87
In-Fisherman: Freshwater Trophies
-
eva9413 #87 Heló! Valaki el tudná magyarázni, hogy hogy kell halat fogni? -
#86 -
garami denisz #85 swfsf -
#84 -
#83 megvan, már csak az a bajom hogy sosem azt a halat fogom ki amit kéne :P -
#82 4en töltöttük le és egyszerűen nem jövünk rá
pedig 30 az átlag életkor és ez azért már sokk egy ilyen játéktól.. -
#81 Öszintén ha ennyi idő alatt nem jöttél rá akkor ez a nem a te játékod!
Leugatni engem nem kell mert énse tettem veled. -
#80 Mit kell csinálni hogy ne szakadjon el azonnal a zsinor ? -
#79 senki ? -
#78 Mit kell csinálni hogy ne szakadjon el azonnal a zsinor ? -
#77 Off: Én is besegítek: up
Ennyire jó ez a játék? Nekem anno nem annyira jött be... -
#76 up
-
#75 up -
#74 up -
#73 up -
#72 ne már gyerekek senki sem játszott vele ? -
#71 up -
#70 senki ? -
#69 Valaki még játszik ezzel ?
Mit kell csinálni hogy ne szakadjon el azonnal a zsinor ? -
LordMersey #68 Hellas egy 64Mb-os GeForce4-el neem is kikapcsolt a monitor. Most egy Radeon 128Megás van és megy...szóval nem a monitor, hanem a videókártya a szar. -
nero18 #67 el tudná valaki magyarázni nekem hogy hogy lehet játszani az in-fisherman freshwater trophies-el?Előre is kössz -
#66 A Rapala Pro Fishing-ben csinálom a Tournametet, és amikor megnyertem a "'Tonka walleye cup" nevű pályát, nem engedett tovább a következő pályára. Pedig ezen,és az ez előtti pályákon is első lettem.
Engem se enged tovább mit kell tenni?
-
Blerao #65 Sziasztok!
Sikerült megszereznem a Rapala Pro Fishinget, csak az a bajom vele, hogy nem tudom elmenteni, tudnátok segiteni?
Köszi -
gaspy #64 up -
gaspy #63 Amigoss:DC... vagy torrent...(mininova pl)
Aúgy az miért van a Rapala Pro Fishingbe:Hogy az E: meghajtón van a játék erre a D: meghajtóra csinál egy debug.txt-t és a D: meghajtóra ment
Valamint a tournamentnél amikor új profilt csinálok csak én nem tudom beírni nagybetűvel a nevemet vagy más se? -
Amigoss #62 Sziasztok!
Honnan tudnám lecsalni(letölteni) a Rapala pro Fishinget mert nagyon kén!e -
Hierto #61 Hello!!Nekem is ugyanez a problémám van most a Muskie Hunt-nál dfe szerintem az lehet a baj, hogy talán írja valahol hogy minimum hány halat kell kifogni!De ez nem biztos! -
Izéapu #60 Segítsetek már egy picit légyszi! A Rapala Pro Fishing-ben csinálom a Tournametet, és amikor megnyertem a "'Tonka walleye cup" nevű pályát, nem engedett tovább a következő pályára. Pedig ezen,és az ez előtti pályákon is első lettem. Vajon mi lehet a baj, és hogy tudom orvosolni?
Üdv:
Dávid a pecás -
Hierto #59 Jah bocsi !! A bal alsó sarokban -
Hierto #58 Sziasztok!!!A Rapala pro fishingbe ott a jobb alsó sarokban mi az, hogy drag??
-
Lord Beszari #57 segítséget -
#56 Mi a szart keres ez ebben a topicban, már bocsi?
DB -
Lord Beszari #55 Hi!Kéne egy kis segítség!Feltettem a Star Wars Republic Commandot , kicrackeltem , de amikor el akarom indítani valamit magyaráz valami Pixel Shadder 1.1-ről.Nem tudjátok , hogyan orvosolhatnám a problémát? -
Hellas #54 Sziasztok!Lezsdtem a Rapala Pro Fishinget,de van egy kis gond vele.Elindítom és amikor beérne a főmenübe,akkor nagy sötétség és a monitorom kiírja,hogy"SZINKRON HELYTELEN".
Kérdés:
1:A felbontást nem bírja a monitorom,vagy a frekvenciát?
2:Hogy tudnám beállítani,hogy úgy induljon,hogy jó is legyen?
Előre is köszi mindenkinek!
Üdv: Hellas -
Anee #53 -
#52 A botod dobod be és akkor mivel horgászol tovább? :)) -
darazs24 #51 Jók ezek a rablóhalas próbálkozások de ez még nem az igazi szerintem. El tudnám képzelni hogy ülök a gép elött órákat várva egy pontykapásra. Én még nem találkoztam ilyen jellegü horgászjátékkal. -
#50 akkor asszem majd letöltöm -
Anee #49 29*15MB vagyis egy cd
Amúgy ami tetszik még hogy a botot én dobom be nem pedig kijelölöm hogy hova dobja...zsír! -
#48 És hány cd-s?