London
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont rossz hír, hogy még fõszezon van!!!
High Season
(01/05/2004 To 31/10/2004)
10 Bed Dorm £9.00 £13.99
12 Bed Dorm £9.00 £13.99
8 Bed Dorm £12.99 £16.00
6 Bed Dorm £14.99 £16.50
5 Bed Dorm £15.99 £16.99
4 Bed Dorm £16.99 £17.99
3 Bed Dorm £19.99 £24.99
Single £24.00 £29.00
Twin/Double £24.00 £24.99
ja igen számok-> DAILY WEEKLY
szokásos utca felõli rész mint minden a környéken "egyforma"
a lényeg!!! ne várj sokat mert a hivatalos honlapjukon nem ilyen képek vannak a szobákról hanem sokkal "csinosabbak"
na abba a kis szekrénybe zárhatod a táskádat,cuccodat, olyan jó balkániasan, napi 1 fontért
vagy hostel? mert ott pl a 12agyaban 50-60fontból 7éjszaka is kijön, "gagyi"angol reggelivel együtt. A Hyde Parktól 100méterre, a Marble Arch-tól 5 perce, közeli metrók mind 200méterre a Queensway (central line -piros) és a Bayswater (circle line -sárga, ditrict line -zöld) tudok egyet, azt nem mondanám hogy über király de úgy sem a hostel töltitek majd az idõtöket -gondolom, és I-es zóna.
egy het mulva megyunk erre a szallasunk ugrott ( picsaba a tulaj kiadta masnak aki 2 hetre megy ...uzlet az uzlet... )
Ha valaki tud esetleg mondjuk ugy a 4-es zonaig 100-120 fontert egy hetre szobat akkor jelezze nekem pls a [email protected] cimre
thx
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

. Nekem is csak a második félévemet kell majd túlélni, az elsõ félévem után...
Vhogy a 2.félévet kéne túlélnem, és utána!
Én Spanyolo-ban voltam több youthhotelben és nagyon zsír volt!
Kösszös, a segítséget! : ))
Még jelentkezem!
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
sok kecó van, amit a tulaj felújit, van 3-4-5 szoba, 1-2 fürdövel, nagy nappalival, szobánként 2-3 ágy (inkább 2), ilyesmiket szoktak kiadni ágyanként 50-70font/hét. 10-20 fontal olcsóbb szállásért nem érdemes kihúzni a 3-as vagy 4-es zónába. Letét van mindenhol. 150-300font!
vagy ha gáz van vannak prima kis youthHostellek minden felé. A HydeParktól 20 méterre ágyszámtól függõen 50-70font/hét +10-15font letét, de ez igazság szerint ezek inkább 7-10napos londni otttartozkódásra érdemes. szerintem
viszont a youthhostelek hangulatát szerintem semmilyen albi nem adjavissza. igaz most nincs nagy szezon, de londonban mindig zajlik az élet.

és kérem szépen külön-külön szidtam az ételekt, fõleg a piritóst

mert 1. dugó
2. ha elfogyott az ülõhely már mennek is, állóhelyre nem engednek fel, nem adnak jegyet állóra, mert "veszélyes állni a buszokon" -nem utaztak még a piros 7esen

nem is rinyál senki
bõven elég az I-es zónára venni egy hetijegyet, az jó metróra és minden buszra (buszra jó egészen az 5-ös zónáig)
cirka 15-20font lehet az ára. Csak hogy tudd 1es zóna: Délrõl: Waterloo, London bridge és környéke, Északon: szinte minden, az egész CIRCLE(sárga)metró vonal az 1esben van. Szal szerintem közlekedj úgyhogy buszozol az 1es határig és onnan metró.
de attól is függ, hogy a 3asban belül hova mész? mert egy csomo helyrõl érdemesebb bemetrózni, mellesleg lehet hogy 8 napra nem kéne SPÓROLKODNI, exerûbb a sime heti jegy I-II-IIIra.
Ha nem családhoz megyek (ami nem túl valószínû), akkor mennyi a albi?
Majd megnézem azt a londonimagyarok.com-ot is...
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ahogy neztem lehet hogy a seggunk be fog fagyni de azert jo moka lesz 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A linket is mega thx mar meg is van mi kell nekunk.
A Fish&Chips<font color="green"><b>,</b></font> <b>meg</b> a tre angol reggeli azzal a hulye piritossal
tehát ott a vesszõ és egy "meg" 😊
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
Sherad:
mindenképpen elõre érdemes a retúr reptérjárat-jegyet megvenni, és akkora ráhagyással menni, hogy késés esetén is gond nélkül feljuss a repülõre. a vonatozás nagyon drága angliában, annyira nem ajánlom.
ITT lehet és érdemes utánanézni a jegyeknek meg bérleteknek, aztán kiszámolni, hogy nektek melyik éri meg... bár én nem sok idõt töltöttem Londonban, de a legtöbb hely gyaloglási távolságon belül van, ellenben a metróból nemsokmindent látni... más nem tudja nektek kitalálni, hogy melyik nap(ok)ra mit terveztek 😊
2 hét múlva megyek londonba wizzairel Luton lesz a földetérés helyszine. Aki lrt már ott földet attól kérdezném:
- luton-london ahogy olvastam greenline a megoldás. erre 12.50 a returjegy ûám vacilálok rajta mert visszaféle késésekrõl beszélnek bár vasárnap fogunk visszajönni lehet akkor nincsenek dugok londonban. Tehát greenline vagy van valami más alternativa is? ( vonat mondjuk az miként megoldható )
Másik kérdésem a tömegközlekedés:
- 8 napot fogunk londonban tölteni 1-3 zona a mozgástér milyen bérletet érdemes váltani. Olvastam nem egyszerû a dolog mert több féle is van. Melyik lenne a legjobb egy ilyen 3 zonan belül utazónak.
thx a választ elöre is annak aki segít 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nemigaz hogy még 3 év után is így rettegnek az emberek... :/
2004. szeptember 11., szombat 10:50
187 olvasás
A brit fõvárosban a legmagasabb terrorkészültséget rendelték el az Amerika elleni terrortámadások harmadik évfordulóján.
A BBC televízió tudósítása szerint felfegyverzett rendõrök védik London leglátogatottabb helyszíneit. A brit rendõrség ellenõrzi a központba érkezõ és onnan távozó jármûveket.

az egyik lengfrankobb hely az egesz UK-ben
THE BREAKY IS REALLY SHIT

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
2. egyéb értesítést még nem kaptam 😛
A londoni utazásom még kétséges, mivel a szakomra lehet jelentkezni pótfelvételivel is. Valszeg inkább beiratkozok költségtérítéssesre és a diákhitelbõl fedezem (105000/félév). Ha jók lesznek az eredményeim, akkor félévtõl megpróbálok átiratkozni államira.
Ha viszont inkább megyek londonba, akkor mítingelhetünk. 😊
komolyan mondom 1 hétig Mekdonáldzson éltem mig kinnvoltam. Az angol konyha Magyar ember számára ehetetlen szvzs.
Majd csinálunk kihelyezett SG mítinget londonban? 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::