183
Véleményetek?
-
Regiujzenek #183 A hat Rocky film története:
Rocky filmek 1976-2006
-
sasasa3636 #182 a rocky 2-3-5 seholsem találom a feliratot egyszerüen nem tudom hol keressem már segits oké [email protected] elöre is kössz -
sasasa3636 #181 sziasztok magyar felirat kéne a rocky 2.3.5 ha tudna valaki segiteni az segitsen légyszives elöre is kössz ide irj ha segiteni tudnál nekem hálám nem marad el kössz [email protected] -
#180 Nem tudjátok esetleg, hogy honnan lehetne megvenni a Rocky-sorozatot díszdobozban szinkronnal (ha van ilyen egyáltalán, mert amiről tudok az csak feliratos) ???
#174 : Esetleg egy kép nincs róla (hogy mégis mi van rajta...) ? -
#179 hát akkor b@ssza meg magyarország -
#178 mert ez magyarország... -
#177 mikor jelenik meg a tékákban dvd?a 300 már van,akkor ez miért nincs még? -
#176 Én DVD-9ben töltöm, amúgy van benne alternatív befejezés. -
ground24 #175 Gyerekek-ki is jött dvd-n magyarúl. Majd megmondom alternativ befejezés van -e most töltöm éppen.Utánna rövid beszámolót azért tartok
Innen töltöm ha valakinek kell:INNEN!
Premier dvd szekcióban!
Üdv! -
taylorp #174 Eladó egy eredeti Rocky Balboa moziplakát. Minimális gyűrődéssel, de keretben nem látszik. Kinek mennyit ér?
-
Csaba007 #173 Biztosan!! De nemkéne! -
#172 ha lesz is, full bukta lesz :D -
Csaba007 #171 Megtaláltam! Tényleg jó de az eredeti jobb:)
De tök gáz,hogy nemlesz több Rocky film.(remélem nemlesz film majd a fiatalkoráról más színésszel vagy az első meccseiről) -
Csaba007 #170 Linket adjál már please! -
kék #169 Már megnéztem Youtube-n. Jól sikerült alternatív-vég, de szvsz az eredeti jobb. -
Csaba007 #168 Most nézem,hogy a rocky 6 dvd-n lesz arternatív befejezés!! Az jó!
Remélem nemhal meg rocky:( -
taylorp #167 Meg. Én annak idején 20k-ért vettem meg az ötrészes díszdobozt. Feliratosan. -
Csaba007 #166 Szerintetek ennyit emgér az összes rész???ITT -
taylorp #165 Sztem a postán lehet kapni henger alakú papírdobozt. -
FearFactory #164 érdekelne. Merre laksz? Ha messze akkor mire ideér szarrá gyűrődik -
Csaba007 #163 Nem lesz! -
Daniel19 #162 A 6. rész DVD extráin ugyan lesz magyar felirat? Nagyon remélem, hogy igen... sőt, még az audiókommentár alatt is! -
taylorp #161 Van egy eladó eredeti Rocky Balboa moziplakátom. Minimális gyűrődéssel, ami keretben nem látszik. érd.:[email protected] -
Csaba007 #160 www.xpress.hu szarul írja ki! -
Csaba007 #159 vagyis itt! -
Csaba007 #158 Mind a 6 részt elő leeht rendelni itt!
Én együtt fogom megvenni a 6 rész 15 ruppóért!! -
#157 A 3. tényleg jó de a legjobb az első aztán a második és végül a hatodik. -
Csaba007 #156 Remélem a 6 nak nemrontják el a szinkronját! Mer hát Stallonénak már 2 ámagyar szinkronhangja is van! -
Csaba007 #155 4. vagy a 3. szerintnem ez a 2 legjobb rész! -
#154 Csaba neked melyik a kedvenc részed a hat közül? -
Csaba007 #153 Ja de tök mindeggy! Az a lényeg hogy jó volt és kész! -
#152 Bocs akkor agysérülés de az ötödik részben a doktorok azt mondják hogy ez fisszafordithatatlan.
A rocky 2-ben meg a jobb szeme sérült és úgy győzi le appolot. -
Csaba007 #151 Nem fejsérülése volt hanem valami agyi károsodás!
Hát sok idő telt el a az 5 és a 6 között szóval gondolom meggyógyult!!!!!
Augusztus elején fog megjelenni a 6. és eggyidőben az előző 5 rész is szinkronos változatban!! Remélem nem egy ritkaszép díszdobozos változat lesz 20 ezerért mert akkor megkéne venni:D -
#150 Hy
Szerintem a rocky VI. nagyon cool lett csak azt nem értem hogy az v. részben azért hagyta abba a boxot mert vmi visszafordithatatlan fejsérülése volt s a hatodik részben az orvosok kiváló kondiciot állapitanak meg. -
#149 ja még megy. és mindenhol feliratos.majd dvd-n szinkronos lesz.(de minek?) -
#148 pécsett is adják -
Csaba007 #147 Nemvagyok pesti vazze!! -
#146 Amúgy meg már miért ne adnák a mozikban, mikor még nincs 1 hónapos sem?
Nem tudom hol laksz te ahol nem adják, de itt Pesten, minimum 4-5 hónapig játszák le a filmeket. -
#145 Eddig CSAK angol hanggal és magyar felirattal játszák a mozikban, és csak úgy is lehet megnézni, DVD-n és minden máson!
Nyáron lesz Szinkron -
Csaba007 #144 én is ezt mondom!!!