21
-
GABOR16 #21 Király. Már nagyon várom.
És a képeket látva lesz mit :D .
Sőt nosztalgiázni támadt kedvem, lehet, hogy holnap nekiálok megint játszani az 1-el. -
#20 Huh, tényleg jó hír és a képek is ígéretesek. A jól veszem ki, akkor az 1-ből ismert helyszíneket is fel fog dolgozni, ami szerintem nagyon helyén van. Az 1 nálam egy szinten van a Comm. 1-gyel, a két kedvenc 2D stratégiám. Remélem a 3D nem fogja elcseszi. Hajrá! -
#19 A 3D biztos furcsa lesz a 2D-hez szokott játékosoknak. Remélem megint lesz benne egy csomó egyedi képesség. Cate harisnyaigazgatása + tökönrúgás kombója nagyon állat volt! A másik kedvencem a tequila volt. Figyeltétek, hogy az áldozatnak először csak a látótere ingadozik, majd tántorog és végül elalszik. Szerintem ezek azok a dolgok amik miatt igazán jó ez a játék. -
#18 http://www.spellbound.de -
Wing Rockling #17 Melyik Robin Hood-ot adták ki ők? A legend of Sherwood-ot? Mert az is nagy alkotás volt.
Szerintem úgy lenne az igazi, ha a játék folytatását is 2D-ben, de őrületesen nagyfelbontású textúrákkal csinálnák. -
Wing Rockling #16 Élenek a jó kis Western játékok!
(Azért a másik két régi nagy kedvencem, s Silver és a Nox folytatása is jöhetne) -
Wing Rockling #15 Yiiiiihaaaaa! Igen! Igeen! Igeeen!!!!
EZt a játékot már nagyon rég óta várom, az 1. rész még mindig a 3 kedvenc játékom közt van, pedig már elég régi. Az biztos, hogy hangulatilag nagyon meg tudott fogni! Csak lenne már itt! Örömömben sírok. -
#14 egyet értek, szerintem is brutál hangulata volt és több megoldása is volt a misszióknak... -
#13 neked minden szar volt ;)
AMúgy a maga idejében sztem jó volt, persze az is szempont te akkor mennyi idős voltál ;) -
#12 Hát ez a játék jobb volt mint a Commandos
Aki nem játszott vele az nagy élvezetről maradt le P -
#11 Earth Worm Jim már 2D-ben is szar volt. -
#10 Desperados 3Dben? Hát kíváncsi leszek. Én mindenesetre reménykedem hogy jó lesz, de kicsit félek. -
#9 első rész rohadt jó volt remélem ez is az lesz -
#8 Comandos 2 szerintem elég jó volt. És a D2-ben a 3d-re kiváncsi vagyok. -
Tiby #7 Szerinetm királyság , jó lesz így 3D-be -
#6 Nem tudod mit hagytál ki! Ezt a játékot nem a grafikájáért játszák, hanem a játékélményért és a vadnyugati hangulatért, amit az első részben nagyon eltaláltak. Szóval nem hiszem hogy egy játékot néhány screenshot alapján kéne megítélni. -
Surranó #5 izoTeRMikus :) -
Tiby #4 Jó játék lesz.Nem tudja valaki hol lehet letölteni az 1-et teljes verzióba , ingyen ?? -
#3 1-el nem játszottam, és ahogy elnézem ezzel sem fogok. -
#2 Remélem ki tudják hozni a maximumot a témából és a grafikus motorból.
A többi 3D-s taktikai játék azért volt bukás (pl. Commandos2/3), mert bár 3D-s volt, de a játékban a karakterek nem voltak egymásra utalva. Értsd pl. Commandosban szinte bármelyik emberke tudott kötözni vagy hullát cipelni. Desperadosban viszont mindegyik karakter különleges volt. Egyik se tudta azt amit a másik. A sztorija és az átvezető animációk pedig tökéletesek voltak.
Remélem a folytatás méltó utódja lesz a játéknak. Szóval hajrá Spellbound -
#1 Hat ooo nem is tudom... ez a 3D-es dolog engem mindig is zavart. Ugyertem az hogy egy klasikus jatekot 3D-be keszitsek el... remek pelda a C&C ugye.