73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
FLeK0 #16538 owned! -
Mától meghatározatlan időre, de nem végleg behalt a SIX steam, (belenézek a MohaPA-ba) és ha minden jól megy lassan megelytek egy VGA cserét is, ha valakinek netán feltűnne hogy eltűnedeztem... -
dimenzio harcos #16536 végül is mindegy. mehet a reset is. úgyis jobb vagyok nálatok
, csak nem jáccok annyit.
-
play419 #16535 grat már én is meg tudom csinálni! :D -
spiderman vagyok :P -
de a photoshoppal hogyan kell? -
PhotoShop Cs vagy 7> -
thx.
majd én is fölrakom csak nincs kedvem egyesével átméretezni.
mondjatok már egy progit, amivel lehet ilyet csinálni csoportosan!! -
Pontius #16530
-
na egy újabb steam stat a gémerek gépeiről..
stat -
nem lehet ez má szósz -
A vill. póznás volt tegnap a kemény !!!
Kéne piamist csináni! Nem? 10 ember kéne hozzá.
-
Zetorg a tegnapi hülyülésböl pár kép: pix -
lehet hogy az ápdét miatt most már baszakxik a router miatt?
eddig nem volt vele probléma -
naH ujraraktam a Cs-t és még mindig ugyanez....
áááááááááááááááááááááááááááááááá -
Borg #16523 Siker. Újrageneráltattam vele a statfilet, és már jó újra.
Viszont hogy név-bugok vannak e benne, azt nézzétek át ti a szerveren majd, innen SSH-nát nem akarok ezzel görcsölni most. -
Borg #16522 Bezony, már össze is baszta. Megint minden 1 killes emberke bennevan... Hajh... :(
Megpróbálom elementeni a rankfilet, és igy egy ujrarendezésre rábirni reset nélkül... -
dejó...... :D -
Borg #16520 Na, úgylátom a manipluginnak megint előjött pár új bugja a valve update miatt... talán semmi kritikus. Viszont egyesek szerint a statot összekavarja az a player name update fix amit a valve csinalt... hát max resetelünk, ha igy lesz ;P -
Borg #16519 "r_spray_lifetime"
Ez vajon server cvar, vagy kliens? A szerveren kell beállítanom ezt?
-
Borg #16518 Server is up to date. -
Borg #16517 Na sikerült osztrákiából is belőni az SSH-t, szal éppen frissül a szerver. -
hát én nem tettem volna, az biztos.
ma volt update ilyenkor eléggé terheltek a szerverek... -
hát nem vagyok nyugodt mert már reggel ota nem megy
de mostmár ugyis mind1 mert már megy az uninstall...
-
csak nyugi, ilyen neked még nem volt? nekem igen aztán egy óra múlva már jó is volt. Vannak ilyen "meglepetései" a Steam-nek -
Na vki mondjon már vmit (#16502)
Most meg az van hogy ujraraktam a steamet és:
Connecting steam account: Guer...
És ennyi itt megáll nem csinál semmit a program nem válaszol
Mi a fax baja lehet?
-
Grat!!! 

-
na hova sikerült kirakni a szervert? :)
tadamm
persze még nem tökéletesen van kinnt, de azért már haladás... -
FLeK0 #16510 Igen. Szerintem most mas projectekre koncentralnak, aminek mar epp itt az ideje, ez a jatek mar boven jatszhato allapotban van. A TRS majd szepen megcsinal hozza par atirt palyat, es akkor azzal se lesz gond, plusz jon a havi x bugfix ahogy megszoktuk. -
csak azért nem lenne rosz egy kis változatosság amúgy nem zavaró, eszembe sem jut gém közben, csak most.
nem dolgoznak annyian? hát dolgozzanak vazz!!! :) -
most jött a frissítéssel? (meólban vagyok) -
FLeK0 #16507 nem hiszem, hogy ez a modelles dolog akkora prioritast elvezne a tobbi megoldando dolog mellett (pl. a mostani frissitesben visszakerult sourcetv), nem dolgoznak a jatekon most annyian, hogy beleferjen. nagyon sokan ugyis minmodels 1-el jatszak a cs-t. -
FLeK0 #16506 vicces ez a vac status a beallitasoknal ;D -
na már megint mit alkottak a fiúk?
remélem össze sikerül már végre hozniuk 8 modelt.... -
én mondtam, hogy tőlem lehet reset de hosszabb távon az lenne jó amit írtam, így nem 0-ázódás, hanem folyamatos nyomonkövetés lenne... -
Nekem megy ,
updatet tölt.
-
Hmmm nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem nem akar menni a steam
Ilettve elvileg fut de én ebböl nem látok semmit
Cs-t nem tudom elinditani hiába nyomkodom az ikonját a steam meg sehol -
Borg #16501 Látod, pont erről van szó. Aki bemákolta magát a stat tetejébe, az nem akar resetet :) Aki meg lent van, az akar.
Az arany középút meg a rendszeres reset lenne, pár havonta (szerintem). Igy a drukk is csökkenne, ami által mindenki csak a ranklistára hajt...
Dehát majd a szavazás eldönti. Mondom, nem csak [SG] tagok szavazhatnak. Mindenki aki játszik a szerveren. -
dimenzio harcos #16500 szerintem ne reszeteljétek a statot.
túl jó a statom :)
üdv. -
minek arhíválni a Top10-et? szerintem nem kell.
A stat reset-et meg én még mindig nem támogatom. :)
szerintem addig amíg nem megoldható a folyamatos stat "reset", addig szerintem nem kellene resetelni.
Azokat meg nem értem, hogy valaki amiatt akar reset-et mert egy rosz menete volt. Kit érdekel, ha utána ügyes vagy úgyis behozod. meg ez egy public szerver, ez nem verseny. Élvezni kell a gémet. Én is utálom, a 0 : 8 a stat, de az talán érthető :), de nem amiatt mert romalan a astatom, hanem mert utálok meghalni :) nekem is néha über nagy lagzás van, de ez van, az élet sem kiszámítható meg a net sem :)