nem aktuális...)
  • Borg
    Na ez a másik jó kérdés :)
  • Col Andrew
    ok
  • Col Andrew
    ratehaxor
  • gergod
    És hogy kell megindokolni a kirugást?
  • Borg
    Nem lehet, hogy read onlyra tetted a config.cfg-det? Mert akkor nem tudja eltárolni amit az optionsban átállítasz.
  • fdsag
    Köszi!A dx71 már megy de a videobeállításokat még mindig nem jegyzi meg.Azt nem lehet eltárolni?
  • Zsoltika 007
    Ráadásul ha látják hogy a moderálás szigorú, még szivesebben járnak vissza, mert tudják hogy senki sem csal, vagy ratehaxol.
  • M@TriX
    jah
  • Borg
    Bizonyára én is tudnám, ha tudnám hogyan kell :)
    De ráerőltetni senkire nem akarom a rateket, én nem nyúlkálok mások konfigjában. Az alap rate, és a 80/80 100/100 körüli nem zavar. Csak az, hogy ha kirívóan hülyén állítja be, pl 10/100-ra. Volt a múltkor is ilyen. És akkor van 20-as pingje, lelőni meg nem lehet. Ezekkel nem is kell tökörészni, ha nem állítják be miután értelemsen megkéri rá őket az ember, ki kell baszni őket és kész.

Szvsz ha ki van irva, hogy XY kicked by YZ admin indok ratehaxor, az SENKIT nem fog zavarni a szerveren, sőt, a normálisak, akik értik a szitut, még hálásak is lesznek érte.
  • Borg
    autoexec.cfg-be ird be.
  • fdsag
    mat_dxlevel 71 parancsot,hogy tudnám eltárolni a játékban,mert már unom mindig a konzolba beírni?Érdekes módon a cl_updaterate 100 és a cl_cmdrate 100 parancsokat egy beírás után eltárolta.
  • M@TriX
    azért az nem mindig jó mindnekinek, spec nekem a 80/80 20k vált be, a 101-es nekem akadozik... (ADSL)
  • Col Andrew
    a terror szerveren pl az adminok tudják állítani az egyes játékosok ratejeit
  • gergod
    nem lehet azt megoldani, hogy a szerver alapból ráerőltesse a játékosokra a rate-eket, és akkor nem kell mindenkinek 50-szer szólni, hanem hopp, hirtelen mindenkinél jó?
    Nem a szólással van bajom, hanem azzal, hogy sokan leszarják
  • Col Andrew
    csak nem akarom, hogy emiatt magyar körökben az legyen a vélemény az sg-ről hogy mindenkit cseszegetnek az adminok. Majd szolidan..
  • Borg
    Az adminok nyugodtan felléphetnek ellenük, ha a voice chatről, ha a rateről, ha akármiről van szó. Ezért vannak, rendet kell tartani.
  • Col Andrew
    nem baj. Csak puffogok, de befejeztem. legalábbis a forumon
  • M@TriX
    egyenként le lehet tiltani az embereket. az baj?
  • Col Andrew
    ez nem gondolod komolyan..
  • Col Andrew
    és nem is beszéltem a ratejaikről, ami kivetétel nélkül mind helytelen a külföldieknél
  • M@TriX
    voice off :)
  • Col Andrew
    csak nem nagy élvezet velük játszani, amikor telkarattyolják a chatet mindeféle értelmetlen szöveggel
  • Borg
    Eddig 14 ember szavazott amúgy. Egy 3-4 kieső mapunk már most körvonalazódik, szerintem kb 5-öt kellene lecserélni majd.
  • Col Andrew
    igaz.
  • Borg
    Igy van. Egyedül a razorzone| srácokat ne rugdossátok majd ki, őket én hívtam meg :)
    Majd valamikor gyakorolhatunk is ellenük.
  • Guer
    szerintem nem olyan nagy baj
    legalább van vki rajta
    majd ha nem tudnak tölük bejönni a magyarok akkor kidobáljuk öket
  • Lord AnonymouS
    idézek magamtól: "szóval tőlem használhatják"