73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
ok -
mert ha kicsi sensel játszol kicsi lehet a pad.
-
CS:S updte után jött a bug, vagyis a drivert kellett ahhoz igazítani, tehát igen szép munka volt, ha egyltalán ez volt a baj... -
Borg #16847 Az nvidia meg az etalon driverei, mi? :DD ... -
Nincs bug, ha valakinek még van 6600GT bug problémálya próbálja a 76.44-es vagy 71.89-es WHQL driverekkel. -
Heloka
Tegnap en is nyomtam egy darabig de rajottem hogy ez a sok ember nem az en gepemnek valo mikor megolnek lefut az fps em es elkezd szakadni mint az allat de egy ido utan meg a jatekban is szaggatott utana kileptem :((( lehet kene vennem uj grafikus kartyat mit szoltok -
Borg #16844 Updatelt a szerverünk, de hogy mit...
talán megjavitották a név bugot...? csekkoljátok majd -
Borg #16843 Nem botozunk. Ha beraknánk botokat, és az emberek meg bejönnek hogy mennyi ember van bent, és kiderül hogy botok csak, akkor vissza se néznek többet... -
Borg #16842 ~5-tel. És nem csúszok le róla. Miért csúsznék? -
Így windóz telepítés után ráadásul 1x-erre 2gépre
,szerintem is legyenek botok néha **** sincs a szerveren azt oankó jó lenne!
-
nem.
-
szerintema votekick rájuk is vonatkozik.Vagy nem? -
az már nekem mindegy.
az a lényeg, hogy lehessen ki-be rakosgatni őket :) -
de lehessen őket simán kiszavazni, ne kelljen hozzá admin! -
én is erre gondoltam.
néha, amikor 2-3-an vagyunk a szerveren nagyon is jók lennénak. -
vagy akkor olyan legyen hogyha kipótolja az emberek számát 6 ra ha nincs 6, de fölötte auto tünjön el.. és ki lehessen őket simán votekick elni. -
néha nem jönnének rosszul -
nelegyenek botok -
Borg, azt nem lehetne megoldani, hogy az adminok tudjanak BOT-okat berakni? -
legközelebb majd feláldozod magad értem :) -
Nagy hiba
-
addigra már átpártolok más szerverre.. -
Egy két szabad slot mindig akad.. -
ha tele van a szerver, melyik kislyukon lógjak be?! -
Nagyon jó game volt a szerveren. Sok sg-s volt, de nem elég!! Aktívabban emberek! -
Taibi #16825 Ja. Értem. Kössz a segítséget!
Szevasztok -
Csak source-al tudsz source-os szerverre menni. Cz-vel pedig csak cz szerverre mehetsz. -
nem és nem -
Taibi #16822 Szevasztok!
Lenne kettő nagyon amatőr kérdésem: Ha Condition Zero-m van, akkor tudok játszani olyanokkal akiknek Source van? CZ-val lehet csatlakozni minden szerverhez(pl a CSSÜRHE PUBLIC CSS-hez)? -
most jövök a szerverről.eddig jó játék ment, de most összegyűlt egy olyan CT csapat, hogy inkább kiléptem.
a T-k mindíg B-re mentek, a CT-k meg mindíg A hosszúra rusholtak én meg mentem egyedül B-re. :( -
mekkora sensitivity-vel játszol?
nem csúszol le a padról? -
Én is akarok 6600GT bugot
(nekem csak a GEF4 Ti4200 bug maradt...)
-
Tudod mit majd váltogatjuk
Holanp ak lessz :))) -
dimenzio harcos #16817 Nekem Logitech van. 2k volt, vagy akörül, alap, cs-zni tökéletes, görgő fegyverváltás (vagyis főfegyver/pisztoj). Optikai, zsinóros, középen görgő, nuku oldalgombok. Elég kényelmes, bár az előző Genius kényelmesebb volt, csak tőben zsinór megtört többször is (egyre rövidebb lett :). Havernak Microfos Intellimouse, jó xar, olyan púpos, hogy felfexik kezed, gombokat kényelmetlen nyomni. Biztos az iszonyúnagy kezű embereknek van.
Nem utolsó szempont, hogy Logitech-em kétkezes, nekem balkéznek faxa!
Tom ajánlani. Bár már nemigen gyártják.
-
Na, megyek a szerverre, kíváncsi vagyok nekem lessz-e 6600GT bugom, mert ha igen
-
Ak 47 vs M4 bannert akarunk!! Az olyan dizájnos volt!!
-
Hát orvoslásként egy új egér pont megteszi
. Amúgy nem gond az emelgetés optikainál, hidd el sokkal pontosabb leszel optikaival.
-
Borg #16813 En is szamokkal valtok.
Az uveg lapot netről rendeltem, de a cimet megnemmondom már... keress rá "concurso". kb 20x25-ös savmaratott üveglap, gumilábakkal, minden egyéb sniksnakk nélkül. -
Emberek nekem is akad a bal gomb mitol van es mivel lehet orvosolni pontosabban aki tudja lojon nekem egy PU-t nekem meg golyos Geniusom van:)))
ja es meg egy kerdes le akarom cserelni optikaira csak felek hogy en most ugy jatszom hogy emelgetem az egerett hogy az optikainak nem e lesz rosz az emelgetes koszi -
aha, mondjuk én számokkal meg Q-val váltok fegyvert, görgőt nem használom.
üveg padot hol betted?
nekem a logitech egerek tetszenek, az mx510 szerintem szép, a fogása nem tudom milyen.