466
Magyarok Londonban :D

• Grenzjager
    hydeparkInn
    viszont rossz hír, hogy még főszezon van!!!

High Season
    (01/05/2004 To 31/10/2004)
    10 Bed Dorm £9.00 £13.99
    12 Bed Dorm £9.00 £13.99
    8 Bed Dorm £12.99 £16.00
    6 Bed Dorm £14.99 £16.50
    5 Bed Dorm £15.99 £16.99
    4 Bed Dorm £16.99 £17.99
    3 Bed Dorm £19.99 £24.99
    Single £24.00 £29.00
    Twin/Double £24.00 £24.99

ja igen számok-> DAILY WEEKLY
  • Grenzjager
    no én itt voltam egy darabig. Rövid távra jó szerintem.

szokásos utca felőli rész mint minden a környéken "egyforma"

a lényeg!!! ne várj sokat mert a hivatalos honlapjukon nem ilyen képek vannak a szobákról hanem sokkal "csinosabbak"

na abba a kis szekrénybe zárhatod a táskádat,cuccodat, olyan jó balkániasan, napi 1 fontért
  • Grenzjager
    Smart Hyde Park Inn
  • FtranX
    Csak nem a Leichester Inn? Az ott van a Bayswater-től pár száz méterre egy kisutcában. Tavaly ott szálltunk meg. :)
  • Grenzjager
    district
  • Grenzjager
    milyen szoba kéne? lakásban?
    vagy hostel? mert ott pl a 12agyaban 50-60fontból 7éjszaka is kijön, "gagyi"angol reggelivel együtt. A Hyde Parktól 100méterre, a Marble Arch-tól 5 perce, közeli metrók mind 200méterre a Queensway (central line -piros) és a Bayswater (circle line -sárga, ditrict line -zöld) tudok egyet, azt nem mondanám hogy über király de úgy sem a hostel töltitek majd az időtöket -gondolom, és I-es zóna.
  • Sherad
    pánik van
    egy het mulva megyunk erre a szallasunk ugrott ( picsaba a tulaj kiadta masnak aki 2 hetre megy ...uzlet az uzlet... )

Ha valaki tud esetleg mondjuk ugy a 4-es zonaig 100-120 fontert egy hetre szobat akkor jelezze nekem pls a [email protected] cimre

thx
  • Grenzjager
    szept elején jöttem haza, de még készülök ki . Nekem is csak a második félévemet kell majd túlélni, az első félévem után...
  • Szofi
    Kint leszel még nyár elején?
    Vhogy a 2.félévet kéne túlélnem, és utána!

Én Spanyolo-ban voltam több youthhotelben és nagyon zsír volt!
    Kösszös, a segítséget! : ))
    Még jelentkezem!
  • Grenzjager
    albiban tudok segiteni, ha kell priviben küldök telószámokat.
    sok kecó van, amit a tulaj felújit, van 3-4-5 szoba, 1-2 fürdövel, nagy nappalival, szobánként 2-3 ágy (inkább 2), ilyesmiket szoktak kiadni ágyanként 50-70font/hét. 10-20 fontal olcsóbb szállásért nem érdemes kihúzni a 3-as vagy 4-es zónába. Letét van mindenhol. 150-300font!

vagy ha gáz van vannak prima kis youthHostellek minden felé. A HydeParktól 20 méterre ágyszámtól függően 50-70font/hét +10-15font letét, de ez igazság szerint ezek inkább 7-10napos londni otttartozkódásra érdemes. szerintem

viszont a youthhostelek hangulatát szerintem semmilyen albi nem adjavissza. igaz most nincs nagy szezon, de londonban mindig zajlik az élet.
  • Grenzjager
    Köszönöm
  • Grenzjager
    amúgy most pesten vagyok.
    és kérem szépen külön-külön szidtam az ételekt, főleg a piritóst
  • Grenzjager
    vissza fele a reptérre majd jóval korábbi buszhoz menjetek ki!
    mert 1. dugó
    2. ha elfogyott az ülőhely már mennek is, állóhelyre nem engednek fel, nem adnak jegyet állóra, mert "veszélyes állni a buszokon" -nem utaztak még a piros 7esen nem is rinyál senki
  • Grenzjager
    1-3-as zóna???? megörültél?!?!?!?

bőven elég az I-es zónára venni egy hetijegyet, az jó metróra és minden buszra (buszra jó egészen az 5-ös zónáig)
    cirka 15-20font lehet az ára. Csak hogy tudd 1es zóna: Délről: Waterloo, London bridge és környéke, Északon: szinte minden, az egész CIRCLE(sárga)metró vonal az 1esben van. Szal szerintem közlekedj úgyhogy buszozol az 1es határig és onnan metró.
    de attól is függ, hogy a 3asban belül hova mész? mert egy csomo helyről érdemesebb bemetrózni, mellesleg lehet hogy 8 napra nem kéne SPÓROLKODNI, exerűbb a sime heti jegy I-II-IIIra.
  • Szofi
    Figya!

Ha nem családhoz megyek (ami nem túl valószínű), akkor mennyi a albi?
    Majd megnézem azt a londonimagyarok.com-ot is...
  • Dzsini
    nincs ott hideg, csak megfelelő mennyiségű vízálló ruha kell, mert mindennap esni fog (az esernyő pedig felejtős).. mostanában kezd már jobb idő lenni odaát, mint itt... az óceán melegen tartja az egész szigetet.
  • Sherad
    thx.

ahogy neztem lehet hogy a seggunk be fog fagyni de azert jo moka lesz :)
  • fluga
    igazad van, akkor bocsi:)) mennyit jelenthet egy szem z betű:)
  • Dzsini
    nincsmit, jó szórakozást és szép napokat :)
  • Dzsini
    de biztosan, csak mára már az az értelem egy cseppet elhomályosult :)
  • Loál János #46
    A gay vidámat is jelent, nem lehet, hogy arra gondoltak? :)
  • Sherad
    Köszi akkor greenline marad.
    A linket is mega thx mar meg is van mi kell nekunk.
  • Dreet
    eh miert kell kotekedni ( bar nem tudom ki Grenzjager ) elobb ertelmezd a sort

A Fish&Chips<font color="green"><b>,</b></font> <b>meg</b> a tre angol reggeli azzal a hulye piritossal

tehát ott a vessző és egy "meg" :)
  • Dzsini
    egy szóval se írta ezt :))

Sherad:
    mindenképpen előre érdemes a retúr reptérjárat-jegyet megvenni, és akkora ráhagyással menni, hogy késés esetén is gond nélkül feljuss a repülőre. a vonatozás nagyon drága angliában, annyira nem ajánlom.

ITT lehet és érdemes utánanézni a jegyeknek meg bérleteknek, aztán kiszámolni, hogy nektek melyik éri meg... bár én nem sok időt töltöttem Londonban, de a legtöbb hely gyaloglási távolságon belül van, ellenben a metróból nemsokmindent látni... más nem tudja nektek kitalálni, hogy melyik nap(ok)ra mit terveztek :)
  • fluga
    nemtom kinnt vagy e még, de a fish and chipsnek kurávra semmi köze a piritóshoz. hal és sültkrumpli. remélem felhomályosodtál.
  • Sherad
    udv emberek !

2 hét múlva megyek londonba wizzairel Luton lesz a földetérés helyszine. Aki lrt már ott földet attól kérdezném:

- luton-london ahogy olvastam greenline a megoldás. erre 12.50 a returjegy űám vacilálok rajta mert visszaféle késésekről beszélnek bár vasárnap fogunk visszajönni lehet akkor nincsenek dugok londonban. Tehát greenline vagy van valami más alternativa is? ( vonat mondjuk az miként megoldható )

Másik kérdésem a tömegközlekedés:

- 8 napot fogunk londonban tölteni 1-3 zona a mozgástér milyen bérletet érdemes váltani. Olvastam nem egyszerű a dolog mert több féle is van. Melyik lenne a legjobb egy ilyen 3 zonan belül utazónak.

thx a választ elöre is annak aki segít :)
  • The Garrett
    *vagy csak szándékosan próbálják fenntartani ezt az állapotot?
  • The Garrett
    ÉS történt valami?
    Nemigaz hogy még 3 év után is így rettegnek az emberek... :/
  • Grenzjager
    A legmagasabb terrorkészültség Londonban
    2004. szeptember 11., szombat 10:50
    187 olvasás

A brit fővárosban a legmagasabb terrorkészültséget rendelték el az Amerika elleni terrortámadások harmadik évfordulóján.

A BBC televízió tudósítása szerint felfegyverzett rendőrök védik London leglátogatottabb helyszíneit. A brit rendőrség ellenőrzi a központba érkező és onnan távozó járműveket.
  • Grenzjager
    némi help
  • Grenzjager
    amugy meg tok hulyeseg hogy csak a repteren erdemes valtani. A repteren 100EUR=58£, Muzeumok kornyeken, Bayswater, indiaiaknal 100EUR=64£
  • Grenzjager
    FORZA KIRALY & TORGHELLE na meg a kristaly palota
  • Grenzjager
    Most gyuttem meg Cardiff-bol az egyik lengfrankobb hely az egesz UK-ben
  • Grenzjager
    ahogy az ozzik mondjak itt:

THE BREAKY IS REALLY SHIT
  • Grenzjager
    eloszor is mert olyan hogy angol hely nem igen van...csak egy par pub...de jo a pubok ozzik(ausztralok), "Walk abaout". minden keruletben vagy 2. A Fish&Chips, meg a tre angol reggeli azzal a hulye piritossal olyan unalmas tud lenni ido utan mint az atom. Thai,kinai,vietnami,indiai,indonez,japan konyhakat pedig eddig sem preferaltam. Maradtak tovabba a francia es olasz specialitasok.... akkor mar a magyar a legjobb :D
  • Grenzjager
    bar csak egyet erdemes kivenni, mert minden be van kamerazva(CCTV)s feltuno hogy ha 50 szecsoval vagy uccsivel tavozol...
  • GregSB
    Én írországban ettem fisensájpszot, de az elég sz@r volt :D
  • neuro
    Egyél kínait, meg indiai curry-t - ja és fish and chips a legjobb! :)
  • Shaman
    Most mejek majd aug.-ban Londonba,de csak átutazás,míg a híszró reptérról átmegyek a sztranstedbe,vagy hova....:-)
  • FtranX
    ha regisztrálysz, a felvi.hu-n megnézheted. ;)