Return to Castle Wolfenstein 2

Oldal 1 / 30Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerencsére vannak üdítő képek is:

A kép címe lehetne: "Na, jössz egy körre, baby?" :D

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Bakker, ez a nem semmi:

A kép címe lehetne: "Mit csekkolsz kiccsávó?!" :D

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Valaki nem tud a játékhoz bármilyen grafikát javító módot?
Bármilyen megoldás érdekel!!!
Shep
Hmm. Rájöttem. Esetleg ha másnak is ilyen gondja lenne akkor a driverban ki kell kapcsolni az ambient occlusiont.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Találkozott más olyan problémával ,hogy win7 alatt pixelesek pl a fal és talaj textúrák?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Roger6
Szóval leparasztozol, mert tényként közöltem, hogy hulla hülye a számítógéphez, és nem tud helyesen írni? Pedig tényleg full nulla hozzá, úgyhogy a parasztozást el is engedem a fülem mellett, hiszen ez majdnem paradoxon lenne.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tibi inkább szedd le a másik verziót valamelyik majd bejön. Ezekkel a parasztokkal (akik inkább ki se nyitották volna szájukat) ne foglalkozzál.
Ezek csak flamelni akarnak.
Másik megoldás hogy rákeresel a követelményre hogy mi kell neki és felrakod mindet. Mert pl. netkeret 2.0 vagy akármi is szokott szükség lenni. Többször tapasztaltam hogy xp-n jobban mennek mint w7 alatt a játék telepítések.
Getinfo.dll esetleg megpróbálod letölteni

Roger6
Te hallod, segítek neked. Látom nem értesz a géphez, ezzel nincs gond, anyukám sem ért. De tudod mit? Õ nem is akar játszani rajta.
Segítek:
1.--> nem játszol, így nincs gondod.
2.--> elküldöd szépen Postán a géped, aztán felteszem neked a megfelelõ programokat (mellé persze egy rekesz sört is dobj + a retúr Postára zsettát), és amint visszakapod, tudsz rajta játszani.

Így jó lesz?

No és akkor nyelvtan így a végére, kis grammar-nazi. A helyesírásod akkor bukta bazmeg, hogy hihetetlen. Igen, vedd sértésnek, és tanulj meg helyesen írni, ha eddig nem tetted.
"menyetek" -- hm... mennyre akarsz gondolni ott fent? Akkor rossz. Ha pedig a menj/menjetek szót akartad írni, még rosszabb.
"a picsába te szemétládák" -- ez a kedvencem! Te szemétládák! Ez valami gyönyörû! Ezt hogyan hoztad össze? Kurva jó!<#hehe><#nezze>

Ja, és még valami: ne Magyarországot szidjad kicsi csillagom azért, mert egy analfabéta vagy a géphez. Szegény nem tehet róla, hogy hülye vagy hozzá.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MR ME
userfail, sajnállak, inkább menj ki a térre madarakat etetni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ti szemétládák*
Na felraktam direct x -et és láss csodát,jéé nem mûködk,na menyetek akkor a picsába te szemétládák,minek csináltok ilyen fórumot ha még segiteni se tudtok,szánalom,gg Magyarország....
Roger6
Gondolkozz már kicsit! Ha nincs rajt a CD-n a Direct X, vajon hol lehet? Jaaaa, hogy van google.hu is a világon, oda meg be is lehet írni! Nagyon jó!

Mert most mit mondtam?? Sajnálom,hogy ehhez én nem nagyon értek...
Roger6
Szerintem menj szépen aknakeresõzni, az jobban áll neked.

De én nem oylat szedtem le. Nekem csak Setup van és kész.
Calver
mondhatta volna úgy is, hogy a Daemon Tools-ba bemountolt Wolfenstein-Razor1911.iso-ból, de nem akart kapásból rosszat feltételezni.

"The trees move. Do you not see it?"

Hogy érted,hogy Cd rõl?
lolSL
directx-et telepítsd a cdrõl vagy microsoft.comról

Tudom,hogy nem ide tartozik de az elõzõ rész fórumába senki se jár.Az lenne a gond,hogy mikor telepiteném ki irja,hogy vmi getinfo.dll nem található.
Kérdezném hogy a magyarosítás nem érinti a videókat a return to castle wolfensteinnél?

és crackeltem is :S
hali nekem van egy nagy problémám, a játék elindulna, de ha a single player-re kattintok kiadja, hogy permission denied, vagyis megtagadja a játék futását a gépen, ilyenkor mi a teendõ?? Elõre is köszi a segítséget!!
IMYke2.0.0.0
Címe: Wolfenstein - csak így. 2009-es.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hedonist
Szisztok, már kijött az RTCW2? csak, mert sehol nem találom, de úgy látom ti errõl beszéltek, bocs, ha hülye a kérdés.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Megoldódott!

Üdv mindenkinek!

Egy olyan problémám lenne, hogy amikor el akarom indítani a multit, akkor ilyen hibával fogad(játék eredeti):
"Couldn't load corrupted pack file:pak0.pk4. Cannot continue."
Mielõtt felpatchelném azelõtt is hibát írki, csak valami más fájlra hivatkozik. A single tökéletesen fut. Tudna valaki segíteni, mert
sehol nem találok a neten ezzel a hibaüzenettel kapcsolatban semmit.

Hogy oldottad meg? Windows újrahúzással? Mert nekem két tippem van: próbáld meg egy másik gépen, ha ott mûködik, akkor windows újrahúz, ha nem, akkor a játék hibás. (feltéve, hogy a konfigod megvan hozzá)

Koridor
Valaki megtudja mondani hogy IntelCore2 2x2ghz, 384mgb-os videókártyán hogy fut?

Roger6
Warez, honnan tudjam? Nekem eredetim van. (Tudom, hülye fasz pénzes köcsög vagyok, hogy ki mertem adni érte 5.000 Ft-ot)

MaxPayne
Senki nem olvassa ezt a topicot? pls valaki segítene a hibában?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

MaxPayne
Az elõzõ hosszászólásomnál lévõ memóriacímre hivatkozó hibát megoldottam de most újratelepítettem a játékot és most Wolf2.exe hibát ír. A Wolf2.exe hibát észlelt ezért leáll és nem indítja el a játékot, mi lehet a gond? Razor 1911-es verzió. pls help

MaxPayne
Valaki pls tud válaszolni az elõzõ hozzászólásomra? nagyon fontos

MaxPayne
Hali olyan gondom lenne a játékkal jó tudom hogy vegyem meg eredetiben meg láma vagyok stb stb... de letöltöttem a játékot Razor1911 verzióban feltelepítettem, crackeltem és ezt az üzenetet kaptam indításnál:

Wolf2.exe - Alkalmazáshiba

Kivétel (unknown software exception (0x000001d)) történt az alkalmazásban a következõ helyen: 0x1045995c
A Program befejezéséhez Kattintson az Ok gombra.

És az a furcsa hogy ugyan ezt írja az Undercovernél is.

Pls help.

Roger6
Köszi, nekem (és sok társamnak is) még videót sem kellett néznünk a youtube-on, na ezt kapd ki! Simán rájöttünk anélkül is. De azért kösz, biztos van még, aki ezt nem tudja. Vagy mégsincs? Már nem is tudom...

helo ai nem tudja kinyírni azt a nagy piros bogarat az rosszul csinálja
ellöször is bekell nyomni az 1-es gombot !!!!!!
mert ha azt nem megy miközbe lövöd lõheted órákig XD ahogy én is tettem míg nem kerestem egy videót youtubon
szóval miközben lövöd a bogarat aözbe mennyen az 1. gomb és mindig tölsd fel amikor átfutsz másik fegyóhoz ÉS A PIROS RÉSZT KELL LÕNI ÚGY HOGY AZ 1. GOMB BEVAN NYOMVA
sok szerencsét :D
Pedig nálam tutira nem megy patch el a game<#confused>
IMYke2.0.0.0
midian: az kizárt. Ha rendesen "elloptad" akkor gond nélkül megy.

tpontatis: sehol - ez nem szerepjáték.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hello,

Menet közben hol lehet a nehézséget állítani ?
üdv
Nálam Patch után nem lehet elindítani a game et <#nemtudom>
Sziasztok!

A tört verzióval lehet lan-ban játszani?

Megvan csak nem WolfSP hanem WolfMP mappa.
Most már csak a HZ-t kell megkeresni...
Az a gond nincs is olyan hogy WolfSP mappa...nálam, lehet az egész release rossz?
IMYke2.0.0.0
Természetesen, Windows XP esetében érvényes amit írtam - Vista, Seven számomra érdektelen, nem használom.

IMYke2.0.0.0
Rosszul látod.

* Engedélyezd, hogy az Intézõdben vagy abban a programban, amit helyette használsz láthatók legyenek a rejtett könyvtárak és fájlok!

* Ezen az útvonalon megtalálod amit editálni lehet:
C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\id Software\WolfSP\base

Nincs mit.

Jól látom hogy nincs ini fileja a gamenek?
Ha valaki megnézné rajtam kívül azt megköszönném.
IMYke2.0.0.0
TÖLTHETÕ a javított (stílszerûen v1.1) magyarítás, melyben a Magyarítások Portál ill. a Supergamez adott fórumának látogatói által közölt hibák, valamint az általam észrevett elírások, hiányosságok javítva lettek.

Hiába, kicsit késõbb, talán pihentebben, az ember jobban észreveszi a saját hibáit.

Köszönöm a visszajelzéseket!

HI
még mindíg kellene 1 kis segítség.Kinyírtam a nagy bogarat a légvédelmi ágyúval 4× beszippantott a portál majd visszakerültem a kastély mellé mennék vissza a városba de elõkerül még 1 nagy bogár próbáltam lõni a piros részeket de sikertelenül ,hogy kell kinyírni????????????
IMYke2.0.0.0
A fordításban talált hibáimat javítom, és hamarosan felkerül a javított csomag.

Igen 1024x768/85 Hz ez lenne az ideális, patch rajta a gamen nincs ott sem a beállítható ini file csak valami multis cfg-k.
Gondolom 1024 x 768@85Hz lenne a kedvezõ beállítás.
esetleg driver? A játékon rajta van a patch? Megnézted a C:/felhasználók(users) mappát is? Mert sok játéknak oda rakja a profilját meg a mentéseket.

Oldal 1 / 30Következő →