73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • armageddon666
    kis hazudós... ha 4 éve játszana az már fele annyi lenne mint mióta én játszom

• Mozzanat
    nehazudgáljálmáritten mert elmegyek az énekes utcára és szájbabaszlak,milyen 4 éve játszol meg madox 10 éve játszik :):))))Azoknak hazudgáljmár akik nem ismernek te láma szar:)asdasadasad.beszarok 4 éve játszok:)))
  • Lacccca
    HA figyeltél volna nemrég pont ezt tárgyaltuk ki PunkZloival hogy van akinek van de nem lehet csak úgy szerezni(zárt béta)...
    Most már Szegáról is tudni hogy feltehetően van neki :)
  • Lazarus
    pwnd
  • Roger6
    És honnan szereztél? Esetleg ha lenne még egy, akkor szívesen fogadnám!
  • Szega87
    nekem már van béta kulcsom az új cs hez
  • armageddon666
    "Mindenki aki jobb nálam az csal"

ez így is van :D
    ill nem

"Mindenki akit nem tudok lelőni az csal"

:)

Aztán vannak olyanok akiknél mind2 érvényes... ez azért szar, mert ha nem lövöm le egyből, akkor haxolok, mert nem tud lelőni :\ ha lelövöm egyből akkor aimwh, mert mi az hogy egyből benézek a legtipikusabb helyre, meg gondolkodom játék közben hogy merre mehetnek, meg hogy fejbe lövöm egyből... (Egyébként nem vok olyan skilles szerintem... legtöbb fejesem nem rántotta... egyszerűen jó helyre helyezem a célkeresztet, és a legtöbb ember belefut... már akikkel általában játszom... ezért van az, hogy ha jön egy kicsit másképp (jobban mondjuk, nem rosszabbul) mozgó játékos, és már szívok, mert nem ott és akkor bukik ki a feje, mint amire számítok...
  • IcE TeE
    Hello, lesz de nem tudni. Biztos csináltak ! egyszer...
  • miki10
    sziasztok!!
    lesz új counter stike?
    és ha lesz akkor mikora várható?
  • iGoth
    Most erre mit lehet mondani...:)
    Amikor mi 1 este alatt mad0xxal végig mentünk 20 magyar szerveren és mindenhonnan bannoltak minket :)
    ...
    Mad0x 10éve én 4 éve játszok, lassan 5 :)
    Ez van, rontod a játékélményt...

Hát mikor Faceröl Spencer kibannolt mert minden körbe rárántottam a reflexaimot :D Aimbot...permamently.
    Mondjuk 10 perc mulva mentem vissza játszani :)
    Friendsemben 9Face-es haverom van fönt (köztük pár barát)
    Belöllük 2 MSN-enis :)
    Tehát ha ismernek és csak vmi ostobaség miatt kapod akk, utánna simán visszamehetsz :)
    Az ilyen cheaterezösöket meg hagynikell a fenébe
    "Mindenki aki jobb nálam az csal" mindenki ezt vallja ugyhogy...lényegtelen
  • Lazarus
  • SzocsA
    szar ez az egész látom azt aki kurva jól játszik! kibannolja az admin!
    1 körben kinyírok 7 embert már gyanús! felét hátba lőttem
    megyek be bre első kő 2 kő mögül kilövöm az embereket megyek tovább lassan közben nézem a nagy dobozt hogy nincs e mögötte nézem a lerakót hogy nincs e ott is ct a kapu felé fordulok majd lassan a kocsi felé ott is fejbe lövöm az ellent majd megnézem a dobozt is !
    erre mondják WH
    ctként megyek ct kezdő felé látom hogy jön a t bről jön egy középen bemegyek kezdőre a doboz mögé kilövöm a középsőt, láttam hogy jött le egy T a kibaszott Bről hát elmegyek balra a dobozhoz megnézem nins e az Bnél a fakapunál és az ablakban, ha a pálmafánál sincs a köveknél akkor hol lehet mint a dobozok mellet kilövöm és megy a WHzás!

erről a fasz szerveről BISCUI- ről kibaszott az admin mert kinyírtam őt is párszor! végleg! a semmiért!

namost a Bad boys szerveren 1es kdrem van! az túl nehéz! Ez túl könnyű! ezen volt 4es 5ös is összességében 3as

látom aki bent volt a top 10 ben azok mind bant kaptak!

DE BEZZEG MIKOR EGYIK GYEREK AIMOZOTT 10 KÖRÖN KERESZTŰL 2 ADMIN MELLETT, AZ Ő JÓ VOLT UGYE!

votebannolni nem lehet ha fönt van admin! ők meg fasz se csináltak!

ja és mindig én vagyok a szarabb csapatban és mindig én állok át a gyengébbikbe nem átdob, átállok!

másik dolog meg azt nem értem soha meg hogy hogy tudnak úgy kilőni hogy nem látom őket! csak a könyökét látom és kapom a fejest és tisztán!
  • armageddon666
    default win.

nem olvasok vissza, de sztem késkörnél olvastad. ha vétesz a szabályok ellen és van nálad késen kívül bármi, akkor ellenfél csapat nyert...
  • Frosty01
    hát van topikja, de nem túl népszerü ahogy nézem... sajna :\

pedig nagyon hangulatos mod, nekem rettenetesen tetszik
  • kifli
    az miért van hogy csatlakozok szerverhez amin sourcemod van és a chat ablakba azt írja hogy (STEAM_0:0:0) connected from Hungary consolba beírom hogy status akkor meg kiírja az id-met, így hogy sourcemodban szar az id nemtudok aminmenübe belépni mert az id-hez van rendelve, help pls
  • xHeDex
    mi az a defwin?
  • armageddon666
    Groupot nekie oszt gyűljünk össze :)
  • Frosty01
    imádom :D

zergkiller néven lehet látni néha néha itt ott engem :P
  • toarpad
    Köszönöm !
  • armageddon666
    Set launch optionsbe, ahonnan a konzolt is előhozod, írd be hogy

-w <szám, vízszintes felbontás> -h <szám, függőleges felbontás>

pl.

-w 1280 -h 1024
    -w 1680 -h 1050
    etc.
  • armageddon666
    milyen monitorod van? mekkora a felbontása natívban?
  • Jim Morrison
  • Spészgószt
    Innen le is tudjátok tölteni a mintát!
    Na ez az igazi kockulás....
  • Spészgószt
    Na ez a nektek való gyökszik!!!
    FPS
  • toarpad
    Sziasztok !

Lenne egy kis bajom a CSS-vel . Kipróbáltam az Options/Video részben hogy mi lenne ha 16:10-es arányba játszanék .. Erre amikor átváltottam kiírt egy feliratot a MONITOR (nem a játék) : Out of Range .. Mondom csak valami egyszer dolog ... Aztán nem jött vissza a kurzor sem semmi ... Majd CTRL+ALT+DEL-el kiléptem .. Újra vissza és ugyan olyan lett .. Tudnátok segíteni hogy hogyan lehetne visszacsinálni 4:3-ba(annyi volt az alap) .

Köszönöm előre is a segitséget !
  • solo
    XD
  • iGoth
    Mondjad Zolika :)
  • IcE TeE
    Akkor kénytelen leszel, nem ránézni a virtuális szemeiddel :)
  • armageddon666
    jajj ugyan ne nézz már hülyének :D
  • armageddon666
    de neki ingyé kell nem használt :D
  • solo
    dzézönszutyok:|
  • iGoth
    A Te dolgod :DDD
    Adj Neki ha akarsz, nem az én accom, nem az én problémám lesz, már bocsi :P
  • Spészgószt
    Nekem van egy eladó accom!!! HL:deathmatch van rajta! sokat ér!
    Kell?
  • armageddon666
    most miért? :(
  • iGoth
    Ne adj Nekii
  • iGoth
    OmFG Zoli :DD
  • armageddon666
    egy warra kéne kölcsön?
  • RiCSi1234
    Sziaszok!! nincs valakinek használaton kívüli CS:CZ, vagy Source accja!! ??
  • Lazarus
  • kifli
    nem :D