4 millió dollárt kell kifizetnie egy kaliforniai spamküldőnek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Elõbb a 4 milla, utána a két kéz

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

formatuq
"A kaliforniai bíróság döntése értelmében 4 millió dollárt köteles kifizetni az a felhasználó...."

sok a 4m. inkabb mind a ket kezet kene levagni, tobol. akkor talan kevesebb lenne..........

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Manoi
Az még nem is sok!
Nálam napi olyan 100 körül mozog. 😊
De van ennek egy jó oldala is. Nincs az a SPAM ill. vírus, amelyiket ki ne szúrnám...

De tényleg nem az ilynen felhasználókat akarják megtalálni...

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

hát sajna én is :/

ollie
Persze te elvárnád a legutolsó titkárnõtõl is, hogy naprakészen tisztában legyen az info hírekkel, mi?

h4x0r
En is, de erre van egy kulon mailboxom :-)

Amugy sztem az MS most egy nagyon jo dolgot muvelt, csak igy tovabb :-)

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Sephi
Egy olyan ember aki nem ismeri ezeke a spawn maileket , tobbekozt az idoseb emberek , el is hiszik hogy igy van es telenyomjak a gepuket hulye reklamokkal.

En sajnos mar elertem a napi 30 junkmailt 😞(((

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gladiator
ilyen szar vírusveszélyre frissítést én is kaptam, de nem tudom sajnálni azokat, akik fel is telepítették. Vessen magára, aki ekkora láma.

Mind1, az ilyen buzeransok fizessenek csak, legalabb maskor meggondoljak erdemes-e ilyen szarokkal bosszantani az embereket. En megegy nullat hozzairnek az osszeghez. Ugyanezt kene a kocsog virus es trojai irokkal is, plusz 1 seggbekukizos sittel megfejelve.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

bizony, ilyenkor lehet örülni a ms felkészült ügyvédhadseregének, ezekkel nem sokan fognak szórakozni...
Hat igen, a penzt nem a valodi karosultak kapjak. Na de mind1, vegre csinalt valami jot is a microsoft😊