73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • xHeDex
    akkor a szolgáltatónál kell panaszkodni mert nálam minden jó pedig én se lakok messzebb tőled 30km-nél (szerintem)
  • SzocsA
    mostanában CSS zek, cod is volt régebben!

de ha az átjátszót nem 3 kmre rakták volna!

eddig jó volt most csinálja ezt! meg máskor is mikro frissítettem a winfost
    húzom a procit! lehet semmi köze sincs hozzá de mikor emeltem legutóbb akkor is szar volt!
    és a vezérlőpult/felügyeleti eszközök/szolgáltatások menüpontnál a QoS RSVPt nem tudom elindítani vagyis elindul aztán kilépek és kikapcsolja magat visszalépek látom nincs elindítva!
    ezért vagyok passzívba is torrentnél!

aztán 132 kb/s a feltöltésem nem lehet ez a gond? 16 kb/s

azt csinálja net_grap 3 nál van az in meg out az in mindig lemegy 13ról 1 re szép lassan közben megáll minden mármint a képen az emberek a hang az jön de szaggatottan amikor beszélnek az eberek más semmi!
    speedtestel nézem 5 ms es pingem van a sebesség is megvan de állandóan felugrál a pingem 100 ra és fölé! most egyre gyakrabban eddig csak 2-3 körönként volt ilyen volt hogy nem is csinálta ezt!

nekem és rajtam kívűl még 5-7 embernek volt legelőször nete a faluban most 16-20 embernek van! ez a gond! másik este mindig tökéletes a pingem 22 ms alatt van 30 fölé nem megy mert a sok emberke kikapcsolta a gépét nem netezik! de mostanában már este se jó!
    nics valami program vagy valami amivel beszabályozom vagy akármi!

este tudnék játszani 10 óra után de olyankor már mindenki alszik reggel is jó de akkor senki sincs nappal meg szar!!!!
  • xHeDex
    de várjál már téged ismerlek :D de te nem codozol mint a szmodics? :D
  • xHeDex
    jah most nézem nagykanizsa :D
  • xHeDex
    azért mert gondolom neked az a régi parabolás van ami eléggé leterhelt, egy tizesért lecserélik valami dobozosra (tököm se tudja hogy ez mi, nekem is igy mondták) és akkor jó lesz.
    nekem is mikró van
  • SzocsA
    speedtestel 5 ms es pingem van játékban 30-40 között aztán percenként felugrik 100-200 ra miért?
    mikronetem van de 3 héttel ezelőttig jó volt most meg szar este 8 óra után meg 15-20 mses pingem van akkor a legjobb a game!
    mit csináljak ?
  • Lacccca
    Carmack papa odavág
  • xxxpaulxxx
    nah végre valami értelmes:D
  • Szega87
    kicsit komoly FPS lesz ?!!!!!!!!!!
  • Lacccca
    Nem itt kell, nevezni.
    Majd ICE papa betolja az oldalt akkor lehetlesz.
  • solo
    Énizs:|
  • otto13
    lol! veszek neked is :) meg mindenkinek,,, vagy le írom röviden ,hogy értelmezd amit írtam : ,szőke igazad van.,
  • Szega87
    deagle kupára jelentkezem :D
  • xHeDex
    úgyérted hogy sivatagos pálya vagy deagle map?
    aim_deagle, aim_deagle7, aim_deagle7k ami hirtelen eszembe jutott
  • Lacccca
    Jó desert mappokat írjatok légyszíves párat :)
    Kellene egy projekthez és nincs kedvem most feltúrni a nettet.
  • solo
    Addelagéped.
  • solo
    A NUKE!! ami alap map az is szar fogd már fel csezdmeg!
  • AbFriend97
    Legózni haver???
    Inkább a diondishu...
  • AbFriend97
    Nem a map nem jön be hanem nem ír ki egy mapot sem a frissítésnél...
  • xHeDex
    uninstall és mennyéé legózni
  • kifli
    igen leírtam már ezt egyszer, de megint az 1000hsz-el ezelőtti téma vetődött fel (westwood) és nemtudok mit hozzátenni, szar a map ...

Sajna én nem tettem fel atihoz egy játékhoz kiadott patchet sem (nem is tudok ilyenről) mégis minden futott eddig.

azok az árnyákok nem 100 méterekre vannak, hagy ne keljen 1000. alkalommal beszúrnom képet -.-"
  • solo
    Takarodjál már a picsába!

Az a röhely, hogy írni se tudnak!
    Ashely Greene helyesen Ashley Greene
    publikusat helyesen publikusak
  • solo
    Ezt 2000 hsz el ezelőtt is vagy talán régebben szóról szóra így írtad le, és meg is lett magyarázva, hogy hülyeséget beszélsz:/

#69152:Azért 9 es széria annyira nem szar.9800 GTX 110W tal fogyaszt kevesebbet mint a 88GTX..140vs.230 watt.

#69162: AZért, hogy jobban menjen...ATi-hoz is vannak ilyen driverek, csak ott azért közdenek, hogy egyáltalán elinduljon a játék xDDDD

#69168:Kitérdekelnek a horizonton lévő fák, vagy a 100 méterekre lévő árnyékék?:S

#69180:Takarocc! a WAREZ az az én szövegem xD

• xHeDex
    és te miért nem veszel neki? sőt akkor már nekem is vegyél egyet
  • otto13
    szőke ,nem értem miért bántod :..??? azért mert non steam-es ? és ? inkább segíts neki pl: oda adod a te accodat vagy meg veszed helyette a css(neki) .Légy megértő és segítőkész !!! ::::::)))))))))
  • Lacccca
    Az agyad helyén van hogy "Üzemen kívül"

NO STEAM = WAREZ (gondolom nem megvetted)

Ezért oylan helyen kérdezd ahol nem csak eredeti CSS-el foglakoznak.

Amúgy van megoldás, vedd meg és működni fog.
  • Sickness
    :DD
  • AbFriend97
    De hol van nagy piros szöveg felül?
  • xHeDex
    nem
  • 5w0rdf15h
    persze hogy nem, elvégre steam nélkül is lehet csézni
  • xxxpaulxxx
    de ez nem is warez
  • 5w0rdf15h
    nagy piros szöveg felül
  • xHeDex
    PunkZoli ez a te műved?
  • kifli
    ha fullon akarsz játszani indítsd minden játékodat más nevű exe-vel, akkor nem piszkál bele
  • HTS s3rg1nh00
    mondjuk engem csak az érdekel,hogy azzal a kártyával,ami a gépemben van,a legjobban menjen,és ha a driverben meg a játékban is bekapcsolok egy beállítást az menjen...úgyis látom,ha egyszer fullra húzom és nincs fullon
  • kifli
    de az nem hozzáigazítás hogy kiveszik egyes effektek renderelésé, a te példáddal élve az összerakott buszból kiveszik az extrákat, hogy könnyebb legyen és jobban menjen.
    Mellesleg a játékfejlesztők is számítógépen dolgoznak/tesztelnek, valszeg nem azzal a driverrel amit az nv kiadás utáni első nap tol ki (tudom hogy már hamarabb kapnak egy rtm példányt a játékból), hanem annál régebbiekkel szal azzal is jónak kell lennie
  • DeerHunter01
    inkább beszéljünk a CSS-ről :)
  • armageddon666
    Nem értem a hasonlatodat, de a drivercsalás, ha minden igaz, úgy néz ki nVidiánál, hogy ha fut xy.exe, akkor a, meg b, meg c effektet kikapcsolja, d meg e effekteket pedig 50%-on futtatja... így voila, rengeteg FPS!

persze kevésbé feltűnő effekteket szednek így ki, hogy nagyon feltűnő ne legyen...
  • HTS s3rg1nh00
    a drivercsalás mint ilyen fogalom elég szar.
    gondolj már bele,ha először vennék a busz alvázát,aztán meg a karosszériát egy fejlesztés után,nyilván egymáshoz kell őket igazítani.szarul nézne ki,ha az alváz elöl-hátul túlnyúlna,meg még van 1 rakás hátránya,amit lusta vagyok leírni...
  • armageddon666
    képeket!

és persze hogy nincs semmi baja, mert mint mondtam, ez még régi volt, mikor kijött a kártya.