73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Zetorg
    ok
  • Zetorg
    mert ha kicsi sensel játszol kicsi lehet a pad.
  • janos666 #16850
    CS:S updte után jött a bug, vagyis a drivert kellett ahhoz igazítani, tehát igen szép munka volt, ha egyltalán ez volt a baj...
  • Borg
    Az nvidia meg az etalon driverei, mi? :DD ...
  • janos666 #16846
    Nincs bug, ha valakinek még van 6600GT bug problémálya próbálja a 76.44-es vagy 71.89-es WHQL driverekkel.
  • HaP
    Heloka

Tegnap en is nyomtam egy darabig de rajottem hogy ez a sok ember nem az en gepemnek valo mikor megolnek lefut az fps em es elkezd szakadni mint az allat de egy ido utan meg a jatekban is szaggatott utana kileptem :((( lehet kene vennem uj grafikus kartyat mit szoltok
  • Borg
    Updatelt a szerverünk, de hogy mit...
    talán megjavitották a név bugot...? csekkoljátok majd
  • Borg
    Nem botozunk. Ha beraknánk botokat, és az emberek meg bejönnek hogy mennyi ember van bent, és kiderül hogy botok csak, akkor vissza se néznek többet...
  • Borg
    ~5-tel. És nem csúszok le róla. Miért csúsznék?
  • OrioN the S
    Így windóz telepítés után ráadásul 1x-erre 2gépre ,szerintem is legyenek botok néha **** sincs a szerveren azt oankó jó lenne!
  • nemcsakfeel
    nem.
  • Col Andrew
    szerintema votekick rájuk is vonatkozik.Vagy nem?
  • Zetorg
    az már nekem mindegy.
    az a lényeg, hogy lehessen ki-be rakosgatni őket :)
  • nemcsakfeel
    de lehessen őket simán kiszavazni, ne kelljen hozzá admin!
  • Zetorg
    én is erre gondoltam.
    néha, amikor 2-3-an vagyunk a szerveren nagyon is jók lennénak.
  • nemcsakfeel
    vagy akkor olyan legyen hogyha kipótolja az emberek számát 6 ra ha nincs 6, de fölötte auto tünjön el.. és ki lehessen őket simán votekick elni.
  • Col Andrew
    néha nem jönnének rosszul
  • nemcsakfeel
    nelegyenek botok
  • Zetorg
    Borg, azt nem lehetne megoldani, hogy az adminok tudjanak BOT-okat berakni?
  • nemcsakfeel
    legközelebb majd feláldozod magad értem :)
  • Col Andrew
    Nagy hiba
  • nemcsakfeel
    addigra már átpártolok más szerverre..
  • Col Andrew
    Egy két szabad slot mindig akad..
  • nemcsakfeel
    ha tele van a szerver, melyik kislyukon lógjak be?!
  • Col Andrew
    Nagyon jó game volt a szerveren. Sok sg-s volt, de nem elég!! Aktívabban emberek!
  • Taibi
    Ja. Értem. Kössz a segítséget!
    Szevasztok
  • Zsoltika 007
    Csak source-al tudsz source-os szerverre menni. Cz-vel pedig csak cz szerverre mehetsz.
  • Zetorg
    nem és nem
  • Taibi
    Szevasztok!

Lenne kettő nagyon amatőr kérdésem: Ha Condition Zero-m van, akkor tudok játszani olyanokkal akiknek Source van? CZ-val lehet csatlakozni minden szerverhez(pl a CSSÜRHE PUBLIC CSS-hez)?
  • Zetorg
    most jövök a szerverről.eddig jó játék ment, de most összegyűlt egy olyan CT csapat, hogy inkább kiléptem.
    a T-k mindíg B-re mentek, a CT-k meg mindíg A hosszúra rusholtak én meg mentem egyedül B-re. :(
  • Zetorg
    mekkora sensitivity-vel játszol?
    nem csúszol le a padról?
  • Robeast
    Én is akarok 6600GT bugot (nekem csak a GEF4 Ti4200 bug maradt...)
  • Guer
    Tudod mit majd váltogatjuk
    Holanp ak lessz :)))
  • dimenzio harcos
    Nekem Logitech van. 2k volt, vagy akörül, alap, cs-zni tökéletes, görgő fegyverváltás (vagyis főfegyver/pisztoj). Optikai, zsinóros, középen görgő, nuku oldalgombok. Elég kényelmes, bár az előző Genius kényelmesebb volt, csak tőben zsinór megtört többször is (egyre rövidebb lett :). Havernak Microfos Intellimouse, jó xar, olyan púpos, hogy felfexik kezed, gombokat kényelmetlen nyomni. Biztos az iszonyúnagy kezű embereknek van.
    Nem utolsó szempont, hogy Logitech-em kétkezes, nekem balkéznek faxa!
    Tom ajánlani. Bár már nemigen gyártják.
  • janos666 #16816
    Na, megyek a szerverre, kíváncsi vagyok nekem lessz-e 6600GT bugom, mert ha igen
  • Zsoltika 007
    Ak 47 vs M4 bannert akarunk!! Az olyan dizájnos volt!!
  • gergod
    Hát orvoslásként egy új egér pont megteszi . Amúgy nem gond az emelgetés optikainál, hidd el sokkal pontosabb leszel optikaival.
  • Borg
    En is szamokkal valtok.
    Az uveg lapot netről rendeltem, de a cimet megnemmondom már... keress rá "concurso". kb 20x25-ös savmaratott üveglap, gumilábakkal, minden egyéb sniksnakk nélkül.
  • HaP
    Emberek nekem is akad a bal gomb mitol van es mivel lehet orvosolni pontosabban aki tudja lojon nekem egy PU-t nekem meg golyos Geniusom van:)))

ja es meg egy kerdes le akarom cserelni optikaira csak felek hogy en most ugy jatszom hogy emelgetem az egerett hogy az optikainak nem e lesz rosz az emelgetes koszi
  • Zetorg
    aha, mondjuk én számokkal meg Q-val váltok fegyvert, görgőt nem használom.
    üveg padot hol betted?

nekem a logitech egerek tetszenek, az mx510 szerintem szép, a fogása nem tudom milyen.