London

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

FtranX
Hát majd meglátjuk, hogy hogy alakulnak a dolgok. Majd küldök e-mail-t az ismerõsnek is, mert õ azt mondta, hogy tud olcsón szállást.

ja meg itt van Kiraly Gabi, meg jon a Torgehelle is
megyek is majd a KristalyPalota-Sporting Liszabon meccsre

multikulti

ja amugy az tok vicces amikor neger, meg delamerikai sracok vaskeresztes poloban, bundeswehr gyakorlo ingben (kis nemet zaszlo a vallon) rohangasznak...............

erdemes cigivel,hasznalt bundeswehr ruhaval bizniszelni 😄
jah meg az 50Ft-ost nemelyik automata beveszi 50pennysnek 😄

diakok, aki befizetnek 280.000forintot, azert hogy 8 heten at minden 7koznao resztvegyenek angolorakon (amiket spanyolok,olaszok tartanak...) utana visszamennek a szallasra 50 magyar koze. a 280.000 csak a tanfolyam +szallas, +etel-ital.
Szerintem szeptembertol kevesebb lesz a magyar. Foleg Eszak-Nyugat Londonban elnek (6-os zona), meg Manor House(Torok negyed mellett)
HA szeptben jossz az kiraly mert addigra a studentek hazahuznak s tobb a lehetoseg, meg tan az oraber is.

FtranX
Hát én úgy gondoltam, hogy majd nyár végén mennék, mert elõtte mindneképpen össze kéne keresni egy kis alaptõkét az elinduláshoz.

Sok magyar van kint?

Jah dolgoztam,most mneg eppen melot keresek
Szeptember elott folosleges kijonni, mert nehez munkat talalni, rengeteg a lengyel meg a spanyol, kb 3-4millioan vannak iden nyaron itt csak melo vegett. De szorolapozi lehet 3.50£/h -ert. igaz a ezt az orabert a belvarosban kapod ->1-es zona, ami a legdragabb.

Glpetyus
😄DD

FtranX
😄DDD

nem eppen....
s a rohej hogy lengyelek csinaljak....ej ha lesz penzem megnyitom a GAY POLAK es a Fucking Poland Pub-ot

FtranX
Mit csinálsz Londonban? Ott dolgozol?

Elvileg ma este kapom meg SMS-ben, hogy felvettek-e a fõiskolára vagy nem. Ha nem, akkor nagy valószínûséggel megyek én is valami munkát keresni. Egy ismerõsöm jelenleg is ott dolgozik.

Szerinted mekkora eséllyel lehet munkát találni és milyet?

Glpetyus
"GAY HUSZAR"

Sûrün jársz??

remelem van rajtam kivul mas sg-zo is Londonban. Foleg tippek erdekelnenek hogy hol van egy jo magyar hely....
mert magyar etterem van ugyan a neve : GAY HUSZAR...., meg a CamdenTown-ban a BARtok kavezo....de mind halal gyenge...😞
esetleg honlapok ertekes infokkal....(kiveve: www.londonimagyarok.com)

Udv!

← ElőzőOldal 10 / 10