21
-
Epikurosz #21 Nagyon jó!
Sok ilyent.
A másik: a gonosztevőkre kellene főleg ilyen, hogy minden mozdulatuk nyomon legyen követve. -
karmicsek #20 "A karórát csak a készülékhez nem járó szerszámokkal lehet leszedni"
idézve magamtól
Mi ez, titán, hogy leszedhetetlen? -
#19 -
#18 Nekem motorozáshoz kellene GPS karóra
Nemtudnátok honlapokat írni, ahol megtalálható lenne az ilyen?
Esetlen olyan GPS, ami a motor kormányára lehet felszerelni
1000xthx :) -
#17 RE#9: és közben áramot is termel a gyerek.Láttam ezeket az alternáló mozgásból áramot termelő zseblámpákat.
Amúgy egy gyors számítás 6.000.000.0000/ =3.000.0000.000. faszi , ebből aktív 1.000.000.000 ebből masztizik mondjuk 400.000.000 , napi egyszer, ezeket most kössük be a hálózatba és lám működik Las Vegas! :-) -
Alfa Of NS #16 Ha egy kislany es egy kisfiu koorditanatai pontosan megegyeznek, akkor... . Na jo, mindenesetre elegge Nagy Testver filing ez. Viszont vannnak tenyleg praktikus felhasznalasi helyei, lasd Alzheimer stb. -
#15 Elég durva az a "térkép". Én inkább műholdképnek nevezném. -
#14 Viszont a GPS jelet semmi nem viszi le a mélygarázsba... -
gesztenyepüré #13 viszont ha még miniatürizálnak rajta pont jó lesz a macskám helyzetmeghatáozására
:-)
-
#12 A következő tényleg a V-chip lesz -
dez #11 Röviden: üzlet az üzlet... Eladják, hát megveszik - megveszik, hát eladják. De tuti, hogy előbb-utóbb fellép ellene majd néhány jogvédő szervezet, vagy hasonló. Addig meg lehet keresni. -
Devla #10 A jobb melygarazsokban be vannak szerelve erositok, amik felviszik a felszinre a mobiltelefonok jelet, igy lehet azokat hasznalni. Hasznalhato ilyenekkel az eszkosz, vagy csak peldakent emlitettek hogy nem lehet hasznalni ott, ahol mobilokat se?
Mas: mi van, ha megserul a gyerek keze es le kene szedni rola az orat, persze nincs keznel a taviranyito? Le kell feszegetni az orat, amivel lehet rosszabittjak a seruleset? -
#9 az utobbit vajon hogy mérné a készülék? egy beépített higanykapcsolóval :D és ha a kapcsoló egy par masodperc alatt töbször ki be kapcsol akkor riasztja a szülőket , akik ezután szépen nyugodtan rányithatnak a fiúkra. -
#8 lehetne olyan is, ami ha a gyerek eltávolodik a lakástól már visit
ha nem a leckét irja, dettó
vagy ha sutyiban matyizik az ágyban -
#7 szegény gyerekek
tiszta börtön
jóhogynem már a lábukra teszik
-
fonak #6 Hozzá kell szoktatni a jövő generációkat a totális ellenőrzéshez:) -
#5 ha elrabolják akkor sztem az lesz az első dolguk, hogy leveszik róla... -
#4 A következő lépés meg a kémmikrofon és kémkamera lesz? plusz egy beépített elektomos ösztöke, ha csúnyát mond a gyerek? -
#3 Épp ezt akartam én is, hogy miért nem kötik pórázra. Olcsóbb megoldás lenne. Meg majd azt hiszik, hogy a gyerek egy ekkora cuccal a kezén fog mászkálni minden felé. -
#2 kíváncsi vagyok h vajon vízálló-e, mert sztem egy mai 10 éves gyerek 5 perc alatt taccsravág egy ilyen "kütyüt", szal nm sok értelme van -
#1 végülis jobb mint a póráz