Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kép címe lehetne: "Na, jössz egy körre, baby?" :D
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
A kép címe lehetne: "Mit csekkolsz kiccsávó?!" :D
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Bármilyen megoldás érdekel!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ezek csak flamelni akarnak.
Másik megoldás hogy rákeresel a követelményre hogy mi kell neki és felrakod mindet. Mert pl. netkeret 2.0 vagy akármi is szokott szükség lenni. Többször tapasztaltam hogy xp-n jobban mennek mint w7 alatt a játék telepítések.
Getinfo.dll esetleg megpróbálod letölteni
Segítek:
1.--> nem játszol, így nincs gondod.
2.--> elküldöd szépen Postán a géped, aztán felteszem neked a megfelelõ programokat (mellé persze egy rekesz sört is dobj + a retúr Postára zsettát), és amint visszakapod, tudsz rajta játszani.
Így jó lesz?
No és akkor nyelvtan így a végére, kis grammar-nazi. A helyesírásod akkor bukta bazmeg, hogy hihetetlen. Igen, vedd sértésnek, és tanulj meg helyesen írni, ha eddig nem tetted.
"menyetek" -- hm... mennyre akarsz gondolni ott fent? Akkor rossz. Ha pedig a menj/menjetek szót akartad írni, még rosszabb.
"a picsába te szemétládák" -- ez a kedvencem! Te szemétládák! Ez valami gyönyörû! Ezt hogyan hoztad össze? Kurva jó!<#hehe>#hehe><#nezze>#nezze>
Ja, és még valami: ne Magyarországot szidjad kicsi csillagom azért, mert egy analfabéta vagy a géphez. Szegény nem tehet róla, hogy hülye vagy hozzá.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"The trees move. Do you not see it?"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Egy olyan problémám lenne, hogy amikor el akarom indítani a multit, akkor ilyen hibával fogad(játék eredeti):
"Couldn't load corrupted pack file:pak0.pk4. Cannot continue."
Mielõtt felpatchelném azelõtt is hibát írki, csak valami más fájlra hivatkozik. A single tökéletesen fut. Tudna valaki segíteni, mert
sehol nem találok a neten ezzel a hibaüzenettel kapcsolatban semmit.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Wolf2.exe - Alkalmazáshiba
Kivétel (unknown software exception (0x000001d)) történt az alkalmazásban a következõ helyen: 0x1045995c
A Program befejezéséhez Kattintson az Ok gombra.
És az a furcsa hogy ugyan ezt írja az Undercovernél is.
Pls help.
ellöször is bekell nyomni az 1-es gombot !!!!!!
mert ha azt nem megy miközbe lövöd lõheted órákig XD ahogy én is tettem míg nem kerestem egy videót youtubon
szóval miközben lövöd a bogarat aözbe mennyen az 1. gomb és mindig tölsd fel amikor átfutsz másik fegyóhoz ÉS A PIROS RÉSZT KELL LÕNI ÚGY HOGY AZ 1. GOMB BEVAN NYOMVA
sok szerencsét :D
tpontatis: sehol - ez nem szerepjáték.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Menet közben hol lehet a nehézséget állítani ?
Nálam Patch után nem lehet elindítani a game et <#nemtudom>#nemtudom>
A tört verzióval lehet lan-ban játszani?
Most már csak a HZ-t kell megkeresni...
* Engedélyezd, hogy az Intézõdben
* Ezen az útvonalon megtalálod amit editálni lehet:
C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\id Software\WolfSP\base
Nincs mit.
Ha valaki megnézné rajtam kívül azt megköszönném.
Hiába, kicsit késõbb, talán pihentebben, az ember jobban észreveszi a saját hibáit.
Köszönöm a visszajelzéseket!
még mindíg kellene 1 kis segítség.Kinyírtam a nagy bogarat a légvédelmi ágyúval 4× beszippantott a portál majd visszakerültem a kastély mellé mennék vissza a városba de elõkerül még 1 nagy bogár próbáltam lõni a piros részeket de sikertelenül ,hogy kell kinyírni????????????
esetleg driver? A játékon rajta van a patch? Megnézted a C:/felhasználók(users) mappát is? Mert sok játéknak oda rakja a profilját meg a mentéseket.