21
  • Epikurosz
    Nagyon jó!
    Sok ilyent.

A másik: a gonosztevőkre kellene főleg ilyen, hogy minden mozdulatuk nyomon legyen követve.
  • karmicsek
    "A karórát csak a készülékhez nem járó szerszámokkal lehet leszedni"
    idézve magamtól

Mi ez, titán, hogy leszedhetetlen?
  • Dj Faustus #19
  • gordonmail
    Nekem motorozáshoz kellene GPS karóra
    Nemtudnátok honlapokat írni, ahol megtalálható lenne az ilyen?
    Esetlen olyan GPS, ami a motor kormányára lehet felszerelni
    1000xthx :)
  • Petty
    RE#9: és közben áramot is termel a gyerek.Láttam ezeket az alternáló mozgásból áramot termelő zseblámpákat.

Amúgy egy gyors számítás 6.000.000.0000/ =3.000.0000.000. faszi , ebből aktív 1.000.000.000 ebből masztizik mondjuk 400.000.000 , napi egyszer, ezeket most kössük be a hálózatba és lám működik Las Vegas! :-)
  • Alfa Of NS
    Ha egy kislany es egy kisfiu koorditanatai pontosan megegyeznek, akkor... . Na jo, mindenesetre elegge Nagy Testver filing ez. Viszont vannnak tenyleg praktikus felhasznalasi helyei, lasd Alzheimer stb.
  • TeszteloPontHu
    Elég durva az a "térkép". Én inkább műholdképnek nevezném.
  • TeszteloPontHu
    Viszont a GPS jelet semmi nem viszi le a mélygarázsba...
  • gesztenyepüré
    viszont ha még miniatürizálnak rajta pont jó lesz a macskám helyzetmeghatáozására

:-)

• Sadist
    A következő tényleg a V-chip lesz
  • dez
    Röviden: üzlet az üzlet... Eladják, hát megveszik - megveszik, hát eladják. De tuti, hogy előbb-utóbb fellép ellene majd néhány jogvédő szervezet, vagy hasonló. Addig meg lehet keresni.
  • Devla
    A jobb melygarazsokban be vannak szerelve erositok, amik felviszik a felszinre a mobiltelefonok jelet, igy lehet azokat hasznalni. Hasznalhato ilyenekkel az eszkosz, vagy csak peldakent emlitettek hogy nem lehet hasznalni ott, ahol mobilokat se?

Mas: mi van, ha megserul a gyerek keze es le kene szedni rola az orat, persze nincs keznel a taviranyito? Le kell feszegetni az orat, amivel lehet rosszabittjak a seruleset?
  • SuperCow
    az utobbit vajon hogy mérné a készülék? egy beépített higanykapcsolóval :D és ha a kapcsoló egy par masodperc alatt töbször ki be kapcsol akkor riasztja a szülőket , akik ezután szépen nyugodtan rányithatnak a fiúkra.
  • Mike
    lehetne olyan is, ami ha a gyerek eltávolodik a lakástól már visit
    ha nem a leckét irja, dettó
    vagy ha sutyiban matyizik az ágyban
  • Mike
    szegény gyerekek
    tiszta börtön
    jóhogynem már a lábukra teszik
  • fonak
    Hozzá kell szoktatni a jövő generációkat a totális ellenőrzéshez:)
  • tigeroo
    ha elrabolják akkor sztem az lesz az első dolguk, hogy leveszik róla...
  • papabear
    A következő lépés meg a kémmikrofon és kémkamera lesz? plusz egy beépített elektomos ösztöke, ha csúnyát mond a gyerek?
  • Sadist
    Épp ezt akartam én is, hogy miért nem kötik pórázra. Olcsóbb megoldás lenne. Meg majd azt hiszik, hogy a gyerek egy ekkora cuccal a kezén fog mászkálni minden felé.
  • bld
    kíváncsi vagyok h vajon vízálló-e, mert sztem egy mai 10 éves gyerek 5 perc alatt taccsravág egy ilyen "kütyüt", szal nm sok értelme van
  • tigeroo
    végülis jobb mint a póráz