242
Port Royal, az Űrben :)))
-
Drex #42 egyébként mivel ez már a 3. végigjáccccás, probáltam ugy irányitani a dolgokat, hogy minél később fogyjon el a protoplazma forrás :)))) -
Drex #41 toojál már be screent :)))
-
Drex #40 a kaloz kill jobban fizet :DDDD -
#39 csak 37 klissan? szééép.
látom a nagyvilági dolgok nem hatották meg a karakteredet :)
-
nick név #38 eznemér!!! énisakarok jáccani -
Drex #37
-
#36 ahogy nézem szépen kikupált kis kalóz :)
Én se vettem fel a kalózommal charismat. Még a végén félreértik mit is akarok.
de kiváncsi lennék még arra hogy mit ir a karakteredről a ranger rangsor...
-
#35 hát szép :) -
Drex #34 Saját in-game képek :)
-
Drex #33 szal a telepitő magyarul indul el, de ha igy telepited fel nem fog müxeni, mert a crack az angol verzio :(((
sokkal eccerübb lett volna magyarul az tuti :))) -
#32 Jahh és készül a második rész....még idén kigyün.
-
#31 -
nick név #30 épp ezér #23 :D -
#29 valóban
akkor passz -
#28 2002 orosz game of the year!
" The votes are in! Check out the results of “the best game of 2002” on the www.igray.ru. Rangers was awarded “the best game 2002”!!! "
Munkahelzre a civ óta nem volt ideálisabb gáma. -
nick név #27 igen de jelszom nincs mer nem tok szerezni -
#26 próbaképp rákattintottam a snookerre, azon belül az első darabra, kezdte volna szedni, csak kérte a jelszót... szal... -
nick név #25 az de #18 -
#24 működik az oldal sztem, csak smswebes -
nick név #23 #15 -
#22 de grafikailag elkésett bőven (kb Starcraft, csak egyel nagyobb felbontásban)
de ha ettől el tud valaki tekinteni... -
mrzed #21 Így, első ránézésre jónak néz ki, de nincs egy kicsit elkésve??? Úgy 2-3 éves feeligje van. -
#20 "üt mint buszkerék" :DDD
minthogy egy hajdu mosógépen is elmegy, és frankó gyorsan vált alt+tabbal, első osztályú játék munkahelyre -
#19 Nah kérem ez a gáma az elmúlt idők legjobbja. ha teheted próba kifele mert üt mint buszkerék. -
nick név #18 csak van 1 kis baj bárhova katt semmit nem hoz be: a kiszolgáló nem találhato. esetleg másik oldal? -
nick név #17 THX -
#16 Warezcenter
Itt megtalálod -
nick név #15 tunna anni nekem vki 1 linket ahonnan letölthetem? -
#14 A "pcdome online shopjában" (milyen szép magyar kifejezés...) célozgatnak rá, hogy magyar felíratos. Aki már megvette az biztos több infóval tud szolgálni.
Tényleg le van fordítva?
Mert akkor én is szaladok a boltba megvenni, az az 1999 Ft tényleg nem sok érte. -
#13 én is, Tour után teszt :PP -
Drex #12 Majd ha eljutsz a 3 terroristás küldetéshez, annak kell a megoldása, mert azzal az eggyel befürödtem :)))) -
Laccnemotthon #11 Már töltöm :) Remélem tényleg ilyen jó. -
Drex #10 Space Rangers ..... az Elemental Gamestől -
#9 info, és képek -
#8 köszi, asszem utánanézek :) -
Drex #7 vazze 1,5 hónapja kint van... ne vicceljetek már a letöltéssel... minden FTP-n fent kell hogy legyen -
Laccnemotthon #6 Valami képet meg valami linkeket adhatnál azért. -
#5 letőtés? -
Drex #4 szal nekem bejött nagyon ez a kis Diabló 2, and Port-Royal keverék...
ui: nem hülyek az oroszok :DDDD -
Drex #3 Na hát csak nem bitrtam tovább :)))
1 Honapja nyomom vele, 3x vittem végig, és még egy Topicot sem érdemelt eddig :)
Ür Stratégia, kis gép igénnel, (haveromnál, 300-as cerkával, Gef-1 el simán fut, és mégis Franko Grafikával)
Szal képzeljetek el egy Kereskedős, Kalózos, Harcos gammát, amiben a karaktaer, a hajó, a fegyverek, fojamatosan fejleszthetők, és az 5 jelen levő faj mellet, egy közös ellenséges fajt, aki ellen, együtt harcolhattok.
De ha nincs kedved, akkor kereskedhetsz, kalozkodhatsz, küldetéseket teljesithetsz.. (nekem csak 1 nem sikerült ) :DDD