11
-
#11 Előbb a 4 milla, utána a két kéz -
#10 "A kaliforniai bíróság döntése értelmében 4 millió dollárt köteles kifizetni az a felhasználó...."
sok a 4m. inkabb mind a ket kezet kene levagni, tobol. akkor talan kevesebb lenne.......... -
#9 Az még nem is sok!
Nálam napi olyan 100 körül mozog. :)
De van ennek egy jó oldala is. Nincs az a SPAM ill. vírus, amelyiket ki ne szúrnám...
De tényleg nem az ilynen felhasználókat akarják megtalálni... -
WiLDoR #8 hát sajna én is :/ -
#7 Persze te elvárnád a legutolsó titkárnőtől is, hogy naprakészen tisztában legyen az info hírekkel, mi? -
#6 En is, de erre van egy kulon mailboxom :-)
Amugy sztem az MS most egy nagyon jo dolgot muvelt, csak igy tovabb :-) -
#5 Egy olyan ember aki nem ismeri ezeke a spawn maileket , tobbekozt az idoseb emberek , el is hiszik hogy igy van es telenyomjak a gepuket hulye reklamokkal.
En sajnos mar elertem a napi 30 junkmailt :(((( -
#4 ilyen szar vírusveszélyre frissítést én is kaptam, de nem tudom sajnálni azokat, akik fel is telepítették. Vessen magára, aki ekkora láma. -
tajfun #3 Mind1, az ilyen buzeransok fizessenek csak, legalabb maskor meggondoljak erdemes-e ilyen szarokkal bosszantani az embereket. En megegy nullat hozzairnek az osszeghez. Ugyanezt kene a kocsog virus es trojai irokkal is, plusz 1 seggbekukizos sittel megfejelve. -
Lola. #2 bizony, ilyenkor lehet örülni a ms felkészült ügyvédhadseregének, ezekkel nem sokan fognak szórakozni... -
fako #1 Hat igen, a penzt nem a valodi karosultak kapjak. Na de mind1, vegre csinalt valami jot is a microsoft:)