GPS-es karóra brit gyerekeknek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jó!
Sok ilyent.

A másik: a gonosztevõkre kellene fõleg ilyen, hogy minden mozdulatuk nyomon legyen követve.

Kara kánként folytatom tanításom.

"A karórát csak a készülékhez nem járó szerszámokkal lehet leszedni"
idézve magamtól

Mi ez, titán, hogy leszedhetetlen?

Dj Faustus
gordonmail
Nekem motorozáshoz kellene GPS karóra
Nemtudnátok honlapokat írni, ahol megtalálható lenne az ilyen?
Esetlen olyan GPS, ami a motor kormányára lehet felszerelni
1000xthx 😊

(O_o)

Petty
RE#9: és közben áramot is termel a gyerek.Láttam ezeket az alternáló mozgásból áramot termelõ zseblámpákat.

Amúgy egy gyors számítás 6.000.000.0000/ =3.000.0000.000. faszi , ebbõl aktív 1.000.000.000 ebbõl masztizik mondjuk 400.000.000 , napi egyszer, ezeket most kössük be a hálózatba és lám mûködik Las Vegas! :-)

A kőtáblát meghamísították!Valaki leverte a felíratot az aljáról! Így szólt: ..és elnézést az okozott kellemetlenségekért!

Ha egy kislany es egy kisfiu koorditanatai pontosan megegyeznek, akkor... . Na jo, mindenesetre elegge Nagy Testver filing ez. Viszont vannnak tenyleg praktikus felhasznalasi helyei, lasd Alzheimer stb.
TeszteloPontHu
Elég durva az a "térkép". Én inkább mûholdképnek nevezném.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

TeszteloPontHu
Viszont a GPS jelet semmi nem viszi le a mélygarázsba...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

viszont ha még miniatürizálnak rajta pont jó lesz a macskám helyzetmeghatáozására

:-)

Sadist
A következõ tényleg a V-chip lesz

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Röviden: üzlet az üzlet... Eladják, hát megveszik - megveszik, hát eladják. De tuti, hogy elõbb-utóbb fellép ellene majd néhány jogvédõ szervezet, vagy hasonló. Addig meg lehet keresni.

A jobb melygarazsokban be vannak szerelve erositok, amik felviszik a felszinre a mobiltelefonok jelet, igy lehet azokat hasznalni. Hasznalhato ilyenekkel az eszkosz, vagy csak peldakent emlitettek hogy nem lehet hasznalni ott, ahol mobilokat se?

Mas: mi van, ha megserul a gyerek keze es le kene szedni rola az orat, persze nincs keznel a taviranyito? Le kell feszegetni az orat, amivel lehet rosszabittjak a seruleset?

SuperCow
az utobbit vajon hogy mérné a készülék? egy beépített higanykapcsolóval 😄 és ha a kapcsoló egy par masodperc alatt töbször ki be kapcsol akkor riasztja a szülõket , akik ezután szépen nyugodtan rányithatnak a fiúkra.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

Mike
lehetne olyan is, ami ha a gyerek eltávolodik a lakástól már visit
ha nem a leckét irja, dettó
vagy ha sutyiban matyizik az ágyban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
szegény gyerekek
tiszta börtön
jóhogynem már a lábukra teszik

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hozzá kell szoktatni a jövõ generációkat a totális ellenõrzéshez😊
tigeroo
ha elrabolják akkor sztem az lesz az elsõ dolguk, hogy leveszik róla...
papabear
A következõ lépés meg a kémmikrofon és kémkamera lesz? plusz egy beépített elektomos ösztöke, ha csúnyát mond a gyerek?
Sadist
Épp ezt akartam én is, hogy miért nem kötik pórázra. Olcsóbb megoldás lenne. Meg majd azt hiszik, hogy a gyerek egy ekkora cuccal a kezén fog mászkálni minden felé.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bld
kíváncsi vagyok h vajon vízálló-e, mert sztem egy mai 10 éves gyerek 5 perc alatt taccsravág egy ilyen "kütyüt", szal nm sok értelme van

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

tigeroo
végülis jobb mint a póráz