73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Én akikkel néha mentem mixelni, azok úgy kerestek hogy low+... ami tök érdekes volt, mert néha köcsög geciládák voltunk, néha meg elküldtek, hogy keressünk inkább low- vagy noob szinten ellent :) volt hogy mid-skillnek beállítottakat aláztunk, volt hogy állítólagos lowok aláztak :\ -
am mi egy német war szerveren szoktuk tolni álltalában mert az egyik gyereknek ismerőséé. -
na mis is ott szoktunk ellent keresni mikor mixelünk :)
ti milyen skill-re hirdettek? -
xxxpaulxxx #68678 ahaaa, értem!:)
Köszi szépen -
Általános szabályokat már leírtam pár hozzászólással régebben.
Ilyen meccseket sok helyen lehet találni. Vannak rendes versenyek kupák is a netten a nagy szervezőktől kezdve (cal,esea,cevo,cpl,cal,cb...) a kisebb és kevésbé profik ig.
Gyakorláshoz viszont nem lehet mindig megvárni hogy legyen valami verseny így a csapatoknak el is érni egymást illetve megtalálni a "tökéletes" ellenfelet a neten.
Mi egy IRC csatornán szoktunk keresgetni de sztem 70-80% mindenki.
Én a mIRC progit használom hogy felcsatlakozzak a szobákba.
A server a Quakenet és ott általába a Random DE Server-re csatlakozok, azon belül pedig a #5on5.css szobára.
Itt vannak akik "hirdetnek" meg vannak akik figyelnek és válaszolnak egy-egy hirdetésre.
Amit figyelünk kereséskor hogy a szintünknek megfelelőt keressük ez nálunk attól függ mennyire megy jól aznap így a LOW-tól a MID-ig szoktunk keresni (csak az a baj hogy sok a geciláda hazudós és van hogya LOW ULtra High lesz :/).
Aztán figyelhetsz még hogy ON vagy OFF ez az jelenti hogy van-e szerverük vagy nincs (még ha van is sajt war szerótok ami magyarba van akkor is inkább menni kell máshoz mert szörnyű a befele jövő kapcsolata magyarnak :( )
Ja és amit még iylenkor kiírnak hogy melyik pályán szeretnének.
Röviden ennyi.
Azt hogy milyen szerveren játszunk az fontos, az ilyen egyszer PUB de átváltom War-módba szerverek egyszerűen szarok, és nem is értem a gazdáikat hogy minek ezt így. -
xxxpaulxxx #68676 ahaa értem...
Egyébként elmesélnéd hogy is van ez a war dolog... úgy értem, hogy ilyeneket hol lehet találni, mert gondolom nem public szervereken vannak:D
Még nem voltam ilyenen és nem is nagyon tervezek mostanában, mert nem vagyok olyan jó:D
csak kiváncsi vagyok mi is konkrétan ez:) -
De milyen screent látnak ha fekete a kép lopat? XDDDDDD -
csak injektált kódnál előbb el kell indítani a játékot, x ray meg nem engedi, x ray alatt meg ha épp abba a pillanatba nyomja a screenshotot akkor beszópta -
Most őszintén minek ahhoz hack?
Elég ha Win7 vagy Vista-t -an játszol és a képkészítési funkciója máris meg van lőve.
AZ injektált kódokat meg úgyse tudja figyelni. -
egyébként tegnap olvastam arról, hogy feltörték az x rayt és free hackek között már van 100% secure x ray hez , fasza -
Európa legjobb játékosaival teszteltetik privátban ezt a szutykot, csak működjön is :! -
tévedés nem a 4.3 asra írtam, mikor még a 4.3as béta volt már akkor csinálták a 4.4 es terveit -
Azt mindig kiírja ha nincs frissebb elérhető változat.
Amin nektek van az valszeg a 4.3 vagy valami buherált 4.2 es.
-
akk ezért írta ki tegnep hogy up to date :)
pedig ki van kapcsolva, csak waron nyomjuk be -
Egyik legnépszerűbb War server plugin.
Elég sok hacekt és egyéb dolgot megfog/blokkol de sajnos mostanság ez sem képes tartani az iramot.
Habár ez a 4.4 es frissítés ígéretesen néz ki. -
xxxpaulxxx #68666 egyébként ez micsoda?:$ -
Közbe megvan :) -
Jó hát csak kiadnák már...
4.3 ra is írtad hogy benne lesz ez a bhop meg guggolós bug javítsa és mégsem :/.
Hivatalos oldalán meg semmi nincs egyenlőre a frissebb változatról.
Honnan szeded ezeket az infokat? -
Zblock 4.4 Release Imminent
The latest version of Zblock, 4.4, is to be released any day now. This time however it is not going to be a simple update to enhance compatibility, but instead it will have a profound impact on the competitive game at large, claiming to fix many of the bugs that Valve themselves have ignored.
The mod has become essential for those that wish to play competitive CS:S, forcing file consistency, eradicating "texture" hacks, preventing exploitation of DX level bugs, and much more besides. This time round however head coder, J3di, has taken it upon himself to address the exploits in the game engine that have caused much frustration to the competitive scene for some time. Speaking in an exclusive interview on the German site Fragster, conducted by Cadred CS:S panelist Robert "Klex" Pinsler, he stated the following would be a thing of the past:
- Crouchbugging
- Bunnyhopping
- Silent Running
Responses from the initial testing have been very positive causing CS:S technical stalwart Loic 'RegnaM' Péron to remark:
This is ridiculous! I've just discovered a new game. Actually, it feels different. Why? Simply because it's perfectly fixed.
Although it seems these changes will be welcomed en mass by the vast majority of the CS:S community, it is uncertain just how much this will impact on the dynamic of competitive play given that most of these exploits are enforced by strict rules. That said, it is one step closer to the glitch free game that players have craved since CS:S was released. -
Phfuj D e undoritó...
Eddigse vonzott a Princess of Persia -.-" Mostmeg pláne... -
xxxpaulxxx #68661 imdb...
neve: Prince Dastan
mivan?:D -
nemkelett onnan szednem, x22 előfizető vagyok XD
am a kurvaanyukat hogy promoznak is, múltkor beraktak valami idióták egy msn konferencia beszélgetésbe és valaki linkelgette hogy 1 hétig ingyenes cod4-hez a radarhackjük -.-"
szal jól szét is basztam a beszélgetés egy laza msn flodderal a végén kb 4-en maradtak:D -
Gondolom fel is frissítetted felük a repertoárodat XDDDDDD
Viccet félretéve ez inkább plugin lesz sztem.
Vagy maga a játék fájljait babrálták meg.
Egyik ismerőssel akivel sokat warozunk most a boost-olást próbálgatjuk gyakorolni hogy ne veszítsünk vele időt míg összehozzuk star után, viszont nyerjünk vele.
Lényegét meg láttátok a videóban, szal egy irányba futni csak az egyik a másikon van aztán elugrik és így nagyobb lendülettel bhoppolhat azaz még gyorsabban érhet oda bárhova.
Nuke-on 1x faszán összejött akkor a T-ket már a Sárga tartály mellett meglepte azaz ők még csak akkor közeledtek felé de ő már ott volt :) -
googleba beírtam hogy counter strike source server noflash és egyböl dobta ki a szaros csalásokat 

-
nemkell hozzá max ha nem akarsz meghalni esésnél akkor a god mod joljön :)
itt ez a trick sero itt eltűnik magátol és nem villan, vagyis nem látjuk hogy villan, csak faszomtudja hogycsinálják :( ip: 78.46.88.100:27016
ha command akk csak felmegyünk beírom rcon-ba azt jóvan, mondjuk pluginná sincs nagy baj mert max unload és kész
-
vágjál alá HE-t attól nem vakulsz
vagy esetleg füstöt...de amúgyis sv_cheats 1 kell ahhoz hogy ezeket a mutatványokat megcsináld...nemde?
-
abban a videóban amit szőke linkelt multkor hogy flasheken zgrándoznak az arcok, hogycsinálták meg hogy ne vakuljanak? van valami parancs amivel kilehet kapcsolni szerveren? mert engem idegesít hogy bevakulok mikor valakinek dobom a flasht :/ -
PunkZoli #68654 túl a barátságon után újra beszippantja a homok :\ -
nem hiszem hogy láttam ennél szarabb posztert :S annyira gáz... de a csávó legalább Princes... bár Warrior Withines, ez meg a Sands of Time, bár amennyit hallottam a storyról, köze nem lesz a játékhoz :D ellenben még jó is lehet ^^ -
xHeDex #68652 ? -
off: D:ASDSA:DAS:DSAS
-
xHeDex #68650 nem tom mi van ezzel a szarral, kedvencek közül eltűnt az összes szerver felvenni meg nem tudok mert memóriahibára hivatkozva kilép, steamet se tudom előhozni játékban, pedig nem piszkáltam semmit.
valakinek esetleg ugyanez?szerintem csak átmeneti hiba
-
Akinek van ep2-je vagy OB-je az feltétlenül próbálja ki.
Nagyon jó kis kirakósok vannak benne eredeti HL2 megszégyenítő logikai és fizikai feladatok. -
kár hogy ep2-höz van :( -
Újra él a zBlocK weboldala itt el is érhető:
http://zblock.mgamez.eu/
ÉS tölthető róla a zBlock 4.3
Ez meg egy kurvajó HL2 mod(vigyázat csak aggyal rendelkezőknek):
http://www.moddb.com/mods/research-and-development -
17/3-ra akartak kivágni, elözö mapon meg cbble-en 21/5-ösre nem ugattak :/
Meg ott 1 low admin osztotta h idejárnak a highok :D mint pl én azt leisléptem a szerorol xP Ezzel befürdötta másik két nevet akik "highok" azokatmeg hagyjuk, énse vagyok "Nagy Gamer" de azok...:D haha OFF...és ezt azért mondom mert annakis tartják magukat, nagyképü majmok :/ -
xHeDex #68645 ja ja ja asszem atommaki lett az X-trem leadere lol. Pedig anno ök elég jól játszottak most meg nagy nulla lett szerintem ha ilyeneket bevesznek.
Múltkor waroztunk ellenük amikor valami The Unit volt a klánjuk vagy micsoda. A választott mapjukon vertük őket 16-1-re a war végén meg elküldött minket az édes anyukánkba és kibannolt minket hogy mi csítelünk
-
Vanezigy miis waroztunk igy, mondom off bhop... mire azok why?... Mondom Just becoz off it, we dont play with u if u use bhop...aztán kivágtak. hát egészségükre :)
Nem kell ienekkel játszani mondod h off bhop & res or ßye...Ennyi :)
De a legjobb X-tremen volt leakartak bannolni mert h biztos csalok aztán admin kivágta Őket, mondom havernak ( itt lakik nemmessze :D) H csináljonmár vmit a szeroval mert kicsit nagyon laggol...Aztmondta h már nem admin, uj adminvan 1 hete azota ilyen jo a szero, mondom zoral :D -
D$L mondta h fölirta HQ-n azthiszem, de Zso mondta h irjam majd fel forumrais, szval most megemilettem :$ -
Zblock újra elérhető.
http://zblock.mgamez.eu/
4.3 -as verzió már tölthető.