183
Véleményetek?
-
#143 moziban feliratos -
Csaba007 #142 Már nemis adják moziban!
csak pár helyen.. akkor mond meg melyiken van fent! -
Djemba #141 BOCSI
DE MÁR PÁR TORRENTENTES OLDALRÓL LEHET SZEDNI MAGYARUL ÚGY MEGY A MOZIBAN IS!!!!!! -
#140 Nyáron fog megjelenni DVD-n MAGYAR SZINKRONNAL! -
Csaba007 #139 vagy itt biztosan van! -
Csaba007 #138 felirat! -
#137 hy nekem is felirat kéne ehez: Rocky.Balboa.DVDRip.XviD-DiAMOND -
Young #136 Valaki nem tudja hogy honnan tudok letölteni a Rocky 6-hoz feliratot nagyon fontos lenne -
Csaba007 #135 Mint a többi király, de fan vagyok az összes rész tetszik!!!:D -
#134 hogy tetszet a film? -
Csaba007 #133 Tudom manapság már minden DVD (hazai)filmen van magyar szinkron!!
De remélem nem rontják el a szinkront mint sok más filmnél!! -
#132 de DVD-n BIZTOS hogy szinkronnal fog megjelenni, mivel a Batman Begins is feliratos volt a moziban de DVD-n maygar hanggal jött ki. -
Csaba007 #131 Igen,de az reklám volt!!
De szeritnem azért adták felriatosan mert még netmudják hogy kilegyen a szinkronja!!
A rocky-s sziknron vagy a dörmögősebb a többi filmejinek a magyar szinkronja!! -
#130 Feliratos?
mert mindenhol azt írja, de mikor néztem az Éjszaka a Múzeumba-t akkor a reklám bejátszásnál a Rocky Balboa magyar szinkorranl volt. -
Csaba007 #129 Jaja -
#128 hát megnéztem.nekem nagyon bejött!!!! mondjuk nem hasonlit az elozo 5részhez,de nem baj. faszán hatot rám amikor a fiával beszelt az utcan.amugy meg szeretnék ugy kinézni 60évesen mint stallone.szerintem kurva jo film. jövö heten meg 300!!!!! -
Csaba007 #127 Én holnap mek megnézni! -
#126 ma megyek moziba,megnézem a rocky-t, megvan már gépen. de tisztelem anyira a filmet hogy moziba nézem meg eloszor.remélem nem csalodok?! -
#125 jaja, nekem is megvan DVD-n de nem nézem végig mert a moziban akarom!
De valamiért nálam DVD.n csúszik a kép és a hang.
Szal pl mikor Rocky becsapja az ajtót akkor rá 1 mp-re hallatszik a csattanás :( -
#124 feliratos... hát elég gáz -
Csaba007 #123 ja feliratos lesz!
Rocky 5 album torrent -
#122 Hümm feliratos lesz a film? :/ ezért vártunk a hazai premierre ennyit? de gáz :// -
#121 Én is nagy Rocky fan vok! :D
Amint lesz alkalmam beszerzem az összes részt. :)
Nem tudjátok véletlenül, hogy mi annak a zenének a neve, ami az 5. rész elején fújt a zenekar, mikor Rockynak leszállt a gépe? -
Csaba007 #120 15. től!!
Már megvan,de moziban is megakarom nézni a kedvenc filmem!!! -
#119 sztem is :(
kicsit erőltetett volt, a 6 mikor lesz a mozikban? -
Csaba007 #118 Sajnos ez tényleg a legrosszabb rész volt:( Először láttam! -
#117 most megy a ROcky 5 a viasaton:) -
#116 hello.tegnap este rájötem hogyan müködik. kösz szépen az infot,jo ez a oldal! -
Csaba007 #115 leszeded az azureus vagy bitcomet nevezetű programot és amit leszedtél alul azt megnyitod vamelyik programmal és szedi!!!!!!!!!! -
#114 fel mentem arra az oldalra,meg találtam a rocky zenét,de hogyan tovább?fizetos vagy regisztrálni kell? -
#113 kösz! -
Zenty #112 Tudom ,hogy nem ez a lényege ,de mégis elsősorba box lenne :D -
Csaba007 #111 VA - Rocky Balboa The Best Of Rocky-OST-2006-RTB
http://www.mininova.org/tor/540174
-
#110 Eye of the tiger-----ez is az egyik részben szerepelt.
nekem bejön.De linket nemtok adni sajna -
#109 Szerintem az összes résznél hihetetlen bénán vannak megcsinálva a boxjelenetek. Aki kismértékben néz valódi boxmeccseket, csak vigyorog rajta. De nem ez a film lényege (legalábbis az első részé) -
Zenty #108 A 6 jóh lett volna fullra ha végdő box jeleneteket kicsit jobban átdolgozzák :)
Ennél a résznél éreztem egyedül leginkáb ,hogy zavaróan nem reális ami a ringbe megy( és nem azért mert rocky tata) Nagyon sok a levegobe csapkodás ,de mégis a fej elhuz tulzoan láthatóan :D
Tudom film ,de az elöző részekbe mintha ez jobban ment volna( Stallone többet kelle volna gyurnod :DD) -
#107 hello.megtudná adni valaki azt a cimet ahonan letudok tolteni rocky zenéket?????????? kösz!!! -
#106 Az eddigi 5 jó volt, megnézem ezt is. Hihetetlen jó a hangulata, a drámaisága, és ahhoz képest hogy elég régi már, még mindig megállja a helyét. Sőt, a mai filmek helyett inkább ezeket nézem. Tisztelet a kivételnek. -
pauly #105 Inkább a daylight egy nagy kaka :)
A tango és cash még ugyancsak jó film! -
#104 most megy a Rocky 3 a Viasaton!!