183
Véleményetek?
  • maffioso
    moziban feliratos
  • Csaba007
    Már nemis adják moziban!
    csak pár helyen.. akkor mond meg melyiken van fent!
  • Djemba
    BOCSI
    DE MÁR PÁR TORRENTENTES OLDALRÓL LEHET SZEDNI MAGYARUL ÚGY MEGY A MOZIBAN IS!!!!!!
  • Prince of Máté
    Nyáron fog megjelenni DVD-n MAGYAR SZINKRONNAL!
  • Csaba007
    vagy itt biztosan van!
  • Csaba007
    felirat!
  • Lethys
    hy nekem is felirat kéne ehez: Rocky.Balboa.DVDRip.XviD-DiAMOND
  • Young
    Valaki nem tudja hogy honnan tudok letölteni a Rocky 6-hoz feliratot nagyon fontos lenne
  • Csaba007
    Mint a többi király, de fan vagyok az összes rész tetszik!!!:D
  • mark oh
    hogy tetszet a film?
  • Csaba007
    Tudom manapság már minden DVD (hazai)filmen van magyar szinkron!!
    De remélem nem rontják el a szinkront mint sok más filmnél!!
  • Prince of Máté
    de DVD-n BIZTOS hogy szinkronnal fog megjelenni, mivel a Batman Begins is feliratos volt a moziban de DVD-n maygar hanggal jött ki.
  • Csaba007
    Igen,de az reklám volt!!
    De szeritnem azért adták felriatosan mert még netmudják hogy kilegyen a szinkronja!!
    A rocky-s sziknron vagy a dörmögősebb a többi filmejinek a magyar szinkronja!!
  • Prince of Máté
    Feliratos?
    mert mindenhol azt írja, de mikor néztem az Éjszaka a Múzeumba-t akkor a reklám bejátszásnál a Rocky Balboa magyar szinkorranl volt.
  • Csaba007
    Jaja
  • mark oh
    hát megnéztem.nekem nagyon bejött!!!! mondjuk nem hasonlit az elozo 5részhez,de nem baj. faszán hatot rám amikor a fiával beszelt az utcan.amugy meg szeretnék ugy kinézni 60évesen mint stallone.szerintem kurva jo film. jövö heten meg 300!!!!!
  • Csaba007
    Én holnap mek megnézni!
  • mark oh
    ma megyek moziba,megnézem a rocky-t, megvan már gépen. de tisztelem anyira a filmet hogy moziba nézem meg eloszor.remélem nem csalodok?!
  • Prince of Máté
    jaja, nekem is megvan DVD-n de nem nézem végig mert a moziban akarom!
    De valamiért nálam DVD.n csúszik a kép és a hang.
    Szal pl mikor Rocky becsapja az ajtót akkor rá 1 mp-re hallatszik a csattanás :(
  • H0ri
    feliratos... hát elég gáz
  • Csaba007
    ja feliratos lesz!
    Rocky 5 album torrent
  • H0ri
    Hümm feliratos lesz a film? :/ ezért vártunk a hazai premierre ennyit? de gáz ://
  • Fresh Duke
    Én is nagy Rocky fan vok! :D
    Amint lesz alkalmam beszerzem az összes részt. :)
    Nem tudjátok véletlenül, hogy mi annak a zenének a neve, ami az 5. rész elején fújt a zenekar, mikor Rockynak leszállt a gépe?
  • Csaba007
    15. től!!
    Már megvan,de moziban is megakarom nézni a kedvenc filmem!!!
  • Prince of Máté
    sztem is :(
    kicsit erőltetett volt, a 6 mikor lesz a mozikban?
  • Csaba007
    Sajnos ez tényleg a legrosszabb rész volt:( Először láttam!
  • Prince of Máté
    most megy a ROcky 5 a viasaton:)
  • mark oh
    hello.tegnap este rájötem hogyan müködik. kösz szépen az infot,jo ez a oldal!
  • Csaba007
    leszeded az azureus vagy bitcomet nevezetű programot és amit leszedtél alul azt megnyitod vamelyik programmal és szedi!!!!!!!!!!
  • mark oh
    fel mentem arra az oldalra,meg találtam a rocky zenét,de hogyan tovább?fizetos vagy regisztrálni kell?
  • mark oh
    kösz!
  • Zenty
    Tudom ,hogy nem ez a lényege ,de mégis elsősorba box lenne :D
  • Csaba007
    VA - Rocky Balboa The Best Of Rocky-OST-2006-RTB

http://www.mininova.org/tor/540174
  • II Rocky II
    Eye of the tiger-----ez is az egyik részben szerepelt.
    nekem bejön.De linket nemtok adni sajna
  • B0B0
    Szerintem az összes résznél hihetetlen bénán vannak megcsinálva a boxjelenetek. Aki kismértékben néz valódi boxmeccseket, csak vigyorog rajta. De nem ez a film lényege (legalábbis az első részé)
  • Zenty
    A 6 jóh lett volna fullra ha végdő box jeleneteket kicsit jobban átdolgozzák :)
    Ennél a résznél éreztem egyedül leginkáb ,hogy zavaróan nem reális ami a ringbe megy( és nem azért mert rocky tata) Nagyon sok a levegobe csapkodás ,de mégis a fej elhuz tulzoan láthatóan :D

Tudom film ,de az elöző részekbe mintha ez jobban ment volna( Stallone többet kelle volna gyurnod :DD)
  • mark oh
    hello.megtudná adni valaki azt a cimet ahonan letudok tolteni rocky zenéket?????????? kösz!!!
  • Zsolti9014
    Az eddigi 5 jó volt, megnézem ezt is. Hihetetlen jó a hangulata, a drámaisága, és ahhoz képest hogy elég régi már, még mindig megállja a helyét. Sőt, a mai filmek helyett inkább ezeket nézem. Tisztelet a kivételnek.
  • pauly
    Inkább a daylight egy nagy kaka :)
    A tango és cash még ugyancsak jó film!
  • Prince of Máté
    most megy a Rocky 3 a Viasaton!!