Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
http://thenamelessphoto.com/
MMMMMMB COUNTER-STRIKE SOURCE ( REAL FINAL )
MMM, iMMM
MM MM
MM MM
ZM M NOTES :
MW 8W MM
M MMMMX 2M EMPORIO vs. LuZiFeR :
MM MMMMMM M
Mr 7M,MMMMa M
M MXSMMMMM M EMPORIO : Game will be Crash by adding Some Bots !
M M rMMMMM M LuZiFeR : Bots Works Fine on all Maps !
M M. MMMM aM
M MM MMMM MM EMPORIO : You can only play on Cracked Server !
M ;M aS M LuZiFeR : Play on any Server !
M MM MM
M. MMa MMM EMPORIO : Game crash when using the Online Fix..
MM MMMMM LuZiFeR : Game will be work Online verry Goooood
:M
Mr Z EMPORIO : Dedicated Server Crash / Get Error
MM M LuZiFeR : No Probs with Server ;-)
MM ,M;
.M@ BMM: EMPORIO : Crapy Rar Files... Only packed Version
0M MMMMMr LuZiFeR : Full CD incl. Setup ! BIN + CUE File !
@ MM 7MMMMMMM
M M MMMMMMZ EMPORIO : Forgotten Textures
7MX MMMMMMMMM LuZiFeR : All Textures Include !
MMMS rM 0MMMM
MMMMMX M MMM Hope the Crap Version will be NUKED ! Here is The Proper !
valaki tapasztalta ezeket a bugokat emporional?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tomper:

Az lenne a kérdésem hogy van-e lan a CS:S-ben????
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
emberke:
azzal a modszerrel NEM ment pl a magyar szerverekre a kapcsolodas, csak a korabban megadott cracked szerverekre. a magyarokra valami steam acc rejected uzenet volt, mar nem emlekszem... tomper többször is célzott valami modszerre, hogyan lehet minden szerveren jatszani, de mivel az elõzményeket nem ismerem (cs nekem kb. 1.3/1.4 körül ért véget...), nem értettem belõle semmit 😊 (valami blob is szerepelt a magyarázatban 😄 )
Forza.
Tomper, majd igazítod a végén?
r03 , r04 ,r14 ,r25 ....thx

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

ezzazRokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
"butak egyenlore"
Veletlenul nem " butak egyelore"-t akartal irni?
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Nem szoktam böfögni... ezzel a módszerrel tudsz játszani a magyar szervereken...
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
komolyan érdekel a játék?
fogsz vele szted orákat/napokat/heteket/stb játszani?
Ha a válasz még mindig igen, akkor szánd már rá azt a kurva 15 percet a visszaolvasásra...
Ha nem, akkor miért érdekel? Felrakod, lõsz vele 5 percet, DEL... ennyiért értelme sincsen foglalkozni vele.
Aaugy vannak botok, de buták egyenlõre. Ahogy itt olvastam legalábbis... 😉
Forza.
..talán..
Nem szulettem cs- fannak, es nincs kedvem tobb szaz hsz.-t sem vegigolvasni, lehet, h ez nalad kimeriti az "agyhalott hülyegyerek fogalmát".

A 2381es hozzászolásban ez találhato:
1. 500MB-os emporio CS:S kitömörít c:\css\ alkönyvtárba
2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba
3. onlinekrekk letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülír)
4. steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév és jelszó és a játék helye, c:\css\)
5. HL2 shortcut létrehoz és properities: c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike
6. ennyi, semmit nem kell törölni és a Steam-et sem kell futtani, max annyi idõre még csinálsz egy acc-ot.
megj. ha nem megy, akkor töröld a könyvtárat és lépésrõl lépésre kövesd ezt az útmutatót.
Ha el is olvastad volna a hozzászolásomat, nem csak nagy vagányan beböfögsz valami hülyeséget, talán többre jutottam volna.
A legal szervereken valo játékhoz kértem segitséget, feltételezem ez már nagyon régen lehetett téma, mivel sok sok oldalt visszaolvasva sem sikerült némi utaláson kivül (arra h LEHET) semmit találnom.
Ugyhogy kéretik nem 1 kalap alá venni a többi agyhalott hülyegyerekkel, aki a szokásos "lehet e neten játszani" és a "vannak e botok" on kivül semmire sem képes.
Köszönöm.
A segitséget is - ha lesz 😊
Forza.
pedig azt hittem, h igy kell:
function GetHelpText(IdCmdOffset: UINT): String; virtual; abstract;
Mégegyszer köszönöm!

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
1.5 óta nem nyomtam csét szal ebben a steam témában nem vagyok otthon. Letöltöttem ezt: COUNTER.STRIKE.SOURCE.2004.AUG.28-REPACK de nem megy mert azt írja ki, hogy a steam serice nem fut pedig felraktam azt is. Az meg 1 600k-s installer volt. Szal nekem ez magas nincs valami css install guide hülyéknek?
Hogy tudom aktivalni a botokat?
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
sokszor volt emlitve, hogy nem krekkes szervereken is lehet nyomni az emporio verziot... leirja vki, hogyan? tegnap a nagy visszaolvasásban sikerült játszanom pár crk szerveren, amit adtatok (tomper vagy mátrix... thx), de pl. a magyarokra nem megy ....
Forza.