73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
hmm, jól néznek ki... -
Nah akkor a 3mapról kép amit kinéztem:
jungle
de_view
de_tmar 1kép
de_tmar 2kép -
jah -
Én már régebben is voltam így hogy a szerver leált, de azon na napon mondta Borg h updatelte a plugint tehát nem biztos h az is ilyen eset volt. -
még az hozzátartozik, hogy vagy egyhete biztosan nem tapasztaltam még ezt, talán az új update és plugin frissítés óta van ez így? -
Igen én is ott voltam. -
az jól jönne, jah, elgalább pár képecske. -
Most éppen a holnaputánt nézem, csakhogy maradjunk a részletes "jelenség" leírásánál. :)
21:10 perckor egyszerűen megállat a kép játék közben, Connection Refused. Kilépve a többi szerver a szokásos jó ping, az SG szerver nem válaszol. Aztán kb 5-10 perc múlva újra elérhető.
Valami paranormális tevékenység lehet. :)
Másnak is így volt, biztos nem nálam van a hiba, egy másik srác is visszajött aztán és kérdezte, hogy ez mi volt.
amúgy jó a felső rész. -
Borg #15671 Kicsit megvariáltam a fenti dolgokat, hogy ne foglaljon egy egész oldalt a sok rizsa...
Amíg valami praktikusabb bannerünk nem lesz, ez megteszi. -
Borg #15670 Légyszi részletesebben ha ilyen van.
Óra/perc/mp milyen map, mi a jelenség stb.
A szerver log ugyanis egy darab fagyást vagy más hibát nem mutat jelenleg. -
Borg #15669 Ezekről képeket tudsz berakni? Overview, meg screenshotok is jók lennének. -
Aki ráér jöjjön már játszani!! -
Borg #15667 Nem paranormális ez, csak a NAV ha nem állítasz be mást, alapból péntek 20:00-ra áll. -
Borg #15666 Sheduled task. Nem autoupdate. Elfelejtettem, hogy minden péntek 20:00-ra állítja magát automatikusan. -
Na, 20.-kén leszavaztam a mapokat. -
FLeK0 #15664 Szerintem akkor semmilyen demo nem lesz, csak bemutatjak abban a tv-ben - legfeljebb azt veszi fel valaki, aztan a kov. honapban majd megkapjuk a palyakat. Az is suru idoszak lesz, mert a DoD:s-t is ki kene hozniuk majus elejeig es meg sok a javitani/befejeznivalo benne. -
Remélem kegyetlen lesz.
-
Ezt tudom, csak azt nem hogy akkor 30.-án .avi-s meg .bik-es techdemo lessz ezekről és XXnap mire... vagy már 4 nap múlva update? -
FLeK0 #15661 Kulon hdr-es fejezet fog kerulni a jatekba, ami igazabol a valvenak jo mert meg tobb ceg fogja a motort licenszelni ha belekerul - ez eddig kompatibilitasi gondok miatt nem tortenhetett meg. eEz a sok minden nem is merulne fel szamunkha ha nem lenne steam, amin egyszeruen terjeszthetik a nagyobb frissiteseket is. -
Ja, valami nagyobb horderelyű dologra készül a valve. HDR (mintha elviekben nem lenne >1 éve alpha stádiumban a motor része és nem lenne "háztetős videó" ; Tényleg, akkor ez most techdemo lessz amit .AVI-ban nézhetünk, vagy benéztem valamit és a kerskedelmi verziót frissítik?), új HL2:DM pályák, anticheat, talán még a HL1 accokat is kiszűrik(
)...
-
remélem is, majd kiderül hogy ki mennyire tudja nyomni a gémet a valóságban. :) -
FLeK0 #15658 Next week we'll begin beta testing the new Valve Anti-Cheat system. For people playing multiplayer games, there will not be any visible difference while we're conducting the beta, but we will be logging cheating violations into our database to make sure it's ready for general release. This will be the last public notice before the system is released and active for everyone.
If you have any cheats for multiplayer games installed on your computer, now would be a good time to uninstall and stop using them. When a cheat infraction is detected, the offender will be permanently banned from playing on secure servers.
Keddig meg mindenki csalja ki magat orrba-szajba, utana nem lesz ra lehetoseg par evig. -
minek írtok 179 hozzászólást amikor nem vagyok gépmellett?! -
dimenzio harcos #15656 Borg, Matrix, k9duli köszi! -
Hát én nézem a mapokat (hogy a régi helyére mi kerüljön).És nem titok hogy én a de_view és de_tmar és cs_jungle-t ajánlom.Ezek tuti megérdemelnék. -
Valami kémrobot lehet szerintem az oka.Napi renszereségel írtom az ilyen szarokat.Azt így tudom elérni a jó pinget.
-
Infernon azért fagyki néhány illetőnek, mert ez a map nem hajlandó menni ha levan butítva a source.Értem itt a direktx-et meg a többi konzol parancsal eltüntethető dolgokat. -
Halod full ugyanez, megyek énis subway2 és szarozom a gépem. hogy bazz multkór még jobban futott ez a map.Erre kilépek, és az a mocskos barom elindúlt.Nem csodálkoznék. ha ugyanabban a percben indúlt volna el mindkettőknek.És ez mellett a konfigunk is eléghasonló.Hát ez már földünkívüli
-
Az FTF [SG] klán gyakorló meccset játszott a terrorok ellen: az eredmény, hogy kiszoptunk mint a szar! És ez még enyhe kifejezés, de az vígasztal, hogy ez volt az első meccsünk. -
Ha warez akkor klikkeld a fenti linket. -
igen, elég gyakran csinálja -
FLeK0 #15648 es szerinted a kliens nem kuld infokat dolgokrol? :) -
Én anno leszedtem ezt a verziót: Counter-Strike: Source v7.2259.050206. Ezt feltudom egyből patchelni 7.2313.050318-ra vagy kellenek köztes patchek is???
Ha igen melyikek azok?
-
tegnap is csinálta.
nem tudom mi lehet -
fagy a szerver?
már másodszor tűnik el (leáll?)
aztán pár perc múlva visszajön most megint le van állva. -
100/100/20k?
próbáld ki, hátha jobb lesz. -
miért ugrál a pingem 50 és 110 között 1024-es ADSL virus ,spy nincs,a rate-k 80/60/25000?
-
ok, köszi. -
meg mivel nem is internetként hanem lanként indítom ezért a valve nem is veszi észre a szervert. -
Nem, mert olyan srcds emulátora van ami abszolut nem kommunikál a steam szerverekkel és a te kliensed felé is csak emulálja azt hogy hitelestett (a szerver) így gyakorlatilag nem is CS:S-zel a valve szerint, csak el van indítva a játék...